-
οσοι γράφουν στο τοπικ με τα κορεάτικά έχουν ψυχολογικά ?
γαβ βάλε λίγη τάξη...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ούτε μεν χιουμοριστικα δεν στέκει αυτο που εγραψες...
Οι ευρωπαίοι διέθεταν και διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής για οποιαδήποτε κατηγορία οχήματος ... Δεν λέω ότι δεν έχουν και οι Ιάπωνες αλλα είναι τουλάχιστον αστείο να αφοριζεις τους ευρωπαίους ...
Οι Κορεάτες είναι άλλο πράγμα ... Διαχρονικά γτπΠόσο θα ήθελες να ήσουν ένας γτπ κορεατης όμως, με την τεχνολογία, τη βιομηχανία, τον πλούτο τους!!!
Α ξέχασα, είσαι έλληνας, δεν παράγεις τίποτα, ζεις με δανεικα, σε έχουν οι ξενοι στην εντατική για να μην ψοφησεις κι οπότε θέλουν σου τραβάνε την υποστήριξη και παπαλα...αλλα είσαι εσύ ο γαματος κι οι Κορεάτες γτπ! Τελικά ποιος ζει σε ματριξ άραγε?!?!?!
Sent from my Neo V using Tapatalk
τωρα και εσυ ανοιγεις κουβεντα με τον redγτπ..........εναν πιτσιρικα που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του,δεν εχει δικο του αυτοκινητο και την βγαζει ολη μερα μπροστα στον υπολογιστη και το κινητο του
οτι γραφει εδω τα εχει διαβασει απο αλλους και προσωπικες εμπειριες ΜΗΔΕΝπιστευω Αlxnks να σε βοηθησα........και μην χανεις τον χρονο σου -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Πόσο θα ήθελες να ήσουν ένας γτπ κορεατης όμως, με την τεχνολογία, τη βιομηχανία, τον πλούτο τους!!!
Α ξέχασα, είσαι έλληνας, δεν παράγεις τίποτα, ζεις με δανεικα, σε έχουν οι ξενοι στην εντατική για να μην ψοφησεις κι οπότε θέλουν σου τραβάνε την υποστήριξη και παπαλα...αλλα είσαι εσύ ο γαματος κι οι Κορεάτες γτπ! Τελικά ποιος ζει σε ματριξ άραγε?!?!?!
Μην ασχολήσε! Άμα δε του αρέσει να μη σχολιάσει εδώ, αλλά θα συνεχίσει να το κάνει για σπάσιμο, σε λίγο θα μας βρίσει λες και γνωριζόμασταν κι από χθές!
Οι ευρωπαίοι διέθεταν και διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής για οποιαδήποτε κατηγορία οχήματος ... Δεν λέω ότι δεν έχουν και οι Ιάπωνες αλλα είναι τουλάχιστον αστείο να αφοριζεις τους ευρωπαίους ...
Οι Κορεάτες είναι άλλο πράγμα ... Διαχρονικά γτπΚανείς δεν είπε ότι δεν έχουν τεχνολογία αλλά δε μιλάμε για το ποιός έχει τεχνολογία αλλά ποιός έχει αξιοπιστία και μάλιστα σε σχέση με την αξία του. Τι να την κάνεις την τεχνολογία αν δεν είναι δοκιμασμένη; Αν ένα Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο των 20-30 χιλιάδων βγάζει τα ίδια και χειρότερα προβλήματα με ένα κορεάτικο των 10.000ε τι να το κάνεις;
Μπορώ να σου πω περιπτώσεις αλλά δε θα καταφέρω τπτ, δεν έχει και αξία γτ έσυ θα επιμένεις στην άποψη σου και τώρα θυμήθηκα ποιός είναι αυτός που επιμένει
Εγώ πάντως ξέρω ότι στα 9 χρόνια το αμάξι αυτό που είναι γτπ μου έβγαλε 150 ευρώ κι αυτά δε τα θεώρω όλα απαραίτητα βλάβες και δεν είμαι ο μόνος.
Για το αν έχουμε ψυχολογικά ή όχι άσε να το γνωρίζουμαι εμείς! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Οι Κορεάτες είναι άλλο πράγμα ... Διαχρονικά γτπΠόσο θα ήθελες να ήσουν ένας γτπ κορεατης όμως, με την τεχνολογία, τη βιομηχανία, τον πλούτο τους!!!
τωρα και εσυ ανοιγεις κουβεντα με τον redγτπ..........εναν πιτσιρικα που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του,δεν εχει δικο του αυτοκινητο και την βγαζει ολη μερα μπροστα στον υπολογιστη και το κινητο του
οτι γραφει εδω τα εχει διαβασει απο αλλους και προσωπικες εμπειριες ΜΗΔΕΝπιστευω Αlxnks να σε βοηθησα........και μην χανεις τον χρονο σουτο προηγούμενο ποστ γράφτηκε από τεχνική εταιρία στην φιλαδέλφεια την πρωινη...
στοιχημα οτι βγάζω περισσοτερα από εσένα ακόμα και ως φοιτητής... -
Ο χρήστης Madwalker έγραψε:
Πόσο θα ήθελες να ήσουν ένας γτπ κορεατης όμως, με την τεχνολογία, τη βιομηχανία, τον πλούτο τους!!!
Μην ασχολήσε! Άμα δε του αρέσει να μη σχολιάσει εδώ, αλλά θα συνεχίσει να το κάνει για σπάσιμο, σε λίγο θα μας βρίσει λες και γνωριζόμασταν κι από χθές!
Οι Κορεάτες είναι άλλο πράγμα ... Διαχρονικά γτπΚανείς δεν είπε ότι δεν έχουν τεχνολογία αλλά δε μιλάμε για το ποιός έχει τεχνολογία αλλά ποιός έχει αξιοπιστία και μάλιστα σε σχέση με την αξία του. Τι να την κάνεις την τεχνολογία αν δεν είναι δοκιμασμένη; Αν ένα Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο των 20-30 χιλιάδων βγάζει τα ίδια και χειρότερα προβλήματα με ένα κορεάτικο των 10.000ε τι να το κάνεις;
Μπορώ να σου πω περιπτώσεις αλλά δε θα καταφέρω τπτ, δεν έχει και αξία γτ έσυ θα επιμένεις στην άποψη σου και τώρα θυμήθηκα ποιός είναι αυτός που επιμένει
Εγώ πάντως ξέρω ότι στα 9 χρόνια το αμάξι αυτό που είναι γτπ μου έβγαλε 150 ευρώ κι αυτά δε τα θεώρω όλα απαραίτητα βλάβες και δεν είμαι ο μόνος.
Για το αν έχουμε ψυχολογικά ή όχι άσε να το γνωρίζουμαι εμείς!γραφεις σε αυτοκ/κο φορουμ ...
είναι λογικό οτι ο περισσότερος κόσμος που γράφει εδω μέσα να ενδιαφέρεται για πολλά περισσότερα πράγματα από ότι αν σέρνεται το 4τροχο του για 9ή 99 χρόνια...
αν σε ενδιαφέρει μόνο η αξιοπιστία δεκτό, αν σου αρέσουν τα χιουντάι πάλι δεκτό... μην περιμένεις όμως να μην υπάρχει αντίλογος οταν γράφεις τέτοιους αφορισμούς ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οτι γραφει εδω τα εχει διαβασει απο αλλους και προσωπικες εμπειριες ΜΗΔΕΝπιστευω Αlxnks να σε βοηθησα........και μην χανεις τον χρονο σουτο προηγούμενο ποστ γράφτηκε από τεχνική εταιρία στην φιλαδέλφεια την πρωινη...
στοιχημα οτι βγάζω περισσοτερα από εσένα ακόμα και ως φοιτητής...κορωνα κερδιζω,γραμματα χανεις.....φυγαμε;;;;;
-
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΝΕΟ i30 ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΜΠΡΟΣ -ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -
Ο χρήστης NIKOLAS66 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΝΕΟ i30 ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΜΠΡΟΣ -ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Δεν μπορώ να βοηθήσω, σου εύχομαι καλά ταξίδια, συμβουλεύω ότι κι αν βάλεις επάνω να είναι original, θα ήθελα όμως να ρωτήσω ποιά έκδοση παράγγειλες και θα χρειαστεί τόσος καιρός αναμονής;
Απ' ότι ξέρουμε υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα. -
ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ 1,4 DIESEL STYLE
-
Ο χρήστης NIKOLAS66 έγραψε:
ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ 1,4 DIESEL STYLEοΚ, αν είναι για το style, αξίζει η αναμονή, πολύ καλή επιλογή
-
Μήπως δεν έχουν βγάλει ακόμα τέτοια αξεσουάρ, κάθολου απίθανο! Πάντως καλορίζικο και καλοτάξιδο, το συγκεκριμένο έχει πολύ καλό εξοπλισμό αλλά τα έχει τα λεφτά του.
-
κυκλοφορεί αρκετό καιρό στην Ευρώπη.
προφανώς και έχουν βγει αξεσουάρ.
OEM δες http://www.hyundai.de/pages/modelle/i30GD/zubehoer.html
για ποιο λόγο δεν τα έχουν φέρει ακόμα δεν το ξέρω. -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ, ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 430 ευρώ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΕΔΩ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ - ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ??
-
Mάλλον επειδή πρέπει να τα πάρουν απο τους Γερμανούς! Συνήθως τους δίνουμε!
-
http://www.inews.gr/112/etoimazontai-oi ... ai-i30.htm
-
http://www.inews.gr/255/i-Hyundai-etoim ... 106-PS.htm
-
ευχομαι να μη δω κανα i30 και πανω με 1,0cc
απο την αλλη το i10 τι να τους κανει τους 105hp στην πολη;;;
ξεκινησαν οι γερμανο-ιταλοι τις μ@λ@κιες ακολουθουν και οι αλλοι -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
http://www.inews.gr/112/etoimazontai-oi-grigores-ekdoseis-ton-Kia-ProCeed-kai-Hyundai-i30.htmκαι εσύ περιμένεις τώρα να έρθουν Ελλάδα απο την επίσημη αντιπροσωπεία????
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
http://www.inews.gr/112/etoimazontai-oi-grigores-ekdoseis-ton-Kia-ProCeed-kai-Hyundai-i30.htm
και εσύ περιμένεις τώρα να έρθουν Ελλάδα απο την επίσημη αντιπροσωπεία????
Καλο, πολύ καλό μάλιστα, το ανέκδοτο σου! Ούτε σε αφίσα δεν θα έρθουν όμως, κάτσε να δεις!
HYUNDAI FORUM