-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει οδηγήσει κανείς κάποιο i20 να μου πει πως τα πάει με την ανάρτηση/άνεση κλπ...;
Κοιτάω τα:i20 1.0BT 100 PREMIUM 14090e
i20 1.0BT 120 PREMIUM 15090eστα οποία θα έχω ακόμη μία μικρή έκπτωση (κάπου στα 500euro) επειδή είναι φουλ από εξοπλισμό και δεν θα χρειαστούν κάποια δώρα (π.χ. συναγερμός, αισθητήρες πίσω). Φυσικά είναι με απλό AC και με ηχοσύστημα bluetooth που δεν είναι αφής, αλλά αυτά λίγο με ενδιαφέρουν. Μου αρκεί που έχει USB και παίζει τα πάντα.
Έχω οδηγήσει το 1.1 diesel αλλά δεν ξέρω αν έχουν την ίδια ρύθμιση!
Ήταν αρκετά σφιχτό και συνάμα απορροφούσε τις ανωμαλίες χωρίς κραδασμούς.......μόνο σε κάποιες απότομες λακούβες πέρναγε ένας γδούπος στην καμπίνα από τον πίσω άξονα. -
Πάνω/κάτω αυτά αναφέρουν και στις δοκιμές.
Μου έκανε εντύπωση αυτό:
...Στο ταξίδι, ενώ είναι ήσυχο, χάνει βαθμούς από την κατευθυντικότητα, καθώς το τιμόνι χρειάζεται συνέχεια διορθώσεις...
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... crdi-90-ps
Περίεργο
-
Αν δε κανεις ο ιδιος ενα τεστ....
Γενικα τα χιουνται κλινουν προς την ανεση -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάνω/κάτω αυτά αναφέρουν και στις δοκιμές.Μου έκανε εντύπωση αυτό:
...Στο ταξίδι, ενώ είναι ήσυχο, χάνει βαθμούς από την κατευθυντικότητα, καθώς το τιμόνι χρειάζεται συνέχεια διορθώσεις...
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... crdi-90-ps
Περίεργο
Έπρεπε να γράψει κάτι αρνητικο .........δεν ξέρω πως πάει πάνω από τα 130 χλμ,αλλά μέχρι εκεί που το πήγα ήταν σταθεροτατο .
-
Θα περάσω να το δω από Δευτέρα.
Την επόμενη βδομάδα θα είναι βδομάδα βόλτας σε εμπορίες ( έχω άδεια καλοκαιρινή!!!!! )Τουλάχιστον κατέληξα στα (ελάχιστα) αυτοκίνητα που θα κάτσω να ασχοληθώ.
Κάτι είναι και αυτό. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα περάσω να το δω από Δευτέρα.
Την επόμενη βδομάδα θα είναι βδομάδα βόλτας σε εμπορίες ( έχω άδεια καλοκαιρινή!!!!! )Τουλάχιστον κατέληξα στα (ελάχιστα) αυτοκίνητα που θα κάτσω να ασχοληθώ.
Κάτι είναι και αυτό.Για εσένα είναι;;;;
-
Ναι. Αλλά είμαι υπό σκέψη.
Το ότι κοιτάω κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν σημαίνει ότι θα πάω την άλλη βδομάδα να αγοράσω.Πριν παρθεί η απόφαση θα πέσει πολύ σκέψη γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.
π.χ. δεν είναι μόνο θέμα ατομικών μεταφορικών αναγκών. Για τις ατομικές μεταφορικές ανάγκες μέσα στην Αθήνα μπορώ να ζήσω και μόνο με το σκούτερ. Παίζουν όμως και άλλα πράγματα στη μέση. -
Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά ........το panda;;;;;
-
Σαν άνθρωπος αν αισθανθώ ότι πρέπει να αλλάξω αυτοκίνητο, απλά το κάνω.
Έτσι λειτουργώ από το πρώτο μου αυτοκίνητο.
Πάντα όμως εντός οικονομικών δυνατοτήτων, όχι υπερβολές και φυσικά χωρίς τραπεζικά δάνεια.
Και για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει που είμαι έτσι. -
Πρώτη βόλτα σήμερα στην Hyundai για το i20.
Eίδα το Comfort σε λευκό 1.200/84HP και σε ασημί 1.0Turbo.
Από εμένα έφαγε τρανταχτό άκυρο, ειδικά όταν το σύγκρινα με το Panda μου.Αλλά για όσους τους ενδιαφέρει:
-
Να βρουν την σωστή θέση οδήγησης που πραγματικά τους βολεύει. Επίσης να φτιάξουν το τιμόνι στο ύψος που θέλουν. Μετά να βγουν και να μπουν δυο-τρεις φορές. Εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα.
Έφτιαξα το κάθισμα όπως ακριβώς με βολεύει (τέρμα χαμηλά και κάπου στη μέση στις ράγες) χωρίς να πειράξω το τιμόνι. Πήγα να βγω και χτύπησα το πόδι μου στην κολόνα του τιμονιού. Ξαναμπήκα μέσα, και είδα ότι η κολόνα του τιμονιού κατεβαίνει αρκετά χαμηλά. Σήκωσα το τιμόνι τέρμα σε ύψος. Δυστυχώς ξανά τα ίδια.
Αν πήγαινα το κάθισμα ποιο πίσω, περιόριζα πολύ το χώρο στο πίσω κάθισμα. -
Θέση συνοδηγού. Εδώ άλλο περίεργο. Κάθομαι στο κάθισμα κλείνω πόρτα και μόλις κάνω κίνηση να ανοίξω πόρτα να βγω, χτυπάει ο ώμος μου στην κολόνα της ζώνης ασφαλείας. Το κάθισμα σχεδόν σε κάθετη διάταξη.
Και όμως δίπλα στον ώμο μου είχα την κολόνα της ζώνης ασφαλείας. Γύρισα το κεφάλι μου να 'δω' έξω και έβλεπα την μισή κολονα.
Η κολόνα ήταν αρκετά ποιο μπροστά από το κάθισμα. Βάζω το κάθισμα ποιο μπροστά ώστε να βγω άνετα και διαπιστώνω ότι έχω 'εγκλωβιστεί' στη θέση συνοδηγού. Η άνεση πήγε περίπατο. -
Πίσω θέσεις. Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Τίποτα το ιδιαίτερο σε άνεση.
-
Πορτμπαγκάζ. Συμπαθητικό. Νορμάλ.
-
Εσωτερικός διάκοσμος. Δυστυχώς, απογοητεύτηκα. Σαν να μπήκα σε 'γερμανικό' αυτοκίνητο του 1990. Έψαχνα να βρω κάτι που να δείχνει σύγχρονο αυτοκίνητο. Έστω μία ασημένια λουρίδα να σπάει η μονοτονία. Έστω ένα ασημένιο κουμπί. Δεν βρήκα τίποτα απολύτως. Το ηχοσύστημα σαν σχεδίαση, κουμπιά σχεδόν ίδιο με του Golf του 1999 συναδέλφου μου. Ακόμη και ο ουρανός του αυτοκίνητου μαύρο ύφασμα. Πολύ 'γερμανικούρα'.
Αν σε αυτά προσθέσουμε την παντελή έλλειψη εξυπηρέτησης (ένας πωλητής σε μία τεράστια εμπορία που προσπαθούσε να βγάλει άκρη με άλλους υποψήφιους πελάτες), ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να σηκωθώ να φύγω, χωρίς καν να ανταλλάξω κουβέντα με κάποιον.
Αυτά στην νέα επίσημη αντιπροσωπεία.Και τελικά με βάση τα παραπάνω το Panda μου είναι άκρως ποιο άνετο μέσα (μπρος-πίσω) και χαίρεσαι να κάθεσαι μέσα.
-
-
Είσαι πάνω από 1.90;;;; Μήπως μπήκες σε ατος;;;;
-
1.80 είμαι.
Στο Atos δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Το i20 δεν με συγκίνησε καθόλου. Δυστυχώς, γιατί είμαι και φιλοκορεάτης. -
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... simpraksis
Λίγο με τη Mazda,λίγο με τη Hyundai......με βλέπω να τα πουλάω και τα δύο!!! -
Έτσι όπως έχουν γίνει οι κατασκευαστές, ένα κουβάρι έχουν γίνει όλοι τους.
-
Καμία γνώμη για μπαρες οροφής σε hyundai atos prime 2001?
-
Καλησπέρα κύριοι!
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο manual - link - how to για βγάλσημο πίσω προφυλακτήρα απο Accent 98' ;
Σας ευχαριστώ
-
Ερώτηση γρίφος για το Ελληνικό i20 και όσους έχoυν ακόμη επαφή με την Hyundai...
Είναι ίδιο με το i20 Elite που βλέπω σε πολλά άλλα επίσημα site και στο hyundai.com ;
http://www.hyundai.com/in/en/Showroom/C ... index.htmlΚαι αν είναι ίδιο, είναι δυνατόν να έχει απόσταση από το έδαφος 17 εκατοστά όπως διαβάζω επίσης σε πολλά site;
Είναι λέει 5 χιλιοστά ποιο ψηλά από το προηγούμενo που ήταν 16,5εκατοστά.The second generation Hyundai i20 supermini has a new exterior and interior design, and a new 1.4 litre diesel engine. The car also has a higher ground clearance than before, 170mm as against 165mm of the old i20. The i20 has 285 litres of boot space.
...
...
...
The ground clearance of the Active has been increased to 190mm, which is a 20mm gain over the Elite's 170mm. -
http://www.hyundai.com/in/en/Showroom/C ... index.html
Μια υλοποίηση που τελικά δεν πέρασε στην Ευρώπη....... -
Γεια σας, σκέφτομαι την αγορά μεταχειρισμένου ντίζελ μέχρι 1.400 κ. εκ για ευνόητους λόγους (τεκμήρια κλπ). Το μπατζετ μου είναι μεταξύ 10 και 12k ευρώ και οι επικρατέστεροι υποψήφιοι είναι το i30 του 2013-14 και το astra 1.3 cdti της ίδιας εποχής. Η γνώμη σας μιας και κάποιοι ίσως γνωρίζουν καλά το ι30;
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Γεια σας, σκέφτομαι την αγορά μεταχειρισμένου ντίζελ μέχρι 1.400 κ. εκ για ευνόητους λόγους (τεκμήρια κλπ). Το μπατζετ μου είναι μεταξύ 10 και 12k ευρώ και οι επικρατέστεροι υποψήφιοι είναι το i30 του 2013-14 και το astra 1.3 cdti της ίδιας εποχής. Η γνώμη σας μιας και κάποιοι ίσως γνωρίζουν καλά το ι30;
Ευχαριστώ.Και τα δύο μια χαρά αρκεί να μην είναι εισαγωγής με 300000 χιλιόμετρα...
HYUNDAI FORUM