-
Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι μέρες που οι αντιπρόσωποι έφερναν μεγάλες ποσότητες και είχαν στοκ. Τώρα με το στανιό και όποιος προλάβει,οι υπόλοιποι στην επόμενη φουρνιά.
-
Καλησπέρα σας
Σε Elantra '01 έπειτα από ακινησία περίπου μήνα μου έκανε το εξής σε ανύποπτο χρόνο... Αναβοσβήνει σε τυχαίο χρόνο το λαμπάκι του αερόσακου... 3-4 φορές συνεχόμενες...
Περνάνε 2-3-4 λεπτά και ξανά το ίδιο....Καμία ιδέα;;;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Σαν να έχει θέμα η φύσα κάτω από το κάθισμα μου ακούγεται.
-
https://www.dropbox.com/s/b1hy55jz9lud9fs/VID-20190623-WA0005.mp4?dl=0
Όποιος θέλει ας δει τι κάνει...
Φαίνονται και οι κινήσεις που κάνω (γυρνάω δεξιά-αριστερά το τιμόνι, και 'χοροπηδάω' στο κάθισμα) και πάλι όμως δεν φαίνεται το γιατί ή τι το επηρεάζει και ανάβει...
Να σημειώσω δε ότι και με σβηστο κινητήρα (φυσικά ανοικτός διακόπτης) πάλι αναβοσβήνει...
Υπάρχει τώρα περίπτωση να μου δείξει κάτι αν το πάω σε διαγνωστικό;;
Μου είναι (και φαντάζομαι όχι μόνο σε μένα) το χειρότερο να το πάει ψάχνοντας ο Χ ηλεκτρολόγος.....
-
Πολύ πιθανό να είναι από χαμηλή τάση μπαταρίας.
ΥΓ: Το τσιγάρο όμως μέσα στο αυτοκίνητο...
-
Η μπαταρία (στη μέτρηση) ρελαντί μου βγάζει 13.9 - 14.0...
ΥΓ με τα νεύρα που του έχω και ναργιλέ θα βάλω μέσα.....
-
Μην πειράζεις τους αερόσακους γιατί αν ανοίξει κανένας μπορεί να σε σκοτώσει.
Για σέρβις στους αερόσακους μόνο σε ειδικό συνεργείο.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Δεν το συζητώ καν να σκαλισω εγώ κάτι...
Απεναντίας με καίει είτε μη γίνει κάτι, κάποιο κοκομπλοκο και ανοίξουν (ούτε καν να φανταστώ εν κινήσει) είτε στη περίπτωση ενδεχομένης σύγκρουσης δεν ανοίξουν...
Μία ματιά που έριξα γενικώς στον Googleτσο δεν βρήκα κάτι όμως ώστε να γίνει διάγνωση...
-
Σε getz 1.1 δεν εφερνε κρύο αέρα το αιρκοντίσιον. Σε συνεργείο που το πηγαμε ειπαν οτι ήθελε φρεον και το συμπλήρωσαν. Με το συμπλήρωμα πάγωνε μιά χαρά. Κόστος 50 ευρώ. Μετά από δύο μερες όμως πάλι τα ίδια και το ξαναπήγαμε στο συνεργείο. Μας είπε ότι έχει διαρροή και χάνεται το φρέον και αν δεν κινηθεί το αμαξι να χρησιμοποιηθεί η διαρροή δεν μπορεί να φανεί. Πλέον μας λέει ότι στη σωλήνωση έχει καποια ορινγκ που πρέπει να αλλαχτούν αλλα ενώ προσπάθησε να βγαλει τη σωλήνωση δεν τα κατάφερε... Τι να κανω ρε παιδια? Ετσι να το αφήσω? Και ισχύει κάτι τέτοιο ή μετά θα λενε φταίει ο συμπιεστής? Είναι δυνατόν να μην μπορούν να αλλαξουν δυο ορινγκ και να μην εχουμε αιρκοντίσιον?
Εχει κανείς υπόψη του γιατι σε αυτά ειμαι άσχετος κ ήδη πάει το 50άρικο τζάμπα? -
Προφανώς πρέπει να πας σε ένα πιο σοβαρό συνεργείο. Συνήθως ηλεκτρολόγοι ασχολούνται με a/c αν δεν θες να πας σε αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Προφανώς πρέπει να πας σε ένα πιο σοβαρό συνεργείο. Συνήθως ηλεκτρολόγοι ασχολούνται με a/c αν δεν θες να πας σε αντιπροσωπεία.Συμφωνοι! Αλλα επειδή δεν έχω τη γνώση επί του θέματος, τη στιγμή που παγωνε ο συμπιεστης σημαίνει οτι ο συμπιεστής είναι εντάξυ και η διαρροή είναι απο τη σωλήνα? Γιατί αν φταιει ο συμπιεστής δεν θα το φτιαξω...
-
Ο συμπιεστής είναι μια χαρά. Πήγαινε σε μάστορα που να ασχολείται με κλιματισμό και ζήτα του να βρει από που χάνει το φρεον.
-
Ευχαριστώ φιλε!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ο συμπιεστής είναι μια χαρά. Πήγαινε σε μάστορα που να ασχολείται με κλιματισμό και ζήτα του να βρει από που χάνει το φρεον.Εντέλη το πήγα σε εξειδικευμένο της χιουντάι με καλή φήμη, εξήγησα την ιστορία και ο ίδιος το πήγε σε συνεργατη του, το γεμισαν φρέον με φάρμακο και θα το ξαναπάω σε δυό μέρες ώστε να δούν ακριβώς που είναι η διαρροή και να προβεί ο εξειδικευμένος στην επισκευή. Με άλλα λόγια ξανα μανά από την αρχή φρέον αλλά τουλάχιστον αυτός δεν θα πεί δεν μπορώ να λύσω γιατί θα σπάσω το ψυγείο...ετσι ελπίζω τουλάχιστον.
Αυτές οιδιαρροές δεν μπορόύν να δείξουν πιό άμεσα? Δηλ. Ας πούμε δουλεύοντας ρελαντί με αιρκοντισιον πχ ένα τεταρτο, μισή ώρα? -
Τώρα είσαι στο σωστό δρόμο!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τώρα είσαι στο σωστό δρόμο!Μακάρι!!! Για αυτό που ρώτησα δεν γνωρίζεις?
-
Δεν ξέρω αν σε τόσο σύντομο χρόνο, προλαβαίνει να κάνει η χρωστική πλήρη κυκλοφορία στο σύστημα! Εννοείται ότι μέχρι να το ξαναπάς δουλεύεις το a/c για να βρουν τη διαρροή.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ξέρω αν σε τόσο σύντομο χρόνο, προλαβαίνει να κάνει η χρωστική πλήρη κυκλοφορία στο σύστημα! Εννοείται ότι μέχρι να το ξαναπάς δουλεύεις το a/c για να βρουν τη διαρροή.Οκ. Ευχαριστώ και πάλι!
-
Γειά σας. Έχω ένα i30 του 2008. Άλλαξα λάστιχα και αμορτισερ με KYB και ρώτησα αν χρειάζεται να αλλάξω και τα top mount στο βουλκανιζατερ και μου είπε ότι είναι οκ. Δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά τα κοίταξε. Το αμάξι έχει σχεδόν 170000 χλμ. Νομίζετε ότι χρειάζονται αλλαγή; Κάπου είχα διαβάσει ότι τα αλλάζουν μαζί με τα αμορτισερ
-
Ο χρήστης petran58 έγραψε:
Γειά σας. Έχω ένα i30 του 2008. Άλλαξα λάστιχα και αμορτισερ με KYB και ρώτησα αν χρειάζεται να αλλάξω και τα top mount στο βουλκανιζατερ και μου είπε ότι είναι οκ. Δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά τα κοίταξε. Το αμάξι έχει σχεδόν 170000 χλμ. Νομίζετε ότι χρειάζονται αλλαγή; Κάπου είχα διαβάσει ότι τα αλλάζουν μαζί με τα αμορτισερΕπειδή εχω το ίδιο αμάξι, ίδια χρονολογία και ίδια χιλιόμετρα πόσο πήγε το μαλλί;; Επίσης πως τα βλέπεις;; Σε σύγκριση με τα μαμά;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
HYUNDAI FORUM