-
Τα έχουμε ξαναγράψει:
- καλό και φθηνό service ανά έτος ή 10.000 χλμ
- 5ετής εγγύηση (νομίζω 3 χρόνια+2 που τ'αγοράζεις, δεν είμαι σίγουρος, αξίζει πάντως)
- αρκετά ασφαλές, τρομάζει λίγο η μαλακή ανάρτηση στις στροφές. Εδώ θα πρέπει να ρίξει λεφτά κάποια στιγμή για καλύτερες αναρτήσεις, όχι τίποτα πανάκριβο, ένα μέσο σετ καλής μάρκας θα βελτιώσει πολύ το αυτοκίνητο. Επίσης αν βάλει 15άρες ζάντες, αντί των 14άρηδων που φοράει, θα δει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Πάντως επιτέλους έβαλαν 14άρες ζάντες, οι 13άρες που φόραγε μέχρι φέτος ήταν αρκετά μικρές.
- ΑΡΙΣΤΗ ορατότητα
- εύκολος λεβγές, με μεγάλες αποστάσεις όμως.
- ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ αυτοκίνητο με δοκιμασμένο κινητήρα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι αξιοπρεπής με τους 85 ίππους του. Αρκετά θορυβώδης πάντως.
- Μεγάλοι χώροι και αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα.
- Ατελείωτος στάνταρ εξοπλισμός.
-
Αυτο με τις διαδρομες του κιβωτιου το διαπιστωσα σ' ενα νοικιαρικο (προ face lift, δεν ξερω αν αλλαξε κατι) καποτε στο Ρεθυμνο. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι απολυτα αξιοπρεπες κατα τ' αλλα, ισως οχι για μενα αλλα... Οι αναρτησεις που λες δεν ειναι πανω απο 1000 ευρω ετσι; Απο φρενα;
-
Ρίξε μια ματιά στην δεύτερη σελίδα του θέματος (μήνυμα του Vasgti) για αναρτήσεις και στην τρίτη για τα φρένα. Ένα νορμάλ σετ αναρτήσεων κάνει κάπου 350 ευρώ χωρίς ελαττήρια, ένα καλύτερο σετ (επιπέδου κίτρινων bilstein) πρέπει ν'ανεβαίνει αρκετά, σίγουρα όμως κάτω από 1000 ευρώ μαζί με ελαττήρια. Στα φρένα τα πράγματα είναι λιγάκι χλωμά. Ας ρωτήσει ο φίλος σου μήπως δίνουν ως έξτρα πίσω δισκόφρενα, αν ναι, μάλλον αξίζει η προσθήκη.
-
για το ματριξ δεν το σκεφτεται, ετσι; Αν ενδιαφερεται για ταξιδια και χωρους, ειναι καπως πιο ανετο. Η τιμη του νομιζω ξεκιναει απο 13000; κατι τετοιο. Και εμεις για accent πηγαιναμε στην αρχη, αλλα μας ενθουσιασαν οι χωροι και η ανεση που δινει το ματριξ και τελικα δεν το μετανοιωσαμε. Βεβαια μιλαμε για τριμελη + σκυλος για την ωρα οικογενεια.... με προοπτικες επεκτασης!
Θα συμφωνησω με τους φιλους για το σερβις, τον κινητηρα κτλ.
-
Bilstein k koni θελουν φυσιγγια και πανε περι τα 500 μονο η αναρτηση.
+200 τα ελατηρια =750...Με 1200 μια FK ρυθμιζομενη κ εισα οκ...
διοτι ολα τα κοινα ελατηρια για το αξεντ κανουν το αμαξι πισω να καθεται σε περιπτωση φορτωματος...
Με ρυθμιζομενη κατεβασεις 1 ποντο λιγοτερο πισω απο εμπρος και εισαι σωστος...Τα ΚΥΒ + αιμπαχ ειναι φθηνες χαλαρες λυσεις με αμφιβολιες διαρκειας για τα αμορτισερ τουλαχιστον....
Ακομα κλαιω το 1000ρικο που εχω σκασει για να το στησω σωστα με κονι+βοκλαντ και τωρα θα ειχα ρυθμιζομενη... (κ πιο ανετη)
Φρενα πισω στο αξεντ δεν δινουν εξτρα...
Αμα ενδιαφερεσαι ριξε ενα πμ εδω...
Αν εχεις και 500Ε βεβαια.....! -
Ευχαριστω παιδια! Φανταζομαι οτι σ' ενα αυτοκινητο με βασικο πλεονεκτημα την τιμη, οποιαδηποτε ακριβη προσθηκη δεν αξιζει τον κοπο. Ο φιλος μου παντως θα το αγορασει σε καθε περιπτωση... Οικογενεια δεν εχει προς το παρον οποτε δεν χρειαζεται Matrix!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ευχαριστω παιδια! Φανταζομαι οτι σ' ενα αυτοκινητο με βασικο πλεονεκτημα την τιμη, οποιαδηποτε ακριβη προσθηκη δεν αξιζει τον κοπο. Ο φιλος μου παντως θα το αγορασει σε καθε περιπτωση... Οικογενεια δεν εχει προς το παρον οποτε δεν χρειαζεται Matrix!Αυτό το θέμα το είδες ;;
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=8899Τα Hyundai του 'ΑΘΗΝΑ 2004' προς πώληση , με εγγύηση και χρηματοδότηση καινούργιων
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Bilstein k koni θελουν φυσιγγια και πανε περι τα 500 μονο η αναρτηση. +200 τα ελατηρια =750...Με 1200 μια FK ρυθμιζομενη κ εισα οκ...
διοτι ολα τα κοινα ελατηρια για το αξεντ κανουν το αμαξι πισω να καθεται σε περιπτωση φορτωματος...
Με ρυθμιζομενη κατεβασεις 1 ποντο λιγοτερο πισω απο εμπρος και εισαι σωστος...Τα ΚΥΒ + αιμπαχ ειναι φθηνες χαλαρες λυσεις με αμφιβολιες διαρκειας για τα αμορτισερ τουλαχιστον....
Ακομα κλαιω το 1000ρικο που εχω σκασει για να το στησω σωστα με κονι+βοκλαντ και τωρα θα ειχα ρυθμιζομενη... (κ πιο ανετη)
Επιβεβαιώνω.
Τα Eibach είναι τόσο μαλακά, που στην ουσία δεν κάνουν για χαμήλωμα, με οποιοδήποτε αμορτισέρ.
Το αμάξι στηρίζεται περισσότερο στα αμορτισέρ, με αποτέλεσμα να τερματίζουν ευκολότερα (ειδικά με φορτίο) και να μειώνεται δραστικά η απόδοσή τους και η ζωή τους. -
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ACCENT.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ? .
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. -
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... B%E1%E2%DE
-
Καλημέρα.
Είναι η πρώτη μου φορά που 'μπαίνω' στην ενότητα αυτή και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους ιδιοκτήτες Huyndai.
Προτίθεμαι να δώσω το αυτ/το που έχω και να επισκευτώ την Huyndai με σκοπό να αγοράσω όχι ένα, αλλά δύο αυτ/τα. Πιό συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για ένα Accent 5d (ή Elantra) που σύμφωνα με τις τιμές στο διαδίκτυο κοστίζει περίπου 10.250€ (ή 13.400€) και ένα Atos (για τη σύζυγό μου) που κοστίζει περίπου 8.750€. Δηλαδή, συνολικά θα κοστίσουν 19.000€ (ή 22.150€). Το ερώτημά μου είναι, εάν και κατά πόσο είναι εφικτό το να ζητήσω μια αρκετά μεγάλη έκπτωση(και πόσα € άραγε?) για την αγορά των 2 αυτ/των υπό την προϋπόθεση να πληρώσω τοις μετρητοίς (το υπόλοιπο ποσό αφού θα δώσω για ανταλλαγή και ένα αυτ/το που κατέχω ήδη) ή με συμφέρει περισσότερο να δώσω προκ/λή το 50% και το υπόλοιπο σε 72 δόσεις(159€ για Αtos+Accent ή 188€ για Αtos+Elantra).Σας ευχαριστώ για τις όποιες συμβουλές.
ΥΓ: Είστε γενικώς ικανοποιημένοι από τα αυτ/τα HUYNDAI(με το χέρι στην καρδιά )?
-
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Σπάνια βγάζουν προβλήματα, δεν κοστίζουν πολύ (και στην αγορά και στη συντήρηση), έχουν πολύ καλό στάνταρ εξοπλισμό και καλή αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία.
Υστερούν κάπως στην ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό και στην οδηγική συμπεριφορά αν τα πιέσεις (μιλάμε για Accent-Atos). Όχι φοβερά πράγματα, απλώς δεν κάνουν για πολύ γρήγορη οδήγηση σε δρόμους με στροφές και (ειδικά το Atos) έχει πρόβλημα σε ανοιχτούς δρόμους με ισχυρούς πλευρικούς ανέμους. Για πόλη όμως είναι άριστα αυτοκίνητα με όλες τις ανέσεις που άλλοι τις χρεώνουν επιπλέον. -
και το ματριξ αν το πιεσεις θα βρεθεις εκτος τοπου-χρονου
Καλο after-sales, λογικα σερβις.
Θα συμφωνησω με τον μανος.Οσο για τα οικονομικα, μιλα με εναν λογιστη καλυτερα...
-
Στη θέση σου πάντως στο συνδυασμό Atos-Accent θα έπαιρνα 2 Getz (1.1 και 1.3)!
Και εξηγούμαι: το Getz είναι καλύτερα 'στημένο' από το Accent (καλύτερη οδική συμπεριφορά και οδηγικά χαρακτηριστικά), έχει μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους (ναι!), έχει ένα κλίκ πιο εξελιγμένο μοτέρ (στο σύστημα εισαγωγής, νομίζω) και υστερεί μόνο σε χώρο αποσκευών.
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Στη θέση σου πάντως στο συνδυασμό Atos-Accent θα έπαιρνα 2 Getz (1.1 και 1.3)!Και εξηγούμαι: το Getz είναι καλύτερα 'στημένο' από το Accent (καλύτερη οδική συμπεριφορά και οδηγικά χαρακτηριστικά), έχει μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους (ναι!), έχει ένα κλίκ πιο εξελιγμένο μοτέρ (στο σύστημα εισαγωγής, νομίζω) και υστερεί μόνο σε χώρο αποσκευών.
Καλημέρα κι ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
Αγαπητέ Jazzoura, επέλεξα ένα μικρό(ΑΤΟS) για την πόλη και ένα οικογενειακό (Accent ή Elantra) για τους χώρους κυρίως. Γι'αυτό και αποκλείω την επιλογή 2 μικρών.
Δέν έχω αποφασίσει ακόμα, το μελετάω το θέμα διεξοδικά. -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
..... και ένα οικογενειακό (Accent ή Elantra) για τους χώρους κυρίως. ....κοιτα και το ματριξ για οικογενειακο, δεν θα χασεις
Για το accent πηγαιναμε, αλλα μολις μπηκαμε μεσα στο ματριξ, αλλαξαμε γνωμη. Καντο και ενα test-drive. Σχεδον τα ιδια λεφτα με το elantra βγαινει. Μονο η αισθητικη αλλαζει -
ΠΑΙΔΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ACCENT ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΤΟΣ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΕΧΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΜΕ ΣΧΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
-
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ SCOUPE GT TOY 93-95 TAIΡIAZOYN ΣTA ACCENT, KAI ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!KΩΔΙΚΟΣ Η58101-24COO
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ AIR FLOW SENSOR TO EΡΓOΣΤAΣIO EXEI AΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΩΝΑ TORX ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΓΩΝΑ. -
υπαρχουν λασποτηρες για το accent μπρος πισω
original και πια ειναι η τιμη τους αν ξερερε
γιατι μου την σπαει ο ηχος της λασπης που παει
και παντου η ατιμη
ευχαριστω -
Λασπωτήρες στην Ελλάδα....?
Είναι εξαιρετικά αντιαισθητικοί φίλε μου.Σόρι τιμές δεν ξέρω αλλά το Accentακι σου θα ασχημύνει.Αλλωστε με ένα πλυσιματάκι θα γίνει σαν καινούριο...
HYUNDAI FORUM