-
Έξω οι ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!
Κάποιος προσπάθησε να ανοίξει το accent μου με κάποιο σύρμα ή λοστό, το οποίο έβαλε μέσα από το λάστιχο της πόρτας του οδηγού στο πάνω μέρος της.
Αποτέλεσμα: γδάρθηκε το χρώμα σε πλάτος 10 εκατοστών στην πόρτα και στο πλαίσιο του αυτοκινήτου και χαράχτηκαν τα λάστιχα (ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στεγανότητας). Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του το κλεφτρόνι, να το πάρει και να φύγει ή να τσιμπήσει ένα τσαντάκι (άδειο) που ήταν ξεχασμένο στο πίσω κάθισμα. Την πρόσοψη του στερεοφωνικού την είχα βγάλει πάντως.
Σχετικά μικρό το κακό, αλλά είναι εξοργιστικό να βλέπεις τέτοια πράγματα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έξω οι ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!Κάποιος προσπάθησε να ανοίξει το accent μου με κάποιο σύρμα ή λοστό, το οποίο έβαλε μέσα από το λάστιχο της πόρτας του οδηγού στο πάνω μέρος της.
Αποτέλεσμα: γδάρθηκε το χρώμα σε πλάτος 10 εκατοστών στην πόρτα και στο πλαίσιο του αυτοκινήτου και χαράχτηκαν τα λάστιχα (ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στεγανότητας). Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του το κλεφτρόνι, να το πάρει και να φύγει ή να τσιμπήσει ένα τσαντάκι (άδειο) που ήταν ξεχασμένο στο πίσω κάθισμα. Την πρόσοψη του στερεοφωνικού την είχα βγάλει πάντως.
Σχετικά μικρό το κακό, αλλά είναι εξοργιστικό να βλέπεις τέτοια πράγματα.Ερω΄τησει Μανο, έχεις κλειδωθει ποτέ εξω απο το αυτοκίνητο? Εγω ναι Αυτος είναι ένας τρόπος να το ανοιξεις, πιθανον αυτος που το έκανε ειξερε πολυ καλα τι έκανε. Μ εσυρμα στην έκανε τη δουλεια και προσπάθεισε να ανοιξει το αυτοκίνητο μέσο του πορτ μπαγκαζ. Καλο είναι να μην αφηνεις τιποτα μεσα. Πιθανον να είθελε-αν να το σεικωσουν.
-
Έχω κλειδωθεί έξω και φώναξα κλειδαρά. Αυτός το άνοιξε μέσα σε 1 λεπτό, άρα το κλεφτρόνι ήταν ερασιτέχνης. Η μέθοδος απλή (με σύρμα συν κάτι άλλο που δεν γράφω για να μη σας βάλω σε πειρασμό ). Βέβαια άλλο να το ανοίξεις και άλλο να το βάλεις μπροστά.
-
Ανοιγουν το καπό και μπρουοουομ πειρε μπροστα. Το θέμα είναι οτι τα Hyundai δεν έχουν ζήτησει στην πιάτσα για τα κλεμμένα. Πρώτη φωρά ακούω οτι προσπαθησαν να ανοιξουν Hyundai ,πιθανον , για να το σηκώσουν. Μανο αυτος είναι ένας λόγος που προσπαθώ να το πρκαρω σε σημείο με φώς για να φεναιτε.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Στο Accent μπορούν να μπούν οι δίσκοι απο Coupe/Santa Fe. Το έκανε κάποιος σε κάποιο άλλο φόρουμ και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.
Ρε συ dog αυτος άλλαξε σχεδόν όλο το μπροστινό σύστημα απο τρακαρισμένο coype, ειπα οχι καγκουριές. Δυσκόπλακες στην αγορά ειπαρχουν χιλιάδες αλλα τα LC μοντέλα δεν τις πέρνουν παρα μόνον αυτές που θέλει το εργοστάσιο.
Προσπαθησα να βάλω αλλα τακάκια όπως τα FERODO DS 2000 ή όπιοια τελός πάντων μπορούσα να βάλω, τελικά τζίφος, υατα που κατάφρα να βάλω ηταν κατι απο ΚΙΑ ενισχυμένα αυριο υα σας έχω των τύπο.Τα μουαγιέ δέν είναι ολόκληρο το μπροστινό σύστημα!
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι αν δεν έχεις 15αρες ζάντες θα πρέπει να τις αλλάξεις, αλλιώς δεν θα χωράνε.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο Accent μπορούν να μπούν οι δίσκοι απο Coupe/Santa Fe. Το έκανε κάποιος σε κάποιο άλλο φόρουμ και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.
Ρε συ dog αυτος άλλαξε σχεδόν όλο το μπροστινό σύστημα απο τρακαρισμένο coype, ειπα οχι καγκουριές. Δυσκόπλακες στην αγορά ειπαρχουν χιλιάδες αλλα τα LC μοντέλα δεν τις πέρνουν παρα μόνον αυτές που θέλει το εργοστάσιο.
Προσπαθησα να βάλω αλλα τακάκια όπως τα FERODO DS 2000 ή όπιοια τελός πάντων μπορούσα να βάλω, τελικά τζίφος, υατα που κατάφρα να βάλω ηταν κατι απο ΚΙΑ ενισχυμένα αυριο υα σας έχω των τύπο.Τα μουαγιέ δέν είναι ολόκληρο το μπροστινό σύστημα!
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι αν δεν έχεις 15αρες ζάντες θα πρέπει να τις αλλάξεις, αλλιώς δεν θα χωράνε.
Τρόπος του λέγειν το ολοκληρο μπροστινό σύστημα, το να κάνεις μια μόντα 200€ για να βάλεις ανταλακτικό των 100€ δεν πάει πολλή?
-
Τα ηχεία στο πίσω κάθισμα ξέρτε που είναι ε? Ωραίααααα.
Μέσα στο πορτ μπαγκαζ δεν έχει αριστερα και δεξια κατι σαν γρίλιες? Ωραιαααα.
Accent του 99, στον χώρο του ηχείου εχει μαζέψει το μισό Δροσσοχώρι και τον μισό Αγ. Στέφανο, τόσο χώμα παιδιά ουτε κατερπίλαρ να ήταν το αυτοκινητάκι μου , το ανακάλυψα χθές ακόμα στην αριστερη γρίλια έχει μαζέψει τον Παρνασσό ολάκαιρο. Βοειθάτε γειτόνοιιιιιιιιι, τις πταιει, που να ξυλώση και να μπαλώσω? Η ανάρτηση πταει? Καμμία ύπουλή τρύπα?
Βασίλη δουλειά δεν είχε ο διάλος ταρατζουμ τα παιδιά του.
Βοειθάτεεεε, θα βρώ κανα όφη μέσα οπου να νε.
Δεν κάνω πλάκα, η δεξιά πλευρα είναι πεντακάθαρη, ούτε σκόνη δεν έχει πιάσει. -
Αν θυμάμαι καλά , οι γρίλιες αυτές (του πορτ-μπαγκάζ) είναι για τον εξαερισμό της καμπίνας. Εχει μια τρύπα με 'κλαπέτο' , από εκεί είναι φυσικό να μπάζει σκόνη , μόνον αν μπει κάτι σαν φίλτρο (πχ. αποροφητήρα) θα σταματήσει.
-
Αν θυμάμαι καλά , μέσα από τις γρίλιες έχει μια βαλβίδα με κλαπέτο για τον εξαερισμό της καμπίνας. Είναι λογικό να βάζει σκόνη από εκεί , γιατί το ελατήριο του είναι πολύ μαλακό για να ανοίγει με το κλείσιμο της πόρτας ή με το fan του καλοριφέρ.
Με ένα φίλτρο (πχ. αποροφητήρα) πρέπει να λυθεί το πρόβλημα.Εεεμ , σου αρέσουν και τα χώματα !!!
-
..
-
Βασιλη κανεις λαθος για το καρε!!!
Απο το κουπε που εχω περασει εγω πισω δικους ταιριαζει απολυτα κ μια χαρα..
Μαζι με σωληνακια υψηλης χειροποιητα 600Ε .... (ουπς)
Αμα ενδιαφερεται κανεις αυτος που ανελαβε να το κανει να του στειλω στοιχεια με πμ.Δισκοι πασχουν στα accent δυστηχως και το κιβωτιο ειναι σχετικα για τα μπαζα αλλα τι να κανουμε.
Δισκο παλι χειροποιητο που περασα εγω κανει μια χαρα την δουλεια του σε εντονη χρηση.Ο παλιος εβγαλε 40000κμ.Ζημιες> 2 καμενες λαμπες εμπρος & σπιραλ εξατμισης.
Αναρτηση εχει κ bilstein & koni κιτρινα φυσιγγια ομως και καλο ειναι να βρεθει μαστορας να κανει σωστη δουλεια με ροδελες για να μπουν σωστα.
Καλυτερη λυση ρυθμιζομενη με 1200Ε κοστος (700 εχει ενα ζορικο σετ γιατι οχι αλλα 500??) για να δωσεις και σωστες κλισεις αφου ολα τα ελατηρια ειναι για τα μπαζα οταν φορτωσεις με 1-2 ατομα το οχημα πισω.
Θολομπαρες απαραιτητες λογω αρκετων παραμορφωσεων και μετα εισαι αρχοντας στις στροφες.Αυτα για την ωρα.
Hyundai accent 1.5 2000 55000km
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά , οι γρίλιες αυτές (του πορτ-μπαγκάζ) είναι για τον εξαερισμό της καμπίνας. Εχει μια τρύπα με 'κλαπέτο' , από εκεί είναι φυσικό να μπάζει σκόνη , μόνον αν μπει κάτι σαν φίλτρο (πχ. αποροφητήρα) θα σταματήσει.Ασε Βασίλη, τρέχω και δεν φτάνω λόγο δουλειάς. Πως θα βάλω υο εν λόγο 'φίλτρο' έψαξα την Κυριακή να δώ πως θα το βγάλω το πλαστικό αν θυμάμε καλα είχε μόνο δυο- τρεις βίδες τα υπόλοιπα πρέπει να είναι πρεσαριστά και το ψιλο φοβάμε μην τυχόν το σπάσω. Το περίεργο είναι οτι μόνο αριστερά έχει μπάσει το χώμα, απο δεξία φυσιολογικά ασπρη και ελαχιστη σκόνη. .
Μάλλον θα κανονίσουμε για καφεδακι στην Αγια ώστε να το δείς, το κόπακι με το φιλτρο έγεινε και έχει πλάκα, όντως ψαρωνεί αρκετούς είδη έχω τρεία θύματα απο τη Κυριακή. -
Αν θυμάμαι καλά , οι γρίλιες αυτές (του πορτ-μπαγκάζ) είναι για τον εξαερισμό της καμπίνας. Εχει μια τρύπα με 'κλαπέτο' , από εκεί είναι φυσικό να μπάζει σκόνη , μόνον αν μπει κάτι σαν φίλτρο (πχ. αποροφητήρα) θα σταματήσει.Ασε Βασίλη, τρέχω και δεν φτάνω λόγο δουλειάς. Πως θα βάλω υο εν λόγο 'φίλτρο' έψαξα την Κυριακή να δώ πως θα το βγάλω το πλαστικό αν θυμάμε καλα είχε μόνο δυο- τρεις βίδες τα υπόλοιπα πρέπει να είναι πρεσαριστά και το ψιλο φοβάμε μην τυχόν το σπάσω. Το περίεργο είναι οτι μόνο αριστερά έχει μπάσει το χώμα, απο δεξία φυσιολογικά ασπρη και ελαχιστη σκόνη. .
Μάλλον θα κανονίσουμε για καφεδακι στην Αγια ώστε να το δείς, το κόπακι με το φιλτρο έγεινε και έχει πλάκα, όντως ψαρωνεί αρκετούς είδη έχω τρεία θύματα απο τη Κυριακή. -
Μέσα για το καφεδάκι.
Πλάκα δεν έχει , ο ήχος θυμίζει 45άρια Weber -
Μέσα για το καφεδάκι.
Πλάκα δεν έχει , ο ήχος θυμίζει 45άρια WeberΝα δείς πλάκα το VTS και ένα Punto, και τους δυο σε διαφορετικές περιπτώσεις τους είχα πίσω παταγαμε δευτέρα μέχρι 4000 στροφές άκουγαν τον χαμό αλλα δεν έβλεπαν μπούκα ή οτι άλλο, εφταναν δίπλα, ξαναπτα χωρεις να αλλάξω ταχύτητα και κότεβαν και δεν πέρναγαν.
Πε΄ρισσότερο γέλιο η κοπέλα μου, στενο στα Πατήσια, κλεινω το ραδιόφωνο, πατάω μία και λέει ' Αμαν θα ξυπνησει ο κόσμος και θα μας πετάει μαρούλια' -
-
Αν θέλετε να κάνετε μαστορέματα στο Hyundai σας, (αν δεν το γνωρίζετε ήδη), υπάρχει τεχνική σελίδα-manual σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο.
Μπείτε στο παρακάτω λινκ και απλά επιλέξτε πάνω αριστερά μοντέλο και χρονολογία.
http://www.hmaservice.com/webtech/default.asp -
Το έχω δει vasgti, το θέμα είναι τοι τα 1.3 δεν τα έχει μέσα και απευθήνετε κυρίως στα αμερικάνακια.
Για παράδειγμα ο τρόπος που μπένει στο φίλτρο της καμπινας, το δικό μου δεν έχει απο τη μάνα του αλλακαι το σχεδιάγραμμα του site είναι διαφορετικό απο το αυτοκίνητό μου. -
Σήμερα μου είπε ένας τεχνικός της Hyundai ότι τα Accent (όχι από 2004 και μετά που έχουν άλλο εξάρτημα) είναι ευπαθή στο airflow. Η δε αντικατάσταση κοστίζει 300 ευρώ. Το θέτω ως πληροφορία προς το αναγνωστικό κοινό. Ελπίζω να μην μου (σας) τύχει.
-
Φιλος μου (λιγο τσιγγουνακος η αληθεια, αλλα περι ορεξεως...) κοιταει για φτηνο αυτοκινητο με δυνατοτητες κινησης εκτος πολης. Εγω πολλα απο Hyundai δεν ξερω, αλλα επειδη δινει 10-11 χιλιαρικα μονο το Accent υπαρχει κι εχει κολλησει σ’ αυτο. Φανταζομαι πως θα θελει λιγες αλλαγες για καλυτερη οδικη συμπεριφορα. Αμα τ’ αγορασει, τι ακριβως μπορει να κανει ωστε να το βελτιωσει λιγακι (για τον κινητηρα δεν τον νοιαζει, μονο κρατηματα, φρενα, κιβωτιο ισως που του φανηκε «καπως»); Σε κοστος (λογω τσιγκουνιας, ειπαμε!) οχι πανω απο 1000 ευρω... Εσεις τι εμπειριες εχετε απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο; THANKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
HYUNDAI FORUM