-
Κατά τις 18:30 χθες το απόγευμα ακολούθησα τη διαδρομή Συγγρού-Ποσειδώνος-Εθνική. Το πήξιμο είχε φτάσει στην έξοδο της Συγγρού προς Πειραιά. Μέχρι να φτάσω στον ενημερωτικό πίνακα στην Ποσειδώνος που έγραφε 'Έξοδος προς Κηφισό -> Συμφόρηση -> δεξιά λωρίδα κλειστή', είχα φάει μεγάλη φρίκη οι 2 δεξιές λωρίδες ήταν σχεδόν ακίνητες και αναγκαστικά παρασύρθηκα από τη ροή και έφτασα σχεδόν στην έξοδο για Κηφισό για να μπορέσω να αλλάξω λωρίδα προς τα δεξιά. Το μόνο που είδα στο τέλος των κώνων ήταν ένα φορτηγό.
Καμία ενημέρωση (μόνο 200 μέτρα πριν), 20 λεπτά χαμένα για όλους τους οδηγούς και προφανώς νεύρα κατά τη διάρκεια και μετά. Είπαν τίποτα στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο χθες; -
Η κίνηση πάντως σήμερα το πρωί στη Συγγρού για όσους ήθελαν να πάνε προς Πειραιά είχε φτάσει στο ύψος του Διογένης Παλλάς.
Ευτυχώς που μου έκοψε και πήγα από Καλλιθέα/Μοσχάτο και βγήκα στην λαχαναγορά.
Οι εργασίες θα έχουν τελειώσει σήμερα το απόγευμα λένε...
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε τόσο κεντρικούς δρόμους δεν κάνουν τα έργα συντηρήσεως την νύχτα...? Δωστε τους ρεπό την ημέρα. τόσο δύσκολο είναι?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε τόσο κεντρικούς δρόμους δεν κάνουν τα έργα συντηρήσεως την νύχτα...? Δωστε τους ρεπό την ημέρα. τόσο δύσκολο είναι?Δύσκολο δεν είναι, ακριβό όμως ναι...
Άλλη τιμή θα ζητήσει ο εργολάβος για την ίδια δουλειά αν είναι να την κάνει πρωί και άλλη για μεταμεσονύκτια εργασία... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
.... και η καβάντζα από ιππόδρομο και παλιά παραλιακή που χρησιμοποίησα, πηγμένη κι αυτή. ΕΛΕΟΣΜα υπαρχει και η καβατζα της καβατζας,Κρουση.
Θησεως,περναμε το ποταμι κοντα στο συνεργειο του Χαλκια και απο κει η δεξια για τη γεφυρα του ηλεκτρικου στο Μοσχατο,η αριστερα προς Φαληρο/Πειραια.
Προβλημα;Μην φτασεις στο ποταμι την ωρα που ερχονται και τα σχολικα του εκει ιδιωτικου. -
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
και σημερα το πρωι το μποτιλιαρισμα εφτανε μεχρι την ΣυγγρουΣτις 7.20 πρέπει να πέρναγε τον Φλοίσβο
-
Συγνώμη για τη ταλαιπωρία λόγω έργων στον κόμβο του ΣΕΦ ζητά το ΥΠΕΧΩΔΕ
Συγγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν σήμερα από εργασίες στη λεωφόρο Κηφισού στο Φάληρο ζήτησε με δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Δημοσθένης Κατσιγιάννης. Όπως αναφέρει, χθες το βράδυ διαπιστώθηκε πρόβλημα σε αρμό διαστολής τού ενός κλάδου ανόδου στον κόμβο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η διέλευση των οχημάτων.
«Η αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, χωρίς να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία, προχώρησε για λόγους ασφαλείας σε μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε μήκος περίπου 200 μέτρων στη μία από τις δύο λωρίδες του κλάδου προς τη Λεωφόρο Κηφισού και γίνεται η αποκατάσταση της ζημιάς», δήλωσε ο κ. Κατσιγιάννης. «Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία από όλους του πολίτες. Η εντολή της πολιτικής ηγεσίας είναι η αποκατάσταση ζημιών σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας, εφόσον δεν προκύπτει θέμα ασφάλειας από την καθυστέρηση, να γίνεται βραδινές ώρες που υπάρχει μικρή κίνηση. Δηλώνω, λοιπόν, ότι θα διερευνηθεί άμεσα γιατί η αποκατάσταση της ζημίας έγινε αυτές τις ώρες και αν οι εργασίες μπορούσαν να γίνουν σε ώρες με μικρότερη κίνηση, οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν. Οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το απόγευμα».
Πηγή: ΑΠΕ
-
Δεν εχει να κανει με τον Κηφισο(αν κ εκει τα ιδια χαλια θα παρουσιαζονται σημερα) αλλα πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τη Συγγρου στο ρευμα προς Αθηνα μποτιλιαρισμενη απο την στροφη της παραλιακης μεχρι στηλες!!!!!!!
Μιλαμε για κατασταση που προδιαθετει στην αυτοκτονια 1000%Ευτυχως ημουν στην αντιθετη κατευθυνση
-
υποτιθεται οτι ολος ο Δημοσιος τομεας απεργει σημερα, πως στο καλο εχει τοση κινηση?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
.... πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τη Συγγρου στο ρευμα προς Αθηνα μποτιλιαρισμενη απο την στροφη της παραλιακης μεχρι στηλες!!!!!!! -
και αν οπως φαινεται, βρεξει κιολας....
-
Μολις μιλησα με το εταιρον ημισυ που δουλευει απεναντι απο τον Αγιο Σωστη...
Ακομα ετσι ειναι η κατασταση κ μου λεει οτι μεχρι εκει που μπορει να δει,τα αυτοκινητα ειναι μποτιλιαρισμενα!!!
Α ρε Αθηνα με τα ωραια σου...
Στις στασεις των λεωφορειων ο κοσμος πλακωνοταν για να παρει ταξι!!!
Παρακρουση
-
Στον Κηφισσό είχε γίνει το πρωί καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στην αριστερή -κλασικά - λίγο πριν τα ΚΤΕΛ στο ρεύμα για Πειραιά. Η ουρά στις 9 έφτανε μέχρι Βαρυμπόμπη
Για τα υπόλοιπα είναι λογικό, απεργία έχει το μετρό σήμερα
-
+1 για τα περί απεργίας του μετρό..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ακομα ετσι ειναι η κατασταση κ μου λεει οτι μεχρι εκει που μπορει να δει,τα αυτοκινητα ειναι μποτιλιαρισμενα!!!Ετοιμαζόμουν να φύγω μέχρι που διάβασα αυτό το thread και μετά είδα και ... αυτό: http://www.ydt.gr/main/Traffic.htm
-
Tελικά οι υπάλληλοι του Μετρό είναι του Δημοσίου ή της Αττικό Μετρό A.E.?
Αττικό Μετρό A.E.
Νoμικό Πρόσωπo Iδιωτικoύ Δικαίoυ πoυ ιδρύθηκε με τo Ν. 1955/91 για τηv μελέτη, κατασκευή, λειτoυργία, εκμετάλλευση και αvάπτυξη τoυ δικτύoυ ηλεκτρικώv σιδηρoδρόμωv Νoμoύ Αττικής....Πόσες άραγε ιδιωτικές εταιρείες είναι κλειστές λόγω απεργίας???
-
Το καλύτερο είναι ότι τα λεωφορεία ήταν πιο άδεια από οποιαδήποτε άλλη μέρα. Όσοι χρησιμοποιούν μετρό και τρένο πήραν αυτοκίνητα...
Η Συγγρού ήταν πηγμένη και αυτό το έχω ξαναδεί μόνο στο σεισμό του '99. -
Μένουμε πίσω απο το πλανητάριο και η γυναίκα δουλεύει στην Ιντεραμέρικαν,δίπλα στην Πάντειο.Έκανε 55΄το πρωί
-
Σημερα ηταν η πιο τραγικη Συγγρου που εχω δει ποτε....
Ακου 55 λεπτα απο Ευγενιδειο ιδρυμα εως Παντειο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σημερα ηταν η πιο τραγικη Συγγρου που εχω δει ποτε....Ακου 55 λεπτα απο Ευγενιδειο ιδρυμα εως Παντειο
Yes sir
Αναχώρηση 8:30 άφιξη 9:25
Κηφισσός