-
Ξεχάσατε το καλύτερο: Honda Stream με 21755.
7 χρόνια εγγύηση, τεράστιοι χώροι, 1.7 λίτρα, 125 ίπποι
Κάνε κανα test drive και θα δεις! -
Opel Zafira?
-
Παρελήφθη, χθες βράδυ, το 9θέσιο πρώην Ολυμπιακό Hyundai H-1. Πρώτες εντυπώσεις:
- Δεν γινόταν, ρε Hyundai, να έχει λιγότερη υποβοήθηση το τιμόνι? Δύσκολα καταλαβαίνεις που πάνε οι τροχοί.
- Χάθηκε να πλένανε το σαλόνι και τη μηχανή? Ας το χρέωναν και 30 € ακόμα.
- Όποιος δεν μπεί μέσα, δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ευρυχωρία. Οι της δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων έχουν πάνω από μισό μέτρο καθαρή απόσταση από το μπροστινό τους κάθισμα. Καλά, πόσο ψηλοί είναι οι Κορεάτες?
- Αν ξεπεράσεις το τιμόνι, ήσυχο και πολύ άνετο ταξίδι με 120 - 130 χιλιόμετρα και 3000 - 3500 στροφές, δεν κόβει καθόλου ούτε στις ανηφόρες των Ελληνικών ΕΟ.
- Είχε 8.900 χιλιόμετρα. Στα χαρτιά του γράφει 0!
Τελικά, με 18.630 € συνολικά, μοιάζει καλή ευκαιρία. Μου φαίνεται ότι θα μπορούσα να το πουλήσω αύριο και να βγάλω και 1-2 χιλιάρικα. Αλλά δύσκολα θα μου το επιτρέψει η οικογένεια.
-
ωραιο αμαξι το χιουνταη 100% οικογενειακο εχει και lexus φωτα πισω , θα πρωτημουσα το galaxi giati einai ford
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ωραιο αμαξι το χιουνταη 100% οικογενειακο εχει και lexus φωτα πισω , θα πρωτημουσα το galaxi giati einai fordΝαί, αλλά δεν έχει 18.000 €
-
με γειές Ηλία (μα πόσα παιδιά έχεις πια???)
Σπύρος
-
Καλορίζικο Ηλία!
Άντε να γεμίζεις θέσεις!!!
-
Καλοταξιδο Ηλια
Αντε και στα δικα μας
-
Καλοτάξιδο ρέ Ηλία.
-
Ηλία καλορίζικο, σας χωράει σίγουρα?
αντε στην επόμενη συνάντηση του 4TF, θα φέρεις μαζί μετα παιδιά και μαμμάδες, πεθερές, θείους κλπ -
Kαλοριζικο και απο εμενα!
-
Καλορίζικο !!!!! με πάντα ασφαλή και ευχάριστα οικογενειακά ταξίδια...
-
Kαλορίζικο κ από μένα Ηλία!
Aυτό δεν είναι..?
8.900χλμ μα καλά που πηγαίναν..?Μέσα στην Αθήνα για 1 μήνα πολλά δεν είναι?
To Trajet δεν σε βόλεψε..?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαλορίζικο κ από μένα Ηλία!Aυτό δεν είναι..?
8.900χλμ μα καλά που πηγαίναν..?Μέσα στην Αθήνα για 1 μήνα πολλά δεν είναι?
300 χλμ την ημερα ειναι αυτο...
Δηλαδη αν πηγαινανε σχοινια ελληνικο 2-3 φορες την ημερα (πολυ πιθανο να σθνεβαινε) αμεσως αμεσως τα καλυψανε! Τα οχηματα αυτα κινουνταν ολη μερα. Σιγουρα κανανε και καποιες 'εξτρα' διαδρομες... -
Παιδιά, ευχαριστώ για τις ευχές. Είναι πράγματι αυτό στη φωτογραφία του elteo, βέβαια σε μπλε. Για να συνεχίσω με τα μεμπτά, το αυτοκίνητο έχει το συνδυασμό που σκοτώνει: Μεγάλη κατανάλωση - μικρή χωρητικότητα καυσίμου. Το 1,6 lt Citroen Jumpy που νοίκιασα το καλοκαίρι χωρούσε 80 λίτρα βενζίνης, το 2,4 lt Hyundai H-1 χωράει 60! Ανεφοδιασμός κάθε 350 χλμ, η ο εφιάλτης στο δρόμο με τα βενζινάδικα.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
8.900χλμ μα καλά που πηγαίναν..?Μέσα στην Αθήνα για 1 μήνα πολλά δεν είναι?Κυκλοφόρησαν Μάιο και δούλευαν πολύ αεροδρόμιο. Άρα, υπολόγισε και καθημερινά δρομολόγια από εκεί προς όλες τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και πόλεις.
Αν τσαντιστώ και βγάλω την τρίτη σειρά καθισμάτων, το trajet χωράει μέσα.
Ηλία καλορίζικο, σας χωράει σίγουρα?
αντε στην επόμενη συνάντηση του 4TF, θα φέρεις μαζί μετα παιδιά και μαμμάδες, πεθερές, θείους κλπΈκανα αμέσως test event, με 11 άτομα μέσα. Στην επόμενη συνάντηση του 4ΤΦ, θα εκπλαγείτε. Αλήθεια, κύριε cmarin, γεννήσατε;
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι,νομίζω πως μια πολύ καλή επιλογή στην κατηγορία αυτοκινήτου που συζητάμε είναι το Toyota Corolla Verso 1.8 (ή 1.6). Το 1.8 θα κοστίζει περίπου 25.000 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό ενώ το μεταξόνιο είναι επιπέδου Α6, δηλαδή 2.750 μ. Το αυτοκίνητο είναι 7θέσιο ενώ πολύ γρήγορα μετατρέπεται εσωτερικά ώστε να έχει μόνο την θέση του οδηγού σηκωμένη!!
Ενδιαφέρομαι άμεσα για το εν λόγω μοντέλο και απ’ότι γνωρίζω μέσα από την ΤΟΥΟΤΑ, το μοντέλο αυτό θα βρίσκεται στις κατά τόπους αντιπροσωπείες μέσα στον Σεπτέμβριο!
Περισσότερα νέα με την πραγματοποίηση test-drive.
Γεια σε όλους!
Και για να συμπληρώσω τον εαυτό μου αναφορικά με το Verso, το έκανα test-drive πριν από περίπου 1 μήνα και έχω να σας πω τα εξής. Έχει πολύ καλούς χώρους για τις αποσκευές, για τους πίσω επιβάτες αλλά για οδηγούς άνω του 1,85 έχει αρκετά χάλια θέση οδήγησης, και εξηγούμαι. Η βάση του καθίσματος είναι κοντή, το κάθισμα είναι παραγεμισμένο σαν χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα κι εσύ κάθεσαι επάνω κι όχι μέσα στο κάθισμα.
Εκτός αυτών, ρυθμίζεται μεν το τιμόνι μέσα-έξω αλλά η διαδρομή είναι σχετικά μικρή όπως επίσης μικρή (για μεταξόνιο 2.750) είναι και η διαδρομή του καθίσματος του οδηγού.
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο πρέπει να είναι αυτά που υπόσχεται. Ποιοτικό, συμπαγές, μανιτζέβελο στα στενά παρά τον όγκο του.
Τα ίδια με τα παραπάνω ισχύουν και για το Honda FRV, που παρόλο που δεν το έκανα test-drive αλλά το είδα σε έκθεση, έχω να προσθέσω ακριβώς τα ίδια σχόλια. Εδώ μάλιστα,παρόλο που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλούς χώρους – και είναι και όμορφο – έχει απαίσια, στενή, κοντή, απαράδεκτη θέση οδήγησης για οδηγούς άνω του 1,85. Και εδώ μιλάμε για μεταξόνιο της τάξης του 2.670. Μα καλά, μόνο οι πίσω επιβάτες και το πορτ-παγκάζ τους απασχολεί??
Αυτά από εμένα.
Φιλικά,
-
Επειδή, όπως λεν αυτοί που ξέρουν, ως τύπος είμαι λίγο παράξενος, έκανα το εξής: Περιμένοντας το Hyundai και επειδή από την αντιπροσωπεία μου τα έλεγαν μια έτσι και μια αλλιώς, βρήκα και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Mercedes Vaneo, από Γερμανία. 1.900 cc, φυμέ τζάμια πίσω, ανθρακί μεταλλικό. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο, με 20.000 χλμ, ο άνθρωπος ήταν άρρωστος με αυτό, σίγουρα: δεν έχει ούτε γρατσουνιά, μέσα η έξω, ενώ έχει και δεύτερη τετράδα λάστιχα: Μια καλοκαιρινά, μια χειμωνιάτικα.
Πολύ ευρύχωρο μπρος - πίσω, ωραία θέση οδήγησης (2μετροι οδηγός - επιβάτες χωρίς πρόβλημα), εντυπωσιακό το απόλυτα επίπεδο δάπεδο. Η ποιότητα κατασκευής, ο κινητήρας, ο διάκοσμος καμιά σχέση με το Hyundai, αλλά το έβαλα για πώληση, αφού χάνει από χώρους. Τα δυο καθίσματα της τρίτης σειράς είναι παιδικά και αν έχεις αποσκευές πρέπει να τα αφήσεις σπίτι. Και είναι και βαριά!
Αφού αν δεν είχα το panda, θα το κρατούσα για δεύτερο.
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, έτσι δεν είναι; -
Πω πω ηλία μάντρα το έκανες το σπίτι σου...εγώ στην θέση θα κρατούσα το Vaneo.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πω πω ηλία μάντρα το έκανες το σπίτι σου...εγώ στην θέση θα κρατούσα το Vaneo.Δυο αυτοκίνητα, 16 θέσεις!
Το Hyundai χωράει 4 παιδιά + αποσκευές για ταξίδι στην Ευρώπη, το Vaneo με τίποτα! Τώρα που το ξανασκέπτομαι, αν πουλήσω κανένα αγόρι. . .
6-7 θέσιο, χωρίς κόλλημα μάρκας: Ποιό;