-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το P1 είναι μια βλακεία και μισή κατα τον παππού. Αλλά το θέμα μας είναι το Tiida. Μόνο τρίγωνο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο, πατάκια, συναγερμός είναι τα δώρα? Αντανακλαστικό γιλέκο δεν δίνουν δώρο?Noμίζω πως κάνουν δώρο καλάμι ψαρέματος σε κάποιες αντιπροσωπείες. Πες στον παππού να το ψάξει.
-
Αν το παρεις σε κιτρινο δωρο το ταξιμετρο και σε λευκο η κεραια για το Motorola.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ρε λέμε, το 1,8 είναι αστείο μοτέρ. Το 1,6 είναι ιδανικό.
ρε ντινε πως ειναι το 1,6 ιδανικο?
126 ανακοινωνει η εταιρεια αρα μαλλον θαναι περισσοτερα...το ιδιο ειναι το 1,6 με το 1,8?
μιραγκε αμα βρω το σαιτ θα στο δωσω..νομιζω 215 λαστιχο!
hf αμα δεν εχεις εναλλακτικες να προτεινεις απαλλαξε μας απο τη παρουσια σου στο θρεντ....οχι αλλες ειρωνιες εδω..
Ρε πλάκα μας κάνεις; Μοτέρ με μέγιστη ιπποδύναμη στις 5200 και ροπή στις 4800;
Άντε, το επόμενο step θα έχει peak ιπποδύναμης στις 2500 και ροπής στις 7200.
Σύνελθε.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το sedan ο παππούς το θέλει για να βάζει τα μπαστούνια του γκολφ ή μήπως να έχει χώρο για τη...μαγκούρα;
Καλά για χρώμα δεν το συζητώ, κάτι πολύ πολύ πολύυυυυ διακριτικό , να ενσωματώνεται όσο γίνεται στο περιβάλλον για να μην ξεχωρίζει και φαίνεται!
Ιδανικά θα ήταν , αν το πουλούσαν με κάνα χρώμα παραλλαγής! Εναλλακτικό, πολύ ανοιχτό γαλάζιο σιελ, για να κάνει blend με τον...ουρανό (ή ιδανικά με τον...ωκεανό!). Ούτε με αυτό το χρώμα δεν θα έχουν πρόβλημα τα ...ψάρια!
Τώρα για τα μοτέρ, ΟΚ, αν είναι να θέλεις να περνάς τους υπόλοιπους ατμοσφαιρικούς, ίσως ο 1.8 είναι καλή λύση, αλλά ανάλογα και την τιμή... Άποψή μου είναι, πως πχ τα Auris θα τους ρίχνεις και με το 1.6, γιατί λίγα 1.6 κυκλοφορούν, όλα 1.4 είναι...
Βέβαια αν έχει καλύτερο εξοπλισμό το 1.8 ίσως αξίζει, γιατί και τα εξτρά κρατάς και μπορεί να ρίχνεις και σε Civic, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος... Οι περισσότεροι βέβαια, τα Civic τα πήραν για να τα κοιτάνε, ή να κάνουν βόλτες και να τους κοιτάζουν οι άλλοι (ή έτσι νομίζουν...).
ΠΑΝΤΩΣ επιμένω, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλή λύση!
Πείτε καμιά εναλλακτική να το συζητήσουμε πριν το παραγγείλετε τουλάχιστον!Είναι η λογικη των φίλων του...Αμάξι χωρίς κώλο = καφές χωρίς Καρέλια κασετίνα. Αυτός θέλει μεν να διαφοροποιηθεί ( ψάχνεται και για το Νokia N95 με navi οι φίλοι του έχουν κάτι μπαχατέλες όλοι ) αλλά δεν γουστάρει να του την λέει ο άλλος με τον Sunny 1.1 GLX. Kατα τα άλλα δεν το συζητάει Nissan και μόνο Νissan. ΤΕΛΟΣ
Αντί να πάρει το Ν95 που δεν θα βλέπει ούτε που είναι τα κουμπιά, να βάλει τα λεφτά να πάρει κάνα καλύτερο αμάξι! Να πάρει το Primera που είναι καλύτερο, και έχει έστω και μικρό κώλο!
Ορίστε, να μια καλή λύση και για τον παππού σου, αφού είναι αμετακίνητος! Ακου εκεί τώρα Nissan μόνο! Λες και δεν υπάρχουν τόσες και τόσες καλύτερες! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το P1 είναι μια βλακεία και μισή κατα τον παππού. Αλλά το θέμα μας είναι το Tiida. Μόνο τρίγωνο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο, πατάκια, συναγερμός είναι τα δώρα? Αντανακλαστικό γιλέκο δεν δίνουν δώρο?
Noμίζω πως κάνουν δώρο καλάμι ψαρέματος σε κάποιες αντιπροσωπείες. Πες στον παππού να το ψάξει.
Έχει carbon fiber καλάμι δεν θέλει φτηνιάρικες βλακείες...Ο παππούς είναι High Endάς ψαράς μικρέ
-
Το πριμέρα αντικαταστάθηκε από το τιιντα Γρηγόρη.
-
ντινε επειδη μαλλον δε ξερεις απο πολυστροφα μοτερ...
χωρις να το χω παει βολτα πρεπει να προσομοιαζει κινητηρα χοντα (οκ ειναι λιγο υπερβολικο αλλα ετσι λεω)...δηλαδη ολα τα χοντα ειχαν τη ροπη χαμηλα?
μηπως πρεπει να κανεις καμια ερευνα?
εχουμε καλομαθει στα αλογα απο χαμηλα και δε μας κανουν στα ψηλα πια?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βασικά, δεν κατάλαβα γιατί τόση επιθετικότητα. Θέλουμε απλά ένα άνετο όχημα σε χώρους, με χαμηλά κόστη συντήρησης και αξιόπιστο, μια που λόγω επαγγέλματος ο πατέρας αναγκάζεται να κάνει πολλά ταξίδια. Το Leon δυστυχώς έχει κάνει αρκετές φορές νερά...Το γεγονός ότι έχουν περάσει από τα χέρια μας 5 Nissan είναι πολύ σημαντικό μιας και όλα ήταν σωστά στο πέρασμα του χρόνου και των χιλιομέτρων.Το θέμα 'μούρη' και 'ασχήμια' δεν μας αγγίζει και πολύ, αλίμονο αν περιμέναμε από το αυτοκίνητο να φτιάξει προφίλ για εμάς. Όσο για BMW 316 καταλαβαίνεις λόγω των υπογραμμισμένων ότι δεν εμπίπτει στις απαιτήσεις.
Ο Καπετάν Μάρκος ποιος είναι πάλι;
Οι δε Ζαπατίνας στο Αguascalientes έχουν πάρει βραβείο ποιότητας από την Renault-Nissan και από τον Οργανισμό Βιομηχανιών της Αμερικής για την απόδοσή τους.
Πάντως με ενόχλησε πολύ το ύφος σου...Αν θες να σου πω και τις εναλλακτικές, να μου πεις ποιο σου αρέσει περισσότερο...
Τότε Qashqai 1.6!
Βασικά και εγώ κάποια στιγμή θέλω να ξαναγυρίσω σε Nissan, και το Qashqai ομολογώ πως δεν με αφήνει αδιάφορο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το P1 είναι μια βλακεία και μισή κατα τον παππού. Αλλά το θέμα μας είναι το Tiida. Μόνο τρίγωνο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο, πατάκια, συναγερμός είναι τα δώρα? Αντανακλαστικό γιλέκο δεν δίνουν δώρο?
Noμίζω πως κάνουν δώρο καλάμι ψαρέματος σε κάποιες αντιπροσωπείες. Πες στον παππού να το ψάξει.
Έχει carbon fiber καλάμι δεν θέλει φτηνιάρικες βλακείες...Ο παππούς είναι High Endάς ψαράς μικρέ
Ωχου ρε φίλε, δεν παλεύεται ο παππούς!
Το note δεν το γουστάρουν οι φίλοι του; Είναι και ψηλό και έχει και άπλετο χώρο για την ψαριά. -
ντινε επειδη μαλλον δε ξερεις απο πολυστροφα μοτερ...χωρις να το χω παει βολτα πρεπει να προσομοιαζει κινητηρα χοντα (οκ ειναι λιγο υπερβολικο αλλα ετσι λεω)...δηλαδη ολα τα χοντα ειχαν τη ροπη χαμηλα?
μηπως πρεπει να κανεις καμια ερευνα?
εχουμε καλομαθει στα αλογα απο χαμηλα και δε μας κανουν στα ψηλα πια?
Μα δεν έχει άλογα ψηλά λέμε ρε κολλημένε.
-
Qashqai δεν λέω ωραίο, αλλά δεν βρίσκω στα 13Κ...εκθεσιακή ευκαιρία είπαμε ότι βρήκαμε.
Για Qashqai πρέπει να εκταμιευτούν πάνω από 18Κ...
-
οι 5200 τι ειναι ρε?
-
Το note δεν το γουστάρουν οι φίλοι του; Είναι και ψηλό και έχει και άπλετο χώρο για την ψαριά.Note? Δεν είναι για να αγοράζουν νεκροφόρες στην ηλικία τους
-
hf αμα δεν εχεις εναλλακτικες να προτεινεις απαλλαξε μας απο τη παρουσια σου στο θρεντ....οχι αλλες ειρωνιες εδω..
Ε, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Πάω για ύπνο, σας απαλλάσσω από τις ειρωνίες μου για σήμερα, κι ελπίζω αύριο που θα επανέλθω, να μην έχετε κάνει κανένα ατόπημα και το έχετε κλείσει μετά το TD!
Καληνύχτα σας και ***η Παναγιά μαζί σας ***(all time classic σύνθημα γραμμένο πάνω σε οχήματα γνωστής μάρκας... )
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Qashqai δεν λέω ωραίο, αλλά δεν βρίσκω στα 13Κ...εκθεσιακή ευκαιρία είπαμε ότι βρήκαμε.Για Qashqai πρέπει να εκταμιευτούν πάνω από 18Κ...
Όσα και για 1,6 acenta.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το note δεν το γουστάρουν οι φίλοι του; Είναι και ψηλό και έχει και άπλετο χώρο για την ψαριά.Note? Δεν είναι για να αγοράζουν νεκροφόρες στην ηλικία τους
Δείξε έναν στοιχειώδη σεβασμό στην 3η ηλικία.
-
οι 5200 τι ειναι ρε?Τα 126 άλογα στις 5200 στροφές.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Πάω για ύπνο, σας απαλλάσσω από τις ειρωνίες μου για σήμερα, κι ελπίζω αύριο που θα επανέλθω, να μην έχετε κάνει κανένα ατόπημα και το έχετε κλείσει μετά το TD!
Καληνύχτα σας και ***η Παναγιά μαζί σας ***(all time classic σύνθημα γραμμένο πάνω σε οχήματα γνωστής μάρκας... )
Εγώ το οδήγησα, τι εννοείς νεαρέ;
-
Εγώ ή έσυ ρε? Που μπήκες στο φόρουμ και γράφεις ειρωνείες για τα καλάμια ψαρέματος και τους φίλους του παππού μου?
Ακού Note....σιγά μην αγοράσει και VanneteΔείξε έναν στοιχειώδη σεβασμό στην 3η ηλικία.
Εγώ ή έσυ ρε? Που μπήκες στο φόρουμ και γράφεις ειρωνείες για τα καλάμια ψαρέματος και τους φίλους του παππού μου?
Ακού Note....σιγά μην αγοράσει και Primastar.... -
Που ειρωνεύτηκα ρε φιλαράκι τον παππού σου;
Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα...
Nissan Τiida 2007