-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Καλώς τον κι ας άργησε
Αν σε λίγο καιρό βγάλει και η VW τούρμπο R... με 240-250 άλογα 33000Ε(λέμε τώρα)εσύ το άστρα OPC θα εξακολουθείς να το συγκρίνεις με το golf GTI(το απλό );κοίταζα χθες βράδυ ένα συγκριτικό του ντραιβ και είχε το TFSI A3 με το ΑΣΤΡΑ τούρμπο,υπήρχε κανένα νόημα να γίνει σύγκριση του άστρα τούρμπο με το Α3 1.6,επειδή κοστίζουν το ίδιο;Ναι, θα συνεχίσω να συγκρίνω το OPC με το GTI και το υποτιθέμενο Golf με το Α3 QTFSI Το συγκριτικό του Drive, αλλά και το αντίστοιχο των 4Τ με την προσθήκη του Megane, φιλολογικό ήταν όταν το Astra κοστίζει 8.000 λιγότερα Αν συγκρίνεις ίδια κυβικά/άλογα θα υπάρχει τεράστια διαφορά στην τιμή ή στον εξοπλισμό μεταξύ του 'πχοιοτικού' και του 'φτηνού', αν συγκρίνεις ίδια τιμή θα υπάρχει τεράστια διαφορά αλόγων. Και στις δύο περιπτώσεις το 'Pr@&!^m' χάνει
Εννοείται ότι νοερά ως καταναλωτές θα δούμε τις τιμές(και τί τελικά μας συμφέρει),αλλά για να μπεις σε διαδικασία να συγκρίνεις 2 αυτοκίνητα σημαίνει οτι σε ενδιαφέρει ή το ένα ή το άλλο,έτσι δεν είναι;Δεν μπορεί λοιπόν να σε ενδιαφέρει και το Α3 1.6 και το golf GTI ταυτόχρονα,τότε σημαίνει οτι δεν ξέρεις από αυτοκίνητα.Φυσικά και οι συγκρίσεις αφορούν τα πάντα,αλλά αυτό δεν σημαίνει κατι.Όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα σεντάν για παράδειγμα 2.0 κυβικών και 30000Ε δεν θα κάτσουμε να συγκρίνουμε το πασσατ 2.0 με το Α3 1.6,το honda type r,το 307 cc 2.0,το toyota MR2,ένα πιάνο με ουρά,ένα ταχύπλοο,με 2 superbikes και ένα φορτηγό επειδή όλα κοστίζουν το ίδιο.Ή ξέρεις τί θέλεις από την αρχή ή δεν ξέρεις.Την τιμή την ξέρεις κατευθείαν,ανοίγεις έναν κατάλογο και τις βλέπεις,δεν χρειάζεται να μπεις σε διαδικασία σύγκρισης.Φανταστείτε να πάει κάποιος στη ΗΟΝΤΑ και να πει με ενδιαφέρει και το ταιπ ρ,αλλά το ρενό λαγκούνα 1.6 είναι και πιο φθηνό και έχει και περισσότερους χώρους ή το Α3 1.6 για παράδειγμα.Στέκει μια τέτοια σύγκριση;Δεν στέκει.
Τοτε ΙΚΑΡ θα σου βγει κάποιος με ένα ρενώ μεγκαν 1.6(17000Ε)και θα σου πει:συγκρίνεις το golf GTI με το Α3 1.6,σύγκρινέ το και με το δικό μου,το οποίο μάλιστα είναι φθηνότερο απο το Α3 κατά 10000Ε,άρα καλύτερο.Αφού η ρημάδα η Αουντι βγάζει κι αυτή μοτέρ TFSI έχει καμία λογική να συγκρίνεις TFSI VW με 1.6 ατμοσφαιρικό Α3;τί θα καταλάβεις;ότι το GOLF GTI είναι καλύτερο από το απλό 1.6;Έπρεπε δηλαδή να τα συγκρίνεις για να το καταλάβεις;δεν είναι αυτονόητο;
Το ότι εγώ δεν έχω/δεν θέλω να δώσω 34000Ε για να πάρω κάτι που μπορώ να πάρω με 28000Ε δεν σημαίνει τίποτα.Αλλος τα έχει,τα δίνει και το παίρνει με 34000Ε.Εγω τι θα του πω;ΌΧΙ ,δεν συγκρίνω το GOLF GTI με το δικό σου A3 TFSI,γιατί εγώ έχω βρει τον ανταγωνιστή μου,το Α3 1.6..Το ότι το GOLF GTI έχει την ίδια τιμή με το Α3 1.6 με αφήνει παγερά αδιάφορο,άλλωστε δεν νομίζω κανένας πωλητής της VW να πάει να πουλήσει το GTI με το επιχείρημα ότι έχει τα ίδια λεφτά με το Α3 1.6 ή την BMW 116
ψιλοβαρέθηκα...
Αφού το ξέρω ότι σε έχω πείσειείδες που συγκρίνεις ανόμοια τελείως; Μιλάμε πάντα για μικρομεσαία hathback που έχουν παρόμοιες διαστάσεις και χώρους, ούτε CC, ούτε roadster, ούτε τετράπορτα οικογενειακά, ούτε φυσικά δίλιτρα SUV που κυμαίνονται στα ίδια ευρώ.
Βέβαια οι 'marketeers' και τα γραφεία Τύπου δημιουργούν διάφορες υποκατηγορίες, όπως 'Premium Hatchback', 'Compact Executive', 'Executive' για να διαχωρίσουν τους πατρίκιους από τους πληβείους, μήπως και δικαιολογήσουν τα επιπλεόν ευρώ που κοστίζει το σήμα.
Για το τι λένε οι πωλητές της VW, της Audi και της BMW (και άλλων εταιρειών) μην είσαι σίγουρος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλώς τον κι ας άργησε
Αν σε λίγο καιρό βγάλει και η VW τούρμπο R... με 240-250 άλογα 33000Ε(λέμε τώρα)εσύ το άστρα OPC θα εξακολουθείς να το συγκρίνεις με το golf GTI(το απλό );κοίταζα χθες βράδυ ένα συγκριτικό του ντραιβ και είχε το TFSI A3 με το ΑΣΤΡΑ τούρμπο,υπήρχε κανένα νόημα να γίνει σύγκριση του άστρα τούρμπο με το Α3 1.6,επειδή κοστίζουν το ίδιο;Ναι, θα συνεχίσω να συγκρίνω το OPC με το GTI και το υποτιθέμενο Golf με το Α3 QTFSI Το συγκριτικό του Drive, αλλά και το αντίστοιχο των 4Τ με την προσθήκη του Megane, φιλολογικό ήταν όταν το Astra κοστίζει 8.000 λιγότερα Αν συγκρίνεις ίδια κυβικά/άλογα θα υπάρχει τεράστια διαφορά στην τιμή ή στον εξοπλισμό μεταξύ του 'πχοιοτικού' και του 'φτηνού', αν συγκρίνεις ίδια τιμή θα υπάρχει τεράστια διαφορά αλόγων. Και στις δύο περιπτώσεις το 'Pr@&!^m' χάνει
Εννοείται ότι νοερά ως καταναλωτές θα δούμε τις τιμές(και τί τελικά μας συμφέρει),αλλά για να μπεις σε διαδικασία να συγκρίνεις 2 αυτοκίνητα σημαίνει οτι σε ενδιαφέρει ή το ένα ή το άλλο,έτσι δεν είναι;Δεν μπορεί λοιπόν να σε ενδιαφέρει και το Α3 1.6 και το golf GTI ταυτόχρονα,τότε σημαίνει οτι δεν ξέρεις από αυτοκίνητα.Φυσικά και οι συγκρίσεις αφορούν τα πάντα,αλλά αυτό δεν σημαίνει κατι.Όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα σεντάν για παράδειγμα 2.0 κυβικών και 30000Ε δεν θα κάτσουμε να συγκρίνουμε το πασσατ 2.0 με το Α3 1.6,το honda type r,το 307 cc 2.0,το toyota MR2,ένα πιάνο με ουρά,ένα ταχύπλοο,με 2 superbikes και ένα φορτηγό επειδή όλα κοστίζουν το ίδιο.Ή ξέρεις τί θέλεις από την αρχή ή δεν ξέρεις.Την τιμή την ξέρεις κατευθείαν,ανοίγεις έναν κατάλογο και τις βλέπεις,δεν χρειάζεται να μπεις σε διαδικασία σύγκρισης.Φανταστείτε να πάει κάποιος στη ΗΟΝΤΑ και να πει με ενδιαφέρει και το ταιπ ρ,αλλά το ρενό λαγκούνα 1.6 είναι και πιο φθηνό και έχει και περισσότερους χώρους ή το Α3 1.6 για παράδειγμα.Στέκει μια τέτοια σύγκριση;Δεν στέκει.
Τοτε ΙΚΑΡ θα σου βγει κάποιος με ένα ρενώ μεγκαν 1.6(17000Ε)και θα σου πει:συγκρίνεις το golf GTI με το Α3 1.6,σύγκρινέ το και με το δικό μου,το οποίο μάλιστα είναι φθηνότερο απο το Α3 κατά 10000Ε,άρα καλύτερο.Αφού η ρημάδα η Αουντι βγάζει κι αυτή μοτέρ TFSI έχει καμία λογική να συγκρίνεις TFSI VW με 1.6 ατμοσφαιρικό Α3;τί θα καταλάβεις;ότι το GOLF GTI είναι καλύτερο από το απλό 1.6;Έπρεπε δηλαδή να τα συγκρίνεις για να το καταλάβεις;δεν είναι αυτονόητο;
Το ότι εγώ δεν έχω/δεν θέλω να δώσω 34000Ε για να πάρω κάτι που μπορώ να πάρω με 28000Ε δεν σημαίνει τίποτα.Αλλος τα έχει,τα δίνει και το παίρνει με 34000Ε.Εγω τι θα του πω;ΌΧΙ ,δεν συγκρίνω το GOLF GTI με το δικό σου A3 TFSI,γιατί εγώ έχω βρει τον ανταγωνιστή μου,το Α3 1.6..Το ότι το GOLF GTI έχει την ίδια τιμή με το Α3 1.6 με αφήνει παγερά αδιάφορο,άλλωστε δεν νομίζω κανένας πωλητής της VW να πάει να πουλήσει το GTI με το επιχείρημα ότι έχει τα ίδια λεφτά με το Α3 1.6 ή την BMW 116
ψιλοβαρέθηκα...
Αφού το ξέρω ότι σε έχω πείσειείδες που συγκρίνεις ανόμοια τελείως; Μιλάμε πάντα για μικρομεσαία hathback που έχουν παρόμοιες διαστάσεις και χώρους, ούτε CC, ούτε roadster, ούτε τετράπορτα οικογενειακά, ούτε φυσικά δίλιτρα SUV που κυμαίνονται στα ίδια ευρώ.
Βέβαια οι 'marketeers' και τα γραφεία Τύπου δημιουργούν διάφορες υποκατηγορίες, όπως 'Premium Hatchback', 'Compact Executive', 'Executive' για να διαχωρίσουν τους πατρίκιους από τους πληβείους, μήπως και δικαιολογήσουν τα επιπλεόν ευρώ που κοστίζει το σήμα.
Για το τι λένε οι πωλητές της VW, της Audi και της BMW (και άλλων εταιρειών) μην είσαι σίγουρος
Για απάντηση δες στα νέα μοντέλα στην νέα BMW 3
πού σε χάνω πού σε βρίσκω όλο σε premium topic βολτάρεις -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Για απάντηση δες στα νέα μοντέλα στην νέα BMW 3
πού σε χάνω πού σε βρίσκω όλο σε premium topic βολτάρεις...αδυναμίες !
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
άλλωστε δεν νομίζω κανένας πωλητής της VW να πάει να πουλήσει το GTI με το επιχείρημα ότι έχει τα ίδια λεφτά με το Α3 1.6 ή την BMW 1161ο μάθημα συμπεριφοράς καταναλωτή
2ο δεν έχει;
Πρώτα θα διαβάσετε καλά το 1ο και μετά το 2ο!!!
Ρε συ, εδώ οι πωλητές της VW για να πουλήσουν το Polo λένε 'κορίτσι μου, σου δίνω το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας μπλα μπλα μπλα...'! Έχει αναφερθεί σε άλλο topic και γελούσαν και οι κότες! Στο ότι με τα ίδια λεφτά με το GTi παίρνεις 116 και Α3 1.6 θα κολλήσουν;
Όταν ο καθένας μας αρχίζει να σκέφτεται αγορά αυτοκινήτου, πρώτα σκέφτεται πόσα χρήματα διαθέτει και μετά αρχίζει τις προϋποθέσεις 'δεν θέλω sedan / station / coupe γιατί δεν θέλω να έχω ουρά, τι είμαι; Μαϊμού; / να μοιάζω με οδηγό νεκροφόρας / να έχω γκόμενες να μου την ψιλοπέφτουν' κλπ. Το μόνο ίσως που πάει κοντά σαν προτεραιότητα είναι οι χώροι, και μόνο αν μιλάμε για οικογενειάρχη.
Αν συζητάμε φιλολογικά και φιλοαυτοκινητιστικά, συγκρίνουμε το Passat 2.0 με όλα τα υπόλοιπα 2λιτρα sedan. Και αν υπάρχει και η maserati biturbo επίσης 2λίτρη, μπαίνει και αυτή στα υπόψη.
Όταν ο lkar και ο κάθε lkar (μα καλά, πόσοι υπάρχουν;) ) σκεφτόταν αλλαγή αυτοκινήτου, έβαλε ένα όριο στα χρήματα (~30.000
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
άλλωστε δεν νομίζω κανένας πωλητής της VW να πάει να πουλήσει το GTI με το επιχείρημα ότι έχει τα ίδια λεφτά με το Α3 1.6 ή την BMW 116
1ο μάθημα συμπεριφοράς καταναλωτή
2ο δεν έχει;
Ρε συ, εδώ οι πωλητές της VW για να πουλήσουν το Polo λένε 'κορίτσι μου, σου δίνω το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας μπλα μπλα μπλα...'! Έχει αναφερθεί σε άλλο topic και γελούσαν και οι κότες! Στο ότι με τα ίδια λεφτά με το GTi παίρνεις 116 και Α3 1.6 θα κολλήσουν;
Όταν ο καθένας μας αρχίζει να σκέφτεται αγορά αυτοκινήτου, πρώτα σκέφτεται πόσα χρήματα διαθέτει και μετά αρχίζει τις προϋποθέσεις 'δεν θέλω sedan / station / coupe γιατί δεν θέλω να έχω ουρά, τι είμαι; Μαϊμού; / να μοιάζω με οδηγό νεκροφόρας / να έχω γκόμενες να μου την ψιλοπέφτουν' κλπ. Το μόνο ίσως που πάει κοντά σαν προτεραιότητα είναι οι χώροι, και μόνο αν μιλάμε για οικογενειάρχη.
Αν συζητάμε φιλολογικά και φιλοαυτοκινητιστικά, συγκρίνουμε το Passat 2.0 με όλα τα υπόλοιπα 2λιτρα sedan. Και αν υπάρχει και η maserati biturbo επίσης 2λίτρη, μπαίνει και αυτή στα υπόψη.
Όταν ο lkar και ο κάθε lkar (μα καλά, πόσοι υπάρχουν;) ) σκεφτόταν αλλαγή αυτοκινήτου, έβαλε ένα όριο στα χρήματα (~30.000
-
[quote='funkyreverend']
Πρώτα θα διαβάσετε καλά το 1ο και μετά το 2ο!!!Ρε συ, εδώ οι πωλητές της VW για να πουλήσουν το Polo λένε 'κορίτσι μου, σου δίνω το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας μπλα μπλα μπλα...'! Έχει αναφερθεί σε άλλο topic και γελούσαν και οι κότες! Στο ότι με τα ίδια λεφτά με το GTi παίρνεις 116 και Α3 1.6 θα κολλήσουν;
-
Όταν ο lkar και ο κάθε lkar (μα καλά, πόσοι υπάρχουν;) ) σκεφτόταν αλλαγή αυτοκινήτου, έβαλε ένα όριο στα χρήματα (~30.000?) και εκεί δυστυχώς, δεν υπήρχε το Α3 2.0TFSi Quattro με όλη τη χλίδα ούτε η BMW 130i που 'στέκει σαν σύγκριση'. Το να συμβιβαστεί με 2 κινητήριους τροχούς λιγότερους ή χωρίς τους 4 κύκλους ή το σήμα της BMW είναι πολύ πιο εύκολο από το να καθυστερήσει την αγορά του μέχρι να συγκεντρώσει το ποσό που λείπει. Θα έχει και 200 ίππους να τον παρηγορούν σε 7,2 δευτερόλεπτα, αν τύχει και τον πιάσει κατάθλιψη.
δεν ξέρω για τους άλλους lkar (υπάρχουν; ) ο αυθεντικός δεν θα συμβιβαζόταν ποτέ με οοοο ή BMW και το ποσό θα πήγαινε για φτερούγα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν ξέρω για τους άλλους lkar (υπάρχουν; ) ο αυθεντικός δεν θα συμβιβαζόταν ποτέ με οοοο ή BMW και το ποσό θα πήγαινε για φτερούγα
Δεν σε πιστεύω
Μαλλον κανα Golf R34 θα παρεις
-
Καταρχήν μιλάτε για διαφορά GOLF με Α3 και BMW 1 6.000 Ευρώ (28.000 με 22.000). Αυτό δεν είναι ακριβές. Η πραγματική διαφορά είναι στις κορυφαίες εκδόσεις λιγότερο από 5.000.
Θα πρέπει όμως να υπολογίσει κανείς τον επιπλέον εξοπλισμό των ΒΜW-AUDI. (ESP, ηχοσυστήματα κλπ και ιδιαίτερα στην BMW και ένα σωρό άλλα). Επομένως η πραγματική διαφορά είναι περιπου 3.000 Ευρώ (τουλάχιστον για όποιον θέλει-χρειάζεται αυτόν τον εξοπλισμό).
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Οταν ερθει η ώρα να το πουλήσεις κάποια από τα 3.000 θα τα πάρεις πίσω. Αν π.χ το πουλήσεις μετά από 6 χρόνια τα BMW-AUDI θα πιάσουν σίγουρα ένα 1500-2000 παραπάνω. Άρα τελικά η χασούρα είναι πολύ λιγότερη από αυτό που φαίνεται αρχικά.
Αυτά τα θέτω ως προβληματισμό. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι τα premium είναι η καλύτερη αγορά. Απλά για να γίνεται η σύγκριση τιμών σε πιο σωστή βάση. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Να υποθέσω ότι αυτό είναι το 2ο;Ναι! Λοιπόν, για να δούμε ποιον θα σηκώσουμε στον πίνακα.......GTI_, έλα παιδί μου να διορθώσεις τον βαθμό σου!
Εκτός και αν θέλετε να γράψετε όλοι ΤΕΣΤ!!!
lkar, πολύ καλό το 'οοοο' αντί για το όνομα 'Audi'!
@whole forum except lkar:
Τον βλέπω να παίρνει του χρόνου καμιά BMW M1 και να ξεκινά ο Γ' Φορούμειος Πόλεμος!!! Ή ακόμα χειρότερα, Α4 1.6 με το ιπποφορβείο των 102 ατίθασων αλόγων που είναι και η αγάπη του από παλιά! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν ξέρω για τους άλλους lkar (υπάρχουν; ) ο αυθεντικός **δεν θα συμβιβαζόταν ποτέ με οοοο ή BMW και το ποσό θα πήγαινε για φτερούγα ** -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν σε πιστεύω
Μαλλον κανα Golf R34 θα παρεις
Icar φίλε μου έλειψα ενα ΣΚ και έχασ τον πόλεμο
Μη στεναχωριέσαι φίλε μου όταν μεγαλώσεις θα αποκτήσεις και εσύ ένα Α3
-
Ναι! Λοιπόν, για να δούμε ποιον θα σηκώσουμε στον πίνακα.......GTI_, έλα παιδί μου να διορθώσεις τον βαθμό σου!
Εκτός και αν θέλετε να γράψετε όλοι ΤΕΣΤ!!!
@whole forum except lkar:
Τον βλέπω να παίρνει του χρόνου καμιά BMW M1 και να ξεκινά ο Γ' Φορούμειος Πόλεμος!!! Ή ακόμα χειρότερα, Α4 1.6 με το ιπποφορβείο των 102 ατίθασων αλόγων που είναι και η αγάπη του από παλιά!Αφού δεν έγραψα @@@@ πάλι καλά
ναι, Α4 1.6 μαύρο και στολισμένο για γάμο
@tpapo: off topic, αυτά για τους κάγκουρες
Μήπως να στο ξαναγράψω; Προφανώς αν ΗΘΕΛΑ έπαιρνα Audi, αλλά δεν έχω κανένα κόμπλεξ επίδειξης και φυσικά καμία στενοχώρια που δεν πήρα Audi
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφού δεν έγραψα @@@@ πάλι καλάΑν το έγραφες @@@i, θα περνούσε πιο εύκολα! Το @ ταιριάζει και με a, και με u και με d!
ναι, Α4 1.6 μαύρο και στολισμένο για γάμο
Λοιπόν, παιδιά, το έχουμε πλέον επίσημα καταγεγραμμένο! Μπορείτε να τον στριμώχνετε όποτε θέλετε! Παρέχω το copyright αυτού του quote!
Για να γυρίσω στο θέμα, πιστεύετε ότι η σειρά 1 θα συνεχίσει ή αυτό που βλέπουμε τώρα (ελάχιστα στους δρόμους), θα γίνει συλλεκτικό; Οι Άγγλοι πάντως, που παραδοσιακά συμπαθούν τις BMW, δεν την πολυεκτιμούν...
-
Ναι, πολύ καλό για επιφώνημα
-
Για να ξαναγυρίσουμε και λίγο στο θέμα μας...
Το πρωί του Σαββάτου έκανα ένα τεστ για 3 ώρες στην 116.
Συγκριτικά πάντα με το 206, στις χαμηλές ταχύτητες, το Peuzeot φαίνεται λιγάκι πιο σβέλτο, αλλά από τα 120-130 και μετά η 116 δείχνει καθαρά το πλεονέκτημα της. Τα 180-190 τα φτάνεις πολύ πιο εύκολα από ότι με το 206 και επιπλέον νιώθεις πολύ πιο ασφαλής σε σχέση με το αγαπημένο μου κατά τα άλλα Γαλλάκι. Στην εθνική ταξιδεύεις ανετότατα με κλιματισμό στα 150-160 και με δύο άτομα. Εκεί που μου τα χάλασε λίγο το αυτοκίνητο είναι στην κατανάλωση που μου φάνηκε σχετικά ψηλή, σίγουρα περισσότερη του 206.
Μέσα το αυτοκίνητο είναι ποιοτικότατο και με πολύ καλή εργονομία, αν και τα πλαστικά του στο καντραν και στις πόρτες είναι λίγο φτηνιάρικα για BMW. Ειδικά του καντράν είναι απαράδεκτο. Επίσης τα πίσω καθίσματα δεν είναι και τα πιο άνετα της κατηγορίας με το πιο δύσκολο κομμάτι την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο. Αυτό πάντως προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.
Από εξοπλισμό τώρα, η BMW αφήνει την AUDI κατά πολύ πίσω. MP3, Xenon, ηλεκτρονικά καθίσματα και πολλά πολλά άλλα πάντα βέβαια με το ανάλογο τίμημα. Τέλος όσον αφορά το κόστος, η έκδοση Dynamic έρχεται στις 26000 και με το ΜΡ3 και την ηλιοροφή πάει άλλα 1350 -
Ο χρήστης yannis76 έγραψε:
Μέσα το αυτοκίνητο είναι ποιοτικότατο και με πολύ καλή εργονομία, αν και τα πλαστικά του στο καντραν και στις πόρτες είναι λίγο φτηνιάρικα για BMW. Ειδικά του καντράν είναι απαράδεκτο. Επίσης τα πίσω καθίσματα δεν είναι και τα πιο άνετα της κατηγορίας με το πιο δύσκολο κομμάτι την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο. Αυτό πάντως προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.
Η Dynamic περιλαμβάνει:
σπορ αναρτήσεις, χειριστίριο τιμονιού, κλιματισμό, σπορ καθίσματα με συνδυασμό υφάσματος/δερματος, ζάντες και κάτι άλλα διακοσμητικά.
Σύνολο λοιπόν 27350. Αρκετά ακριβό, δεν αντιλέγω, αλλά όχι ακριβότερο του Α3 το οποίο πιστεύω ανταγωνίζεται άμεσα.Ερώτηση: Το mazda 3 βγαίνει σε τρίθυρο;
Eγώ τα έλεγα για την ποιότητα της καμπίνας. Ευχαριστώ που με κάλυψες.
Πολλά λεφτά... 9 εκατομμύρια για μικρομεσαίο 1600άρι... (Με 29200 έκλεισα το RAV4 5θυρο με το κλειδί στο χέρι.) Δεν ξέρω μου φαίνεται κοροϊδία.
Με λιγότερα αγοράζεις Mazda 3 sedan δίλιτρο μιας και το έθιξες. Πιστεύω ότι ανάμεσα στα δίλιτρα golf και Mazda 3 πρέπει να επιλέξεις, εφόσον σε ενδιαφέρει η μικρομεσαία κατηγορία.
Καλή επιλογή... -
Με το μπαρδον,αλλα αμα αγορασεις καθε αηδιούλα που πουλάνε,και βεβαια θα το πληρωσεις χρυσο το οποιο αυτοκινητο.500.000 δρχ ηλιοροφη λεει.Εδω αγοραζεις κλιματισμο για να γλυτωσεις απο την ζεστη,η ηλιοροφη σε μαρανε;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Η Dynamic περιλαμβάνει:
σπορ αναρτήσεις, χειριστίριο τιμονιού, κλιματισμό, σπορ καθίσματα με συνδυασμό υφάσματος/δερματος, ζάντες και κάτι άλλα διακοσμητικά.
Σύνολο λοιπόν 27350. Αρκετά ακριβό, δεν αντιλέγω, αλλά όχι ακριβότερο του Α3 το οποίο πιστεύω ανταγωνίζεται άμεσα.Ερώτηση: Το mazda 3 βγαίνει σε τρίθυρο;
Eγώ τα έλεγα για την ποιότητα της καμπίνας. Ευχαριστώ που με κάλυψες.
Πολλά λεφτά... 9 εκατομμύρια για μικρομεσαίο 1600άρι... (Με 29200 έκλεισα το RAV4 5θυρο με το κλειδί στο χέρι.) Δεν ξέρω μου φαίνεται κοροϊδία.
Με λιγότερα αγοράζεις Mazda 3 sedan δίλιτρο μιας και το έθιξες. Πιστεύω ότι ανάμεσα στα δίλιτρα golf και Mazda 3 πρέπει να επιλέξεις, εφόσον σε ενδιαφέρει η μικρομεσαία κατηγορία.
Καλή επιλογή...To RAV4 το σκεφτόμουν και εγώ πολύ έντονα, απλά φοβάμαι ότι επειδή βγαίνει καινούργιο κάπου θα χάσει πολύ την αξία του. Το golf δεν μου αρέσει καθόλου δυστυχώς, ενώ η 116 εξωτερικά μου φαίνεται πολύ ιδιαίτερη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Με το μπαρδον,αλλα αμα αγορασεις καθε αηδιούλα που πουλάνε,και βεβαια θα το πληρωσεις χρυσο το οποιο αυτοκινητο.500.000 δρχ ηλιοροφη λεει.Εδω αγοραζεις κλιματισμο για να γλυτωσεις απο την ζεστη,η ηλιοροφη σε μαρανε;Ως ένα βαθμό έχεις δίκιο, αλλά αμα έρχεσαι από καμπριο και έχεις συνηθίσει σου κακοφαίνεται μετά...Ξέρει κανείς αν η ηλιοροφή στα ασφάλιστρα υπολογίζεται διαφορετικά
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?