-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ti-hyundai
Γουσταρω ......βγηκαν τα μαχαιρια!!!! -
Τι γνωρίζουμε για τον 1,6 νομίζω Turbo με 130 ή 140 άλογα που έμπαινε πριν καμιά 5ετια στο Veloster και στο Elantra?
Κυκλοφόρησε εδώ σε άλλα μοντέλα της Hyundai? -
Ο 1.6Τ είναι με 204hp και εδώ ήρθε μόνο στο ceed GT.
Ο 1.6 GDI είναι με 135hp και εδώ νομιζω ήρθε μόνο στα ix35 και sportage.
Elantra ερχόταν 1.6 με 105 και 2.0 με 145. -
Α οκ! Θενκ γιου!
Έβλεπα το Veloster του 12' αλλά όχι με 200 άλογα. Οπότε το GDI! -
-
Ωραίο. Κουπέ σχεδίαση, πολύ δυναμικό. Μου θύμισε σχέδια της BMW και το Opel Ιnsignia.
Επίτηδες βάλανε αυτόν το ψηλό να κάνει το test drive;
Το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ χαμηλό δίπλα σε αυτόν.
Και φυσικά όταν κάθεται πίσω το κεφάλι του ακουμπά στην οροφή... -
Ωραίο σχήμα αν και θυμίζει και άλλα αυτοκίνητα.
Μέσα μ' άρεσε. Λιτη και σοβαρη σχεδίαση.Αντί για το ξενερωτο 'fastback' θα μπορούσαν καλύτερα να το λένε 'Sportsedan' ή 'Gran coupe'. Πιο πιασαρικο όνομα...
-
Δεν πα ν' έχει ότι όνομα θέλει, άλλο ένα ενδιαφέρον όχημα για την τετραμελή οικογένεια.
Πουτ@ν@ φτώχια, να δω πως θα χωράμε στο auris από το καλοκαίρι που θα έρθει και η δεύτερη μικρή.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δε'ν κακό το Auris για 4 βρε!
Δεν είναι Χ5 αλλά και το Auris έχει μια οικογενειακή υπόσταση! [emoji16] -
Καρότσι, παρκοκρέβατο και βαλίτσες για 2 ενήλικες και 2 μωρά δεν χωράνε για οτιδήποτε πάνω από 3ημερο
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Με μια μπαγκαζιερα οροφής λύνεται το πρόβλημα σου.
Έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο από άποψη μεγέθους, για εντός και εκτός πόλης. -
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο από άποψη μεγέθους, για εντός και εκτός πόλης.Η μπαγκαζιέρα υπάρχει ήδη και μάλιστα 450λιτρα. Γεμίζει με το ένα κουτσούβελο, με το δεύτερο δεν θα χωράμε. Χρειαζόμαστε πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 400λιτρα + τη μπαγκαζιέρα.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Δεν πα ν' έχει ότι όνομα θέλει, άλλο ένα ενδιαφέρον όχημα για την τετραμελή οικογένεια.
Πουτ@ν@ φτώχια, να δω πως θα χωράμε στο auris από το καλοκαίρι που θα έρθει και η δεύτερη μικρή.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Με το καλό!...
Πάντως το Auris είναι τεράστιο μπροστά στο (ένα και μοναδικό) 4πορτο οικογενειακό Saxo 1100cc που έχει συνάδελφός μου με 4 παιδιά... Δύσκολες εποχές για πολύ κόσμο.
-
Ευχαριστώ πολύ!
Ναι οι εποχές είναι ζόρικες. Απλά μπαίνουν αμάξια στην 'to check list'. Υπάρχει χαοτική απόσταση στο να πάμε στην ' to buy list'.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Υπομονή φίλε και όλα θα γίνουν.
Η οικογένεια να είναι καλά και να περνάτε όμορφα και τα υπόλοιπα θα έρθουν!... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπομονή φίλε και όλα θα γίνουν.
Η οικογένεια να είναι καλά και να περνάτε όμορφα και τα υπόλοιπα θα έρθουν!...Μην αγχώνεσαι φίλε, δε με ρίχνει.
Παλεύω την ζωή μου σε όλους τους τομείς. Η υγεία παίζει πρωταρχικό ρόλο.
Τα άλλα, κουτσά στραβά φτιάχνονται.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Το fastback μου αρεσει πολυ και εμενα. Θα ηταν απο τις πρωτες επιλογες μου αν μπορουσα να φτασω σε αυτη την κατηγορια.
Υγεια να εχουμε παιδια,να ειμαστε καλα και σιδερα- οχηματα θα αλλαξουμε πολλα... -
Καταρχήν προέχει να δούμε αν θα έρθει Ελλάδα. Γιατί έτσι όπως έχει γίνει η Hyundai πλέον παίζει με τα βασικά μοντέλα.
Είναι και αυτός ο Βασιλάκης που κάνει συλλογή από αντιπροσωπείες. Περίεργη κατάσταση.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο από άποψη μεγέθους, για εντός και εκτός πόλης.Η μπαγκαζιέρα υπάρχει ήδη και μάλιστα 450λιτρα. Γεμίζει με το ένα κουτσούβελο, με το δεύτερο δεν θα χωράμε. Χρειαζόμαστε πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 400λιτρα + τη μπαγκαζιέρα.
Ώπα φίλος........κάτι δεν κάνεις καλά!!!!
450λ η μπαγκαζιερα+350λ το αυτοκίνητο=800λ συνολικά!!!
Ούτε βανακι δεν θα σε καλυπτε. Διακοπές με παιδιά δεν σημαίνει μετακόμιση!
Όλοι περάσαμε αυτή τη φάση,εγώ μια χαρά την έβγαλα με τα 520λ του 6 και τώρα πλέον σέρνω πίσω μου περίπου 1.5μ αχρηστης λαμαρίνας. -
Ωραίο αμάξι
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
HYUNDAI FORUM