-
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά από την εταιρία DERASCO TRADING LTD, συμφερόντων ομίλου Θ. Βασιλάκη, των εταιριών ΑΟΥΤΟΝΤΗΛ Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ ΑΕΒΕ και ΧΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΑΣ Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ ΑΒΕΕ.
Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της επιτροπής, με την υπ’ αριθ. 632/2016 ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε τη γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση του 70% του μετοχικού κεφαλαίου (αποκλειστικός έλεγχος) έκαστης των εταιριών «ΑΟΥΤΟΝΤΗΛ Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και «ΧΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΑΣ Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την εταιρία DERASCO TRADING LTD, συμφερόντων του ομίλου Θ. Βασιλάκη.
Με την απόφασή της, η Επιτροπή έκρινε ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση, η οποία αναφέρεται πρωτίστως στη διανομή νέων επιβατικών οχημάτων, στη παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής οχημάτων, καθώς και στην πώληση ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για οχήματα, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά. -
Και στην τράπεζα που εργάζομαι, εγκρίθηκε η εξαγορά και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την μεταβίβαση των δανείων και την έκδοση και νέου δανείου για τον όμιλο Βασιλάκη.
-
Μονοπώλειο πάει να κάνει?
-
Αν δε γίνει αίτηση υπαγωγης στο 106β δε προχωράει τίποτα. Ήδη πάντως η autopoint του ομίλου δαβαρη γίνεται σιγά σιγά βελμαρ
-
Τέλος μίας εποχής...
Ξεκίνημα μίας νέας;
Για να δούμε. -
Ευτυχώς που βρέθηκε λύση γιατί πριν καμιά εβδομάδα πέρασα από τα κεντρικά και οι εργαζόμενοι είχαν αναρτήσει πανό διαμαρτυρίας για τα δεδουλευμένα τους....
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...... http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... -120-ipous
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...... http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... -120-ipousΠλέον νομίζω πως δεν υστερεί σε τίποτα από τον ανταγωνισμό... Βέβαια αντίστοιχη είναι και η τιμή του...
-
Καλό, όμορφο, ποιοτικό και με μπόλικο εξοπλισμό.
Αλλά δύσκολα τα πράγματα. Πολύ δύσκολα. (αναφέρομαι στην Ελληνική αγορά) -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...... http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... -120-ipous
Πλέον νομίζω πως δεν υστερεί σε τίποτα από τον ανταγωνισμό... Βέβαια αντίστοιχη είναι και η τιμή του...
Η comfort με εκπτωση που έχει 990€ βγαίνει στα 13500€......κάπου στο μέσο όρο της κατηγορίας δηλαδή.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ήδη πάντως η autopoint του ομίλου δαβαρη γίνεται σιγά σιγά βελμαρΤελικά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει αυτή η λύση.
Υπάρχει και τρίτος παίκτης εξίσου αξιόπιστος με τον Βασιλάκη.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...... http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... -120-ipous
Νομίζω ότι το i20 είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία.
-
Τωρα πλεον μπορω να πω οτι πραγματικα δεν υστερει πουθενα......και ισως σε σημεια υπερεχει του ανταγωνισμου.
Απορω ομως που οι βροντηδες δεν εφεραν με αυτο το μοτερ και το i10..... -
Ίσως γιατί όσοι αγοράζουν το i10 ψάχνουν μια πιο οικονομική λύση και αυτός ο κινητήρας θα ανέβαζε και την τιμή και την κατανάλωση (για το 2ο το λέω χωρίς να το έχω ψάξει, ίσως να είναι και οικονομικότερος υπό συνθήκες π.χ. ταξίδι)
-
Καλησπέρα σε όλους, ειμαι σε αναζήτηση μικρού μεταχειρισμενου..χθες είδα ενα i10 7/11 facelift με τον 1.2 θα ήθελα αν γνωριζει κάποιος να μου πει για τα θετικά και αρνητικά σε σύνολο κινητήρα - αμάξωμα.. ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, ειμαι σε αναζήτηση μικρού μεταχειρισμενου..χθες είδα ενα i10 7/11 facelift με τον 1.2 θα ήθελα αν γνωριζει κάποιος να μου πει για τα θετικά και αρνητικά σε σύνολο κινητήρα - αμάξωμα.. ευχαριστώ.Αν είναι μέχρι 5000 παρτο χθες.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, ειμαι σε αναζήτηση μικρού μεταχειρισμενου..χθες είδα ενα i10 7/11 facelift με τον 1.2 θα ήθελα αν γνωριζει κάποιος να μου πει για τα θετικά και αρνητικά σε σύνολο κινητήρα - αμάξωμα.. ευχαριστώ.
Αν είναι μέχρι 5000 παρτο χθες.
Στα 5000 παίζει του 2008.. οι τιμες του facelift κυμαίνονται απο 5800 εως 6200.. αυτο που ειδα ειναι στα 5900 με το κλειδί στο χέρι.
-
Το δικό μου μοντέλο τέλος του 2008 με 30000 χλμ το πούλησα 5600.
-
Αν μπορείς να περάσεις από έλεγχο το μοντέλο του 08 και δεν έχει πολλά χιλιόμετρα, τσίμπα το.
-
Το μοντέλο του 08 ειναι εισαγωγής απο Ιταλία.. με 92000χλμ. του 11 είναι ελληνικό..με 88000 χλμ
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το μοντέλο του 08 ειναι εισαγωγής απο Ιταλία.. με 92000χλμ. του 11 είναι ελληνικό..με 88000 χλμ
Εσυ δεν εχεις πει οτι εκλεισες αμαξι στο hundai φορουμ? Τι ισχυει τελικα?
Ναι..εκλεισα και αργοτερα μετα απο ελεγχο που εγινε, το ακυρωσα..
HYUNDAI FORUM