-
ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΦΙΛΕ go for pole , ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ .
ΑΛΩΣΤΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΙΠΗΣ , ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΒΛΑΚΕΝΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ (ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΣΚΟΥΣΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΤV ) ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ , ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ .
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ......ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ . -
αυτή είναι η κατάντια των Ελληνικών αγώνων αγαπητέ APR γιατι αν υπήρχαν 2-3 εκπομπές αφιερωμένες αποκλειστικά στους Ελληνικούς Αγώνες δεν θα τολμούσαν να λένε αυτά που λένε αν δεν ήταν έγκυρα και τεκμιριωμένα...τυχαίνει να παρακολουθώ κι εγώ τις εκπομπές του Φωτεινέλη απλά και μόνο γιατι είναι οι μόνες οι οποίες προβάλουν τους Ελληνικους Αγώνες (υπάρχει και η εκπομπή του Στεφανή αλλά αφιερώνει πολύ λίγο χρόνο), αλλά δεν μπορώ να διακρίνω πάντοτε, πότε είναι αληθή και πότε ψευδή τα όσα λέγοντε
-
Φωτεινέλλη μόνο για τα στιγμιότυπα!Zapping στα ενδιάμεσα..δεν έχει νόημα!!!
Παλιά ήταν αλλοιώς!Από την στιγμή που θεώρησε ότι είναι παράγων των Αγώνων προσπάθησε να δείξει κάτι που δεν είναι και χάλασε η συνταγή!
Δυστυχώς είναι η μόνη εκπομπή για τους Ελληνικούς Αγώνες!
Αυτό ίσως είναι και ενα σημάδι της σημασίας που δίνουν σε αυτούς οι παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου μας!Καμιά δηλαδή!Αν δεν εμπλακεί μακροπρόθεσμα κάποιος επαγγελματίας (όπως σωστά μου υπέδειξε γνώστης του χώρου!) δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι!
Το προϊόν ίσως να μην έχει τόση σημασία αν η προώθηση είναι αυτή που πρέπει!!!...(δεν συμφωνούσα,αλλά όσο το σκέφτομαι....!!!)
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΥ 2005 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΛΙΝ ΜΑΚ ΡΕΙ !
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
ΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!!!
Colin Mcrae??? Ε ρε θα σας φάω όλους!!! Ξεκινάω προπόνηση
Δεν εννοεί το παιχνίδι, εννοεί τον Κόλιν!
Όμως επειδή ο Κόλιν στην πίστα μάλλον εστί Κούλιν, σπεύσατε για τη δόξα!! -
[quote='kouk']Παλιά ήταν αλλοιώς!Από την στιγμή που θεώρησε ότι είναι παράγων των Αγώνων προσπάθησε να δείξει κάτι που δεν είναι και χάλασε η συνταγή!
ΝΙΚΟΛΑ ΤΑ'ΠΕΣ ΟΛΑ !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΡΑΓΕ ΕΝΙΑΙΟ 2005 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ?ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΓΑΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΛΙ
Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΟΜΑΔΑΣ 2004....., ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ
Υ.Γ.2 ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΟ.....
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΟΑΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ , ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΡΑΓΕ ΕΝΙΑΙΟ 2005 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ?Πάντως τα 15.000Ε είναι πολύ λίγα, ευκαιρία θα έλεγα. Μένει να δούμε τι θα περιλαμβάνεται στο 'πακέτο'.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
ΑΡΑΓΕ ΕΝΙΑΙΟ 2005 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ?
Πάντως τα 15.000Ε είναι πολύ λίγα, ευκαιρία θα έλεγα. Μένει να δούμε τι θα περιλαμβάνεται στο 'πακέτο'.
Το θέμα για ένα σωστό και επιτυχημένο Ενιαίο δεν είναι το αρχικό ποσό αλλά το πόσο καλά θα συγκρατηθεί το κόστος (βλέπε Γιάρις....) και πόσο καλά θα επιβάλλεται η τάξη, γιατί π.χ. αυτά τα μοτέρ φτάνουν τρελές ιπποδυνάμεις
-
Κώστα το 'μένει να δούμε τι περιλαμβάνεται στο πακέτο' αυτό υπονοεί.
Δε νομίζω να γίνουν προδιαγραφών kit-car τα ενιαία. Άν υπάρξει και η δυνατότητα διακανονισμού, πολύ θετικό.Τα Yaris ήταν ακριβά, αλλά ως cup πολύ φθηνότερα από Α/5. Πάντως δεν έχω πληρώσει Yaris οπότε στα λόγια μου δεν υπάρχει αυθεντία.
Τα MG είναι πολύ καλή βάση, ακόμα και για κάποιον που θα θελήσει να το μετατρέψει σε Ν ή Α αργότερα ή και να το πουλήσει. Τα Ibiza, Leon και Micra πήγαν άψαλτα.
Άν δεν είχα ξεκινήσει να μαζεύω το 106, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
-
Προφανως φοβερα νεα και αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στο νεο προεδριο που τα καταφερε σε χρονο dt. Απο αυτα που ακουω το ενιαιο του 2005 θα θυμιζει τις παλιες καλες εποχες της Seat και το μονο που ανησυχει ειναι η καθυστερημενη αναγγελια. Για να δουμε λοιπον ποιος μπορει και προλαβαινει, αλλα και τι θα καταφερει αυτο το ενιαιο σε συγκριση με τα υπολοιπα καπ που εχουν εξαγγελθει απο τους... σωτηρες των Ελληνικων αγωνων.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΥ 2005 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΛΙΝ ΜΑΚ ΡΕΙ !ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
ΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!!!
ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ!
-
ΦΤΟΥΥΥΥΥ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ GRAND TOURISMO 4 ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!!
ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!
-
Eσυ που έχεις μεγάλα αυτιά και ακούς, για πες μας γιατι κανατε τα πίσω μπρος στην προκύρηξη του ενιαίου;; Ουσιαστικά βέβαια μόνο τον Θείο έπιανε, γιατι ο Τάκης σίγουρα δεν θα ξαναέτρχε και οι άλλοι δυο είναι 'συνταξιούχοι' αλλα δημιουργούσε ωραίο 'δεδικασμένο' για την συνέχεια του θεσμού γμτ ώστε να αποφεύγονται repeat, threepeat κλπ. Kρίμα πραγματικά...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Eσυ που έχεις μεγάλα αυτιά και ακούς, για πες μας γιατι κανατε τα πίσω μπρος στην προκύρηξη του ενιαίου;; Ουσιαστικά βέβαια μόνο τον Θείο έπιανε, γιατι ο Τάκης σίγουρα δεν θα ξαναέτρχε και οι άλλοι δυο είναι 'συνταξιούχοι' αλλα δημιουργούσε ωραίο 'δεδικασμένο' για την συνέχεια του θεσμού γμτ ώστε να αποφεύγονται repeat, threepeat κλπ. Kρίμα πραγματικά...ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΒΡΕ pavlos ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ .
ΕΛΑ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΩΨΥΧΟ ΣΟΥ , ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΟΥΛΕΣ .
Η ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ? -
Tι εσωψυχα μπορει να εχω με τις πίστες ή με το ενιαίο βρε Χρίστο;; Απλα θεωρούσα βήμα μπροστα την μη συμμετοχή του εκάστοτε πρωταθλητη στο ενιαίο της επόμενης χρονιάς, βήμα πίσω την απόσυρση της εξαγγελίας και άλμα προς τα πίσω το μουλωχτό της όλης ιστορίας. Το ανακοινώνουμε με τυμπανοκρουσίες και το παίρνουμε πίσω στο βουβό;; Σε κάλυψα;;
Οσο για το αν μου είπαν ακουσα και την σποντούλα ότι δεν ξέρω πως να το περάσω κάνω πως δεν το είδα γιατι αν πιστεύεις οτι εκφέρω απόψεις άλλων εδω μέσα τότε η συζήτηση αυτή δεν έχει νόημα. Στο κάτω κάτω ούτε συμφέροντα έχω στο ενιαίο ούτε στους αγώνες ταχύτητας γενικότερα.Ημουν ο πρώτος που είπε μπραβο στην αναγγελία του ενιαίου, στην παρέμβαση του ΣΟΑΑ στο Ολυμπιακό Ράλλυ κ.α. αν θέλετε να επικροτούμε τα καλά και να σωπούμε στα κακώς κείμενα τότε βρήκατε λάθος άνθρωπο.
-
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΘΕΜΑ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 20 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ .
ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ , ΜΙΑ ΣΥΜΕΤΩΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ .
ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ 20 ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΝΕΩΝ , ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .(ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ).
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ , ΟΤΙ , ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΕΤΩΧΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ , ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ .
ΑΥΤΑ ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ . ΦΙΛΑΚΙΑ . -
Eπαναλαμβάνω ότι η αναφορά των νικητών των 10 τελευταίων χρόνων άφηνε ουσιαστικά εκτός έναν άντε δυο αυτό είναι το πρόβλημα? Σωνεται ο θεσμός με εναν η δυο ακόμα;; Τελοςπάντων, δεν ασχολούμε άλλο γιατι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γκρινιάρης χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Επικοδομητική κριτική κάνω χωρίς γκρίνια και αμεση εμπλοκή. Καλό κάνει και μακάρι να το έκαναν και άλλοι δημόσια και όχι μεταξύ τους... -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Eπαναλαμβάνω ότι η αναφορά των νικητών των 10 τελευταίων χρόνων άφηνε ουσιαστικά εκτός έναν άντε δυο αυτό είναι το πρόβλημα? Σωνεται ο θεσμός με εναν η δυο ακόμα;; Τελοςπάντων, δεν ασχολούμε άλλο γιατι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γκρινιάρης χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Επικοδομητική κριτική κάνω χωρίς γκρίνια και αμεση εμπλοκή. Καλό κάνει και μακάρι να το έκαναν και άλλοι δημόσια και όχι μεταξύ τους...ΣΥΜΦΩΝΟΙ , ΓΙΑΥΤΟ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ , ΚΑΙ Σ'ΑΚΟΥΜΕ (ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ) , ΣΥΝΕΧΙΣΕ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Επικοδομητική κριτική κάνω χωρίς γκρίνια και αμεση εμπλοκή. Καλό κάνει και μακάρι να το έκαναν και άλλοι δημόσια και όχι μεταξύ τους...ΣΥΜΦΩΝΟΙ , ΓΙΑΥΤΟ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ , ΚΑΙ Σ'ΑΚΟΥΜΕ (ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ) , ΣΥΝΕΧΙΣΕ .
H δεξια κέντρική φωτό αφιερωμένη...
http://www.athanassoulas.gr/main.php?co ... album_id=1 -
ENIAIO 2004....EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!!