-
Με τι άλλο θα ασχοληθούν οι επιστήμονες τέλως πάντων...
Απόσπασμα είδησης από το bbc:
Men who drive Porsches are the mostly likely to commit adultery, according to a German study - 49% admitted to it. Among women drivers, those who drove Audis were most likely to cheat (41%). Vauxhall drivers were the most faithful for both sexes.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/3737245.stm
Η porche εκτοξεύεται στην πρώτη θέση όταν πρόκειται για μοιχεία...(από την τελευταία όπου την κατατάσει η έρευνα που προκάλεσε αυτή την συζήτηση). Προσοχή στο αμάξι της μέλλουσας σας συντρόφου... (μακρυά από αυτές που οδηγούν audi, εκτός κι αν έχετε ή σκοπεύετε να αποκτήσετε convertable)
Έλεος...
-
Ο χρήστης kida έγραψε:
Προσοχή στο αμάξι της μέλλουσας σας συντρόφου... (μακρυά από αυτές που οδηγούν audi, εκτός κι αν έχετε ή σκοπεύετε να αποκτήσετε convertable)Έλεος...
Aν αποκτήσουμε Α4 Cabrio μετράει;
-
αφου οι κατοχοι γερμανικων δε τη βρισκουν με το αμαξι τους την πληρωνει η γυναικα τους. εξου και το περισσοτερο sex. οσο για τα γαλλικα και τα ιταλικα ειναι σκετες μηχανες ηδονης!
-
Ωραία εκδοχή!! Μου αρέσει!!
-
Ο χρήστης ca'rlos έγραψε:
αφου οι κατοχοι γερμανικων δε τη βρισκουν με το αμαξι τους την πληρωνει η γυναικα τους. εξου και το περισσοτερο sex. οσο για τα γαλλικα και τα ιταλικα ειναι σκετες μηχανες ηδονης!Yπάρχει και η άλλη εκδοχή...
...η στύση να είναι συνεχής !
-
αφου οι κατοχοι γερμανικων δε τη βρισκουν με το αμαξι τους την πληρωνει η γυναικα τους. εξου και το περισσοτερο sex. οσο για τα γαλλικα και τα ιταλικα ειναι σκετες μηχανες ηδονης!....ίσως μερικοί κάτοχοι γαλλικών και ιταλικών έχουν φτάσει σε τέτοιο νιρβάνα με τις μηχανές ηδονής τους που αδιαφορούν πια για τις γυναίκες, συνουσιάζονται με το αυτοκίνητό τους.....Ρενώ είπαμε έχεις.....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
αφου οι κατοχοι γερμανικων δε τη βρισκουν με το αμαξι τους την πληρωνει η γυναικα τους. εξου και το περισσοτερο sex. οσο για τα γαλλικα και τα ιταλικα ειναι σκετες μηχανες ηδονης!
Yπάρχει και η άλλη εκδοχή...
Σιγά βρε παιδιά, θα πάθετε τίποτα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Yπάρχει και η άλλη εκδοχή...
Σιγά βρε παιδιά, κατουρήστε και λίγο...
H αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες θέλω να κάνω και τα δύο (!)
Προέρχομαι από βόλτα με ένα ολοκαίνουριο RS6.....
-
Άλλη έρευνα, λέει ότι οι κάτοχοι των Porsche, κατά 49%, απατούν τη σύντροφό τους !
Δεύτεροι στην απιστία, οι κάτοχοι των BMW με 46%.
**Αλλά το βασικότερο : **οι γυναίκες-ιδιοκτήτριες των ΑUDI, είναι οι πιο άπιστες, μιας και παραδέχονται ότι έχουν παράλληλες σχέσεις σε ποσοστό 41% !!!
Πιο έμπιστοι άντρες ; Αυτοί που οδηγούν OPEL....
**Συμπέρασμα :**όπου γκόμενα και Α3, Α4 κτλ...... Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!
-
Συμπέρασμα : όπου γκόμενα και Α3, Α4 κτλ...... Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!
Λάθος! Την ακολουθούμε (αν γράψω κάτι άλλο θα παρεξηγηθεί ) Είναι έτοιμη γι' απιστία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λάθος! Την ακολουθούμε (αν γράψω κάτι άλλο θα παρεξηγηθεί ) Είναι έτοιμη γι' απιστία
Πολύ σωστός
Αλλά, αν πάς για γάμο με κάποια που έχει S3,
φρόντισε να της το πουλήσεις και να της πάρεις κάποιο άλλο ! -
Αλλωστε δεν το λεει και στη διαφημιση τηs audi οπου η τυπισσα το σκαει απο το γαμο με το αμαξι του πατερα της? οποτε γενικα μακρυα απο οικογενειες με γερμανικα
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Αλλωστε δεν το λεει και στη διαφημιση τηs audi οπου η τυπισσα το σκαει απο το γαμο με το αμαξι του πατερα της? οποτε γενικα μακρυα απο οικογενειες με γερμανικαXμμμ....
Εδώ στη διαφήμιση, η καλόγρια με τη μαντίλα στο κεφάλι,
άφησε μοναστήρια, προσευχές και.....αλλαξο-πίστησε,
για χάρη ενός κόκκινου ΤΤ !:lol: -
Πολύ σωστός
Αλλά, αν πάς για γάμο με κάποια που έχει S3,
φρόντισε να της το πουλήσεις και να της πάρεις κάποιο άλλο !Κατ' αρχήν δεν πάω για γάμο με καμία
Έστω ότι κάνω το λάθος, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να ΄χει S3. Ακόμα και σε αυτή την απίθανη περίπτωση, φυσικά και θα το πουλήσει για να πάρει σοβαρό αυτοκίνητο όπως WRX
-
αφου οι κατοχοι γερμανικων δε τη βρισκουν με το αμαξι τους την πληρωνει η γυναικα τους. εξου και το περισσοτερο sex. οσο για τα γαλλικα και τα ιταλικα ειναι σκετες μηχανες ηδονης!(να το συμπληρώσω: η γυναίκα ή η γκόμενά τους)
Σα να έχεις δίκιο... από τότε που μου ήρθε το Polo...
-
Επ!!!Πού μένεις νά βγούμε μία βόλτα,εσύ,εγώ καί δικιά μου;Χρειάζωμαι κάποια βοήθεια ξέρεις;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επ!!!Πού μένεις νά βγούμε μία βόλτα,εσύ,εγώ καί δικιά μου;Χρειάζωμαι κάποια βοήθεια ξέρεις;
Πάμε όποτε θές...!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ: Εγώ και η κοπέλα μου έχουμε και οι δυό Audi.
Πώς πρέπει να ενεργήσω ;
Να της το πουλήσω, ή να αγοράσω για μένα μια BMW ; -
Πούλα και τα 2 Άουντι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είπαμε, οι Αούντισσες είναι άπιστες.
Με τα λεφτά πάρε μια BMW, να κάνεις περισσότερο σεξ, και με τα ρέστα πάρε της ένα Όπελ που είναι ενάντια στην απιστία!Βέβαια αν εκεί που της λες το πλάνο πως θα αλλάξει το Άουντί της με κανένα κόρσα για να πάρεις Μπεμβέ σου φέρει καμιά καρέκλα στο κεφάλι δεν φταίω εγώ, έτσι;; Η μελέτες φταίνε!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πούλα και τα 2 Άουντι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είπαμε, οι Αούντισσες είναι άπιστες.
Με τα λεφτά πάρε μια BMW, να κάνεις περισσότερο σεξ, και με τα ρέστα πάρε της ένα Όπελ που είναι ενάντια στην απιστία!Βέβαια αν εκεί που της λες το πλάνο πως θα αλλάξει το Άουντί της με κανένα κόρσα για να πάρεις Μπεμβέ σου φέρει καμιά καρέκλα στο κεφάλι δεν φταίω εγώ, έτσι;; Η μελέτες φταίνε!!!
Νο problem.
Προκειμένου να μη βγάλω τίποτα στο κεφάλι,
θα αλλαξοπιστήσω για λίγο και θα αγοράσω BMW
Έχεις Γερμανικό αυτοκίνητο ; Kάνε...sex !