-
Äñáóôéêåò ëõóåéò áðï ôçí ÇÁRTGE
Ôï ìïôåñ ôçò Ì5 ôï åé÷å âáëåé êáé óôçí Æ4.
Áñá ìïôåñ ðáóðáñôïõ ôï åêáíå ïðùò êáé ôïí 1.8Ô ôïõ VAG
Ôéìç ãéá ôçí ìåôáôñïðç îåñïõìå?
-
Äñáóôéêåò ëõóåéò áðï ôçí ÇÁRTGE
Ôï ìïôåñ ôçò Ì5 ôï åé÷å âáëåé êáé óôçí Æ4.
Áñá ìïôåñ ðáóðáñôïõ ôï åêáíå ïðùò êáé ôïí 1.8Ô ôïõ VAG
Ôéìç ãéá ôçí ìåôáôñïðç îåñïõìå?
-
ΒΜW 116 Snitsel - 147 1.6 Fellea Σημειώσατε 2
Στην Αττικη όδο και σε ρεπρίζ και σε τελική πολύ πίσω.
Στην έξοδο με σταμάτησε να μου πει ότι τελικά δεν πάει μια η 116 παρά το εκατομμύριο που έσταξε στην Snitzer.Ξανακαταλήγω στο συμπεράσμα η BMW δεν λέει μία αν δεν είναι M3.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κατα τη γνωμη μου η σειρα 1 δεν απευθυνεται σε λογικους ανθρωπους..στην ουσια δεν προσφερει τιποτα παραπανω (οκ, ποιοτητα κυλησης) απο ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας, ενω καλεισαι να πληρωσεις πολλα λεφτα παραπανω απο τον ανταγωνισμο..
Ναι συμφωνώ και εγώ.
Είναι πολύ πιθανό να αποδειχτεί μεγάλο λάθος για την BMW η όλη αυτή κίνηση μάρκετιγκ, του να κατεβεί προς τα 'κάτω' η 'γκάμα' της εταιρίας.
Διότι έτσι δεν θα μπορεί πια να μασκαρεύεται το χρόνιο πρόβλημα της εταιρίας να μην μπορεί να προσφέρει αυτοκίνητα σε ανταγωνιστικές τιμές....σιγά μην είναι 'πουλ μουρ' ένα αυτοκίνητο σαν την σειρά 1...που στο κάτω κάτω είναι και πιο άσχημο από ένα Ωστιν Μαέστρο.
Μην νομίζετε ότι η πίσω κίνηση αυξάνει ουσιαστικά το κόστος.Στην περίπτωση δε της BMW,μάλλον πιο πολύ θα στοίχιζε η εξέλιξη μια προσθιοκίνητης πλατφόρμας αφού όλα της τα αυτοκίνητα είναι πισωκίνητα. -
δυστυχως στα συμφωνησω και εγω
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
τελικά δεν πάει μια η 116 παρά το εκατομμύριο που έσταξε στην Snitzer- Από πότε η Schnitzer κάνει μετατροπές σε 4κύλιδρους;
- Και σίγουρα ο 1600 δεν πουσάρετε άλλο. Τι να κερδίσεις από μια εξάτμηση ή από τις ελαφριές ζάντες;
-
Mπήκα μέσα σε μία το Πάσχα. Πεντάπορτο, διθέσιο αυτοκίνητο έχετε ξαναδεί???
-
Ναι ρε την 1 της ΒΜW την έχω κάνει και test drive. Aν βγεί και σε touring εκδοχή θα είναι το πρωτο 2θέσιο station
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι ρε την 1 της ΒΜW την έχω κάνει και test drive. Aν βγεί και σε touring εκδοχή θα είναι το πρωτο 2θέσιο stationΔεύτερο! Μετά την Ζ3 κουπέ!
πέρα από την πλάκα πάντως, έχω μπει σε κουπέ 2+2 αυτοκίνητα με περισσότερο χώρο πίσω από το.... παπούτσι. -
felleas έγραψε:
τελικά δεν πάει μια η 116 παρά το εκατομμύριο που έσταξε στην Snitzer- Από πότε η Schnitzer κάνει μετατροπές σε 4κύλιδρους;
- Και σίγουρα ο 1600 δεν πουσάρετε άλλο. Τι να κερδίσεις από μια εξάτμηση ή από τις ελαφριές ζάντες;
AFOY EXEI VGALEI MIA EKSATMISH H SCHNITZER POY DINEI 30 ALOGA TOYLAXISTON!RE TI ALLO THA AKOYSOYME...KAI OSO GIA ESAS POY THELETE XOROYS PARTE ENA SCANIA NA XORATE
-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
AFOY EXEI VGALEI MIA EKSATMISH H SCHNITZER POY DINEI 30 ALOGA TOYLAXISTON!RE TI ALLO THA AKOYSOYME...KAI OSO GIA ESAS POY THELETE XOROYS PARTE ENA SCANIA NA XORATEΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mπήκα μέσα σε μία το Πάσχα. Πεντάπορτο, διθέσιο αυτοκίνητο έχετε ξαναδεί???Εγώ να καταλάβεις που φοράω μεγάλο νούμερο παπούτσια δυσκολεύομαι να μπω πίσω! Δεν υπερβάλω καθόλου!
Χρησιμοποιώ κάπου κάπου μία σειρά 1 και όταν είναι να μπω πίσω πάω με άλλο αυτοκίνητο!
Αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό αυτοκίνητο με πολύ καλή συμπεριφορά.Εξάλου η απόλυτη ταχύτητα δεν λέει ποτέ τίποτε.Το παράξενο είναι ότι τηρουμένων των αναλογιών το ίδιο δύσκολο είναι να βολευτείς πίσω και σε μία σειρά 6! Και πάλι δεν υπερβάλω.Δοκιμάστε αν σας τύχει και θα δείτε
-
Μα αν εξαιρέσεις τους χώρους και τις επιδόσεις της 116 ( στο μέσο όρο είναι δεν ειναι Golf V με 75 άλογα... ) το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό σε όλους τους άλλους τομείς και ομολογώ οτι εξακολουθώ να το γλυκοκοιτάζω το παππούτσι.
Υ.Γ Μεγάλε με το Scania μην γκαρίζεις μας πήρες τα αυτια και πλιζ ραιτ ιν φακινγκ γκρικ ιτσ α φακινγ ρουλ οφ δε φορουμ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μα αν εξαιρέσεις τους χώρους και τις επιδόσεις της 116 ( στο μέσο όρο είναι δεν ειναι Golf V με 75 άλογα... ) το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό σε όλους τους άλλους τομείς και ομολογώ οτι εξακολουθώ να το γλυκοκοιτάζω το παππούτσι.
Υ.Γ Μεγάλε με το Scania μην γκαρίζεις μας πήρες τα αυτια και πλιζ ραιτ ιν φακινγκ γκρικ ιτσ α φακινγ ρουλ οφ δε φορουμΔεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μέχρι τις 4.000σ.α.λ. που την πήγαινα ,επειδή ήταν άστρωτη, δε μου έδωσε τέτοια εντύπωση.
-
Έχει χαθεί λίγο το μέτρο.
Πρόκειται για 1600άρι μικρομεσαίο αυτοκίνητο με τυπικό (πλέον) βάρος 1280 κιλών που βγάζει 115 ίππους κι έχει επιτάχυνση 0-100 σε 10,8'.
Δηλαδή είναι σαν όλα τα καλά μικρομεσαία 1600άρια που κυκλοφορούν, με καλό στήσιμο, καλή ποιότητα και δυστυχώς λίγο περιορισμένους χώρους.
Ακριβό, ναι, αλλά σε καμία περίπτωση μέτριο. Αν κόστιζε 5.000 ευρώ λιγότερο, θα κάνανε ουρές για να το αγοράσουν. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει χαθεί λίγο το μέτρο.
Πρόκειται για 1600άρι μικρομεσαίο αυτοκίνητο με τυπικό (πλέον) βάρος 1280 κιλών που βγάζει 115 ίππους κι έχει επιτάχυνση 0-100 σε 10,8'.
Δηλαδή είναι σαν όλα τα καλά μικρομεσαία 1600άρια που κυκλοφορούν, με καλό στήσιμο, καλή ποιότητα και δυστυχώς λίγο περιορισμένους χώρους.
Ακριβό, ναι, αλλά σε καμία περίπτωση μέτριο. Αν κόστιζε 5.000 ευρώ λιγότερο, θα κάνανε ουρές για να το αγοράσουν.αισιόδοξη εργοστασιακή. Όπου έχω δει μετρήσεις είναι πάνω από 11-11,5 καλή για supermini 100 ίππων
πιο αναλυτικά εδώ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=240
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μέχρι τις 4.000σ.α.λ. που την πήγαινα ,επειδή ήταν άστρωτη, δε μου έδωσε τέτοια εντύπωση.Για να είμαι ειλικρινής δεν μου φάνηκε και μένα πολύ αργή αλλά σίγουρα είναι από τα αργά 1600άρια. Ακόμα και αν ήταν 5000Ευρώ φθηνότερη πάντως δε νομίζω να πουλούσε και τόσο. Οι χώροι είναι απαράδεκτοι για σύγχρονο μικρομεσαίο...
-
mia xara gazaki exei h 116i!poso dhladh pio grhgora einai h 147,to a3,to golf kai to focus?einai kai thema odhgoy.les kai ta phgainoyme kathe mera sto orio kai stis pistes gia na doyme tis diafores...stoys 4troxoys sthn dokimh toy aytokinhtoy lene oti o kinhthras einai poly kalos kai me konto kivotio poy einai kai to megalo atoy toy aytokinhtoy!
megale me to mirage ase mhn thn pareis einai poly argh gia sena.pare allo papoytsi pio aneto kai pio 'grhgoro'
-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
mia xara gazaki exei h 116i!poso dhladh pio grhgora einai h 147,to a3,to golf kai to focus?einai kai thema odhgoy.les kai ta phgainoyme kathe mera sto orio kai stis pistes gia na doyme tis diafores...stoys 4troxoys sthn dokimh toy aytokinhtoy lene oti o kinhthras einai poly kalos kai me konto kivotio poy einai kai to megalo atoy toy aytokinhtoy!megale me to mirage ase mhn thn pareis einai poly argh gia sena.pare allo papoytsi pio aneto kai pio 'grhgoro'
κοίτα τι έγραψε:
πλιζ ραιτ ιν φακινγκ γκρικ ιτσ α φακινγ ρουλ οφ δε φορουμ
θα μπορούσες να το σεβαστείς? Ευχαριστώ.
Όσο για την εξάτμιση της σνίτσελ... εεε.... σνίτζερ ήθελα να πω, που δίνει 30 'τουλάχιστον' άλογα σε ατμοσφαιρικό 1600 μοτέρ, να προσέχετε πολύ, γιατί **οι βελτιωτές είναι ακόμα μεγαλύτεροι ψεύτες από τους ερωτευμένους κατόχους... **
-
an ksanadiavaseis to post moy tha deis oti htan eironiko ayto gia toys 30hp ths eksatmishs!opote ta peri psemmaton alloy...
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?