-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αποστόλη εσύ λογικά θα είδες ...αλλά σε ποιανού κακόμοιρου το αμάξι..?Σε πάρα πολλά !!!!!!!!!!!!!!
και για να μήν δημιουργούνται παρεξηγήσεις ,
σε όσων ξεχνάνε , κάπου μέσα στο αυτοκίνητό τους -συνήθως κάπου κάτω απο το καπώ- , το μπουκαλάκι που συμπλήρωσαν υγρά στο κύκλωμα και
το άφησαν σε κάποια πρόχειρη θέση.
Η ιστορία είναι γνωστή , το μπουκαλάκι ''εχανε'/'εγυρε' , τα υγρά φρένων
διαβρώσαν το χρώμα , η σκουριά έκανε 'πανηγύρι' και νά'την η τρύπα !!!(τα υγρά φρένων καταστρέφουν την 'γυαλάδα' του χρώματος σε χρόνο
dt , το ίδιο το χρώμα σε -το πολύ 1-2 ώρες- και μετά , εάν δεν προσεχθεί
η ζημιά , έρχεται η σκουριά , για τα ....υπόλοιπα !!!!)Αποστόλης
-
Μόλις τώρα έκατσα να διαβάσω το θέμα αυτό, και μπορώ μετά βεβαιότητος να εκφράσω την απέχθειά μου για τα γελοία υποκείμενα που προβαίνουν σε τέτοιες απεχθείς και πέρα για πέρα ανούσιες ενέργειες.
Και μετά από όλα αυτά, θυμήθηκα εκείνο το βιντεάκι που είχε κυκλοφορήσει πριν από κάποια χρόνια με την αναχαίτιση τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους στον εναέριο χώρο μας, και τη φράση που είχε πει ο πιλότος... 'Θα τον ξεσκίσω τον μπινέ!!!'
Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε στο μυαλό όμως...
Κώστα, εύχομαι η αποζημίωσή σου, τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά να αξίζει σαφώς παραπάνω από όλη την ταλαιπωρία του δικαστηρίου.
-
Και φυσικά ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Συμβαινει και στην Ελβετία.Το Σάββατο είχε Ferrari Day σε ένα κοντινό μικρό αεροδρόμιο, και όπως πηγαίναμε σταματήσαμε σε ένα σούπερ μάρκετ για να κοιτάξουμε για κάτι που μας ενδιέφερε. Μείναμε το πολύ 10 λεπτά. Η μοναδική θέση (Σάββατο μεσημέρι) ήταν δίπλα σε ένα πράσινο Όπελ Άστρα στέησιον, που είχε παρκάρει και στο 25% της δίπλα θέσης (από τη μεριά του οδηγού). Η δική του θέση δεν είχε πρόβλημα, οπότε από εκεί είχε άφθονο χώρο. Παρκάρισα λοιπόν στην θέση στην οποία είχε εισβάλλει, και μάλιστα για να χωέσω πήγα τόσο αριστερά που ελάχιστα παραπάνω θα έμπαινα εγώ με την σειρά μου στην δίπλα θέση. Κόλλησα δίπλα στο άστρα τόσο κοντά (αναγκαστικά) που δεν μπορούσε να ανοίξει η πόρτα για να μπει από τα αριστερά, αλλά όπως ειπα από τα δεξιά είχε ΑΦΘΟΝΟ χώρο. Επίσης παρκάρισα έτσι που να μην χρειαστεί να κλείσει τον καθρέφτη του εξαιτίας μου για να βγει, και κόλλησα τόσο μπροστά που η πίσω ρόδα του ήταν πίσω από τον προφυλακτήρα μου, οπότε δεν είχε πρόβλημα να βγει.
Έγραψα και τον αριθμό του φεύγοντας.Γυρνώντας το Άστρα έλειπε, η 'κλειδιά' ήταν εκεί, στο πίσω φτερό του Σιβίκ. Είχε περάσει τόσο λίγος χρόνος που ήταν φύση αδύνατον να το έκανε άλλος. Όμως δεν είδα να γίνεται η πράξη.
Τώρα λόγω των πινακίδων ξέρω πολύ καλά ποιος είναι, ποιά για την ακρίβεια, γιατί το αμάξι είναι ταξινομημένο σε γυναίκα, την διεύθυνσή της, αλλά όχι τηλέφωνο (δεν έχει νούμερο στο όνομά της, ή σε άλλον με το ίδιο επίθετο στην ίδια διεύθυνση). Οι πινακίδες ήταν παλιές, οπότε πιθανότατα βέβαια να ήταν το πατρικό της.
Δεν μπορώ να της κάνω τίποτα, αλλά σκέφτηκα μερικές μεθόδους που με έκαναν να καλμάρω λίγο. Το οξύ είναι ένας τρόπος, αλλά δεν διασκέδασε την σκέψη μου...
Σκέφτηκα να αδειάσω λίγο τον αέρα από όλα τα λάστιχα και να βάλω κόλλα στην βαλβίδα.
Να βάλω κόλλα στην κλειδαριά του οδηγού, οπότε να μπαίνει για λίγο καιρό από την δίπλα πόρτα.
Να βάλω κόλλα στην κλειδαριά του ρεζερβουάρ και να χαρεί όταν πάει να γεμίσει.
Να το σηκώσω και να το αφήσω πάνω σε τούβλα χωρίς να πειράξω τίποτα (δε με νοιάζει που κάποιος θα με δει αφού θα μου πάρει ώρα, αφύ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να το κανω, απλά καλμάρω με την ιδέα )
Να κολλήσω τους υαλοκαθαριστήρες στο τζάμι.Είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που μου χαράζουν σε 10 μήνες. Πρώτη φορά το Ίμπιζα στην Σάμο, μόλις έμαθαν πως ανήκει σε φαντάρο και όχι σε Αθηναίο τουρίστα, και η δεύτερη τώρα το Σιβίκ... Παλιότερα το καπώ του Τολέδο, αλλά δεν ξέρω αν ήταν στο ΤΕΙ ή οπουδήποτε αλλού... Ήταν άσπρο και βρώμικο και το κατάλαβα αρκετά αργότερα.
Λιώσε τον Κώστα, τώρα στο ζητώ και άλλη μία φορά...
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
..
Κώστα πάρε εκδίκηση για όλους μας. Ξεσκισέ τον τον μπινέ...Και μετά από όλα αυτά, θυμήθηκα εκείνο το βιντεάκι που είχε κυκλοφορήσει πριν από κάποια χρόνια με την αναχαίτιση τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους στον εναέριο χώρο μας, και τη φράση που είχε πει ο πιλότος... 'Θα τον ξεσκίσω τον μπινέ!!!'
..Σου λύθηκε η απορία,έτσι;
(Είχε κάνει αναφορά σε αυτό το σχόλιο του πιλότου κάποτε ο Καββαθάς,είχε πει πως το ευχαριστήθηκε και πως του την 'έδινε'
που κάποιοι θα αντιδρούσαν.Οπότε n_olympios μην απορείς,τον ίδιο διαβάζετε με το sakinen μάλλον..) -
Και εγώ θυμάμαι κατα τα μέσα της δεκαετίας του 80' όπου ένας γείτονας χάραζε την BMW ενός άλλου γείτονα (η φάση είναι πως και οι 2 έμεναν στα ακριβός απένατι διαμερίσματα στον ίδιο όροφω). Το αποτέλεσμα ήταν πώς ο αυτόχηρας πιάστηκε στα πράσα και ο ιδιοκτήτης του έριξε 3-4 μπουνιές.
Ερώτηση....
Γενικά ποιά αυτοκίνητα χαράζονται και σε ποιές περιπτώσεις?- Άμα το αμάξι είναι περιποιημένο και καλοσυντηρημενο?
- Άμα το αμάξι είναι κυριλατο(ΒΜW, Merc, Porsche)?
- Άμα υπάρχει αντεκδίκηση για παρκιγκ...
- Αντεκδίκηση για άλλους λόγους?
η μήπως άμα απλός έχεις αμάξι και ο άλλος δεν έχει. Αλλά λιγο-πολλή όλοι έχουν αμάξι πιά.
-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Ερώτηση....
Γενικά ποιά αυτοκίνητα χαράζονται και σε ποιές περιπτώσεις?νομιζω εξαρταται απο το κουφιο μυαλο που εχει ο καθενας....
-
ειχα την χαρα να γνωρισω τον πιλοτο που ειπε το ηρωικο θ ατον ξεσκισω τον μπινε.
το ονομα να μην το πω καλυτερα...δημοσια
απλα παιζει καλη μπαλα και...ειναι οντως απο τους καλυτερους εν ενεργεια.
εχει σκιστει στις πτησεις καθε μερα κυριολεκτικα εξου και η υποσεινηδειτη ατακα που πεταξε την ωρα που πλακωνονταν στα φρενα ..εεε συγνωμη στα G εννουσα.
-
Το θέμα είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,αντί να μας φανατίζουν οι πολιτικάντηδες με πατριωτικές φανφάρες.
Για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης εμφανίζουν διάφοροι τους Τούρκους σαν τα κακά παιδιά,ενώ έχουν συμφωνηθεί
και από την Ελλάδα διάφορα θέματα,όπως το Κυπριακό..
Ας πει κάποιος τα πράγματα όπως έχουν.
Παραβιάσεις εναέριου χώρου δεν κάνουν μόνο οι Τούρκοι,
αλλά και οι Έλληνες. -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Το θέμα είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,αντί να μας φανατίζουν οι πολιτικάντηδες με πατριωτικές φανφάρες.
Για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης εμφανίζουν διάφοροι τους Τούρκους σαν τα κακά παιδιά,ενώ έχουν συμφωνηθεί
αλλά και οι Έλληνες.Συγνώμη , eizo, μεγάλη κουβέντα είπες !
(σε ότι αφορά την παραβίαση του εναέριου χώρου)Δηλαδή , λές πως και τα δικά μας μαχητικά , παραβιάζουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ
-γιατί αυτό κάνουν οι 'γείτονες'- τον εναέριο χώρο της Τουρκίας ?Καλό θα ήταν να μην βάζουμε ΟΛΑ τα πράγματα στο ίδιο καλάθι.
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
αλλά και οι Έλληνες.χμ... εσυ ξερεις πραγματα!!! (και δεν ειρωνευομαι ΚΑΘΟΛΟΥ)
συμφωνω οσο δεν παει αλλο!! -
Urban legend. Υπάρχουν κάμποσοι φιδέμποροι και στην Πολεμική Αεροπορία. Όταν ακούτε τέτοια κουφά ('που λες, εμείς παίρνουμε τ'αεροπλάνο και πάμε μέχρι τη Μοσούλη και κανείς μεμέτης δεν παίρνει μυρωδία'), να έχετε και τους κατάλληλους αντιοφικούς ορούς.
Αυτά τα φίδια τα παίρνουν μετά διάφοροι κύκλοι αντίστοιχοι με την παρεούλα του Μπίστη και από'δω παν κι οι άλλοι...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Urban legend. Υπάρχουν κάμποσοι φιδέμποροι και στην Πολεμική Αεροπορία. Όταν ακούτε τέτοια κουφά ('που λες, εμείς παίρνουμε τ'αεροπλάνο και πάμε μέχρι τη Μοσούλη και κανείς μεμέτης δεν παίρνει μυρωδία'), να έχετε και τους κατάλληλους αντιοφικούς ορούς.Αυτά τα φίδια τα παίρνουν μετά διάφοροι κύκλοι αντίστοιχοι με την παρεούλα του Μπίστη και από'δω παν κι οι άλλοι...
Se sizitisi pou icha me iptameno ,mou elege oti i athelites paraviasis me afta ta aeroplana ine panefkoles ke sychnes choris paratragouda.Orismenes omos ine 'kalodechoumenes' ke apo tis dio meris tou Aigaiou.I pragmatiki anaschesi ine poli pio didaktiki apo mia ikonoki.
Alla nomizo oti afou imaste pantelos ascheti me afta ta gegonota,den mporoume na xeroume tin pragmatiki alithia opote ke den echi kanena noima na sinechizoume na milame gi'afta. -
Εγώ πάντως ξέρω πως, όπου ακούω για φοβερές 'παλικαριές' και ανεύθυνες 'ταρζανιές', και μάλιστα σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα όσο οι σχέσεις δυο κρατών, καλό είναι να πιστεύω λιγότερα απ'τα μισά... Κανείς δεν είναι, βλέπεις, αρκετά ηλίθιος για να προκαλέσει θερμό επεισόδιο μόνο για να κάνει λίγο το μάγκα.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Να ρωτησω και εγω κατι... ΜΕ τι οξυ σου χαλανε το αμαξι???
θελει κατι ειδικο η αρκει ας πουμε τουμποφλο???
που τα βρισκουνε? (οχι δε θελω να ριξω σε κανεναν, απλα τοσο ευκολο ειναι να βρεις τοσο δυνατο οξυ??)Δεν ξέρω τι ακριβώς οξύ ήταν. Βρήκαμε στα σκουπίδια ένα μεταλικό μπιτόνι (10 κιλών?). Βλέπετε 9 αυτοκίνητα την πλήρωσαν.... Το δικό μου που έχει απλό χρώμα, εκεί που έπεσε το οξύ, ξεφλουδιστηκε όπως ξεφλουδίζεις το μήλο με το μαχαίρι. Φάνηκε λαμαρίνα και μέσα σε λίγες ώρες άρχισε να σκουριάζει. Βάψιμο το ταχύτερο δυνατόν!!!
Κάποιοι άλλοι πιο άτυχοι και με μεταλλικά χρώματα την πλήρωσαν ακριβότερα. Πιο ανθεκτικά στο ξεφλούδισμα αλλα ακριβότερο στο βάψιμο. Σε κάποια αυτοκίνητα που έπεσε σε φανάρια και παρμπρίζ, λιώσανε και χρειαστηκαν αντικατάσταση.
Κατά 99% τη δουλεια έβαλε να την κάνουν καινούριος ένοικος στην πολυκατοικία. Ανάπηρος Ρωσοπόντιος με υποπτες διασυνδέσεις απ ότι λένε οι φήμες. Τσακώθηκε με έναν για τις θέσεις παρκιγκ στην πυλωτή. Δε διαθέτουν όλα τα διαμερίσματα θέσεις και αυτός με τον τσαμπουκα άφηνε το αμάξι του στη θέση του άλλου. Το αμάξι που τη γλιτωσε ήταν μιας πατσαβουρας που πήρε το μέρος του (αλλά δεν του παραχώρησε τη θέση της...). Τέλος πάντων, μην τα θυμαμαι και συγχίζομαι.
Πάντων η εκδίκηση είναι πιατο που τρώγεται κρύο. Οταν πρωτοπήρα το αμάξι (μια βδομαδα) έπεσε ένας μαλάκας πίσω μου. Αναγνώρισε ότι έφταιγε και θα μου έκανε το αμάξι. Πιο μαλάκας, εγώ τον πιστεψα. Να προσθέσω ότι ήταν έλληνας με μερσεντές με γερμανικές πινακίδες. Η ζημιά μικρή (50.000 δρχ) αλλά ο τύπος έκανε τον κινέζο. Τελικά στο δικαστήριο, 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, δεν εμφανιστηκε, ήταν μόνο ο δικηγόρος του επικουρικού ταμείου. Αποδείχτηκε ότι η Μερσεντές κυκλοφορούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια στην Ελλάδα. Οι 50.000 γίναν 350.000 (εγώ πήρα μόνο 100, όσα ξόδεψα) και δεν ξέρω πόσο θα του βγαινε το κουστούμι μετά τη μύνηση που του έκανε το επικουρικό. Το είχα καταφχαριστηθεί.
Γι αυτό Κώστα τράβα το όπως ξεκίνησες μέχρι τέλους. Και άγαλμα θα σου κάνουμε και έπαινο και κερκίδα... -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
..
Κώστα πάρε εκδίκηση για όλους μας. Ξεσκισέ τον τον μπινέ...Και μετά από όλα αυτά, θυμήθηκα εκείνο το βιντεάκι που είχε κυκλοφορήσει πριν από κάποια χρόνια με την αναχαίτιση τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους στον εναέριο χώρο μας, και τη φράση που είχε πει ο πιλότος... 'Θα τον ξεσκίσω τον μπινέ!!!'
..Σου λύθηκε η απορία,έτσι;
(Είχε κάνει αναφορά σε αυτό το σχόλιο του πιλότου κάποτε ο Καββαθάς,είχε πει πως το ευχαριστήθηκε και πως του την 'έδινε'
που κάποιοι θα αντιδρούσαν.Οπότε n_olympios μην απορείς,τον ίδιο διαβάζετε με το sakinen μάλλον..)Ομολογώ ότι ως στραβογκαβούλιακας δεν είχα προσέξει το παραπάνω του sakinen... Και δε θυμάμαι καθόλου την αναφορά του Καββαθά, αλλά μάλλον τελικά έχεις δίκιο, eizo...
-
Οι εξελίξεις στο θέμα του ποντικού έχουν ως εξής:
Η δικάσιμος θα γίνει 14 Απριλίου 2005!!! Αν δεν πάρει αναβολές (που θα πάρει) είστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτυ .
Το γέλιο είναι από αυτά που έμαθα από τον δικηγόρο μου, όταν ο δικαστικός κλητήρας πήγε να του παραδώσει την αγωγή. Του είπε ότι ο ανθρωπος εκτός από τρελλός είναι και δικομανής, αφού τον ενημέρωσε για άλλες 3 δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του για άλλα άσχετα θέματα. Επίσης του είπε ότι στο δικαστήριο θα φέρει μάρτυρες έναν αεροπαγίτη και ένα βουλευτή να καταθέσουν ότι εκείνη τη μέρα ήταν μαζί τους και ήταν εκτός του σπιτιού .
Ας περιμέν0υμε λοιπόν να δούμε...
-
Δικομανής δεν είναι ο άνθρωπος,παραβάτης του νόμου κατ'επανάληψη είναι
Θα κοιτάξω να παρω άδεια την επομενη φορά αφού τώρα παει για αναβολή. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οι εξελίξεις στο θέμα του ποντικού έχουν ως εξής:Η δικάσιμος θα γίνει 14 Απριλίου 2005!!! Αν δεν πάρει αναβολές (που θα πάρει) είστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτυ .
Το γέλιο είναι από αυτά που έμαθα από τον δικηγόρο μου, όταν ο δικαστικός κλητήρας πήγε να του παραδώσει την αγωγή. Του είπε ότι ο ανθρωπος εκτός από τρελλός είναι και δικομανής, αφού τον ενημέρωσε για άλλες 3 δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του για άλλα άσχετα θέματα. Επίσης του είπε ότι στο δικαστήριο θα φέρει μάρτυρες έναν αεροπαγίτη και ένα βουλευτή να καταθέσουν ότι εκείνη τη μέρα ήταν μαζί τους και ήταν εκτός του σπιτιού .
Ας περιμέν0υμε λοιπόν να δούμε...
Συγνωμη, εσυ δεν τον εχεις σε βιντεο κατα την διαρκεια της 'πραξης' ? Ομορφα, θα πας λοιπον στο δικαστηριο, και αμα εχει μαρτυρες που λενε οτι ελειπε, να τους δειξεις ωραιοτατα το βιντεο και να ζητησεις να πανε ο βουλευτης και ο αρεοπαγιτης μεσα για ψευδορκια. Προσεξε, να το ζητησεις ο ιδιος να το ακουσουν στο δικαστηριο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συγνωμη, εσυ δεν τον εχεις σε βιντεο κατα την διαρκεια της 'πραξης' ? Ομορφα, θα πας λοιπον στο δικαστηριο, και αμα εχει μαρτυρες που λενε οτι ελειπε, να τους δειξεις ωραιοτατα το βιντεο και να ζητησεις να πανε ο βουλευτης και ο αρεοπαγιτης μεσα για ψευδορκια. Προσεξε, να το ζητησεις ο ιδιος να το ακουσουν στο δικαστηριο.
Φυσικά αν γίνει έτσι (επειδή αμφιβάλλω αν το κάνει) θα γίνει ακριβώς όπως τα λες...
-
Άντε, να υποστεί τις συνέπειες ο εξυπνάκιας! Κι αυτό να δημοσιευθεί όχι μόνο στο φόρουμ, αλλά και στο περιοδικό, για να γίνει μάθημα και σε άλλους μάγκες που καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων.
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...