-
Ο χρήστης PhantomGR έγραψε:
Mages eutixos h hyundai exi apodixti aksia ths empistosinis mas
Gt stou kerous pou zoume xriazomaste fthna aksiopista amaksia
Kai mas to prosferi. Oso gia to s145 epidi etixe na ime katoxos ine
Apla ena kataplixtiko autokinito...Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish που απαγορεύονται στο φόρουμ[mod]
-
Σκέφτομαι να πάρω κανένα i10 αντί του Picanto που εκλάπη.
Θα ήθελα να μου πείτε οι κάτοχοι των i10, εάν είναι ακριβή η συντήρηση, άν βγάζουν κάποιο στάνταρντ πρόβλημα ή κουσούρι και άν πρέπει να έχω κάτι υπόψη μου στην αγορά
Σας μερσώ -
κοίταξε να αγοράσεις το καινούργιο έκδοσης 14, και όχι τα μεταχειρισμενα !!
-
Τελικά πήρα ένα i10 1.1 του 2010, εντυπώσεις σύντομα
-
δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά με ένα 1.2 το οποίο βέβαια είναι 'άλλο' αμαξι λογω μοτέρ.
σαν καινούργια είχαν γύρω στα 600 ευρώ.
εκτος κι αν βρηκες ευκαιρία. -
Καλησπέρα παιδιά, βρισκομαι σε αναζητηση μεταχειρισμένου αυτοκινητου και ενα αυτοκινητο που μου αρεσει ειναι το coupe (2006 μοντέλο) καθως επισης και καποια getz. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλήξω στην τελική μου επιλογή ως προς κάποιο απο τα δυο αυτοκινητα ή να μην κοιτάω κανένα απο αυτά! Ειναι αξιοπιστα αυτοκινητα? Ακούω γενικά τα καλύτερα για τα HYUNDAI..
Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 3500 και η περιοχη που κοιταω ειναι Δυτικη Μακεδονια, Θεσσαλονικη και Ιωαννινα!
Σας ευχαριστω πολυ! -
Ο χρήστης panpo έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, βρισκομαι σε αναζητηση μεταχειρισμένου αυτοκινητου και ενα αυτοκινητο που μου αρεσει ειναι το coupe (2006 μοντέλο) καθως επισης και καποια getz. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλήξω στην τελική μου επιλογή ως προς κάποιο απο τα δυο αυτοκινητα ή να μην κοιτάω κανένα απο αυτά! Ειναι αξιοπιστα αυτοκινητα? Ακούω γενικά τα καλύτερα για τα HYUNDAI..
Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 3500 και η περιοχη που κοιταω ειναι Δυτικη Μακεδονια, Θεσσαλονικη και Ιωαννινα!
Σας ευχαριστω πολυ!Εψαχνες καμπριο,μετα σου αρεσε το κουπε και τωρα..........σκεφτεσαι και το γκετζ;;;;;;;
Παρε ντατσια νταστερ..........
-
Αστα να πάνε! Τελικα κατεληξα (καπως)
-
Ο χρήστης panpo έγραψε:
Αστα να πάνε! Τελικα κατεληξα (καπως)Ποια κατηγορια;;;ποιο μοντελο;;;;
-
Κοιτά, έχουμε στην οικογένεια και οδηγώ ουσιαστικά πιο πολύ απο το κουπέ μου, ενα getz. Για το κουπε ειπα κατθ λιγα στο αλλο ερωτημα που χεις ανοιξει. για το getz τωρα...οπως και να το κάνουμε είναι τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα, αλλά αμαξώματα, άλλες μηχανές, άλλο στήσιμο.τεσπα...για getz θα πρότεινα το pro facelift, είναι πιο value for money σε σχέση με το facelift (αν και το δεύτερο ισως έχει πιο ενδιαφέρον μπροστινό μέρος). Το προ facelift είναι πιο καλά εξοπλισμένο συνήθως (πχ το δικο μας ηταν με εργοστασιακές ζαντες κι αεροτομή, ηλιοροφή, 4 αερόσακους, abs κι όλα τα υδραυλικα, ηλεκτρικά...μπρος πίσω ηλεκτρικά). Χωρους εχει πολυ καλους μπρος πίσω (η πλάτη του πίσω καθίσματος κλειδώνει σε 4 θέσεις, οποτε αυξάνει λίγο ο χώρος του πορτ μπαγκαζ ανάλογα τι κλίση εχεις δωσει..Πορτ μπαγκαζ γενικα έχει σχετικα μικρο σε σχεση με το κουπε, αλλά μεγαλώνει είπαμε πως...κι επίσης τα πίσω καθίσματα αναδιπλωνουν ολόκληρα, μέχρι την πλάτη των μπροστινών...οποτε αποκτας μεγαλο κι ενιαίο χώρο φόρτωσης. Α...μην πας σε 1.1...θα ναι πολύ ψοφιο...1.3 μονο.
Ζημιες γενικά όλα μας τα Hyundai δεν έχουν βγάλει, τη νορμάλ τους συντηρηση θέλουν κι είναι σκυλιά.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχως δεν βρηκα κατι καλο στα χρηματα που διεθετα οποτε κοιταω για αλλη εταιρια!
-
Η Hyundai στην κορυφή ερευνών αξιοπιστίας το 2014
Η Hyundai κατακτά την κορυφή ανάμεσα στις non-premium μάρκες.
Η κορεατική μάρκα αναδείχθηκε ως η πιο αξιόπιστη μάρκα ευρείας παραγωγής, στην έρευνα APEAL (Automotive Performance, Executionand Layout) της J.D.Power.
Ταυτόχρονα, αποκτά την υψηλότερη βαθμολογία στην έρευνα «2014 Initial Quality Study» της J.D. Powerδιάκριση που την καθιστά τη μοναδική μάρκα που κατακτά πρωτιές και στις δύο έρευνες την ίδια χρονιά!
Η APEAL (Automotive Performance, Executionand Layout), είναι μία έρευνα που διεξάγεται τα τελευταία 19 χρόνια από την J.D. Power και δείχνει την ικανοποίηση των αγοραστών από το αυτοκίνητο που επέλεξαν.http://www.sport-fm.gr/article/i-Hyunda ... 014/788654
-
Συμφωνω οτι οι κορεατες εδω και χρονια κατεχουν την αξιοπιστια και παραλληλα κανουν αλματα σε αλλους τομεις,ομως..........κατι τετοιες ερευνες δεν τις πιστευω καθολου!!!!! Show me the money........ενα πραγμα.Σχετικα προσφατα η ADAC εβγαζε με πλαγιο τροπο κορυφαια την VW
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Συμφωνω οτι οι κορεατες εδω και χρονια κατεχουν την αξιοπιστια και παραλληλα κανουν αλματα σε αλλους τομεις,ομως..........κατι τετοιες ερευνες δεν τις πιστευω καθολου!!!!! Show me the money........ενα πραγμα.Σχετικα προσφατα η ADAC εβγαζε με πλαγιο τροπο κορυφαια την VWΗ ADAC αν δε κάνω λάθος είναι Γερμανική, αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
όλα τα καλούδια ευπρόσδεκτα είναι,όταν περιλαμβάνονται στην έκδοση που αγοράζεις το αυτοκίνητο και δεν τα πληρώνεις έξτρα,για να τα έχεις......
σαν άχρηστο θεωρώ το ηλεκτρικό χειρόφρενο και σαν άκρως απαραίτητο το cruise control
δεν θέλω να σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο,να κάνω ταξίδι,με αυτοκίνητο δίχως αυτό!!!
τα λοιπά συστήματα ασφαλείας,σαφώς και τα θεωρώ απαραίτητα απο τη βασική έκδοση.....Κάνεις ταξίδια στην εθνική? Το έχεις χρησιμοποιήσει σε επαρχιακο δρόμο σε κάμπο, όπου πάλι εχεις σχετικά μικρές αυξομειώσεις στην ταχύτητα? Θα έδινες 300ε παραπάνω για το cruise control?
Σχετικά με το (ξε)κλείδωμα με τηλεχειρισμό, το βρίσκω απαραίτητο για να αποφύγω το ξύσιμο της πόρτας. Ναι ρε παιδιά, ομολογώ ότι δεν την βρίσκω την τρύπα... Το χερούλι περιμετρικά της κλειδαρότρυπας είναι για βάψιμο.
-
Μιας και δειλα δειλα κοιταω για μεταχειρισμενο το i10,εχω μερικες ερωτησεις.
Καταρχην, φορανε ιμαντα η' καδενα?
Ρεαλιστικη καταναλωση?
Θεματα αξιοποιστιας? -
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
όλα τα καλούδια ευπρόσδεκτα είναι,όταν περιλαμβάνονται στην έκδοση που αγοράζεις το αυτοκίνητο και δεν τα πληρώνεις έξτρα,για να τα έχεις......
σαν άχρηστο θεωρώ το ηλεκτρικό χειρόφρενο και σαν άκρως απαραίτητο το cruise control
δεν θέλω να σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο,να κάνω ταξίδι,με αυτοκίνητο δίχως αυτό!!!
τα λοιπά συστήματα ασφαλείας,σαφώς και τα θεωρώ απαραίτητα απο τη βασική έκδοση.....Κάνεις ταξίδια στην εθνική? Το έχεις χρησιμοποιήσει σε επαρχιακο δρόμο σε κάμπο, όπου πάλι εχεις σχετικά μικρές αυξομειώσεις στην ταχύτητα? Θα έδινες 300ε παραπάνω για το cruise control?
Σχετικά με το (ξε)κλείδωμα με τηλεχειρισμό, το βρίσκω απαραίτητο για να αποφύγω το ξύσιμο της πόρτας. Ναι ρε παιδιά, ομολογώ ότι δεν την βρίσκω την τρύπα... Το χερούλι περιμετρικά της κλειδαρότρυπας είναι για βάψιμο.
Για ταξιδια και χρηση σε Α.Ο και Ε.Ο ειναι ταμαμ...........λες να πηρα το 6αρι για ψωνια στο κεντρο;;;
Σε επαρχιακο δρομο πρεπει να εισαι σε ετοιμοτητα............οποτε χρηση κατα κριση.....
Εγω το πηρα σε πακετο εξοπλισμου,αλλα θα εδινα τα 300€ για να το εχω...... -
το huynday accent 2001 1,5cc 16v με 160000χλμ πολυ καλου μου φιλου αρχισε να καιει μανιωδος λαδι..ο μηχανικος ειπε για τσιμουχακια βαλβιδων φθαρμενα..ξερει κανενας καποια φτυνη λυση σε σχεση με την αντικατασταση!? (περιπου εδωσε τιμη στο 300ε)
μηπος να εβαζε πιο χοντρο λαδακι!? και κανα προσθετο!? -
έχει φίλος με κλασσικά αυτοκίνητα δοκιμάσει ένα της wyrth με καλά αποτελέσματα
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
το huynday accent 2001 1,5cc 16v με 160000χλμ πολυ καλου μου φιλου αρχισε να καιει μανιωδος λαδι..ο μηχανικος ειπε για τσιμουχακια βαλβιδων φθαρμενα..ξερει κανενας καποια φτυνη λυση σε σχεση με την αντικατασταση!? (περιπου εδωσε τιμη στο 300ε)
μηπος να εβαζε πιο χοντρο λαδακι!? και κανα προσθετο!?Τα τσιμουχακια ειναι μονοδρομος και με κοστος στα 150....
HYUNDAI FORUM