-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Το Veloster ειναι για εμενα και ομορφο και γρηγορο το τουρμπατο. 201 αλογα το 1.6 βγαζει στις ΗΠΑ. Εδω ενταξει ειναι στο κοσμο τους. Δεν ξερω τωρα τι παιζει με ΗΠΑ γιατι δεν ασχολουμαι ποια τοσο με τα αμαξια, αλλα εκει ο ανταγωνισμος του Veloster ειναι με Civic και Golf GTI αλλα μου φαινεται το Veloster εχει το πλεονεκτημα της τιμης του. Και το αυτοματο ειναι και μισο δευτερολεπτο γρηγοροτερο απο το manual στα 0-60 μιλια. Ωραιο αμαξι.
Steve το αυτόματο είχα την τύχη να οδηγήσω με paddles πίσω από το τιμόνι...
Είχα πάθει πλάκα...Τυχερε Ανδρεα. Εγω δεν....Μονο μπανιστιρι το εκανα
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Πωω..καινουριο, κριμα!
Ρε συ, νομιζω καταλαβα τι ειχες και μάλλον δεν ηταν τίποτα, μέσα στην πόρτα έχει δυο σημεία που συγκρατουν-σφιγγουν το τζαμί. Δεκάρια παξιμάδια ειναι, χαλαρώνουν καμια φορά, το είχε πάθει ο αδερφός μου στο δικο του κουπέ, είχε το στρογγυλοφαναρο, και τα ειχαμε σφίξει.
Εγώ μπροστά έχω hertz και πίσω kenwood, μαζι με ενα 12αρι jbl παραπίσω. Όλα τα ηλεκτρολογικά, ηχητικα, συναγερμό με τηλεειδοποιηση, αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτροχρωματικο καθρέφτη, turbotimer κτλ τα χω κάνει εγώ.
Μηχανικά μονο τα φρένα (τρυπητοι-χαρακτοι δίσκοι μπροστα και τακάκια ferodo premier μπρος πίσω, μπουζί ιριδίου και μανιτάρι στην εισαγωγή μαζί με σκαστρα turbosmart γιατί η μαμά της bosch ηταν για κλάματα).
Κατα τα αλλά έχει τις μεμβράνες του και μέσα επίσης όλα τα πλαστικά στους αεραγωγούς εχουν αντικατασταθεί με αλουμινένια, όπως κι η κεντρικη κονσόλα αλλά και τα χερούλια στις πόρτες, οι βάσεις των διακοπτών των παραθύρων κτλ.
Αυτό το αμάξι δεν δίνεται, το έχω όπως μου αρέσει, με πολύ λιγα χλμ για την ηλικία του, θα το χαίρομαι εγώ για όσο αντέξει (λογικά με τέτοια χρηση, μπόλικο ακόμα)!Εσύ έχεις ρίξει αρκετά χρήματα πάνω στο αυτοκίνητο. Οπότε αφού είναι άριστο και σε καλύπτει σαν αυτοκίνητο εννοείται ότι το κρατάς.
Πάντως δεν έχεις να ανησυχείς. Δεν θα έχεις πρόβλημα, θα αντέξει για πάρα πολλά χιλιόμετρα ακόμα.
Όσο για το θόρυβο στο τζάμι μπορεί να είναι και αυτό που λες. Δεν ξέρω.
Αν το κράταγα θα πήγαινα στο συνεργείο που εμπιστευόμουν (στο Ίλιον) και θα το έφτιαχναν.Και το πρώτο μου κουπέ είχε βγάλει ένα περίεργο πρόβλημα που μου χάλασε την διάθεση.
Κάτι έπαθε το μοτέρ του κλιματιστικού και έκανε θόρυβο σαν χαλασμένος ανεμιστήρας.
Το συνεργείο τότε (Autopoint Μαρούσι, 2000) δεν μπήκε καν στην διαδικασία επίλυσης.
Τους φάνηκε δύσκολη η περίπτωση, οπότε μου τα αναμάσησαν και με διάφορες προφάσεις με έδιωξαν.
Και μετά το πούλησα και εκείνο...Και μία φωτό για να έχουμε να θυμόμαστε:
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Τώρα είδα το ποστ, θα το εγραψες ενω ηδη απαντουσα.
Ναι, εδώ γινόταν η μετατροπή, με την εγγύηση να ισχυει κανονικα, με ενα κιτ που ερχόταν απο Αυστρία αν θυμάμαι καλά, κάτι τέτοιο.Αν θυμάμαι καλά το ίδιο ΚΙΤ φόρεσε αργότερα το Ελληνικό Subaru Impreza 1.6 TS 145 στο οποίο όμως καταγράφηκαν πολλά προβλήματα.
-
Storm ωραιο το ειχες. Απο οτι βλεπω τα φρυδακια στα φαναρια ηταν το αγαπημενο σου. Και εμενα μου αρεσουν. Του εβαλες και την καρο σημαια στο καπο, πολυ καλα εδειξε. Και τωρα δλδ ρε Storm με τετοια προιστορια σε εξωτερικη βελτιωση, πως μου εφθασες μια ζαντουλα να μην θες να βαλεις στο Παντακι;
Storm ο προφυλακτηρας αυτος ηταν ο εργοστασιακος ή εβαλες και τπτ δικο σου με πολυεστερα; Καποιοι κανανε πολυεστερικες μοντιφιες στους προφυλακτηρες, μην σου πω πως κανανε ολοκληρους προφυλακτηρες στα γουστα τους. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πωω..καινουριο, κριμα!
Ρε συ, νομιζω καταλαβα τι ειχες και μάλλον δεν ηταν τίποτα, μέσα στην πόρτα έχει δυο σημεία που συγκρατουν-σφιγγουν το τζαμί. Δεκάρια παξιμάδια ειναι, χαλαρώνουν καμια φορά, το είχε πάθει ο αδερφός μου στο δικο του κουπέ, είχε το στρογγυλοφαναρο, και τα ειχαμε σφίξει.
Εγώ μπροστά έχω hertz και πίσω kenwood, μαζι με ενα 12αρι jbl παραπίσω. Όλα τα ηλεκτρολογικά, ηχητικα, συναγερμό με τηλεειδοποιηση, αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτροχρωματικο καθρέφτη, turbotimer κτλ τα χω κάνει εγώ.
Μηχανικά μονο τα φρένα (τρυπητοι-χαρακτοι δίσκοι μπροστα και τακάκια ferodo premier μπρος πίσω, μπουζί ιριδίου και μανιτάρι στην εισαγωγή μαζί με σκαστρα turbosmart γιατί η μαμά της bosch ηταν για κλάματα).
Κατα τα αλλά έχει τις μεμβράνες του και μέσα επίσης όλα τα πλαστικά στους αεραγωγούς εχουν αντικατασταθεί με αλουμινένια, όπως κι η κεντρικη κονσόλα αλλά και τα χερούλια στις πόρτες, οι βάσεις των διακοπτών των παραθύρων κτλ.
Αυτό το αμάξι δεν δίνεται, το έχω όπως μου αρέσει, με πολύ λιγα χλμ για την ηλικία του, θα το χαίρομαι εγώ για όσο αντέξει (λογικά με τέτοια χρηση, μπόλικο ακόμα)!Εσύ έχεις ρίξει αρκετά χρήματα πάνω στο αυτοκίνητο. Οπότε αφού είναι άριστο και σε καλύπτει σαν αυτοκίνητο εννοείται ότι το κρατάς.
Πάντως δεν έχεις να ανησυχείς. Δεν θα έχεις πρόβλημα, θα αντέξει για πάρα πολλά χιλιόμετρα ακόμα.
Όσο για το θόρυβο στο τζάμι μπορεί να είναι και αυτό που λες. Δεν ξέρω.
Αν το κράταγα θα πήγαινα στο συνεργείο που εμπιστευόμουν (στο Ίλιον) και θα το έφτιαχναν.Και το πρώτο μου κουπέ είχε βγάλει ένα περίεργο πρόβλημα που μου χάλασε την διάθεση.
Κάτι έπαθε το μοτέρ του κλιματιστικού και έκανε θόρυβο σαν χαλασμένος ανεμιστήρας.
Το συνεργείο τότε (Autopoint Μαρούσι, 2000) δεν μπήκε καν στην διαδικασία επίλυσης.
Τους φάνηκε δύσκολη η περίπτωση, οπότε μου τα αναμάσησαν και με διάφορες προφάσεις με έδιωξαν.
Και μετά το πούλησα και εκείνο...Και μία φωτό για να έχουμε να θυμόμαστε:
Μετα απο αυτες τις ομορφιες που περασαν απο τα χερια σου..................απορω πως μπορεις και μπαινεις στο panda!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Storm ο προφυλακτηρας αυτος ηταν ο εργοστασιακος ή εβαλες και τπτ δικο σου με πολυεστερα; Καποιοι κανανε πολυεστερικες μοντιφιες στους προφυλακτηρες, μην σου πω πως κανανε ολοκληρους προφυλακτηρες στα γουστα τους.Ο προφυλακτήρας παραγγελία στην AutoPro και ήρθε από Κορέα. Αν θυμάμαι καλά ήταν της MIRA SPORTS.
Πάντως ο εργοστασιακός δεν βγήκε. Απλά κούμπωσε πάνω του το σπόιλερ.Μετά πήγα στον Μαστρογιαννάκη στο Περιστέρι όπου μαζί με πλαϊνά μασπιέ και δύο πίσω αεροτομές τα έβαψε όλα και τα τοποθέτησε. [ http://www.mastrogiannakis.gr/ ]
Τα φρυδάκια αυτός τα έβαλε. Δώρο.Πέρναγα τότε φάση καγκουριάς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τώρα είδα το ποστ, θα το εγραψες ενω ηδη απαντουσα.
Ναι, εδώ γινόταν η μετατροπή, με την εγγύηση να ισχυει κανονικα, με ενα κιτ που ερχόταν απο Αυστρία αν θυμάμαι καλά, κάτι τέτοιο.Αν θυμάμαι καλά το ίδιο ΚΙΤ φόρεσε αργότερα το Ελληνικό Subaru Impreza 1.6 TS 145 στο οποίο όμως καταγράφηκαν πολλά προβλήματα.
Το ίδιο φορουσε ναι, αλλά ενω στο coupe είναι στα 0.28 με 0.33 overboost, στα subaru νομιζω είναι απο 0.45 (εξού και τα ελεγαν 160 άλογα νομιζω), ίσως γι αυτό να είχαν τα θεματακια τους, αφού ούτε σε αυτά γινόταν κάποια εσωτερική βελτίωση του κινητήρα.
Μάλιστα, στη συντηρηση της τουρμπινας (που έγινε στο Μαραβέλια), μου επιστράφηκε σε ρύθμιση για subaru, δεν πρόσεξαν μάλλον οτι ηταν απο S145. Με το που κίνησα λίγο το αμάξι όταν φορέθηκε, η διαφορά ηταν αισθητή, αλλά είδα στο μπαρομετρο (ευτυχώς που υπήρχε) τη διαφορά στην πίεση, οποτε γύρισα αμέσως στο συνεργειο, βγήκε, ξαναπήγε για ρύθμιση κι επιστράφηκε σωστα ρυθμισμενη πια κι όλα καλά -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μετα απο αυτες τις ομορφιες που περασαν απο τα χερια σου..................απορω πως μπορεις και μπαινεις στο panda!!!!!!!!!Ήταν καλές εποχές τότε. Ήταν και η Αθήνα ποιο φιλική σαν πόλη. Νεανικές καταστάσεις.
Ποιο ανέμελη εποχή, υπήρχε και καλή παρέα, βγαίναμε και καμιά βόλτα, βγάζαμε και γκομενάκια με την κουπεδιά.Τώρα πλέον μόνο σουπίτσες, τσαγάκι, δουλίτσα και σούπερ μάρκετ...
Οτιδήποτε παραπάνω εγκυμονεί κινδύνους. Ειδικά όταν κυκλοφορεί κάποιος έξω το βράδυ.
Οπότε το Παντάκι για μια τέτοια 'ζωή' είναι υπεραρκετό. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μετα απο αυτες τις ομορφιες που περασαν απο τα χερια σου..................απορω πως μπορεις και μπαινεις στο panda!!!!!!!!!
Ήταν καλές εποχές τότε. Ήταν και η Αθήνα ποιο φιλική σαν πόλη. Νεανικές καταστάσεις.
Ποιο ανέμελη εποχή, υπήρχε και καλή παρέα, βγαίναμε και καμιά βόλτα, βγάζαμε και γκομενάκια με την κουπεδιά.Τώρα πλέον μόνο σουπίτσες, τσαγάκι, δουλίτσα και σούπερ μάρκετ...
Οτιδήποτε παραπάνω εγκυμονεί κινδύνους. Ειδικά όταν κυκλοφορεί κάποιος έξω το βράδυ.
Οπότε το Παντάκι για μια τέτοια 'ζωή' είναι υπεραρκετό.άστα και βράστα.............και εγώ δεν βρίσκω τίποτα θελκτικό σε αυτή την πόλη!!!
ψάχνουμε με τεχνιτούς τρόπους να πούμε οτι περνάμε ωραία.Κάποτε έπερνα το αυτοκίνητο και πεταγόμουν μέχρι Ωροπό,έτσι χωρίς λόγο,για την χαρά της οδήγησης.Τώρα που θεωρητικά έχω καλύτερο αυτοκίνητο για βόλτες οι ''απαίδευτοι'' αποφάσισαν οτι μέχρι τον Αγ.Στέφανο μπορώ να πηγαίνω και πολύ μου είναι..... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Storm ο προφυλακτηρας αυτος ηταν ο εργοστασιακος ή εβαλες και τπτ δικο σου με πολυεστερα; Καποιοι κανανε πολυεστερικες μοντιφιες στους προφυλακτηρες, μην σου πω πως κανανε ολοκληρους προφυλακτηρες στα γουστα τους.
Ο προφυλακτήρας παραγγελία στην AutoPro και ήρθε από Κορέα. Αν θυμάμαι καλά ήταν της MIRA SPORTS.
Πάντως ο εργοστασιακός δεν βγήκε. Απλά κούμπωσε πάνω του το σπόιλερ.Μετά πήγα στον Μαστρογιαννάκη στο Περιστέρι όπου μαζί με πλαϊνά μασπιέ και δύο πίσω αεροτομές τα έβαψε όλα και τα τοποθέτησε. [ http://www.mastrogiannakis.gr/ ]
Τα φρυδάκια αυτός τα έβαλε. Δώρο.Πέρναγα τότε φάση καγκουριάς.
Οχι ρε καγουρια. Μια χαρα μου φαινεται εμενα. Περνανε τα χρονια και κρυωνει το αιμα; Ενταξει φυσιολογικο ειναι ρε παιδια. Αν κανεις και οικογενεια, τοτε ο τροπος ζωης αλλαζει εντελως. Εγω με το μηχανακι περισσοτερο βλεπω πως εκει που θα εκανα και μια μεγαλη βολτα ετσι οπως λετε για την ευχαριστηση της βολτας (οταν εχει καλο καιρο, οχι τωρα με τα κρυα), την κανω αραιοτερα. Ομως εκει που δεν εχω ξεκολησει ειναι στο να παιζω με τον κωλο της μηχανης και να την σηκωνω στην μια ροδα οταν δεν εχει κανεναν στον δρομο. Αυτο ειναι για αλλους καγκουρια, για τους πεισσοτερους δλδ, για εμενα τρελα. Οπως και οι στροφες. Οχι οπως παλια, αλλα ακομη με προκαλουν. Απλως δεν τα κανω πλεον σε κινηση, δεν ενοχλω. Εγω δεν ασχολουμαι οπως παλια με το τι κυκλοφορει σε μηχανες και αμαξια. Να αυτα τα μοντελα μεχρι το 2004 τα παρακολουθουσα. Τωρα θελω να διαβαζω για αλλα πραματα.
Διαβαζω φιλοσοφια, μπροστα στο τζακι με την πιπα στο στομα μου, τις μπιτζαμες μου και τις παντοφλες μου, στην κουνιστη μου καρεκλα, φοροντας ανδρικη ρομπα, χαιδευοντας το μουσακι μου και αναρωτομενος που οδευει τουτος ο κοσμος. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
άστα και βράστα.............και εγώ δεν βρίσκω τίποτα θελκτικό σε αυτή την πόλη!!!
ψάχνουμε με τεχνιτούς τρόπους να πούμε οτι περνάμε ωραία.Κάποτε έπερνα το αυτοκίνητο και πεταγόμουν μέχρι Ωροπό,έτσι χωρίς λόγο,για την χαρά της οδήγησης.Τώρα που θεωρητικά έχω καλύτερο αυτοκίνητο για βόλτες οι ''απαίδευτοι'' αποφάσισαν οτι μέχρι τον Αγ.Στέφανο μπορώ να πηγαίνω και πολύ μου είναι.....Εγώ στις καλές εποχές, πήγαινα μέχρι Λαύριο από παραλιακή και γυρνούσα μετά από Κορωπί, Παιανία.
Ή πεταγόμουν μέχρι Χαλκίδα, Ωρωπό, Σέσι, Πόρτο Ράφτη κλπ...
Τα βράδια κατέβαινα με την παρέα στην παραλία Γλυφάδα, Νέα Μάκρη, Πόρτο Ράφτη, στο κέντρο της Αθήνας, Πλάκα, στα βόρεια της Αθήνας κλπ...κλπ...
Γενικά έβγαινα τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Οπότε το αυτοκίνητο είχε αξία και κυρίως έκανε χιλιόμετρα.Τώρα που να πάμε ρε φίλε;;;
Το κέντρο της Αθήνας είναι για τους τολμηρούς και για όσους ρισκάρουν, βράδυ έξω είναι επικίνδυνα, ούτε μία εκδρομή δεν μπορούμε να πάμε σαν άνθρωποι. Χρειάζονται ένα σωρό χρήματα, μπόλικη υπομονή και τύχη για να βρεις να παρκάρεις σχετικά εύκολα.Εγώ δυστυχώς αντιλαμβάνομαι ότι πλέον το αυτοκίνητο, ούτε για το σούπερ μάρκετ δεν το χρησιμοποιώ. Με χαλάει πολύ να σπαταλάω χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο για διαδρομές 5 ή 6 χιλιομέτρων.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Διαβαζω φιλοσοφια, μπροστα στο τζακι με την πιπα στο στομα μου, τις μπιτζαμες μου και τις παντοφλες μου, στην κουνιστη μου καρεκλα, φοροντας ανδρικη ρομπα, χαιδευοντας το μουσακι μου και αναρωτομενος που οδευει τουτος ο κοσμος.
Κορυφαίος!....
-
Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μου λειπουν και καμια 10αρια παιδακια να καθονται στο χαλι στο πατωμα κοιτωντας με, να τους πω και καμια ιστορια
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ous-pantes
αρκετά πιο όμορφο απο το prius.......νομίζω!!!! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπουρναζι εβγαινες τοτε?
Υ.γ. τωρα διαβασα και τα υπολοιπα,οκ.. Ωραιο σχεδιο αλλα μεχρι εκει..
-
Με 3κύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα το νέο Hyundai i20 Sport
Η πρεμιέρα της έκδοσης πραγματοποιήθηκε στην αγορά της Γερμανίας.
Προς το παρόν, άγνωστος παραμένει ο χρόνος παρουσίασης της ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσας αυτής έκδοσης και στις υπόλοιπες αγορές της γηραιάς ηπείρου. Όπως και να έχει, πρόκειται για την πιο ισχυρή –προς το παρόν- παραλλαγή του σούπερ μίνι μοντέλου της Hyundai, η οποία παίρνει κίνηση από έναν ολοκαίνουργιο 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα βενζίνης, με μονό τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 120 ίππους και ροπή 170 Nm. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η κορεάτικη εταιρεία δεν έχει δώσει στοιχεία αναφορικά με τις επιδόσεις που το συγκεκριμένο σύνολο εξασφαλίζει στο 5θυρο αμάξωμα.Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Οι αναρτήσεις είναι χαμηλότερες κατά 20 χλστ. αλλά και πιο σφικτές σε ρύθμιση, ενώ οι τροχοί αποτελούνται από φαρδύτερα ελαστικά και ζάντες διαμέτρου 18 ιντσών.
Το νέο i20 Sport προσφέρεται αποκλειστικά σε άσπρο χρώμα (Polar White), σε συνδυασμό με μερικές καλόγουστες μπλε… πινελιές, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέο διαχύτη αέρα στο πίσω μέρος, «ενισχυμένα» πλευρικά skirts, πίσω αεροτομή, καθώς και με χρωμιωμένη απόληξη στην εξάτμιση.
Στη Γερμανία, η τιμή του νέου Hyundai i20 Sport ανέρχεται στα 19.990 ευρώ.
4troxoi.gr -
Ολα καλα ,αλλα 18ΑΡΑ(?) σε σχεδιο aftermarket επιλογης για κανενα λογο..
-
Ελα μου ντε ... Εκεί έπεσε το μάτι μου! [emoji38]
From my SMO72HD via Tapatalk
-
...
Στη Γερμανία, η τιμή του νέου Hyundai i20 Sport ανέρχεται στα 19.990 ευρώ.
HYUNDAI FORUM