-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Δεν ξέρω αν το έχω γράψει ξανά. Περιττές μου φαίνονται οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και το μπιχλιμπίδι που τις ανοίγει από απόσταση. Επίσης τα ηλεκτρικά καθίσματα και τα ηλεκτρικά κουρτινάκια + τους ηλεκτρικούς καθρέπτες. Επίσης το να έχω αυτό το car multimedia πως το λένε που βάζουν τηλεόραση, dvd κλπ. Εγώ θέλω να μπαίνω στο αμάξι για να οδηγώ και μου αρκεί ακόμη και μόνο το ραδιόφωνο που λένε. Επίσης δε μου κάνει αίσθηση το τιμόνι με κουμπιά για να αλλάζω σταθμούς, τραγούδια, να βλέπω τον υπολογιστή ταξιδιού και δεν ξέρω τι άλλο κάνεις με δαύτο. Προσωπικά. Άλλους τους βολεύουν.Ε ναι, τι πιο ομορφο απο το να βγαινεις απο τι αυτοκινητο και να κλειδωνεις μια-μια ολες τις πορτες; Η το να χρειαστει να κατεβεις στο φαναρι για να ρυθμισεις εξωτερικα τον καθρεπτη του συνοδηγου; Αγνη αισθηση 1970!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Γιατί Δία να βγεις στο φανάρι για να ρυθμίσεις τον καθρέπτη; Τίποτα δεν έχω πάθει που τον ρυθμίζω μηχανικά από μέσα.
Bill άλλο το σπίτι και άλλο το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο το έχω για να κάνω τη δουλειά μου. Όχι για να έχω όλες τις ανέσεις λες και θα το κάνω σπίτι μου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω αν το έχω γράψει ξανά. Περιττές μου φαίνονται οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και το μπιχλιμπίδι που τις ανοίγει από απόσταση. Επίσης τα ηλεκτρικά καθίσματα και τα ηλεκτρικά κουρτινάκια + τους ηλεκτρικούς καθρέπτες. Επίσης το να έχω αυτό το car multimedia πως το λένε που βάζουν τηλεόραση, dvd κλπ. Εγώ θέλω να μπαίνω στο αμάξι για να οδηγώ και μου αρκεί ακόμη και μόνο το ραδιόφωνο που λένε. Επίσης δε μου κάνει αίσθηση το τιμόνι με κουμπιά για να αλλάζω σταθμούς, τραγούδια, να βλέπω τον υπολογιστή ταξιδιού και δεν ξέρω τι άλλο κάνεις με δαύτο. Προσωπικά. Άλλους τους βολεύουν.
Ιδανικό για σένα:
Datsun 120Y. Το έχει φίλος μου και δεν λέει να το 'πετάξει'...γιατί λέει ότι ακόμη πάει...
Εντάξει είπαμε αλλά όχι τόσο. Υδραυλικό τιμόνι, αερόσακοι, ζώνες ρυθμιζόμενες σε ύψος, ABS, ESP, air condition και τα άλλα τα αφήνω για όσους αγαπάνε τα παραπανίσια και καλά κάνουν όπως καλά κάνω και εγώ.
-
Ενα μάτσο άχρηστα πραγματα που χαλάνε
Sent from Corsair's brick
-
Γιατί Δία να βγεις στο φανάρι για να ρυθμίσεις τον καθρέπτη; Τίποτα δεν έχω πάθει που τον ρυθμίζω μηχανικά από μέσα.Bill άλλο το σπίτι και άλλο το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο το έχω για να κάνω τη δουλειά μου. Όχι για να έχω όλες τις ανέσεις λες και θα το κάνω σπίτι μου.
Α οχι, δεν ειναι σωστο αυτο. Δεν θα επρεπε να ρυθμιζεται απο μεσα ο καθρεπτης. Βασικα δεν θα επρεπε να εχει καν δεξι καθρεπτη, οπως την ανεμελη δεκαετια του '60. Υπερκαταναλωτισμος και σιβαριτισμος φιλε μου.
-
ειχα εναν καθηγητη (μαθηματικος - καλη του ωρα τελος παντων) ο οποιος ειχε την carina e περι το 93-94.
ηταν 1,6 με 115 αλογα. εξαιρετικο για την εποχη του. εβγαινε σε 2 εκδοσεις. την XLi και την GLi. 9 στις 10 ηταν οι GLi λογω καλυτερου εξοπλισμου με σχετικα μικρο αντιτιμο. εν προκειμενω η μια ειχε ηλεκτρικα παραθυρα-καθρεπτες και η αλλη δεν ειχε.
ε λοιπον ο...μαστορας ειχε παρει την πρωτη την φτωχη εκδοση. και επειδη απο τοτε ειχα την ζουρλια με τα αμαξια τον ειχα ρωτησει προς τι η...εκπληξη!!
μου απαντησε με μεγαλη φυσικοτητα οτι
'..ελα μωρε τωρα και τι εγινε αμα γυρισεις την μανιβελα -για το παραθυρο- σιγα το θεμα 3-4 στροφες παιρνει και ολα καλα. τι θα παθω θα κουραστω? μεχρι και του συνοδηγου φτανεις ανετα αν εισαι μονος. και για τους καθρεπτες και τι εγινε μια φορα τους ρυθμιζεις, για του οδηγου δεν το συζηταω καν και για του συνοδηγου αααααν πρεπει να γινει καποια διορθωση, σκυβεις λιγο και ρυθμιζεις το μοχλουδακι... εν ολιγοις σιγα μην εχω τετοιες ηλεκτρικες μαλακιες οι οποιες αντε να σου χαλασουν ή αντε να τρακαρεις και να πρεπει να αλλαζεις μοτερ παραθυρων κλπ κλπ...'
καγκελο εγω φυσικα.
απλα δεν θυμαμαι εαν στον εξοπλισμο της απλης εκδοσης συμπεριλαμβανοταν το a/c ή οχι... -
Αυτό ακριβώς.
Είναι θέμα γούστου ΚΑΙ χρημάτων.
Άλλος προτιμά φτωχή Καρίνα κι άλλος πλούσιοΚορόλα.
Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί Δία να βγεις στο φανάρι για να ρυθμίσεις τον καθρέπτη; Τίποτα δεν έχω πάθει που τον ρυθμίζω μηχανικά από μέσα.
Bill άλλο το σπίτι και άλλο το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο το έχω για να κάνω τη δουλειά μου. Όχι για να έχω όλες τις ανέσεις λες και θα το κάνω σπίτι μου.
Α οχι, δεν ειναι σωστο αυτο. Δεν θα επρεπε να ρυθμιζεται απο μεσα ο καθρεπτης. Βασικα δεν θα επρεπε να εχει καν δεξι καθρεπτη, οπως την ανεμελη δεκαετια του '60. Υπερκαταναλωτισμος και σιβαριτισμος φιλε μου.
Θύματα του μάρκετινγκ, της κοινωνίας της αφθονίας κλπ. Λόγω ιδεολογίας θα τα ξέρεις καλύτερα από εμένα. Ιδεολογικά συγγενεύουμε, στη θεωρία, στην πράξη ο καθένας μας το ξέρει.
-
Θύματα του μάρκετινγκ, της κοινωνίας της αφθονίας κλπ. Λόγω ιδεολογίας θα τα ξέρεις καλύτερα από εμένα. Ιδεολογικά συγγενεύουμε, στη θεωρία, στην πράξη ο καθένας μας το ξέρει.
Μαζοχισμός λέγεται.
Sent from outer space ★☆★
-
Είσαι ευγενικός Bill κάλος στον εγκέφαλο λέγεται
-
+1
ημαρτον δηλαδη
προσπαθουμε να εκλογικευσουμε το...παραλογο.
οσο και αν ειναι προσωπικη επιλογη-παραξενια του καθενος και αρα θα πρεπει να την σεβαστουμε, ε δεν μπορει, μερικα πραγματα αναγονται σε επιπεδο -πλεον εν ετει 2014- αντικειμενικοτητας. -
Εντάξει είπαμε αλλά όχι τόσο. Υδραυλικό τιμόνι, αερόσακοι, ζώνες ρυθμιζόμενες σε ύψος, ABS, ESP, air condition και τα άλλα τα αφήνω για όσους αγαπάνε τα παραπανίσια και καλά κάνουν όπως καλά κάνω και εγώ.
ok. Δεκτό ο καθένας να θέλει στο αυτοκίνητό ότι ακριβώς χρειάζεται, αλλά αρκεί το αυτοκίνητό του να μην αποτελεί κίνδυνο προς τα άλλα αυτοκίνητα. Π.χ. ένα αυτοκίνητο χωρίς ABS ή χωρίς υδραυλικό τιμόνι ή χωρίς εξωτερικό δεξιό καθρέπτη, όσο να'ναι θέλει και λιγάκι προσοχή στην οδήγηση.
Και αν κρίνω από την οδηγική συμπεριφορά των ανθρώπων που ζουν στη χώρα αυτή, αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως οδηγούνται από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το τι θα συμβεί στο δρόμο ή στο σημείο στάθμευσης. -
To υδραυλικό τιμόνι δεν έχει να κανει με την ασφάλεια.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ok. Δεκτό ο καθένας να θέλει στο αυτοκίνητό ότι ακριβώς χρειάζεται, αλλά αρκεί το αυτοκίνητό του να μην αποτελεί κίνδυνο προς τα άλλα αυτοκίνητα. Π.χ. ένα αυτοκίνητο χωρίς ABS ή χωρίς υδραυλικό τιμόνι ή χωρίς εξωτερικό δεξιό καθρέπτη, όσο να'ναι θέλει και λιγάκι προσοχή στην οδήγηση.
Και αν κρίνω από την οδηγική συμπεριφορά των ανθρώπων που ζουν στη χώρα αυτή, αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως οδηγούνται από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το τι θα συμβεί στο δρόμο ή στο σημείο στάθμευσης.Θα επαναλάβω τι θα ήθελα να έχει το αυτοκίνητο που οδηγώ. Για το δεξί καθρέπτη μίλησε ο Δίας.
ABS, ESP, υδραυλικό τιμόνι, αερόσακους, Μηχανικούς καθρέπτες (εννοείτε και δεξιό) και προσθέτω γιατί τα ξέχασα, προεντατήρες ζωνών, ενεργά προσκέφαλα, φώτα ημέρας και θερμαινόμενο πίσω τζάμι.
Πιστεύω πως αυτό το αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, καθρέπτες ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους, καθίσματα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα, ηλεκτρικά παράθυρα είναι ασφαλές.
Θα ήθελα και air condition αλλά μιλάμε τώρα για ασφάλεια αλλά και γενικά μόνον αυτό θα ήθελα από έξτρα εξοπλισμό. Τώρα που βλέπω το βασικό εξοπλισμό δύο μοντέλων ίσως και προβολάκια για όταν το απαιτούν οι συνθήκες.Παρακάτω υπάρχουν οι βασικοί εξοπλισμοί δύο μοντέλων που απευθύνονται σε μικρά και μεσαία εισοδήματα.
Τα παραπάνω που έχουν τα παρακάτω μοντέλα από αυτά που θα ήθελα είναι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και ηλεκτρικό τιμόνι.http://www.dacia.gr/files/NEW_SANDERO/new_sandero_equipment.pdf
http://www.fiat.gr/xtras.aspx?id=313&parent=296&root=296 -
δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις την σημερον ημεραν, αμαξι που να ΜΗΝ εχει ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες, ηλεκτρικα παραθυρα εμπρος και υποβοηθουμενο τιμονι (το τι υποβοηθηση βαζει η καθε εταιρια ειναι δικο της θεμα αν και ο κανονας πλεον ειναι η ηλεκτρικη).
το air condition που αναφερεις, δεν ειναι και τοσο...αθωα η απουσια του, μιας και ειναι η κοινη λογικη -και εχει αποδειχθει- οτι σε αυξημενη θερμοκρασια περιβαλλοντος (αντε ας πουμε 32-33 βαθμοι και ανω) αλλιως αντιδρα ενας οδηγος ο οποιος ειναι...cool και αλλιως ενας ο οποιος τρεχει να μαζευει τους ιδρωτες!
-
Δηλαδή.. ..αριστερή ιδεολογία με δεξιά τσεπη; ;;;;
Φοριέται πολύ.. ...τελευταία -
Και αν κρίνω από την οδηγική συμπεριφορά των ανθρώπων που ζουν στη χώρα αυτή, αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως οδηγούνται από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το τι θα συμβεί στο δρόμο ή στο σημείο στάθμευσης.Θα επαναλάβω τι θα ήθελα να έχει το αυτοκίνητο που οδηγώ. Για το δεξί καθρέπτη μίλησε ο Δίας.
ABS, ESP, υδραυλικό τιμόνι, αερόσακους, Μηχανικούς καθρέπτες (εννοείτε και δεξιό) και προσθέτω γιατί τα ξέχασα, προεντατήρες ζωνών, ενεργά προσκέφαλα, φώτα ημέρας και θερμαινόμενο πίσω τζάμι.
Πιστεύω πως αυτό το αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, καθρέπτες ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους, καθίσματα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα, ηλεκτρικά παράθυρα είναι ασφαλές.
Θα ήθελα και air condition αλλά μιλάμε τώρα για ασφάλεια αλλά και γενικά μόνον αυτό θα ήθελα από έξτρα εξοπλισμό. Τώρα που βλέπω το βασικό εξοπλισμό δύο μοντέλων ίσως και προβολάκια για όταν το απαιτούν οι συνθήκες.Παρακάτω υπάρχουν οι βασικοί εξοπλισμοί δύο μοντέλων που απευθύνονται σε μικρά και μεσαία εισοδήματα.
Τα παραπάνω που έχουν τα παρακάτω μοντέλα από αυτά που θα ήθελα είναι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και ηλεκτρικό τιμόνι.http://www.dacia.gr/files/NEW_SANDERO/new_sandero_equipment.pdf
http://www.fiat.gr/xtras.aspx?id=313&parent=296&root=296Οι θερμαινομενοι καθρεπτες ειναι αξεσουαρ ασφαλειας, ειδικα σε περιοχες με υψηλη υγρασια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.fiat.gr/xtras.aspx?id=313&parent=296&root=296Οι θερμαινομενοι καθρεπτες ειναι αξεσουαρ ασφαλειας, ειδικα σε περιοχες με υψηλη υγρασια.
Εντάξει σε αυτές τις περιοχές θα τον έβαζα όπως θα έβαζα και κάθε τι άλλο που μπορεί να βγει και έχει σχέση με την ασφάλεια του αυτοκινήτου και το αντέχει όμως και η τσέπη μου. Γιατί το σύστημα που έχει η mercedes για να βλέπεις τη νύχτα δεξιά του δρόμου παρέχει ασφάλεια στον πεζό που και αυτόν πρέπει να υπολογίζουμε, όμως αν αρχίσουν να το υιοθετούν και οι άλλες εταιρίες (δεν ξέρω αν κάποιες το έχουν ήδη στον εξοπλισμό τους τον προαιρετικό) και το παρέχουν με υψηλή τιμή ε θα το σκεφθώ.
-
Μπα άχρηστο είναι
-
Mages eutixos h hyundai exi apodixti aksia ths empistosinis mas
Gt stou kerous pou zoume xriazomaste fthna aksiopista amaksia
Kai mas to prosferi. Oso gia to s145 epidi etixe na ime katoxos ine
Apla ena kataplixtiko autokinito...
HYUNDAI FORUM