-
Στην περιπτωση που αυτος ο καφρος καταφερει με αλχημειες και ψευτομαρτυρες να τη γλυτωσει (πραγμα που δεν το ευχομαι φυσικα) θα μπορουσες ωραιοτατα να βρεις 2-3 φουσκωμενα παλικαρια (δωσε τους και λιγο χαρτζιλικι στην αναγκη) και πες τους να τον στριμωξουν σε καμμια γωνια και να του παραμορφωσουν το μουτρακι του απο λιγο εως πολυ. Αν καταφερουν να μπουνε μεσα στο σπιτι του κιολας και να σπασουνε 5-6 επιπλα και τζαμια θα ηταν ακομα καλυτερα.
Ολα αυτα βεβαια τα λεω γιατι εγω τον εχω πολυ ικανο να φερει αυτους τους ανθρωπους που λεει στο δικαστηριο, και συγνωμη αλλα θα ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα τοτε. Γιαυτο και επειδη ολοι ξερουμε οτι η δικαιοσυνη δεν ειναι παντα τυφλη, παρε το νομο στα χερια σου.
-
Megane98hp..οι πολιτισμένες κοινωνίες στηρίχτηκαν εν πολλοίς
στη θέσπιση και τήρηση νόμων.Αν ο κάθε εξοργισμένος φαντάζεται
τον εαυτό του σαν 'Εξολοθρευτή' και πράττει ενστικτωδώς,
τότε..μάλλον δε θα μείνει κανένας μας ζωντανός..
Θα φαγωθούμε μεταξύ μας,που λέει και ο Ξυλούρης. -
Εσύ αν ήσουν δικαστής ποιόν θα πίστευες..?
α) τους σοβαροφανείς γραβατομένους
β) τα μάτια σου..
είπαμε το παιδί έχει σε βίντεο τον τύπο..να πρωταγωνιστεί..τι άλλο θέλετε..!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εσύ αν ήσουν δικαστής ποιόν θα πίστευες..?α) τους σοβαροφανείς γραβατομένους
β) τα μάτια σου..
είπαμε το παιδί έχει σε βίντεο τον τύπο..να πρωταγωνιστεί..τι άλλο θέλετε..!
Θα μπορούσε να είναι ο δίδυμος αδερφός του στο βίντεο..
Και τεχνολογικά αν διερευνηθεί η γνησιότητα του φιλμ,
ο cmarin θα δικαιωθεί. -
αλλαξε του τα φωτα του τυπου!!!!
παρε εκδικηση για ολους αυτους που ειδαν τα αυτοκινητα τους κατεστραμμενα απο καποιον μ****α γειτονα...
και η γρατζουνια τρωγεται... επρεπε να δεις πως εκανε το καπο του audi ενας γειτονας με καποιο υγρο... ξεφλουδισε ολο!!! -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Megane98hp..οι πολιτισμένες κοινωνίες στηρίχτηκαν εν πολλοίς
στη θέσπιση και τήρηση νόμων.Αν ο κάθε εξοργισμένος φαντάζεται
τον εαυτό του σαν 'Εξολοθρευτή' και πράττει ενστικτωδώς,
τότε..μάλλον δε θα μείνει κανένας μας ζωντανός..
Θα φαγωθούμε μεταξύ μας,που λέει και ο Ξυλούρης.Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισοτερο σε αυτα που λες. Εαν εσυ πιστευεις ομως, οτι οι νομοι τηρουντε και οτι οποιος εχει δικιο σε αυτη τη χωρα δεν εχει να φοβαται τιποτα, τοτε θα μου επιτρεψεις να συνεχισω να πιστευω αυτα που λεω. Και στο κατω κατω ας πουμε οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και χασει τη δικη αυτος που ξερουμε οτι εχει δικιο, εσυ τι θα κανεις? Εγω παντος θα ετρωγα το καμματια μου.
Ειναι πολυ γνωστο αλλωστε οτι σε αυτη τη χωρα πιο πολυ φοναζουν αυτοι που εχουν αδικο, παρα αυτοι που εχουν δικιο. Κοιτεξε λιγο τη συμπεριφορα στους δρομους μας και θα καταλαβεις τι εννοω
-
Δυστυχώς λόγω της δουλειάς μου (ελευθερος επαγγελματιας) ειμαι θαμώνας στα δικαστήρια.Ενα πράγμα που δεν ειναι η δικαιοσύνη είναι τυφλή.Ο δικαστής κανει ΟΤΙ ΤΟΥ Κ*ΥΛΩΣΕΙ,είτε γιατί τα έχει πιάσει,είτε γιατί του θυμίζεις τον νταή που τον έδερνε στο νηπιαγωγείο,είτε γιατί κατούρησε στραβά το πρωί.Σου πετάει μια δικαιολογία της κακιάς ώρας για το πως δεν μπορεί να δεχτεί το βίντεο ως στοιχείο και σε στέλνει για βρούβες.
-
Kαι κάνεις μια έφεση and the beat goes on που λέει και ο Eminem...
Α, και ένας καλός δικηγόρος δεν έβλαψε κανένα όσα στοιχεία και να έχεις μιλάω εκ πείρας -
Έφτασε λοιπόν και η ώρα του δικαστηρίου.....(για τους νέους του φόρουμ ας διαβάσουν πρώτα την πρώτη δημοσίευση του θέματος)
Έτσι στις 9 το πρωί φτάσαμε στο Ειρηνοδικείο για την εκδίκαση της αγωγής!
Περιμέναμε 1 1/2 ώρα για το Νο 14 και τελικά ήρθε και η σειρά μας.Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε, παρά μόνο ο δικηγόρος του και ένας μάρτυρας δικός του.
Η ειρηνοδίκης κάλεσε την μάρτυρα μου και κατέθεσε τα γεγονότα κανοντας της αρκετές ερωτήσεις. Αυτό που έκανε είναι να ταυτοποιήσει τον άνθρωπο που είδε να χαράζει το αυτοκίνητο, με τον άνθρωπο που βγήκε στο μπαλκόνι μερικά λεπτά μετά. Επίσης το σοκ το οποίο έπαθα εγώ από αυτήν την πράξη .
Μετά ο δικηγόρος του με τις ερωτήσεις του προσπάθησε να υποστηρίξει ότι κάνω λάθος και δεν ήταν αυτός αλλά άλλος! Τότε έπεσε στο τραπέζι το θέμα της κάμερας και ο δικηγόρος μου άρχισε να μοιράζει DVD με το θέμαΜετά κάλεσε τον μάρτυρα του, ξάδερφο του κυρίου και γύρω στα...85!! (BTW η ηλικία του κατηγορούμενου είναι τελικά 80 χρονών!!!!! ).
Υποστήριξε ότι ήταν σπίτι του την ώρα εκείνη και ότι ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι (ήμουν εγώ) και του είπα τα σχετικά και αυτός με έλεγε τρελό. Εδώ έκανε και μία πατάτα. Είπε ότι την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι του μαζί είδαν ένα παρκαρισμένο γκρί αυτοκίνητο σταθμευμένο στο δρόμο μπροστά στο πάρκινγκ του και του είπε ότι *'Κοίτα οι απολίτιστοι παρκάρουν και μου κλείνουν το πάρκινγκ'. *
Έτσι τον παρέλαβε ο δικηγόρος μου (εγώ σαν ενάγων, δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω) και τον ρώτησε αν είναι πράγματι πάρκινγκ 2μΧ2μ, ο οποίος απάντησε ότι δεν ξέρει.Μετά τον άρχισε η πρόεδρος διάφορα καυστικά που δεν μπορούσε να απαντήσει στα περισσότερα, λέγοντας 'δεν ξέρω'.
Στο τέλος η πρόεδρος είπε ότι 'τώρα κατάλαβα γιατί δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο άνθρωπος των 80 χρονών, θα ήταν διασυρμός'
Πήρε όλο το υλικό φωτογραφίες, video, DVD (σε +R και -R για να παίζει σίγουρα σε home DVD reader ), της είπα ότι το έχω και σε φλασάκι αν υπάρχει πρόβλημα και αυτό ήταν!
Θα περιμένουμε την απόφαση 2 με 3 μήνες! Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
-
Σωστός.
-
Μπράβο Κώστα !!!
Ηθελα να έβλεπα τη φάτσα του όταν θα δει το DVD -
Καταρχάς ενίσταμαι γιατρέ μου.
Έπρεπε να είχαμε ενημερωθεί για να απολαύσουμε την παραπάνω διαδικασία live
Τέλος πάντων, φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά και δικαιώνεσαι πανηγυρικά. -
Δώστο και σε κανένα κανάλι (μετά την καταδικαστική απόφαση), ψοφάνε για τέτοια. Άντε μπας και τίποτα αλήτες το σκεφτούν δεύτερη φορά πριν βγάλουν τα κλειδιά από την τσέπη.
-
It's payday mothafuckah!
η ιδέα του Μάνου με τα κανάλια είναι καλή. Άντε μπας και τρομάξουν οι κότες και γυρίσουν στο κοτέτσι! (δυστυχώς πολύ πρόσφατα ένα από τα 3 Γιάρις της οικογένειας χαρακώθηκε άσχημα, μέχρι λαμαρίνα )
-
Ενίσταμαι και εγω μαζί με τον maf γιατρέ!!!
Χάσαμε υπερθέαμα!!!
-
Δεν χάσατε τίποτα φοβερο αφού έλειπε ο κύριος καταστροφέας! Άλλωστε όλη η διαδικασία κράτησε περίπου 7-8 λεπτά σε μία τρισάθλια αίθουσα 4Χ10 (δεν είχα πάει ποτέ στο παρελθόν εκεί) με δεκάδες κόσμο μέσα.
-
Α-ΨΟ-ΓΑ!
Θέλουμε και το DVD εννοείται! Να μοιραστεί μαζί με την απόφαση του δικαστηρίου σε κάθε πικραμένο-γρατζουνισμένο...
Μήπως είπες ότι αφού το γρατζούνισε, κλωτσούσε και τον εμπρός τροχό με αποτέλεσμα [quote='cmarin']...ακρόμπαρο, κεντρικός πύρος, μουαγιέ, ζάντα... Η λυπητερή 270
-
Δώστην στα κανάλια!!!!! θα σώσεις πολύ κόσμο.
-
δεν είχα προλάβει να διαβάσω αυτό το τοπικ, κ μόλις τώρα το έκανα κ φούντωσα!!!
Στο πρόσωπο του είδα όλους όσους έχουν ζημιές σε εκατοντάδες αυτοκίνητα!!!Δυστυχώς όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ζήσει αυτή την κατάσταση κ πολύ χαίρομε που αυτή τη φορά βρέθηκε ο ένοχος!!!!!!!
Όσο για δικαιολογίες, στην Πάτρα στο κέντρο (πλατεία Όλγας) είχα βρει το αυτοκίνητο λουσμένο με διάφορα (ευτυχώς με το πλύσιμο καθάρισε) με την δικαιολογία ότι πάρκαρα μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας, που εκεί παλιά όλα ήταν χωράφια του πατέρα της...... τι να λέμε τώρα!
Η πλάκα ήταν όταν έμενα για λίγο Πετρούπολη, όπου κάθε μέρα τον πρώτο καιρό όπου το άφηνα έβρισκα ένα σημείωμα ότι εκεί παρκάρει κάποιος κ να μην το ξαναφήσω.... έτσι την μία φορά μου έκλεψαν την κουκούλα του Citroen κ την άλλη χάραξαν το καπώ από το Clio!
Όταν είδαν την αστυνομία που κάλεσα ευτυχώς μαζεύτηκαν! (ακόμα έχω κρατήσει όλα τα σημειώματα που άφηναν ) αλλά πλέον μου έμεινε κουσούρι (μετά την μία κλεμένη κ την άλλη σκισμένη κουκούλα) κ έχω πάρει αλυσίδα κ λουκέτα κ τις κλειδώνω -
η ηλικία του κατηγορούμενου είναι τελικά 80 χρονών!!!!! ).
Άκου ρε ο κωλόγερος βίτσια που είχε σε τέτοια ηλικία...
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...