-
Είμαι ξαναλέω βέβαιος πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις ασφαλιστικές
στο να χρεώνουν όσο ακριβότερα θέλουν τις καλύψεις τους.
Και κάπου ανάμεσα μπλέκουν οι προμήθειες των μεσαζόντων (πράκτορες κλπ).Την ταπεινή μου γνώμη την είπα.
Υπάρχουν πλέον και φτηνότερες σοβαρές ασφαλιστικές.
Και η ίδια η Anytime προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια
που σημαίνει πως μπορεί να κοστολογήσει ακόμα χαμηλότερα τις υπηρεσίες της. -
Ο σκοπός ειναι να πεις ποιες ειναι αυτές και όχι να τις κρατάς για τον εαυτό σου.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ο σκοπός ειναι να πεις ποιες ειναι αυτές και όχι να τις κρατάς για τον εαυτό σου.ας αναφερει ο manos0013 καποια απο τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου του να δουμε...
μπορεις να κανεις μια ενδεικτικη αναζητηση σε σάιτς πρακτορίων ασφαλισης να δεις τι 'παιζει'
ενδεικτικά: insurancemarket.gr asfalistra.grεπισης καποιες τραπεζες εχουν πολυ ανταγωνιστικα πακετα ασφαλειων, πχ eurolife της Eurobank και η Πειραιως
-
Φιλε μου εκανα αναζητησει στο site που λες αλλα καμια σχεση οι τιμες !
Ασε που το συγκεκριμενο site σου δειχνει τιμες για ασφαλεις που τις
κανεις μεσω ασφαλιστη και οχι απο το ιντερνετ. -
Ο χρήστης manos0013 έγραψε:
Φιλε μου εκανα αναζητησει στο site που λες αλλα καμια σχεση οι τιμες !
Ασε που το συγκεκριμενο site σου δειχνει τιμες για ασφαλεις που τις
κανεις μεσω ασφαλιστη και οχι απο το ιντερνετ.για δικα μου αυτοκινητα που εχω ψαξει (+ ενα σκουτερ), η ανυτιμε ΔΕΝ ειναι η φτηνοτερη, οποτε ψαξτο
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ο σκοπός ειναι να πεις ποιες ειναι αυτές και όχι να τις κρατάς για τον εαυτό σου.δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι που θα μοιάζει με μεροληψία υπέρ της όποιας αντίπαλης εταιρείας
καλοπροαίρετα για το συμφέρον του φίλου μοιράστηκα μια δική μου διαπίστωση
άλλωστε δεν είναι δύσκολο κάποιος να σταθμίζει τα μεγάλα ονόματα της αγοράς
και με μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς να συγκρίνειαλλά από τη στιγμή που ο φίλος είναι ικανοποιημένος
εμένα μου περισσεύει -
Στην προκειμένη περιπτωςη ο ίδιος ρωτάει στο φόρουμ, δλδ αν ρώταγε για ποιο αυτοκίνητο να αγοράσει το Α η το β και πάλι δεν θα του έλεγες για να μην μεροληπτισεις;
-
το σκεπτικό είναι συγκεκριμένο
μοιράζομαι μια εμπειρία-διαπίστωση χωρίς να κατευθύνω συγκεκριμένα,
απαντώ και σε μια πρώτη απορία του φίλου για την online ασφάλιση,
και σε κάποιες άλλες ακόμα που έχει στην πορείαμεγάλοι άνθρωποι είμαστε
και ο καθένας ξέρει τί αναζητά σε μια έρευνα αγοράς,
στον ισολογισμό καμίας εταιρείας δε μπορώ να εντρυφήσω
για να αξιολογήσω αν η τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρείας είναι ακριβοδίκαιηοπότε αυτό όλο που κάνω
είναι πως δίνω το έναυσμα στο φίλο να αντιληφθεί το πώς περίπου έχει η κατάσταση
ώστε να εκτιμήσει ο ίδιος τις τιμές -
Ok
-
Νομίζω πως όταν ο φίλος γράφει
Φιλε μου..130 ευρω διαφορα εχει σε σχεση με αυτη που πληρωνω τωρα για το
ιδιο πακετο καλυψης !χρειαζεται κάποιος να τον προσγειώσει
για να καταλάβει πως δεν είναι φτήνια η προσφορά που πήρε
είναι ακριβή η ασφάλεια που είχε -
Παιδες...δεν με νοιαζει τοσο η τιμη οσο το να ειναι
αξιόπιστη...η ασφαλιστική. Το αμαξι ειναι 1.5 ετους
Αγορασμενο 22.500 ευρω, audi a1, 105 ps diesel , sports back. Τωρα αν εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο
και σε τιμη και σε αξιοπιστία....ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες. -
Να κανω και εγω μια ερωτηση πριν καμια 20αρια μερες εκανα ασφαλιση του αυτοκινητου μου σε μια εταιρια (6μηνη) αλλα τωρα βλεπω οτι με την anytime , με συμφέρει πολυ περισσότερο , γιατι και ειναι φθηνοτερη αλλα και μου προσφερει περισσότερα...
Μπορώ να διακοψω και να παρω τα υπόλοιπα χρηματα και να παω στην Anytime? η πρεπει να περιμένω να τελειώσει το 6μηνο? -
Αγορασμενο 22.500 ευρω, audi a1, 105 ps diesel , sports back. Τωρα αν εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο
και σε τιμη και σε αξιοπιστία....ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες.να υποθεσω οτι για να βρηκες 130€ διαφορά, θα αναφερεσαι σε μικτη ασφαλεια;
ποση απαλλαγη σου εδινε η εταιρια σου και ποση η ανυτιμε;
παλια που ειχα ρωτησει για το δικο μου, η ανυτιμε εδινε απαλλαγη 1000€, δεν εδινε με μικροτερη
-
Φιλε μου τι εννοεις απαλλαγη ?
Η ασφαλεια δεν ειναι μικτη.. Ειναι φουλ πακετο καλυψης εκτος μικτη μεσα.
Το ιδιο πακετο ακριβως κοιταζω και στην anytime.(ασε που η anytime δεν κανει μικτες ασφαλειες) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
και σε τιμη και σε αξιοπιστία....ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες.να υποθεσω οτι για να βρηκες 130€ διαφορά, θα αναφερεσαι σε μικτη ασφαλεια;
παλια που ειχα ρωτησει για το δικο μου, η ανυτιμε εδινε απαλλαγη 1000€, δεν εδινε με μικροτερη
Η διαφορα ειναι για ετησιο συμβολαιο!!
-
Η διαφορα ειναι για ετησιο συμβολαιο!!
με μια γρηγορη ματια που εριξα, ειδα οτι η ΕRGO ειναι στα ιδια λεφτα με ανυτιμε, αν εισαι πελατης της Eurobank μπορεις μεσω του e-banking να παρεις πολυ καλη προσφορα για την Eurolife.
https://www.insurancemarket.gr/carinsur ... IyMjk4Mw==
σε τρια αυτοκινητα που εχω (Subaru Outback, Suzuki WagonR, Ford Ka), οταν εφαχνα σε κανενα δεν ηταν φτηνοτερη η ανυτιμε.
Στο Σουμπαρου εχω ΕRGO (ολα εκτος απο μικτη) και στα δυο μικρα την Eurolife.για καινουριο αυτοκινητο που εχεις θα μπορουσες να δεις και AIG ή ΙΝG, μια απο τις δυο θυμαμαι οτι εκανε παλια καποια καλη προσφορα
-
Η ERGO έχει από τα χαμηλότερα τιμολογία γενικά (αν και η τιμολόγηση παραμετροποιείται από διάφορους παράγοντες).
Επίσης, η ergo μειώνει τα ασφάλιστρα κάθε χρόνο στις ανανεώσεις των συμβολαίων.
Ως προς την αξιοπιστία, είναι η 2-3 εταιρεία στην Γερμανία.Ακόμα, η Εθνική έχει παρουσιάσει καινούργιο τιμολόγιο, το οποίο το δίνει όμως, μόνο μέσα από το δίκτυο Agent που έχει.
Δεν θα το βρείς σε online ή πράκτορες/brokers.Γενικά, η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι χρηματιστήριο, κάποια εταιρεία μπορεί να αποφασίσει να μαζέψει χαρτοφυλάκιο και τότε κάνει γενναία μειώση τιμών.
-
Πολύ ευχαριστημένος από ergo και εγώ εδώ κ αρκετά πλέον χρόνια. Μόνο παράπονο οτι σε περίπτωση ατυχήματος σε αποζημιώνει εκ των υστέρων ενώ άλλες εταιρίες από την αρχή...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πολύ ευχαριστημένος από ergo και εγώ εδώ κ αρκετά πλέον χρόνια. Μόνο παράπονο οτι σε περίπτωση ατυχήματος σε αποζημιώνει εκ των υστέρων ενώ άλλες εταιρίες από την αρχή...τι εννοείς 'εκ των υστέρων';
πριν 3 χρονια περιπου που την χρειαστηκα (με πληρωσε μεσω φιλικου διακανονισμου), μολις τους εστειλα τα τιμολογια ήρθε η επιταγη μεσα στην εβδομαδα.
Απόσο ξερω αυτη ηταν η συνηθης πρακτικη των ασφαλιστικων, μονο που ετυχε να περιμενω και...τριμηνο για την επιυταγη (αθάνατη ΑΓΡΟΤΙΚΗ ) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Πολύ ευχαριστημένος από ergo και εγώ εδώ κ αρκετά πλέον χρόνια. Μόνο παράπονο οτι σε περίπτωση ατυχήματος σε αποζημιώνει εκ των υστέρων ενώ άλλες εταιρίες από την αρχή...
τι εννοείς 'εκ των υστέρων';
πριν 3 χρονια περιπου που την χρειαστηκα (με πληρωσε μεσω φιλικου διακανονισμου), μολις τους εστειλα τα τιμολογια ήρθε η επιταγη μεσα στην εβδομαδα.
Απόσο ξερω αυτη ηταν η συνηθης πρακτικη των ασφαλιστικων, μονο που ετυχε να περιμενω και...τριμηνο για την επιυταγη (αθάνατη ΑΓΡΟΤΙΚΗ )Εννοώ ότι πρώτα πληρώνεις εσύ τη ζημιά στο συνεργείο και ύστερα σε αποζημιώνει η ασφαλιστική! Αν δηλαδή κάποιος πάθει γερή ζημιά και δεν έχει τα χρήματα, τι κάνει;
Εάν το ότι πήρες την επιταγή μέσα στη βδομάδα το θυμάσαι με ακρίβεια πάσο! Εγώ έχω την εντύπωση ότι και τις 2 φορές που την είχα χρειαστεί είχε κάνει περισσότερο. Αλλά για να μην είμαι άδικος, την μία ο παπάρας που με γρατζούνισε ενώ βγήκε από stop άρχισε να λέει βλακείες και στην αρχή δεν αποδεχόταν το σφάλμα του...και είχε καθυστερήσει λίγο η διαδικασία ωσότου μάλλον η ίδια του η ασφαλιστική, αφού πρώτα έλεγξε τα γεγονότα λεπτομερώς, θα του είπε ότι, αφού βγήκε από stop, πρέπει να κάνει την πάπια...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ