-
Συνγχαρήρια στον ΑΟΠ για την πολύ καλή οργάνωση του αγώνα. Καλή σχεδίαση και άψογη ενημέρωση. Ξέρουμε τα πάντα για τον αγώνα και αυτό οφείλετε σε λέσχες που δείχνουν το σωστό δρόμο (αρκει να μην τον πάρει κανένας αυτό το δρόμο).
Μετά την Κυριακή 9/5 θα μοιρασθεί Road Book και σόδα για την χώνεψη.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απο τις 10/5/2004 για να λάβουν μέρος του χρόνου στο 30ο ράλλυ Αχαιός.
Το site υπάρχει περίπτωση να ενημερωθεί? (Τι ερωτήσεις κάνω ώρες-ώρες).
Για να συνέλθουμε!!!!!!!!!!!!! -
Συνγχαρήρια στον ΑΟΠ για την πολύ καλή οργάνωση του αγώνα. Καλή σχεδίαση και άψογη ενημέρωση. Ξέρουμε τα πάντα για τον αγώνα και αυτό οφείλετε σε λέσχες που δείχνουν το σωστό δρόμο (αρκει να μην τον πάρει κανένας αυτό το δρόμο).
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απο τις 10/5/2004 για να λάβουν μέρος του χρόνου στο 30ο ράλλυ Αχαιός.
Σωστοοοοο......ς!!!!! .
Εφαρμοζεται το ελληνικο ρητο ...'αμα δεν ρωτησεις δεν μαθαινεις' , και πραγματικα δεν καταλαβαινω το λογο της μη ενημερωσης ..??? , εδω βλεπουμε για αλλους αγωνες να υπαρχει πληροφορηση αρκετο καιρο πριν , δεν καταλαβαινω γιατι ο ΑΟΠ το αμελει (υποθετω οτι ειναι θεμα λεσχης) , τελος παντων ας ειναι καλα ο Κουλης που μας ειπε 2 πραγματα. -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ 'ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ'?????
ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ 111 ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ 'ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ'?????ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ 111 ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ???
Καμμία σχέση.Τελειώνει **στην διασταυρωση **για 111.
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Καμμία σχέση.Τελειώνει **στην διασταυρωση **για 111.
OK,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Koulis1
-
Ήδη υπάρχει μια πρώτη σύντομη αναφορά για την διαδρομή του αγώνα στο rally.gr,
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news
Πολύ ανηφόρα ρε παιδί μου! Μήπως για ασφάλεια;
Ο 'περιφερειάρχης' δυτικής Ελλάδος Κούλης, τι έχει να πει για αυτό;
Λίγo περισσότερες πλήροφορίες και εδώ http://www.patrastoday.gr/News/article. ... d=24&id=41Από συμμετοχές το μόνο που ξέρω είναι η κάθοδος στον αγώνα του Αντώνη Δραγώνα με πιθανή συνοδηγό την γυναίκα του!
Αρέσκεται στις γυναίκες συνοδηγούς ο 'παλιόφιλος' αφού έχουν κάτσει στο δεξί bucket του τρεις γυναίκες μέχρι τώρα σε αγώνες -
Στις.. καθόδους υπολογίστε και μένα Μόλις που δήλωσα.
Τώρα μένει να βρω με ποιον θα γράψω τις ειδικές την Παρασκευή πριν τον αγώνα
-
Και μη ξεχνάμε οτι οι γυναίκες συνήθως είναι και πιο ελαφρές έτσι ?
-
ΕΛΑΦΡΕΣ Η ΑΛΑΦΡΕΣ?
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ήδη υπάρχει μια πρώτη σύντομη αναφορά για την διαδρομή του αγώνα στο rally.gr,
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news
Πολύ ανηφόρα ρε παιδί μου! Μήπως για ασφάλεια;
Ο 'περιφερειάρχης' δυτικής Ελλάδος Κούλης, τι έχει να πει για αυτό;
Λίγo περισσότερες πλήροφορίες και εδώ http://www.patrastoday.gr/News/article. ... d=24&id=41Από συμμετοχές το μόνο που ξέρω είναι η κάθοδος στον αγώνα του Αντώνη Δραγώνα με πιθανή συνοδηγό την γυναίκα του!
Αρέσκεται στις γυναίκες συνοδηγούς ο 'παλιόφιλος' αφού έχουν κάτσει στο δεξί bucket του τρεις γυναίκες μέχρι τώρα σε αγώνεςΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΘΟΔΩΡΗ!!!!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΘΟΔΩΡΗ!!!!!!
Και πως θα περνάμε τις ώρες της αναμονής βρε Σπύρο, αν δεν λέμε και κανένα παραλειπόμενο!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Στις.. καθόδους υπολογίστε και μένα Μόλις που δήλωσα.Τώρα μένει να βρω με ποιον θα γράψω τις ειδικές την Παρασκευή πριν τον αγώνα
Αντε καλως μας ηρθες προς τα κατω.
Στειλε με πμ το κιν σου να τα πουμε.
sps -
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΜΑΚΗ Η ΤΟΝ ΒΡΥΩΝΗ.
-
Καλησπέρα
Εύχομαι όλα να κυλλισουν ήγσυχα στο Ράλλυ Αχαιός.
Πραγματικά θέλει πολύ κουράγιο να βάζεις την Φτέρη πάνω-κάτω. Σε κάθε περίπτωση η όποια ειδική γίνεται στον ίδιο αγώνα με αντίθετη φορά εγκυμονεί κινδύνους, πολύ περισσότερο όμως η Φτέρη. Ποιός θα μιλήσει εν τιμή γιά να μας καθησυχάσει ότι μέσα στα καλάμια και αυτός που ανεβαίνει και ο άλλος που κατεβαίνει θα πάνε σιγά και προσεκτικά; Και που θα χωρέσουν οι ΄κάτοικοι της περιοχής που και αυτοί ανεβοκατεβαίνουν; Η λέσχη με τόση εμπειρεία δεν βρήκε κάτι άλλο να προτυπίσει από το να μας βάλει απέναντι τον έναν στον άλλο; Και αν το χοντρύνουμε λίγο, ποιός είναι αυτός ο φωστήρας που ξαφνικά θα με βάλει να διακινδυνεύσω και εγώ αλλά και η περιουσία μου, αλλά και την προσωπικότητά μου, αφού κανένας κάτοικος δεν θα ξέρτει αν τον έκανα να ξενερίσει εγώ ή ο προηγούμενος που έκανε δοκιμές; Και μην μου πεί κανείς γιά αναγνωρίσεις γιατί θα που πειράξει ευαίσθητο σημε΄'ιο και θα τα ακούσει. Μπορώ ενδεχομένως να αποδεχτώ μία τέτοια επιλογή υπό την προϋπόθεση ότι η Λέσχη θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα έχει νυχθημερόν φύλαξη της ειδικής ως προς το όριο ταχύτητας που κινούνται τα αυτοκίνητα (αδύνατον).
Αλλά βρε παιδιά από την Πάτρα, τόσα χρόνια κάνετες έναν αγώνα στην ίδια διαδρομή, με εξαίρεση τα τελευταία χρόνια δύο νέων ειδικών. Ολόκληρη η περιοχή σας εξαντλείται σε αυτές τις ειδικές; Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση από το να κάνετε τη Φτέρη με αντίθετη φορά;
Και αν πράγματι έτσι είναι, τότε μπείτε στην Αρκαδία, στην Ηλεία και δεν ξέρω που αλλού ή κάντε τον αγώνα χωμάτινο να τελειώνουμε. Και αντέ να αφήσω εσάς και πιάσω την ΕΘΕΑ. Ποιός ωραίος και ευσταλείς νέος ενέκρινε την Φτέρη πάνω - κάτω; Δεν ανησυχεί καθόλου ή μήπως δεν έχει δεί πως είναι η Φτέρη;Εύχομαι, Εύχομαι και πάλι Εύχομαι να μην σπάσει ούτε φλασάκι.
Όμως βάζω όλους τους εμπλεκόμενους ενώπιον των ευθυνών που θα πρέπει να έχουν αναλάβει ήδη.
Παρακαλώ όλους τους αγωνιζόμενους να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην διάρκεια των δοκιμών.
Να δέιξουν αυτή την ανωτερότητα της οποίας στερούνται οι διοργανωτές.
Χαιρετώ
Lev -
Ο χρήστης Lev έγραψε:
ΚαλησπέραΕύχομαι όλα να κυλλισουν ήγσυχα στο Ράλλυ Αχαιός.
Πραγματικά θέλει πολύ κουράγιο να βάζεις την Φτέρη πάνω-κάτω. Σε κάθε περίπτωση η όποια ειδική γίνεται στον ίδιο αγώνα με αντίθετη φορά εγκυμονεί κινδύνους, πολύ περισσότερο όμως η Φτέρη. Ποιός θα μιλήσει εν τιμή γιά να μας καθησυχάσει ότι μέσα στα καλάμια και αυτός που ανεβαίνει και ο άλλος που κατεβαίνει θα πάνε σιγά και προσεκτικά; Και που θα χωρέσουν οι ΄κάτοικοι της περιοχής που και αυτοί ανεβοκατεβαίνουν; Η λέσχη με τόση εμπειρεία δεν βρήκε κάτι άλλο να προτυπίσει από το να μας βάλει απέναντι τον έναν στον άλλο; Και αν το χοντρύνουμε λίγο, ποιός είναι αυτός ο φωστήρας που ξαφνικά θα με βάλει να διακινδυνεύσω και εγώ αλλά και η περιουσία μου, αλλά και την προσωπικότητά μου, αφού κανένας κάτοικος δεν θα ξέρτει αν τον έκανα να ξενερίσει εγώ ή ο προηγούμενος που έκανε δοκιμές; Και μην μου πεί κανείς γιά αναγνωρίσεις γιατί θα που πειράξει ευαίσθητο σημε΄'ιο και θα τα ακούσει. Μπορώ ενδεχομένως να αποδεχτώ μία τέτοια επιλογή υπό την προϋπόθεση ότι η Λέσχη θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα έχει νυχθημερόν φύλαξη της ειδικής ως προς το όριο ταχύτητας που κινούνται τα αυτοκίνητα (αδύνατον).
Αλλά βρε παιδιά από την Πάτρα, τόσα χρόνια κάνετες έναν αγώνα στην ίδια διαδρομή, με εξαίρεση τα τελευταία χρόνια δύο νέων ειδικών. Ολόκληρη η περιοχή σας εξαντλείται σε αυτές τις ειδικές; Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση από το να κάνετε τη Φτέρη με αντίθετη φορά;
Και αν πράγματι έτσι είναι, τότε μπείτε στην Αρκαδία, στην Ηλεία και δεν ξέρω που αλλού ή κάντε τον αγώνα χωμάτινο να τελειώνουμε. Και αντέ να αφήσω εσάς και πιάσω την ΕΘΕΑ. Ποιός ωραίος και ευσταλείς νέος ενέκρινε την Φτέρη πάνω - κάτω; Δεν ανησυχεί καθόλου ή μήπως δεν έχει δεί πως είναι η Φτέρη;Εύχομαι, Εύχομαι και πάλι Εύχομαι να μην σπάσει ούτε φλασάκι.
Όμως βάζω όλους τους εμπλεκόμενους ενώπιον των ευθυνών που θα πρέπει να έχουν αναλάβει ήδη.
Παρακαλώ όλους τους αγωνιζόμενους να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην διάρκεια των δοκιμών.
Να δέιξουν αυτή την ανωτερότητα της οποίας στερούνται οι διοργανωτές.
Χαιρετώ
LevΠολύ αργά πλέον για αλλαγή????
-
Παιδια,αν ερθετε για το ΑΧΑΙΟΣ,σιγουρα η ειδικη που αξιζει ολα τα λεφτα και με πολλα ομορφα σημεια για να παρακολουθησεις ειναι αυτη της Φτερης.Επειδη γινονται δυο ειδικες στην ιδια διαδρομη μια το πρωι και μια το μεσσημερι,ειναι πολυ,να δειτε τη μια απο το ή αλλιως στο Πυργακι οπως λεγεται η περιοχη,οπου ειναι μια μεγαλη ευθεια σχεδον ενος χιλιομετρου.
-
Τελικά κάναμε ένα... καταδρομικό γράψιμο με το συνοδηγό (καιρό είχαμε να γράψουμε παρέα από την αρχή ράλι) και κλείνοντας 24 ώρες στο τιμόνι (κατεβήκαμε-επιστρέψαμε αυθημερόν...), κατεβήκαμε στα βουνά της Αχαϊας και κάναμε σωστό γράψιμο. Η Φτέρη επιβεβαιώνει τη... φήμη της και είναι πανέμορφη ειδική (και τι γκρέμια...) ενώ η ειδική πάνω από τα Καλάβρυτα δε μου φαίνεται ευχάριστη.
-
Ωραία θα είναι.
θα κατεβούμε και εμείς.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ