-
θα παω στον Γερμανο να παρω μια μπαταρια. λογικα πρεπει να εχει
-
Σίγουρα θα έχει! Μακάρι να είναι αυτό και να τελειώσει εκεί η ταλαιπωρία σου
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Καλησπέρα!Δεν ξέρω .................
Ρωτώ λοιπόν:
- Αξίζει μεταχειρισμένο κασετόφωνο μαμά, που θα βρω τέτοιο;
- Έχετε εμπειρία από χρήση αυτής της κασέτας και εξωτερικού mp3 στο
αυτοκίνητο; Συνεργάζονται μεταξύ τους πάντα και καλά και με
οποιοδήποτε κασετόφωνο; - Μου προτείνετε κάποια άλλη λύση;
- Αν έχει ξανασυζητηθεί παρόμοιο θέμα εδώ ή αλλού, μου υποδεικνύετε
οι experts αυτού του thread που να ψάξω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
thaliarque
Πιο απλά πήγαινε http://www.fleamarket.gr--->kai kane search 'mp3 car' or
'fm transmitter' or 'mp3 512' or mail me tpapo@sch.gr -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση. το pioneer ειχε τηλεκοντρολ για το χερι το οποιο μου ειναι αχρηστο ως οδηγος.
θα το κοιταξω
Επίσης τα Pioneer δέχονται και το joystick της Sony,το οποίο είναι πολύ πιο βολικό από ασύρματο χειριστήριο στο τιμόνι.
Δουλεύει συνδέοντας το απλώς στην υποδοχή τα pioneer για σύνδεση εργοστασιακού? Ή θέλει καμια πατεντούλα?
Α μπαίνει το βάζω asap -
Κατευθείαν. Αντε, τυχερούληδες.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Επίσης τα Pioneer δέχονται και το joystick της Sony,το οποίο είναι πολύ πιο βολικό από ασύρματο χειριστήριο στο τιμόνι.Καλησπέρα.
Το έχεις δοκιμάσει αυτό?
Εγώ θυμάμαι ότι στα Sony το καλώδιο του ενσύρματου χειριστηρίου είχε βύσμα Mini-jack.
Πως θα το συνδέσεις στα Pioneer που έχουν μόνο IP-Bus
-
Με αυτά που έχουν μόνο IP-Bus δεν το συνδέεις, αλλά μπορείς να το συνδέσεις σε αυτά που έχουν έξοδο για ενσύρματο χειριστήριο (που είναι κι αυτό με mini-jack).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με αυτά που έχουν μόνο IP-Bus δεν το συνδέεις, αλλά μπορείς να το συνδέσεις σε αυτά που έχουν έξοδο για ενσύρματο χειριστήριο (που είναι κι αυτό με mini-jack).Το 8400 έχει μόνο IP- Bus
-
Χμμμ... Ποτέ μου δε χώνεψα αυτό το ασημί κατασκεύασμα.
-
Χμμμ... Ποτέ μου δε χώνεψα αυτό το ασημί κατασκεύασμα.Μια χαρά είναι
-
Σε σώζει το γεγονός ότι είχε σχετικά καλή ποιότητα ήχου.
-
Με αυτά που έχουν μόνο IP-Bus δεν το συνδέεις, αλλά μπορείς να το συνδέσεις σε αυτά που έχουν έξοδο για ενσύρματο χειριστήριο (που είναι κι αυτό με mini-jack).α μάλιστα. τα γνωστά δηλαδή. οκ δεκτό.
-
Μια λογική απάντηση σε ενα περίεργο πρόβλημα. Εχω το Clarion 948 και στο τιμόνι του Αστρα έχει χειριστηρια ελέγχου του ραδιο-cd. Εχουμε εγκαταστήσει τον αντάπτορα ώστε να αναγνωρίζονται τα χειριστήρια απο το Clarion αλλά δεν δουλευουν σωστά τα χειριστήρια του τιμονιού.
Σε μια δοκιμή που κάναμε σήμερα είδα οτι οταν το ραδιοcd δεν είναι τοποθετημένο κανονικά μέσα τα πλήκτρα δουλευουν κανονικότατα!
Οταν όμως εγκαταστήσουμε την πηγή κανονικά τότε τα πλήκτρα δεν λειτουργούν. Τι μπορεί να φταίει??? -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Μια λογική απάντηση σε ενα περίεργο πρόβλημα. Εχω το Clarion 948 και στο τιμόνι του Αστρα έχει χειριστηρια ελέγχου του ραδιο-cd. Εχουμε εγκαταστήσει τον αντάπτορα ώστε να αναγνωρίζονται τα χειριστήρια απο το Clarion αλλά δεν δουλευουν σωστά τα χειριστήρια του τιμονιού.
Σε μια δοκιμή που κάναμε σήμερα είδα οτι οταν το ραδιοcd δεν είναι τοποθετημένο κανονικά μέσα τα πλήκτρα δουλευουν κανονικότατα!
Οταν όμως εγκαταστήσουμε την πηγή κανονικά τότε τα πλήκτρα δεν λειτουργούν. Τι μπορεί να φταίει???Μηπως δεν ειναι τοποθετημενο σε σωστο μερος το 'λαμπακι' για τις υπερυθρες,οποτε δεν εχει επαφη?Οταν λες δεν δουλευει καλα τι εννοεις?
Εγω με το 648 σε Astra G δεν εχω κανενα προβλημα.Καμια φορα δεν πιανει,αλλα κουναω λιγο το λαμπακι και εχω επαφη -
Θα ήθελα να μου προτείνετε παίδες κάποια καλή πρόταση σε ράδιο-cd μέχρι 200 ευρώ πάνω-κάτω.
Προτιμητέο θα ήταν να έχει πορτοκαλί φωτισμό,και μαύρο πλαίσιο (όχι ασημί),και κατά το δυνατόν λιτή εμφάνιση..
Με ενδιαφέρει να είναι περισσότερο εστιασμένο στον ήχο,και λιγότερο στις όποιες ευκολίες,τις οποίες δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσωΖητάω πολλά?
-
Παιδιά βοηθείστε με θέλω να βάλω μπροστά ηχειάκια έχω ένα pioneer mp3 4χ50 watt mpo (4x27 rms) αλλά μπορώ να βάλω μόνο 10αράκια.
Έψαξα χθες και βρήκα αυτά:
mac audio mp10.2 45W rms
http://www.mac-audio.de/produkte/produk ... 09&lang=EN
pioneer TS-G1049
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... _id=25-131
και sony XS-A1027
http://www.sony.gr/view/ShowProduct.act ... A+Speakers
pioneer & sony έχουν 30 -
Εισαι σιγουρος οτι δεν μπαινουν αλλα ηχεια με ανταπτορες?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εισαι σιγουρος οτι δεν μπαινουν αλλα ηχεια με ανταπτορες?Ναι γιατι μπαίνουν κάτω απο το ταμπλό.
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Οταν όμως εγκαταστήσουμε την πηγή κανονικά τότε τα πλήκτρα δεν λειτουργούν. Τι μπορεί να φταίει???Οταν βάζεις το 948 στη θέση του και κουμπώνει, κατά πάσα πιθανότητα το καλώδιο του αντάπτορα πιέζεται και βγαίνει από τη θέση ή δεν κάνει καλή επαφή. Δοκίμασε να 'δέσεις' τα περισσευούμενα καλώδια με ένα tire-up και να το βάλεις σιγά σιγά μέσα, ώστε να μην τα μαγκώσει.
-
Το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβαίνει! Θα το δοκιμάσω και θα δω τα αποτελέσματα. Γιατι οταν ήταν εκτός τα πλήκτρα δούλευαν μια χαρά!
Car audio