-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αν σας παρηγορει μες τη χρονια εχω πετυχει 3 i30 coupe και ενα ix20.Σε ποια χωρα;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μπες και δες ix20,ix45,i40,accent,genesis,genesis coupe,equus κτλ
Ειπαμε......huyndai δεν ειναι ο Δαβαρης και η μιζερη ελληνικη αγορα και νοοτροπια!περαν του πρωτου, τι τυχη μπορει να εχουν τα υπολοιπα που αναφερεις στην Ελλαδα?
Κάπως έτσι παλιότερα η Hyundai πουλούσε το Accent και το Lantra με το κιλό.
Τώρα τι να πουλήσει;
ε μα αυτο εξηγω.
σημειωτεον οτι και εγω ειχα παρει το 2000 το accent.
επιδοσεις -μοτερ οχι κρατηματα- και εξοπλισμος που ο ανταγωνισμος απλα δεν προσφερε ή επρεπε να πας ακομα τουλαχιστον 500.000 δρχ παραπανω για να παρεις κατι αναλογο.
το αμαξι φυσικα ακομα υπαρχει -στον πατερα μου- με 275.000 km.
επισης ειχα μεχρι τον Ιουνιο και για 8 χρονια ενα atos.
εκτιμω δηλαδη την εταιρια αλλα ας αναρωτηθουμε τι ειχαν αυτα τα μοντελα που ανεφερα και πουλαγαν σαν ζεστο ψωμι ΤΟΤΕ και τι εχουν ή μαλλον ΔΕΝ εχουν πλεον τα σημερινα αντιστοιχα τους.Εγώ πάντως και επειδή έχω τούρμπο, η επόμενη επιλογή μου σίγουρα δεν θα έχει ως κριτήριο την ύπαρξη τούρμπο.
δεν νομιζω να...βρεις πλεον ατμοσφαιρικο
-
Θα πουμε για την τεχνολογια τους η' την εμπορικη πορεια τους στην Ελλαδα;;;;
Με μπερδευεις..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν σας παρηγορει μες τη χρονια εχω πετυχει 3 i30 coupe και ενα ix20.
Σε ποια χωρα;;;;
Εδω καλε Ελλαδα!!
Το ix20 το χα πετυχει στο Ψυχικο. Ενα i30 Coupe το πετυχα προχθες καπου στο Μαρουσι και τα αλλα δυο , δεν τα θυμαμαι. Το ix35 αναφερθηκε επανω οτι δεν πολυπουλησε. Αν ερθει με καναν μικρο πετρελαιοκινητηρα, θα σταθει στα ποδια του. -
Λογικα τα εφεραν απ'εξω...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Μπες και δες ix20,ix45,i40,accent,genesis,genesis coupe,equus κτλ
Ειπαμε......huyndai δεν ειναι ο Δαβαρης και η μιζερη ελληνικη αγορα και νοοτροπια!περαν του πρωτου, τι τυχη μπορει να εχουν τα υπολοιπα που αναφερεις στην Ελλαδα?
Καμιά τύχη, όσο συνεχίζονται οι αυξημένες τιμές που ξεκίνησαν μόλις βγήκε το i30.
Μόλις άλλαξε η ονοματολογία των μοντέλων σε iXXX και άνοιξαν τα εργοστάσια στην Ευρώπη... ανέβηκε και το κόστος και πλέον ο υποψήφιος πελάτης το σκέφτεται πολύ να πάει σε Hyundai.
Από την άλλη υπάρχει και ο 'φτωχός' συγγενής KIA που έχει κάπως χαμηλότερες τιμές, αλλά και η KIA δεν προσφέρει μία πλήρη γκάμα μοντέλων.Ο όμιλος υπολειτουργεί και προσωπικά είναι σαν να βλέπω την DAIHATSU, την MAZDA κλπ... που αποχώρησαν.
υ.γ. και από την άλλη βλέπεις-βλέπετε μία SUZUKI που τόσα χρόνια ζει από ένα (αρχαίο) Jimny, ένα Vitara και ένα Swift.
-
Η Mazda πάντως δεν αποχώρησε επειδή το ήθελε. Φαλίρισε ο αντιπρόσωπος (ΕΛΜΑ)...
-
Και η Daihatsu λόγω αυστηρότερων ορίων των ευρωπαϊκών CO2 και της ισοτιμίας με το γιεν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Mazda πάντως δεν αποχώρησε επειδή το ήθελε. Φαλίρισε ο αντιπρόσωπος (ΕΛΜΑ)...Βαβουρα για 2-3 μηνες ηταν.........τωρα ηδη υπαρχουν 24 αντιπροσωποι
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Η Mazda πάντως δεν αποχώρησε επειδή το ήθελε. Φαλίρισε ο αντιπρόσωπος (ΕΛΜΑ)...
Βαβουρα για 2-3 μηνες ηταν.........τωρα ηδη υπαρχουν 24 αντιπροσωποι
Αντιπρόσωπος ήταν ένας, η ΕΛΜΑ. Οι άλλοι που υπήρχαν ήταν dealers (έμποροι). Τώρα δεν υπάρχει αντιπρόσωπος και δεν υπάρχει δίκτυο πωλήσεων. Αυτοί οι 24 νοματαίοι που λες είναι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές (εξουσιοδοτήθηκαν από την Mazda South Eath Europe) και είναι παλιά συνεργεία της Mazda και άλλων εταιρειών (π.χ. στην Θεσσαλονική είναι ο 'αντιπρόσωπος' (dealer στην ουσία) της Ford). Καινούρια αυτοκίνητα ΔΕΝ πωλούνται και δεν θα πωλούνται για πολύ καιρό ακόμα!!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
και από την άλλη βλέπεις-βλέπετε μία SUZUKI που τόσα χρόνια ζει από ένα (αρχαίο) Jimny, ένα Vitara και ένα Swift.στην ουσια μονο το swift κανει πωλησεις. αντε και λιγο το s-cross.
τα μοτερ τους το επιτρεπουν αυτο.
κατι που δεν εχουν ουτε το jimny ουτε το vitara. -
Απλώς για την ιστορία πάντως για τις εταιρίες που αναφέρει ο @Storm συγκριτικά με την πολιτική της Hyundai κάπως έτσι λειτουργούσαν και αυτές παλιότερα. Εισαγωγή μόνο συγκεκριμένων εκδόσεων σε μοντέλα τους ή και καθόλου. Δεν ήρθαν στην Ελλάδα σε αντίθεση πχ με την Γερμανία ή την Ιταλία κάποια όπως πχ το Suzuki Kizashi, το Mazda CX5, τα Daihatsu Materia και Trevis κλπ.
-
Ότι και να λέμε εδώ μέσα η παρακμή δεν κρύβεται.
Όποιος επισκεφτεί μία εμπορία Hyundai καταλαβαίνει πολύ καλά τι τρέχει.Ο χρήστης edmond έγραψε:
και από την άλλη βλέπεις-βλέπετε μία SUZUKI που τόσα χρόνια ζει από ένα (αρχαίο) Jimny, ένα Vitara και ένα Swift.
στην ουσια μονο το swift κανει πωλησεις. αντε και λιγο το s-cross.
τα μοτερ τους το επιτρεπουν αυτο.
κατι που δεν εχουν ουτε το jimny ουτε το vitara.Ωστόσο ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ συνεχίζει και φέρνει και το Jimny και το GV και φυσικά έφερε και το νέο Celerio που αμφιβάλλω αν θα έλξει πελάτες. Και επειδή έτυχε πρόσφατα να περάσω από την Personal Best (Μαρούσι) χάρηκα ιδιαίτερα που είδα μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και διαφορετικά μοντέλα. Και αρκετούς επισκέπτες (πιθανά πελάτες) που κοίταζαν τα αυτοκίνητα.
υ.γ. εγώ πήγα για το Jimny...
-
Καλησπερα σε ολη τη παρεα,σημερα με πηρε τηλεφωνο ο μηχανικος μου και με ενημερωσε οτι ειναι ενας κυριος που εχει στη κατοχη του ενα hyundai matrix του 03 με 66.000χλμ σε υπεραριστη κατασταση και το δινει με 3.000ε ,τι λετε να το παρω ?θα παω να το δω το σαββατο και απο κοντα να δω αν πραγματικα ειναι τοσο καλοσυντηριμενο οπως μου λεει ο μηχανικος.Απο την αλλη ειδα ενα βιντεο στο γιουτουμπ που ανοιξε ενας αεροσακος σε μια λακουβα τι να πω ....ακουω τη γνωμη σας τη σεβαστη διοτι αποζημιωνομαι σε λιγες ημερες απο την ολικη καταστροφη που βγηκε ενα φιεστακι που ειχα.
-
Αν σου αρέσει ως αμάξωμα και αν δεν σε πειράζει που δεν έχει πίνακα οργάνων μπροστά στον οδηγό τότε μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία αν πράγματι είναι σε καλή κατάσταση.
Στα θετικά για μένα: Οι τεράστιοι χώροι, οι σχετικά καλές επιδόσεις, η άνεση πάνω από ανωμαλίες του δρόμου, η ευκολία στην οδήγηση.
Στα αρνητικά για μένα: Το μικρό άνοιγμα των πίσω θυρών, το πολύ φωτεινό εσωτερικό με τις μπεζ αποχρώσεις και τις ανοιχτές γκρι. Η πλαστικούρα που σε κάποια σημεία φαίνεται φτηνιάρικη.Στα αρνητικά βάζω και την εργοστασιακή σοβαρή ατέλεια που έτυχε στο δικό μας ολοκαίνουριο Matrix που έσπασε το μουαγιέ τροχού σε επαρχιακό δρόμο με αποτέλεσμα πολύ σοβαρή ζημιά και έθεσε σε κίνδυνο και τους επιβάτες του αυτοκινήτου.
-
Τι να παρεις τωρα με αυτα τα λεφτα...και τι να κανω ρε φιλαρακια,ενα παιδακι εχω δεν ειμαι και πολυτεκνος αν ειναι να μου βγαλει τιποτα σοβαρες ζημιες τι να πω...
-
Ο χρήστης djlouis έγραψε:
Τι να παρεις τωρα με αυτα τα λεφτα...και τι να κανω ρε φιλαρακια,ενα παιδακι εχω δεν ειμαι και πολυτεκνος αν ειναι να μου βγαλει τιποτα σοβαρες ζημιες τι να πω...στο δρόμο κυκλοφορούν χιλιάδες απροβλημάτιστα......
αν δεν έχεις θέμα με το στύλ του αμαξώματος πάρτο,καθώς σε γενικές γραμμές δεν έχουν αναφερθεί ως ζημιάρικα -
Τα λεφτά είναι λίγα για τα χιλιόμετρα και αν πραγματικά δεν είναι ταλαιπωρημένο είναι ωραίο αμαξάκι για έναν απλό οικογενειάρχη! Ναι δε παύει να είναι παλιό αμάξι ηλικιακά τουλάχιστον, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος στο μεταχειρισμένο και ίσως κάτι να ζητήσει στο μέλλον αλλά δε πιστεύω τίποτα το σοβαρό και αυτό το λέω γτ ως κάτοχος του φθηνότερου Αccent 2001 με 105Κ χλμ δόξα το Θεό παράπονο δεν έχω. Αν πιστεύεις ότι δε μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα πάρτο, άλλοι δίνουν 30.000 ευρώ και τρέχουν μέρα-νύχτα, στα συνεργεία, όχι στο δρόμο.
-
Σε αυταντα λεφτα αντε κανα seat ibiza
-
σε αυτα τα λεφτα περνει ανετα πολλα αμαξια και οχι 'Αμαξια' χιλιες φορες να παει στο σενικ παρα στο ματριξ ο ανθρωπος. η μεγαλητερη αποτηχια της hyundai....με αυτα τα λεφτα περνει mondeo-passat-a4-toledo-scenic-laguna κλπ\του κρουπ βαγκ μπορει να βρει και με τον 20βαλβιδο τουρμπο αν αντεχει την συντηρηση του.
τα χλμτρα οντος μπορει να ειναι λιγα αλλα σιγουρα οντας τα μισα απο τα αντιστοιχης χρονολογιας αυτοκινητα κατευθειαν με κανει να σκεφτομαι 3 πραγματα α)αποκλιστικη χρηση για μικρες διαδρομες εντος πολης β) ακινησια και γ)γυρισμενα χλμτρα
0
HYUNDAI FORUM