-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Όπως βλέπεις, απαντάω ΜΟΝΟ σε αυτούς που έχουν κάνει quote κάτι δικό μου. Για τα υπόλοιπα, μπορεί να έχω άποψη, αλλά δε με ενδιαφέρει να την καταθέσω.Στη μαφία, υπάρχει ένας κανόνας: αυτός που θα μιλήσει 1ος είναι αυτός που έχει κάνει τη λαδιά...
Ευχαριστώ.
- Admin που γράφει πως κάποιος μπαίνει με 2ο nickname, αλλά δεν απαντάει δημοσίως ότι δεν είμαι εγώ αφήνοντας 2 χρήστες να το χρησιμοποιούν σε posts τους ως μειωτικό και εξευτελιστικό με τον ένα να κρατάει πισινή για να μην βρεθεί προ απροόπτου, προφανώς λόγω inside info κατά την προσωπική μου άποψη (ίσως και λανθασμένη).
** Άλλο μέλος που, γράφεις για ποδόσφαιρο και σου απαντάει για ψάρεμα, προκειμένου να μειώσει την αξιοπιστία των λεγομένων μου.
*** 3ο μέλος που γράφει για επαγγελματική και επιστημονική ανεπάρκεια, ενώ ταυτοχρόνως γράφει και για παραβίαση ηθικών και νομικών κανόνων, γιατί έπρεπε κάτι να πει γιατί διαφορετικά θα είχε βγει από κάτω.
Αυτά μου έρχονται στο μυαλό με μια 1η σκέψη. Πόσο ηθικά είναι όλα αυτά και πόσο χαρακτηρίζουν το forum στο σύνολό του; 1-2 βγήκαν να γράψουν ότι τελικά ίσως και να έχω δίκιο (και ο ένας ίσως βαλτός με ψεύτικο ή 2ο nickname) και οι υπόλοιποι, από σιωπή στην καλύτερη των περιπτώσεων, έως ειρωνεία και ύβρεις στη χειρότερη, παρερμηνεύοντας και αυτά που έχω γράψει (γενικεύσεις της μορφής κρατάω γραμμή βρίσκομαι μονίμως στο αντίθετο).
Ειμαι και μαφιοζος τωρα δηλαδη; Παλι θεωριες συνωμοσιας .Τελος παντων για να τελειωνουμε με τα : αν δεν σου αρεσει το φορουμ και τα μελη του μπορεις να μην ξαναμπεις,δεν ειναι υποχρεωτικο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
(οι αλλοδαποί δεν έχουν πρόβλημα, αφού οι περισσότεροι είναι στον ΟΑΕΔ και δεν πληρώνουν κλήσεις, άσε που δεν τους σταματάνε κιόλας για να μην μπλέξουν).
τι σχεση εχει ο ΟΑΕΔ με τις κλησεις?
Τό'χα και γω απορία αυτό...
Επίσης έχω μερικές ακόμα απορίες...
Μίλαγε ο πατέρας μου στο κινητό ενώ κινούταν με χαμηλή ταχύτητα, μεσημέρι σε άδειο δρόμο...
Του έκοψαν κλήση+αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας, αλλά δεν του πήραν το δίπλωμα. Το πρόστιμο το πλήρωσε την επόμενη μέρα ώστε να πληρώσει τουλάχιστον τα μισά.- Το δίπλωμα θα πρέπει να το καταθέσει κάποια στιγμή;
- Θα του ζητηθεί κάποια άλλη στιγμή;
- Πόσο καιρό είναι η ελάχιστη αφαίρεση διπλώματος;
- Υπάρχει τρόπος να αποφύγει την κράτηση του διπλώματος;
- Αν παρά την κράτηση του διπλώματος συνεχίσει να οδηγεί, έχοντας π.χ. μια φωτοτυπία του διπλώματος (το κάνουν πολλοί αυτό), τι επιπτώσεις υπάρχουν σε περίπτωση που τον σταματήσουν για έλεγχο;
- Αν δεν υπάρχει άλλη λύση, πόσα παίρνει ένας σωφέρ το μήνα; Πάντως είναι τραγικό να σε βάζουν σε τέτοιο τρυπάκι ενώ έχεις ένα σωρό δουλειές... τέσπα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειμαι και μαφιοζος τωρα δηλαδη; Παλι θεωριες συνωμοσιας .Τελος παντων για να τελειωνουμε με τα : αν δεν σου αρεσει το φορουμ και τα μελη του μπορεις να μην ξαναμπεις,δεν ειναι υποχρεωτικο.Δεν το έπιασες. Δεν είπα ότι είσαι μαφιόζος γιατί αυτό δεν το γνωρίζω. Μπορεί να είσαι, μπορεί και όχι. Αυτό που ανέφερα ήταν απλό:
Όταν ο Κορλεόνε λέει ότι κάποιος με κυνηγάει, πετάγεται ο Χ εχθρός του και λέει ναι, πρέπει να τον βρούμε να τον τιμωρήσουμε κτλ. Ε, αυτός που πετάχτηκε, λένε οι μαφιόζοι, ότι είναι αυτός που κυνηγάει τον Κορλεόνε.
Κάνε τώρα την αναγωγή στο θέμα ηθικότητας και ανηθικότητας και θα καταλάβεις. Από την άλλη, ίσως είσαι και πιο ηθικός από τους υπόλοιπους που για να αποφύγουν αυτό που έγραψα, απλά δεν απάντησαν...
Και όπως βλέπεις, απλά παίρνω ό,τι μου χρειάζεται από το forum και δε γράφω παρά μόνο όταν υπάρχει κάποιο σημαντικό quote. Πάω να ετοιμαστώ για ποτάκι. Καλό ΣΚ σε όλους.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Προς το παρόν, λοιπόν, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε μηνύματα στο facebook στον κ. Χρυσοχοΐδη, όπως και να αποστείλουμε mail στην προσωπική του ιστοσελίδα. Δε βλέπω άλλες δυνατότητες αντιδράσεως -
Αυτό που περιγράφω είναι μία αρχή. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε γιατί διαφορετικά δε γίνεται τίποτε σε αυτό το κράτος. Χωρίς πίεση, χωρίς κατακραυγή, θα μας πατάνε, θα μας υποδουλώσουν και δε θα βγάζουμε ούτε φωνή.
Δες την παρακάτω δημοσίευση που υπάρχει στο troktiko.blogspot.com:
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_196.html
Έχει γίνει στις 30/1/2010 και περιγράφει κάτι που βίωσε ο silencer51 στις 26/2/2010 (viewtopic.php?p=1751208#p1751208) και προσωπικά επιβεβαίωσα στις 28/1/2010 μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο και επικοινωνία με γνωστούς, φίλους και την ΕΛΑΣ (viewtopic.php?p=1753178#p1753178). Τη δημοσίευση από το troktiko.blogspot.com την αναδημοσίευσε και το myforumplus.com σήμερα.
Όλα τα παραπάνω, δείχνουν ότι:
-
Με την πίεση αρχίζει να κινείται το σύστημα και όσο μεγαλύτερη αυτή, τόσο πιο πολύ σοβαρεύονται οι υπεύθυνοι που στηριζόμενοι στις ελλιπείς μας αντιδράσεις προχωρούν στα σχέδιά τους καταπατώντας τους νόμους, δήθεν ενδιαφερόμενοι για το καλό της κοινωνίας. Φυσικά, αυτοί δεν τιμωρούνται γιατί έχουν ασυλία, έχουν αλληλοϋποστήριξη κτλ
-
Όταν γράφω κάτι 'περίεργο' θέλει λίγο χρόνο για να ωριμάσει η είδηση και μετά αρχίζουν τα όργανα, όπως γινόταν και παλαιότερα στο bloka και ελπίζω να γίνει ξανά και στο μέλλον.
Αν κινηθούν και άλλοι πολίτες, αν ερωτηθούν Υπουργοί, ο Πρωθυπουργός, Βουλευτές κτλ, τότε, θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα και μάλιστα σύντομα.
Ευχαριστώ.
-
-
pipinos1976 μόλης το είδα και εγώ στο myforumplus.com με ημερομηνία καταχώρησης 30/1.
Εσύ πως το είδες εκεί αφού σε έχουν banarei? -
Φαίνεται στην αρχική σελίδα το συγκεκριμένο άρθρο και αυτό αρκεί. Με λίγα λόγια: πού και πού ρίχνω καμιά ματιά στο myforumplus για να δω τι έχει ανεβεί στην αρχική σελίδα πράγμα ικανοποιητικό γιατί ανεβαίνουν λίγα άρθρα, οπότε ξέρεις στο περίπου τι παίζει. Το συγκεκριμένο θέμα ειδικά, έχει ανέβει σε πολλά sites και forums και αποτελεί ουσιαστικά copy-paste του αρχικού post στο troktiko.blogspot.com. Ανέφερα το myforumplus γιατί μαζί με το bloka αποτελούν τα 'παράνομα' στέκια του διαδικτύου και ουσιαστικά τις μόνες φωνές διαμαρτυρίας στην εκάστοτε κυβερνητική πολιτική που αποζητά την αφαίμαξη των οδηγών όσο γίνεται πιο ανώδυνα και χωρίς διαφυγόντα κέρδη (βλ. ενστάσεις).
Αν πάρεις μια πρωτοβουλία να διαμαρτυρηθεί και το myforumplus για την κατάσταση που επικρατεί, να ξεκινήσει μια αντίδραση των οδηγών γιατί η κατάσταση έχει παραγίνει θα ήταν πολύ ευχάριστο. Με το bloka κλειστό και να μη γνωρίζουμε πότε θα ανοίξει, δεν υπάρχει άλλη φωνή να τα γράψει αυτά. Τα υπόλοιπα sites είναι από φιλοκυβερνητικά (της εκάστοτε κυβέρνησης) έως τελείως αδιάφορα.
Ευχαριστώ.
-
Σε περίπτωση αφαίρεσης διπλώματος, κάνεις αίτηση στην τροχαία ότι το χρειάζεσαι για λόγους υγείας (μεταφέρεις στο γιατρό συγγενικό σου πρόσωπο π.χ.) και στο επιστρέφουν -αναλόγως και του διοικητή του εκάστοτε τμήματος.
-
Για δειτε (κι εσυ UnicornF1) και το θεμα viewtopic.php?f=5&t=41239 , εχει καποιες πληροφοριες σχετικα με το ποσο επιστρεφουν πια διπλωματα.
(Ταυτοχρονα γινεται και αρκετα αστειο θεμα, απο ενα σημειο και μετα! )
-
Thanx avel...
-
Ηρθε στο πατρικο μου, γραμμα απο τροχαια στο ονομα μου, που χωρις να αναφέρει τον ποιο λόγο, θα πρεπει να παω στην τροχαια της περιοχης μου την ταδε ημερομηνια.
Ξέρετε τί μπορει να ειναι ?? Απο καμερες εχω ακουσει οτι σου στελνουν και τη φωτο.
Μπορώ να το γειώσω, δεδομενου οτι δεν ηρθε συστημενο, αρα δεν εχουν αποδειξη οτι το έλαβα ?
-
Mάλλον σε χτύπησε φωτοραντάρ. Μην το γειώσεις γιατί θα έρθουν οι ίδιοι στο σπίτι σου και τότε τον ήπιες και για την γείωση.
Θα σου δείξουν την φωτό, θα ρωτήσουν ποιος ήταν ο οδηγός και αν είναι άσχημα τα πράγματα θα αφήσεις διπλώματα άδειες κυκλοφορίας κτλ
-
Μου εκανες την καρδια περιβολι τωρα
-
Den xreiazetai geiwsh, aplws pas ekei kai vlepeis ti photo pou se traviksan (pou sigoura tha exei wra kai hmeromhnia). Tha plhrwseis to prostimo sou (kata to hmisy an plirw8ei entos 10 hmerwn) kai telos.
*sorry gia ta greeklish, alla edw pou douleyw (UK) den exw ellinika fonts.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Den xreiazetai geiwsh, aplws pas ekei kai vlepeis ti photo pou se traviksan (pou sigoura tha exei wra kai hmeromhnia). Tha plhrwseis to prostimo sou (kata to hmisy an plirw8ei entos 10 hmerwn) kai telos.*sorry gia ta greeklish, alla edw pou douleyw (UK) den exw ellinika fonts.
δεν είναι μόνο το πρόστιμο αν έχει υπερβεί το όριο κατά 30χλμ... ...από όσο θυμάμαι είναι και 2 μήνες παράδοση το δίπλωμα οδήγησης.
-
Σας ευχαριστώ παιδια,
το διπλωμα δεν με πειραζει, χαρισμά τους, αλλα θα με πειραζε αν μου πέρναν τις πινακιδες μιας και συνηθως οδηγω σε ταξιδια και οχι μεσα στην Αθηνα - το αυτοκινητο το οδηγει η γυναικα μου.
Υποψιαζομαι οτι ειναι απο την καμερα στο τελευταιο τουνελ στον Μαλιακο, ή απο μια καμερα έξω απο την Κομοτηνη, στην απεραντη ευθεια που εχει οριο 130, αντε να πηγαινα με 150 εκει.
Θα σας πω.
-
Υπέρβαση ορίου ταχύτητας
≤ 20 χλμ/ώρα 40,00 €Υπέρβαση ορίου ταχύτητας
20 χλμ/ώρα 100,00 €
Υπέρβαση ορίου ταχύτητας
30 χλμ/ώρα 350,00 € + 60 μέρες αφαίρεση διπλώματος
Κίνηση σε αυτο/δρομο με ταχύτητα
άνω των 150 χλμ/ώρα 350,00 € + 60 μέρες αφαίρεση διπλώματοςεσύ με +20 είσαι ή 40 ευρώ δηλ 20 ή 100 δηλ 50.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ με +20 είσαι ή 40 ευρώ δηλ 20 ή 100 δηλ 50.
Μακάρι
Θα σας πω σε 10 μερες που ειναι το 'ραντεβου' με την τροχαια
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Μου εκανες την καρδια περιβολι τωραΕιναι απλό. Βρές κάποιον φίλο ή συγγενή που εχει δίπλωμα και δεν το χρειάζεται, πηγαίντε μαζί στο τμήμα και δηλώστε πως οδηγούσε αυτός.
Πληρώνετε το πρόστιμο κι οταν έρθει η ειδοποίηση θα δώσει ο φίλος/συγγενής το δίπλωμά του.
Εν ολίγοις: αυτός που πάει στο τμήμα και πληρώνει την κλήση ειναι σαν να δηλώνει υπεύθυνα οτι οδηγούσε αυτός.
Γι' αυτό έρχεται ξεχωριστά το χρηματικό πρόστιμο και ξεχωριστά η ειδοποίηση για το δίπλωμα μήνες μετά...
-
Kάμερα στο τελευταίο τουνελ του Μαλιακού; Πότε μπήκε αυτή;
Ερώτηση για κλήση