-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στο ατος που βαζω ημισυνθετικα αλλαζονται αυστηρα καθε 5χιλ ....
στο μαζντα με συνθετικα καθε 10χιλ.....
και τα δυο μεχρι στιγμης δεν καινε σταγονα.....Έτσι και αλλιώς δεν θα καιγαν σταγόνα ...
Στις 7500 αλλάζουν λάδια οι σουπερσπορ μηχανές ... Εκτός αν Έχεις θέμα με το χρόνο και όχι με τα κμ τα αλλάζεις ΠΟΛΥ γρήγορα -
Ο χρήστης redblack έγραψε:
Το νεο Santa feΌμορφο . Αλλά δεν νομίζω να έχω ξαναδεί ποτέ πιο μεγάλους προβολής ομίχλης EVER
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το νεο Santa fe
Όμορφο . Αλλά δεν νομίζω να έχω ξαναδεί ποτέ πιο μεγάλους προβολής ομίχλης EVER
βασικα απο ολοκληρο το κατω φωτιστικο σωμα, μονο το μισο δειχνει να ειναι το ομιχλης. το υπολοιπο ειναι το -αλα audi- πρωτη σκαλα απο led.
αυτο βεβαια δεν το κανει να το λες και μικρο!! -
Οι κατω προβολείς παντως δεν φαινονται δυσαναλογα μεγάλοι που να ενοχλούν αισθητικά. Ουτε καν το προσεξα.
-
παιδες, αν εχετε την καλοσυνη εξηγηστε μου λιγακι τι παιζει με τα getz!
δηλαδη, εαν εκανε facelift ποτε? τι αλλασξε? , τι λενε οι κινητηριες των 1300 και 1400 (οι υπολοιποι δεν με ενδιαφερουν)
πιθανα προβληματα που εβγαλαν τοτε (αν κ χιουνται ειναι τι προβληματα να βγαλουν!? )
τι λενε και τα 2 απο επιταχυνση ? 0-100 δηλαη..... και εν τελει αξιζει να πληρωνω το διπλο σημα για το 1400 απο το 1300 ? οδηγικα εχει ενδιαφερον ή καλυτερα να κοιταξω κανενα accent (αν και θελω πιο μικρο αμανξι σε χωρους-βασικα δεν υπαρχει λογος για τοσους χωρους!) -
Φυσικά και έχουν ενδιαφέρον.
Έχεις πάντα την αγωνία αν θα βγάλει τη στροφή ή όχι... -
Όπου βλέπεις 14άρι σημαίνει και φέισλίφτεντ μοντέλο. Και με αυξημένη κατανάλωση καυσίμου. δυστυχώς.
Κατά τα λοιπά ένα αυτοκίνητο-εργαλείο για ξεάγχωτη χρήση και το οποίο δεν σκορπάει όπως ένα 60-70% του brandάτου ανταγωνισμού, έπειτα από λ.χ 100Κ χλμ.
Δεν προσφέρεται, όμως για το κάτι παραπάνω (σ.σ. διασκέδαση, στρίψιμο).Αντικατάσταση ανάρτησης (αμορτισέρ κυρίως) με την αγορά κρίνεται απαραίτητη.
-
Παιδιά εμείς εχουμε Hyundai Excel του 92, έχει 305.000 χλμ. Σε όλα τα σέρβις του είμαστε τυπικοί αλλαγη λαδιών κάθε 5.000 χλμ το πολύ να γίνει στα 6.000 γιατί λείπει από την Αθήνα καμιά φορά. Το μόνο που έχει πάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι το 2004 και το 2011 αλλάξαμε εγκέφάλους. Μας είπαν ότι τους 'καίει' αυτό το μοντέλο. Γενικά όμως είναι σκυλί του πολέμου, και μάλιστα επειδή δεν βλέπω να το αλλάζουμε άμεσα (έχει γλιτώσει κανα-δυο φορές στο τσακ) μάλλον θα το κάνουμε και υγραέριο γιατί τα κάνει τα χιλιομετράκια του!
-
Ασ'τα να πάνε.
Και μενα τώρα από το Punto μια μου πέφτει ο προφυλακτηρας μια η πόρτα. Δεν προλαβαινω να το μαζευω. -
εγω εχω το 1300 εδω και 9 χρονια.με τακτικα σερβις,σε 290.000χλμ δεν μου εβγαλε ποτε ουτε ενα τοσο δα προβληματακι.δεν εχω δωσει ουτε μισο ευρω σε συνεργειο.εχω παει παντου μια χαρα και απροβληματιστα.δεν ειναι και mercedes αλλα δεν κοστιζει και 50 χιλιαρικα.θα το ξαναεπαιρνα χωρις δευτερη σκεψη.τωρα τι εννοει ο ποιητης για το αν θα βγαλει την στροφη....ας μας πει τι οδηγει και πως
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
τωρα τι εννοει ο ποιητης για το αν θα βγαλει την στροφη....ας μας πει τι οδηγει και πωςΑντικατάσταση ανάρτησης (αμορτισέρ κυρίως) με την αγορά κρίνεται απαραίτητη.
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
τωρα τι εννοει ο ποιητης για το αν θα βγαλει την στροφη....ας μας πει τι οδηγει και πωςΕίτε πω ειτε όχι δε θα γίνει καλύτερο το Getz.
Την ίδια συμπεριφορά θα έχει ακόμα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
τωρα τι εννοει ο ποιητης για το αν θα βγαλει την στροφη....ας μας πει τι οδηγει και πως
Είτε πω ειτε όχι δε θα γίνει καλύτερο το Getz.
Την ίδια συμπεριφορά θα έχει ακόμα.σαφέστατος!! οπότε κατάλαβες manolis109 πόσο σοβαρά πρέπει να πάρεις την κριτική περί στροφών κλπ.
-
Αν έτσι νιωθεις καλύτερα μη σου χαλασω χατιρι.
Αν βεβαια διαβαζες λιγο καλυτερα θα έβλεπες πως έχω ήδη γράψει τι οδηγαω. Καταλαβαίνω όμως πως πάνω στη βιασύνη σου να υποστηριξεις το αποκτημα σου κάποια πράγματα σου ξεφεύγουν.
-
κοιτα με οσους εχω συζητησει σοβαρα λενε πως γενικα τα χιουνται δεν στριβουν!
απο την αλλη τα χιουνται δεν σπανε δεν χαλανε, και εαν τυχει κατι τετοιο, εχουν παμφθηνα ανταλλακτικα!
επειδη κατα την γνωμη μου, ειναι λιγο καμμενο να δινεις πολλα λεφτα, η ισως και το βασικο σου εξοδο, να ειναι το αυτοκινητο σου,ποσο μαλλον για το καθημερινο σου αυτοκινητο, τον ανθρωπομεταφορεα σου δηλαδη, τα γουσταρω!
επισης γουσταρω και αυτο το low budget profile! ασε αλλους να αποδικνυουν πραγματα με τα αυτοκινητα τους! για αυτο οταν μπαινω να παρω 5 πληροφοριες για καποιο μοντελο, ειναι χαζο να μιλησεις ειρωνικα κοροιδευοντας το! ξερω φιλε μου τι παω να αγορασω, και αυτο γουσταρω! θα μπορουσες να το πεις λιγο πιο ομορφα το οτι δεν στριβουν οπως ενα ιταλικο αμαξι ε? συνχαρητηρια! αλλα ΔΕΝ με ενδιαφερει αυτο που κανεις, ισα-ισα γινεσαι και εσυ αλλος ενας καραγκιοζης, απο αυτους που το αμαξι ειναι προεκταση του πουλιου τους!
τεσπα, αρκετα πραγματα χωρις λογο ειπαδηλαδη getz 1300 ή 1400 ? αξιζει τα παραπανω εξοδα ? η μηπως και accent 1300 ?
-
Αν έτσι νιωθεις καλύτερα μη σου χαλασω χατιρι.Αν βεβαια διαβαζες λιγο καλυτερα θα έβλεπες πως έχω ήδη γράψει τι οδηγαω. Καταλαβαίνω όμως πως πάνω στη βιασύνη σου να υποστηριξεις το αποκτημα σου κάποια πράγματα σου ξεφεύγουν.
αυτο ακριβως ηθελα να κανω,να υποστηριξω το 10ετιας Getz μου. αν εσυ νομιζεις οτι με το σχολιο σου βοηθησες καποιον που ενδιαφερεται για αμαξι....πασο
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
απο την αλλη τα χιουνται δεν σπανε δεν χαλανε, και εαν τυχει κατι τετοιο, εχουν παμφθηνα ανταλλακτικα!
επειδη κατα την γνωμη μου, ειναι λιγο καμμενο να δινεις πολλα λεφτα, η ισως και το βασικο σου εξοδο, να ειναι το αυτοκινητο σου,ποσο μαλλον για το καθημερινο σου αυτοκινητο, τον ανθρωπομεταφορεα σου δηλαδη, τα γουσταρω!
επισης γουσταρω και αυτο το low budget profile! ασε αλλους να αποδικνυουν πραγματα με τα αυτοκινητα τους! για αυτο οταν μπαινω να παρω 5 πληροφοριες για καποιο μοντελο, ειναι χαζο να μιλησεις ειρωνικα κοροιδευοντας το! ξερω φιλε μου τι παω να αγορασω, και αυτο γουσταρω! θα μπορουσες να το πεις λιγο πιο ομορφα το οτι δεν στριβουν οπως ενα ιταλικο αμαξι ε? συνχαρητηρια! αλλα ΔΕΝ με ενδιαφερει αυτο που κανεις, ισα-ισα γινεσαι και εσυ αλλος ενας καραγκιοζης, απο αυτους που το αμαξι ειναι προεκταση του πουλιου τους!
τεσπα, αρκετα πραγματα χωρις λογο ειπαδηλαδη getz 1300 ή 1400 ? αξιζει τα παραπανω εξοδα ? η μηπως και accent 1300 ?
Αν ήξερες τι πας να αγοράσεις δε θα ρωτούσες αν οδηγικά έχει ενδιαφέρον. Ούτε θα έλεγες αν δεν έχει να κοιτάξεις για κανένα Accent λες και έχει αυτό.
Αφού το γουστάρεις δεν έχει και νόημα να ρωτάς κανέναν. Πήγαινε αγόρασέ το να το χαρείς. Μην παιδεύεσαι σε fora.
Αν γίνομαι καραγκιόζης λέγοντας την αλήθεια(με καυστικό τρόπο, όπως άλλωστε κάνω και για το δικό μου αμάξι) ας είναι.
Η γνώμη ενός άγνωστου από το Internet άλλωστε μου είναι αδιάφορη.
Αν θες να τα διαβάσεις όμορφα αγόρασε κανένα περιοδικό ή διάβασε κάποιο forum για hyundai. -
Αν ήξερες τι πας να αγοράσεις δε θα ρωτούσες αν οδηγικά έχει ενδιαφέρον. Ούτε θα έλεγες αν δεν έχει να κοιτάξεις για κανένα Accent λες και έχει αυτό.
Αφού το γουστάρεις δεν έχει και νόημα να ρωτάς κανέναν. Πήγαινε αγόρασέ το να το χαρείς. Μην παιδεύεσαι σε fora.
Αν γίνομαι καραγκιόζης λέγοντας την αλήθεια(με καυστικό τρόπο, όπως άλλωστε κάνω και για το δικό μου αμάξι) ας είναι.
Η γνώμη ενός άγνωστου από το Internet άλλωστε μου είναι αδιάφορη.
Αν θες να τα διαβάσεις όμορφα αγόρασε κανένα περιοδικό ή διάβασε κάποιο forum για hyundai.εμμ, σαφως και εχω μια αποψη, μετα το ψαξε ψαξε, αλλα θα ηθελα να παρω και αλλες!
ναι, επειδη δεν παιρνω ενα ζευγαρι παπουτσια, αλλα αυτοκινητο (παμφθηνο βεβαια) δεν θα το κανω, μπαμ,μπαμ! για αυτο ρωταω και το ψαχνω! μπορει να μου προταθει κατι, που δεν ειχα σκεφτει και να αλλαξω αποψη!
γινεσαι καραγκιοζης με τον τροπο που το λες, οχι αυτο που λες!
για αυτο ακριβως φιλε μου δεν διαβασα κανενα χιουνται φορουμ και κανενα περιοδικο, η μαλλον διαβασα αλλα δεν εμεινα εκει, αλλα ηρθα και εδω, και οπου αλλου θα βρω πληροφοριες θα παω, αλλα δεν βρισκω λογο κοροιδειας! ξερεις οι ανθρωποι μπορουν να μιλανε και πολιτισμενα ηρεμα και με επιχειρηματα! -
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
κοιτα με οσους εχω συζητησει σοβαρα λενε πως γενικα τα χιουνται δεν στριβουν!το 2008 οδηγώ ενα νοικιάρικο facelift- getz 1100 με 12.000 στο κοντερ, για μία εβδομάδα. Το βρήκα αρκετά ευέλικτο μέσα στην πόλη, σπιρτόζικο δε, μου άρεσε η πρώτη ταχύτητα που άρπαζε αμέσως, σε κάθε διασταύρωση το αμαξάκι πεταγόταν αμέσως απέναντι. Στην διαδρομή Σχηματάρι - Χαλκίδα για όσους έχουν πάει από τον παλιό γεματο στροφές δρόμο, το αμάξι κρατούσε άνετα το κοντερ στις στροφές στα 80- 90 χωρίς να νοιώσω ποτέ ότι δεν κρατάει. Δεν ξέρω αν ειχαν αλλάξει αμορτισερ, πάντως σχημάτισα πολύ καλή εντύπωση για την μάρκα όσον αφορά τον κινητηρα, και σκεφτόμουν αν πάει έτσι αυτό, που ειναι στην ουσία το παλιο μοντέλο, πόσο καλύτερο πρέπει να ειναι το i-20.
-
Ο χρήστης dimau έγραψε:
το 2008 οδηγώ ενα νοικιάρικο facelift- getz 1100 με 12.000 στο κοντερ, για μία εβδομάδα. Το βρήκα αρκετά ευέλικτο μέσα στην πόλη, σπιρτόζικο δε, μου άρεσε η πρώτη ταχύτητα που άρπαζε αμέσως, σε κάθε διασταύρωση το αμαξάκι πεταγόταν αμέσως απέναντι. Στην διαδρομή Σχηματάρι - Χαλκίδα για όσους έχουν πάει από τον παλιό γεματο στροφές δρόμο, το αμάξι κρατούσε άνετα το κοντερ στις στροφές στα 80- 90 χωρίς να νοιώσω ποτέ ότι δεν κρατάει. Δεν ξέρω αν ειχαν αλλάξει αμορτισερ, πάντως σχημάτισα πολύ καλή εντύπωση για την μάρκα όσον αφορά τον κινητηρα, και σκεφτόμουν αν πάει έτσι αυτό, που ειναι στην ουσία το παλιο μοντέλο, πόσο καλύτερο πρέπει να ειναι το i-20.
υποθετω πως και το 1300 η το 1400 ετσι θα ειναι, και ακομα πιο δυνατο!
HYUNDAI FORUM