-
σου λέω όποτε με ακολουθεί στο δρόμο 407, νομίζω ότι έρχεται να με καταπιεί!
-
Δεν είναι άσχημο, σαν 307 που μπήκε στο πλύσιμο . Η μάσκα είναι πλέον σήμα κατατεθέν και θα την συνηθίσουμε. Εδώ συνηθίσαμε τα Audi...
-
Ακριβώς ένα 307 σε μικρογραφία...καμία φαντασία αυτοί οι Πεζάκηδες
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Mπαά,το νέο Punto φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρων!
Πότε προβλέπεται Παύλο το λανσάρισμα του 207?Τέλη του 2005 θα παρουσιαστεί. Όσο για το άνοιγμα στο προφυλακτήρα,αν εξαιρέσουμε οτι μου θυμίζει αυτό της Ferrari,το βρίσκω ωραίο σαν επιπλεόν στοιχείο δυναμικότητας.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν είναι άσχημο, σαν 307 που μπήκε στο πλύσιμο . Η μάσκα είναι πλέον σήμα κατατεθέν και θα την συνηθίσουμε. **Εδώ συνηθίσαμε τα Audi... **Yπονοείς κάτι ?
-
Και απο σπορ εκδοσεις τι θα εχει το μενου?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν είναι άσχημο, σαν 307 που μπήκε στο πλύσιμο . Η μάσκα είναι πλέον σήμα κατατεθέν και θα την συνηθίσουμε. Εδώ συνηθίσαμε τα Audi...Η μάσκα του Audi είναι πολύ πιο όμορφη και αρμονική απο αυτό το πράγμα.
Κρίμα γιατί περίμενα πιο πολύ φαντασία απο τους Γάλλους. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεν είναι άσχημο, σαν 307 που μπήκε στο πλύσιμο . Η μάσκα είναι πλέον σήμα κατατεθέν και θα την συνηθίσουμε. Εδώ συνηθίσαμε τα Audi...
**Η μάσκα του Audi είναι πολύ πιο όμορφη και αρμονική απο αυτό το πράγμα.**Κρίμα γιατί περίμενα πιο πολύ φαντασία απο τους Γάλλους.
Προοδεύεις !
-
-
εχμ... αν εξαιρέσεις τον αεραγωγό, αυτό είναι σχεδόν ένα.... 206!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εχμ... αν εξαιρέσεις τον αεραγωγό, αυτό είναι σχεδόν ένα.... 206!Αυτο δεν είναι απαραίτητα κακό.
-
Μέχρι στιγμής πάντως,και καθαρά από αισθητικής πλευράς,το προσωπικό γούστο λέει:
-Καλύτερο εσωτερικό...Yaris (αρχικατάσκοπε βρες καμμιά από Punto)
-Kαλύτερο εξωτερικό: Punto -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
εχμ... αν εξαιρέσεις τον αεραγωγό, αυτό είναι σχεδόν ένα.... 206!
Αυτο δεν είναι απαραίτητα κακό.
Εχεις δικιο.
Παλι καλα γιατι αν θυμηθουμε τον αντικαταστατη του 106 τοτε θα επρεπε να κλαιμε -
...εμένα μου αρέσει πολύ πάντως!
-
το 307 ήταν ένα 206 σε μεγέθυνση, ενώ το 207 είναι ένα 307 σε σμίκρυνση
-
Ο γυιός μου είπε μόλις το είδε:'Κααααλόοοοο'!!!
Ψιλοτερατάκι πάντως!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο γυιός μου είπε μόλις το είδε:'Κααααλόοοοο'!!!.....'αλλά αυτό που έχουμε είναι καλύτερο!!'...προσθέτω εγώ
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ο γυιός μου είπε μόλις το είδε:'Κααααλόοοοο'!!!
.....'αλλά αυτό που έχουμε είναι καλύτερο!!'...προσθέτω εγώ
είναι προφανές ότι μιλάς για το 206 τους και όχι για το άλλο με τα τρία γράμματα που έχουν, που δυσκολεύεται να πάει ίσια
-
Εννοείται...
-
ίσια πάει ρε παιδιά και το άλλο!
AN πάρει μπροστά!
Peugeot 207 2006