-
ναι ειμαι σιγουρος οτι τα Hyundai τα φταχνει η Hyundai Ελλας. αρα ειναι τρομερη απωλεια το 20% , θα καταφερουν να επιβιωσουν? σιγα σιγα φαινεται πως καταρεει η οικονομια της Ν Κορεας.
Hyundai´s 2006 Global Sales Up 5.1 PctΤα περι Brand Loyalty οι αντιπροσωπιες Hyundai ειναι γεματες με παλια Ηyundai , αν αυτο λει κατι.... ,** στοιχεια** εχει καποιος περι Brand Loyalty ??? αχ οχι δυστυχως μονο λασπες .
and of course καποιοι ξερουν καλυτερα απο τα στελεχη της Hyundai.
ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω κατι γιατι καποιος μπαινει σε ενα θεμα και κραζει μια μαρκα ??? ποσο μαλλον οταν δεν εχει τετοιο αυτοκινητο ??? και εγω δε γουσταρω την ταδε μαρκα αλλα δεν παω στο φορουμ τους να τους τη λεω και να γραφω ενα σωρο βλακειες.
θελει ψαξιμο. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
ναι ειμαι σιγουρος οτι τα Hyundai τα φταχνει η Hyundai Ελλας. αρα ειναι τρομερη απωλεια το 20% , θα καταφερουν να επιβιωσουν? σιγα σιγα φαινεται πως καταρεει η οικονομια της Ν Κορεας.
Hyundai´s 2006 Global Sales Up 5.1 PctΤο ότι πάει πχ περίφημα το Sonata και το SantaFe στις ΗΠΑ, τι σημασία έχει για εμάς; Εμείς Accent αγοράζαμε! Για την Ευρώπη σημασία έχει πχ το Cee'd και όχι το Sonata και το....Clarens (λέμε τώρα...)! H Hyundai πάει περίφημα παγκόσμια, πήγαινε καταπληκτικά στην Ελλάδα (το μεγαλύτερο μερίδιο παγκοσμίως αν δεν κάνω λάθος, ήμαστε η μοναδική χώρα εκτός Ν. Κορέας που ήταν Νο.1), αλλά τώρα έχει πτώση! 20% είναι πολύ και ήδη έχουν χτυπήσει καμπανάκια... Γι' αυτό και θ' αρχίσουν προσφορές κλπ κλπ. Μιλώ για την Ελλάδα πάντα ΟΚ; Δεν έκανα ανάλυση της εταιρείας , ούτε μίλησα για ισολογισμούς...
Τα περι Brand Loyalty οι αντιπροσωπιες Hyundai ειναι γεματες με παλια Ηyundai , αν αυτο λει κατι.... ,** στοιχεια** εχει καποιος περι Brand Loyalty ??? αχ οχι δυστυχως μονο λασπες .
and of course καποιοι ξερουν καλυτερα απο τα στελεχη της Hyundai.
Εχεις δοκιμάσει να πας εκτός Hyundai για να πουλήσεις πχ το Accent σου; Γιατί νομίζεις οτι πολλά επιστρέφουν στην Hyundai; Απλά δίνει συμφέρουσα συμφωνία... Φίλος με Scoupe μπόρεσε να το δώσει μόνον στην Hyundai αφού είχε πάρει αμπάριζα ΟΛΟΥΣ τους άλλους! Κανείς δεν το αγόραζε! Δεν το αγόραζε ΚΑΝ, όχι το αγόραζε σε μικρή τιμή... Γι' αυτό και τότε αγόρασε το Hyundai Coupe... Ευτυχώς αυτό του το αγόρασε η Alfa Romeo στα Ιωάννινα, αλλιώς μ' αυτό θα ήταν ακόμη! Γενικά τα Coupe πουλιούνται αρκετά εύκολα πάντως... Σήμερα με το ακριβότερο Accent βλέπουμε ΠΟΛΛΟΥΣ να δίνουν τα ίδια ή και λίγο πάνω και να την κάνουν με ελαφρά από την εταιρεία... Είναι τυχαίο; Διόρθωσέ με με καλύτερα στοιχεία εσύ, ανοικτός είμαι σε κουβέντα... Λέω κάτι που είναι λάθος; Διόρθωσέ με ξανά.
ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω κατι γιατι καποιος μπαινει σε ενα θεμα και κραζει μια μαρκα ??? ποσο μαλλον οταν δεν εχει τετοιο αυτοκινητο ??? και εγω δε γουσταρω την ταδε μαρκα αλλα δεν παω στο φορουμ τους να τους τη λεω και να γραφω ενα σωρο βλακειες.
θελει ψαξιμο.Τι ακριβώς κράζω τώρα; Για πες μου λίγο... Δεν έχω τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά πρέπει να έχω; Εσύ δηλαδή γράφεις μόνον εκεί που έχεις αυτοκίνητο; Αν ήταν έτσι το φόρουμ θα ήταν καταδικασμένο σε....μαρασμό! Πού ακριβώς είναι ο σωρός βλακείες; Έκανα μια ανάλυση, αν εσύ δεν συμφωνείς, κάνε μια άλλη... Πες μου ποιο στοιχείο μου είναι λάθος... Εγώ δεν αμφισβητώ την παγκόσμια αύξηση που λες, εσύ αμφισβητείς την τεράστια πτώση στην ελληνική αγορά; Είναι τυχαία; Είναι άσχετη με αυτά που ανέφερα;
-
καλα οκ ο καθενας μεταφραζει τα λογια του αλλου και τα δικα του οπως θελει.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Τα περι Brand Loyalty οι αντιπροσωπιες Hyundai ειναι γεματες με παλια Ηyundai , αν αυτο λει κατι....Αυτο δεν ειναι δειγμα. Τα περισσοτερα ειναι πρωην leasing/νοικιαρικα που επεστραφησαν και ξεμειναν.... Μεταχειρισμενα Hyundai αγοραζουν σε μεγαλο ποσοστο οι οικονομικοι μεταναστες, αλλα κι αυτο το φαινομενο ειναι προσκαιρο. Το νεο Accent παει κατα διαολου. Το Getz εκανε ενα μπαμ επι Ολυμπιακων αλλα τιποτε συγκλονιστικο τωρα πια, το Sonata δε συγκινει κανεναν και μενουν τα φτηνα SUV να κρατησουν τα προσχηματα.
-
¨οπως είπε παραπάνω ένας φίλος, τα Χιουνται σήμερα είναι ακριβά. Η μάλλον οι άλλοι έριξαν τις τιμές τους... Βάζεις κάτι παραπάνω και παίρνεις ευρωπαικό πχ C4. 11800 με full εξοπλισμό δεν είναι να σκέπτεσαι να πάρεις accent.... Μπορεί η citroen να μην είναι τόσο αξιόπιστη όσο η hyundai αλλά η citroen είναι μια μάρκα ευρωπαική με κάποια ιστορία και όνομα και καλύτερη σαφώς μεταπώληση στην συνειδηση και στην πράξη του μέσου έλληνα και όχι μόνο.
-
Μεταξύ μεταχείρισμένου χιουντάι και μεταχειρισμένης σιτροέν θα προτιμούσα το πρώτο. Δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα αρνητικό για αυτά, σε αντιθεση με τα σιτροέν. Πιστεύω πάντως ότι σε 10-15 χρόνια η χιουντάι θα είναι ότι η τογίοτα σήμερα και τα κινέζικα θα έχουν πάρει τη θέση των κορεατικών σαν φτηνά, αξιόπιστα αλλά απρόσωπα αυτοκίνητα...
-
Μπήκα προχθές σε ένα ευρωπαϊκό C3 1.1. Είχε κοστίσει περισσότερο από ένα accent (προηγούμενο μοντέλο) κατά 2.000 ευρώ τουλάχιστον και:
- τα πλαστικά ήταν πιο σκληρά από σίδερο.
- δεν υπήρχαν ασφάλειες στις πόρτες!!! παρά μόνο μια κεντρική στο ταμπλό.
- ο κινητήρας ήταν αστείος για το βάρος του αυτοκινήτου, είχε δε 22 ίππους λιγότερους από το accent.
- εξοπλισμός σπαρτιάτικος, παντού του έριχνε το accent.
- από αξιοπιστία γενικά υποδεέστερο βάσει των στατιστικών.
- εγγύηση 1 έτος λιγότερο.
Πάντως ήταν καλύτερο από κάτι χρέπια getz και accent.
-
Μπορεί τα Hyundai να χαλάνε λιγότερο κι από Mercedes, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τα προτιμούσαμε, ακόμη κι ως μεταχειρισμένα... Αλλά ακόμη κι αν κάποιος από εμας τα προτιμά, η αγορά άλλα δείχνει!
Κι όσον αφορά τα Citroen, επειδή έχουμε μια Xsara που δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό παρόλα τα gadget, δεν είναι πάντα τόσο τραγικά θα έλεγα... Σίγουρα πάντως έχει άσχημη φήμη... Όχι τόσο άσχημη πάντως για να πάει κάποιος ν' αγοράσει Accent αντί της C4 στα ίδια λεφτα!Η C4 είναι πολύ καλό αυτοκίνητο ούτως ή άλλως, ενώ αν βάλεις μέσα και την τιμή, είναι τέλεια η προσφορά!
Στο μέλλον , οι κινέζοι θα γίνουν οι τελευταίοι της ...διατροφικής αλυσίδας σίγουρα, έτσι οι κορεάτες θ' ανέβουν σκαλοπάτι! Το δικαιούνται κιόλας, γιατί πλέον έχουν καλά αυτοκίνητα... Απλά οι άλλοι έχουν ακόμη καλύτερα... Όσο είναι αρκετά φθηνότεροι, δεν υπαρχει πρόβλημα, όταν όμως κοστίζουν το ίδιο...εεεε...τότε και ο καταναλωτής δεν είναι χαζός νομίζω! -
Το γκετζ εαν εξαιρέσεις τη θέση οδήγησης-ειδικά για ψηλούς,είναι αξιοπρεπέστατο.
Και μια που είμαστε και στο χιουντάι φόρουμ,έβαλα χτες τα ecsta spt 195-50-15 και το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε,αξιοποιήθηκαν τα koni επιτέλους. Περιμένω κανα 2 βδομάδες για να πω με σιγουριά οτι τα συστήνω ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπήκα προχθές σε ένα ευρωπαϊκό C3 1.1. Είχε κοστίσει περισσότερο από ένα accent (προηγούμενο μοντέλο) κατά 2.000 ευρώ τουλάχιστον και:- τα πλαστικά ήταν πιο σκληρά από σίδερο.
- δεν υπήρχαν ασφάλειες στις πόρτες!!! παρά μόνο μια κεντρική στο ταμπλό.
- ο κινητήρας ήταν αστείος για το βάρος του αυτοκινήτου, είχε δε 22 ίππους -λιγότερους από το accent.
- εξοπλισμός σπαρτιάτικος, παντού του έριχνε το accent.
- από αξιοπιστία γενικά υποδεέστερο βάσει των στατιστικών.
- εγγύηση 1 έτος λιγότερο.
Πάντως ήταν καλύτερο από κάτι χρέπια getz και accent.
-Το C3 μαζί με το C2 έχουν ίσως την χειρότερη ποιότητα κατασκευής από όσα αυτοκίνητα μπορείς ν' αγοράσεις αυτή τη στιγμή... Οδήγησα ένα C2 πριν 2-3 χρόνια και σε κάθε λακούβα κουνιόταν ολόκληρο στο εσωτερικό, ενώ ξεπηδούσαν τριγμοί! Χειρότερο κι από το δικό μου που είναι ιταλικό και έχει και χρονάκια στην πλάτη του!
Πολύ πρόχειρη συναρμολόγηση και είναι κρίμα γιατί το ταμπλό είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένο και πρωτότυπο. Δεν το βρήκα τόσο σκληρό, ίσως κάποια μέρη του...-Οι ασφάλειες στις πόρτες που χρησιμεύουν; Εχω δει πολλά αυτοκίνητα που έχουν μια κεντρική... Δεν καταλαβαίνω το μειονέκτημα, αν θέλεις πες γιατί σε ενοχλεί.
-Ο κινητήρας 1.1 γι' αυτό το βάρος είναι αστείος...Αντίστοιχα αστείος είναι και ο 1.1 του Getz και ο 1.2 του Fabia κλπ κλπ. Οι βασικές εκδόσεις είναι για την πόλη, στο ταξίδι θέλουν προσοχή... Πάντως το 206 με τον 1.1 που οδηγούσα για κάνα χρόνο, αν και αργό δεν ήταν κακό... Μπορούσες να κάνεις ταξίδι, αν και πίσω από νταλίκα ήθελε προσοχή! Είχε εξαιρετική άνεση πάντως και πολύ καλό κράτημα στο δρόμο. Θα έδινα τα 1000
-
Φιδελιτυ,με 11.800 το 2003 πήραμε το γκετζ 1.6 με: 4 αερόσακους,ηλιοροφη αμπς,σιντι,ζάντες15 και 107 άλογα. Ποια σε3 και κλαιν μαιν λέμε τώρα?
Η τιμή ήταν λόγω έκπτωσης (-1500).
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Το γκετζ εαν εξαιρέσεις τη θέση οδήγησης-ειδικά για ψηλούς,είναι αξιοπρεπέστατο.+1
Και μια που είμαστε και στο χιουντάι φόρουμ,έβαλα χτες τα ecsta spt 195-50-15 και το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε,αξιοποιήθηκαν τα koni επιτέλους. Περιμένω κανα 2 βδομάδες για να πω με σιγουριά οτι τα συστήνω ανεπιφύλακτα.
Πες λίγο και σε τι αυτοκίνητο και τι ελαστικά φορούσες πριν... Τιμή; Πάντως επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, σημασία έχει και η διάρκεια στην απόδοσή τους... Είναι φυσιολογικό να κρατάνε καλά τώρα που είναι καινούρια! Κάποια Hankook που είχα παλιότερα, τον πρώτο χρόνο ήταν super , μετά όμως άρχισαν να γλιστράνε, ειδικά στο βρεγμένο...
-
Το προαναφερθεν γκετζ,με kumho παλι, 185-55 με 64000 χλμ....
Ενα καλό είναι οτι τα προτίμησα με δείκτη Η αντι V. Δεν ξέρω και πολλα (performance) Η σε 195-50 .
Στο tiretrack παντως διαβάζω πολύ καλες κριτικές,περιμένω να τις επιβεβαιώσω.
Το 'μεταμορφώθηκε' το λέω λόγω των ανεκδιήγητων προηγούμενων ελαστικών.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Φιδελιτυ,με 11.800 το 2003 πήραμε το γκετζ 1.6 με: 4 αερόσακους,ηλιοροφη αμπς,σιντι,ζάντες15 και 107 άλογα. Ποια σε3 και κλαιν μαιν λέμε τώρα?Η τιμή ήταν λόγω έκπτωσης (-1500).
+1 (ξανά!)
Σ' αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει τίποτε αντίστοιχο, οπότε όντως τι να ...κλάσουν τα υπόλοιπα!
Μόνη λύση τα μεταχειρισμένα για τους...προκατειλλημένους...
Πραγματικά, δεν είναι τυχαίες οι πωλήσεις του μετά από τόσα χρόνια... Είναι καλό αυτοκίνητο και συνήθως θα βρεις πολύ καλή προσφορά να το αγοράσεις... Ούτε συμβιβάζεσαι σε κατι, υπάρχουν άλλα στην κατηγορία του που είναι στα ίδια ή και χειρότερα (σαν το C3 καλή ώρα....).
Αρα απάντησες και στην ερώτησή μου μερικώς... Τι λάστιχα είχε αρχικά; Kumho αλλά όχι τα Ecsta; -
Kumho klein mein ήταν τα προηγούμενα ούτε θυμάμαι.Εκείνα κράτησαν κανα 6 μηνο την καλή πρόσφυση.
Η διάρκεια είναι κάτι σχετικό πχ τα ποτεντζα 720 αντέχουν 1 εκατομυριο χρόνια αλλα είναι θεόσκληρα,ήθελα κάτι μαλακο λόγω σκληρών αμορτισέρ και κυρίως επειδή το αυτοκίνητο κάνει 90% πόλη.
-
Μαντης είμαι;;
Δεν είπες την τιμή όμως...
Αλλα performance βρίσκεις, πχ εγώ στην ίδια διάσταση έχω τα Potenza με δείκτη Η. Νομίζω υπάρχουν και Uniroyal, αλλά το λέω με επιφύλαξη... Σημασία πάντως έχει και ο δείκτης φορτίου: αν έχει τον ίδιο δείκτη φορτίου, έαν V με ένα Η θα έχουν αντίστοιχη γόμα νομίζω... Πχ τα πιο φρέσκα Exalto2 στην Xsara δείχνουν πιο μαλακά από τα Potenza μου... Τα χωρίζουν 10.000km όμως...
Πάντως το Ecsta σε προδιαγραφές φαίνεται πολύ υποσχόμενο, αν έχει και τη διάρκεια και ανταγωνιστική τιμή θα είναι πολύ καλή αγορά! Ειδικά για πιο ακριβές διαστάσεις από την 195/50/15... Εκεί τα περισσότερα παίζουν γύρω από τα 250 -
Τσατ το κάναμε και οχι τπτ άλλο,φαίνεται σαν να έχουμε delay
260 κόστισαν.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Τσατ το κάναμε και οχι τπτ άλλο,φαίνεται σαν να έχουμε delay260 κόστισαν.
Όντως ένα delay-άκι παρατηρείται!
260 -
Eγώ έβαλα τα michelin pilot exalto 195/50/15 είναι φοβέρα. καί από θέμα βελτίωσης δέν το τούρμπισα κιόλας, έβαλα ένα πρόγραμα βαρελάκι και χταπόδι. αλλά ποτέ δεν ξέρεις ίσως αργότερα να του κάνω ενα τούρμπισμα.
-
Eγώ έβαλα τα michelin pilot exalto 195/50/15 είναι φοβέρα. καί από θέμα βελτίωσης δέν το τούρμπισα κιόλας, έβαλα ένα πρόγραμα βαρελάκι και χταπόδι. αλλά ποτέ δεν ξέρεις ίσως αργότερα να του κάνω ενα τούρμπισμα .
HYUNDAI FORUM