-
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
Νομίζω πως θέλω να το καταγράψω σαν... ρεκόρ, αλλά διαβάστε παρακάτω (μιλώ για την BMW 120i μου, μοντέλο 2007).
Ολίγα στοιχεία για το αυτοκίνητο και τον οδηγό:
-Μηδέν ατυχήματα για 10+ χρόνια
-Ασφαλιζόμενο ποσό, λίγο κάτω από 10Κ
-Ασφαλισμένη για τα πάντα όλα, με μεικτή και απαλλαγή 1500€ (την μεικτή την έχω για την δύσκολη ώρα, όχι για γρατζουνιές..).Το κόστος της ασφάλισης που θα πληρώσω εντός λίγων ημερών, φτάνει τα 337,48€ για ένα χρόνο.
Το πέτυχα εξαντλώντας κάθε... έκπτωση και προσφορά της ασφαλιστικής μου, Ευρωπαϊκή Πίστη .
Ξεκίνησα με περίπου 580€ το χρόνο, αφού έβγαλα και την Visa η οποία εκτός από έκπτωση δίνει και 1% επιστροφή, που επιστρέφει στα ασφάλιστρα σαν έκπτωση. Φέτος, η επιστροφή αυτή ήταν 110€, μιας και η κάρτα χρησιμοποιείτο παντού σχεδόν.Νομίζω, είναι νέο ρεκόρ, το έχω πει σε συναδέλφους και με κοιτάνε περίεργα!
Όποιος ενδιαφέρεται, εδώ είναι κάποια στοιχεία:
http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/ka ... -card-visaΔεν κάνω διαφήμιση, πελάτης είμαι. Το συμβόλαιο το έκλεισα από ασφαλιστικό σύμβουλο, μέλος του φόρουμ για όποιον ενδιαφέρεται.
προφανώς δεν μιλάμε για εδρα ΑΤΤΙΚΗ (τ.κ. ΑΤΤΙΚΉΣ) ?
Γιατί το site της Ε.Π. (europaikipisti.gr) στην ΑΤΤΙΚΗ τιμολογεί το όχημα στα 779,41 ευρώ .Όχι, το αυτοκίνητο έχει έδρα τα Ιωάννινα.
-
Απάντησαν λέει και πάλι αρνητικά και μάλλον λέει θα μου κάνουν αγωγή γιατί δεν το δέχεται η άλλη οδηγός .
Έχω προτεραιότητα από δεξιά και φυσικά το χαρτί της αστυνομίας.Παρατηρήστε ότι ούτε στο δικό μου δρόμο έχει σημάδια από φρενάρισμα (έπεσα αφρενάριστος αφού την είδα τελευταία στιγμή μπροστά μου,αυτό το υποστηρίζει και η ίδια στη δήλωσή της) αλλά ούτε και στο δικό της (υποστηρίζει ότι έκανε 2 πλήρεις περιστροφές ,νταξ,γύρισε κάτι μοίρες αλλά όχι κι έτσι ).
Μου είπαν για εμπιστευτικά και τέτοια το απόγευμα
-
Σημάδια φρεναρίσματος απο όχημα με ABS !!!!!!!!Ok
-
W8 a minute γιατι ντεν τα κσερει κ όλα .Καλα,ας το VW,το αλλο αν όντως απο το χτύπημα έστριβε δε θα άφηνε σημαδια; Αυτο με το abs το σκέφτηκα αλλα στο μπλοκάρισμα μέχρι να 'ξανααφησει' δεν αφήνει τίποτα; Αντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας δηλαδή; Πφφφφ
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
W8 a minute γιατι ντεν τα κσερει κ όλα .Καλα,ας το VW,το αλλο αν όντως απο το χτύπημα έστριβε δε θα άφηνε σημαδια; Αυτο με το abs το σκέφτηκα αλλα στο μπλοκάρισμα μέχρι να 'ξανααφησει' δεν αφήνει τίποτα; Αντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας δηλαδή; ΠφφφφΤο abs δεν αφήνει τίποτα
Πες τους και εσύ ότι θα μιλάνε με τον δικηγόρο σου. Εχεις νομική προστασία;Η δικιά σου ασφαλιστική τι λέει; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
W8 a minute γιατι ντεν τα κσερει κ όλα .Καλα,ας το VW,το αλλο αν όντως απο το χτύπημα έστριβε δε θα άφηνε σημαδια; Αυτο με το abs το σκέφτηκα αλλα στο μπλοκάρισμα μέχρι να 'ξανααφησει' δεν αφήνει τίποτα; Αντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας δηλαδή; Πφφφφ
Το abs δεν αφήνει τίποτα
Πες τους και εσύ ότι θα μιλάνε με τον δικηγόρο σου. Εχεις νομική προστασία;Η δικιά σου ασφαλιστική τι λέει;Το είπα αυτο.Η δικη μου ασφαλιστικη έχοντας και το χαρτί της αστυνομίας στα χέρια της,απο την πρώτη στιγμή απέρριψε οποιαδήποτε αποζημιωση προς την αλλη οδηγό.Δεν έχω νομική αλλα δικηγόρο .Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη και μπορεί να ζητήσει ο καθένας ο,τι θέλει ουσιαστικά απ'οτι μου είπε.Εγω θα το άφηνα εκεί γιατι έχοντας μιλήσει πιο μπροστά με το δικηγόρο δεν πολυσυμφερει.Μπορει να βγει συνυπαιτιοτητα με οτιδήποτε ποσοστό πει ο δικαστής.Τρεχα γύρευε.Αλλα μου λένε απο την ασφαλιστικη μου ότι θα βαλει δικηγόρο εκείνη.
Κατά τα αλλα εφόσον εκεινη δεν κατάλαβε κάτι πριν τη σύγκρουση,αν είχε κάνει έστω μισή στροφή ας πούμε δε θα είχε κάποιο σημάδι κάτω; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Νομίζω πως θέλω να το καταγράψω σαν... ρεκόρ, αλλά διαβάστε παρακάτω (μιλώ για την BMW 120i μου, μοντέλο 2007).
Ολίγα στοιχεία για το αυτοκίνητο και τον οδηγό:
-Μηδέν ατυχήματα για 10+ χρόνια
-Ασφαλιζόμενο ποσό, λίγο κάτω από 10Κ
-Ασφαλισμένη για τα πάντα όλα, με μεικτή και απαλλαγή 1500€ (την μεικτή την έχω για την δύσκολη ώρα, όχι για γρατζουνιές..).Το κόστος της ασφάλισης που θα πληρώσω εντός λίγων ημερών, φτάνει τα 337,48€ για ένα χρόνο.
Το πέτυχα εξαντλώντας κάθε... έκπτωση και προσφορά της ασφαλιστικής μου, Ευρωπαϊκή Πίστη .
Ξεκίνησα με περίπου 580€ το χρόνο, αφού έβγαλα και την Visa η οποία εκτός από έκπτωση δίνει και 1% επιστροφή, που επιστρέφει στα ασφάλιστρα σαν έκπτωση. Φέτος, η επιστροφή αυτή ήταν 110€, μιας και η κάρτα χρησιμοποιείτο παντού σχεδόν.Νομίζω, είναι νέο ρεκόρ, το έχω πει σε συναδέλφους και με κοιτάνε περίεργα!
Όποιος ενδιαφέρεται, εδώ είναι κάποια στοιχεία:
http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/ka ... -card-visaΔεν κάνω διαφήμιση, πελάτης είμαι. Το συμβόλαιο το έκλεισα από ασφαλιστικό σύμβουλο, μέλος του φόρουμ για όποιον ενδιαφέρεται.
Συνεχίζω την ιστορία...
Πριν επικοινωνήσω με την ασφαλιστική μου για το νέο συμβόλαιο, είχα δοκιμάσει να πάρω και μια τιμή από την Hellas Direct για να δω τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Υπόψιν, η συγκεκριμένη ασφαλίζει μόνον Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Εγώ έχω δύο διευθύνσεις ούτως ή άλλως και θα μπορούσα ν' ασφαλιστώ, απλώς το σημειώνω...
Η πρώτη τιμή που μου έδωσε το site ήταν ~536€. Ούτως ή άλλως ανταγωνιστική (και μάλιστα υπολόγιζε αξία αυτοκινήτου μεγαλύτερη από αυτήν της Ευρωπαϊκής Πίστης, κοντά στα 11Κ, ενώ εν τέλει ασφαλίστικε το αυτοκίνητο στα 10Κ περίπου).
Δεν πήγα στο βήμα να πληρώσω, το αφήνω ως έχει και είχα δώσει το email μου...Λίγες μέρες μετά, ήρθε το παρακάτω:
*Κύριε HighFidelity,
Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επίσκεψή σας στο site μας. Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον σας.
Η προσφορά των €426.32 το χρόνο για το πρόγραμμα Own Damages που έχετε επιλέξει αποτελεί μία από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που έχουμε προσφέρει τις τελευταίες εβδομάδες.
Eπιλέγοντας το 12μηνο συμβόλαιο, θα εξοικονομήσετε €109.48. Τη στιγμή που λάβατε την προσφορά σας, η τιμή μας ήταν κατά μέσο όρο 30% φθηνότερη από τον ανταγωνισμό!
Εάν πάλι επιθυμείτε μικρότερης διάρκειας ασφάλιση, το Timeline της Hellas Direct σας επιτρέπει να επιλέξετε εσείς τη διάρκεια του συμβολαίου σας, από 30 έως 365 ημέρες!
Παρέχουμε ανταγωνιστικά ασφάλιστρα επειδή ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Χάρη στις απλές και σύντομες διαδικασίες μας προσφέρουμε αντιπροσωπευτικές τιμές σε ασφαλείς οδηγούς και εργαζόμαστε σκληρά για να τους παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
Η προσφορά σας είναι ανταγωνιστική επειδή η BMW είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων και οι κάτοικοι της περιοχής Ελληνικού, όπως εσείς, αποτελούν μερικούς από τους πιο συνετούς μας οδηγούς.
Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη ασφάλιση για το αυτοκίνητο σας. Μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 212 222 9999 για οποιαδήποτε πληροφορία. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε!
Με εκτίμηση,
Client Service Team
Hellas Direct
*Πέρα από το αστείο περί... αξιοπιστίας της BMW ( ) και το πόσο καλοί είναι οι οδηγοί στο Ελληνικό ( ), εντυπωσιακό είναι το ότι η προσφορά έγινε εξαιρετικά ανταγωνιστική από την στιγμή που... δεν πλήρωσα κατευθείαν στην πρώτη προσφορά!
Αν δεν είχα την έξτρα έκπτωση από την κάρτα, μάλλον θα τους προτιμούσα, αφού προσφέρουν τα ίδια ή και καλύτερα (στις λεπτομέρειες) από την δική μου...
Συμβουλή λοιπόν: τα περιθώρια είναι ΜΕΓΑΛΑ, και πλέον η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να είναι αρκετά φθηνή (αν σκεφτούμε πως μιλάμε για πλήρη κάλυψη, και μεικτή, κλπ κλπ, το ποσό πραγματικά είναι μικρό, προ κρίσης για τα ίδια πράγματα ήθελες 50% πάνω το λιγότερο! ).
Οπότε, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να το ψάξει...
Εγώ μ' αυτά και με εκείνα, έχω καταφέρει να κρατήσω το πάγιο κόστος του αυτοκινήτου στα ίδια πλαίσια με την προ κρίσης κατάσταση, παρόλη την ληστεία με τον φόρο πολυτελείας και τα τέλη... Η άλλη επιλογή θα ήταν να το πουλήσω, αλλά δεν βλέπω το λόγο να βρεθώ με κάτι χειρότερο, με μικρότερα πάγια μεν, αλλά που θα πρέπει να βάλω και το χέρι στην τσέπη... Οικονομοτεχνικά, με συμφέρει να το κρατήσω ως έχει.
-
308 ευρώ...εξάμηνο....μεικτή-κομπλέ,με 7000 αξία και 250ευρώ απαλλαγή....καλά πιστεύω....στον Φοίνικα!!
-
Με τέτοιες τιμές όμως στη Hellas Direct,θα τους είχες εμπιστοσύνη?Εγώ ψάχνωντας πήρα την καλύτερη προσφορά από αυτούς και με διαφορά ήδη μέσω του site τους αλλά και με αυτά που γράφεις είναι να απορείς .Εν τω μεταξύ στη φόρμα ρωτάει κάπου αν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται καθημερινά/σαββατοκύριακο/περιστασιακά και αλλάζοντάς το
βλέπω αρκετή διαφορά στην τιμολόγηση.Δεν ξέρω τί πάιζει,ειδικά με τίποτα ψιλά γράμματα -
καλησπερα, εχω μια απορια... πηρα σημερα μια προσφορα απο την insurancemarket και μου ειπαν οτι το σημα θα μου το στειλουν με mail θα το εκτυπωσω εγω. θα ισχυει κανονικα ή θα εχω καποιο προβλημα?
-
Επειδή λήγει η ασφάλεια για το αλλο αυτοκίνητο,αν το πληρώσω σήμερα αυριο έχοντας για την ώρα το προσωρινό που γραφει επάνω όλες τις καλύψεις,με καλύπτει πλήρως ή μόνο π.χ. για αστικη ευθύνη;
-
Απο όσο γνωρίζω το προσωρινό κάλυπτε μόνο αστική ευθύνη. Τώρα με το νέο καθεστώς είναι άκυρο το προσωρινό σήμα καθώς η κάλυψη από 1/1 ξεκινά ολοσχερώς με την εξόφληση.
-
Πήγα και το πλήρωσα,έχω κανονικά και την αποδειξη απλως μιας και το πληρώνω στο γκισέ της τράπεζας λόγω έλλειψης κάρτας,θα πρέπει να έρθει ταχυδρομικώς και λόγω ημερών θα αργήσει λίγο.Ειμαι καλυμμένος,το κουνάω ή όχι;
-
Να ενημερώσω ότι μου ήρθε και εμένα από τη Hellas Direct ένα e-mail ολόιδιο με αυτό του HighFidelity στην προηγούμενη σελίδα μόνο που αφορούσε τη VW και άλλη περιοχή.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Πήγα και το πλήρωσα,έχω κανονικά και την αποδειξη απλως μιας και το πληρώνω στο γκισέ της τράπεζας λόγω έλλειψης κάρτας,θα πρέπει να έρθει ταχυδρομικώς και λόγω ημερών θα αργήσει λίγο.Ειμαι καλυμμένος,το κουνάω ή όχι;Ενημέρωσε τους για επιβεβαίωση της πληρωμής σου, πρέπει να σου δίνουν την δυνατότητα να τυπώσεις όλα τα έγγραφα του συμβολαίου με e-mail που θα σου στείλουν. Τα πρωτότυπα με courier. Κούνα το κανονικά
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Πήγα και το πλήρωσα,έχω κανονικά και την αποδειξη απλως μιας και το πληρώνω στο γκισέ της τράπεζας λόγω έλλειψης κάρτας,θα πρέπει να έρθει ταχυδρομικώς και λόγω ημερών θα αργήσει λίγο.Ειμαι καλυμμένος,το κουνάω ή όχι;
Ενημέρωσε τους για επιβεβαίωση της πληρωμής σου, πρέπει να σου δίνουν την δυνατότητα να τυπώσεις όλα τα έγγραφα του συμβολαίου με e-mail που θα σου στείλουν. Τα πρωτότυπα με courier. Κούνα το κανονικά
Ευχαριστώ για την απάντηση .Δυστυχώς σήμερα δεν πρόλαβα να τηλεφωνήσω αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Γίνεται άραγε να φτιάξω λογαριασμό για το online σύστημά τους τώρα εκ των υστέρων ώστε από εδώ και πέρα να ενημερώνομαι με email?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πριν επικοινωνήσω με την ασφαλιστική μου για το νέο συμβόλαιο, είχα δοκιμάσει να πάρω και μια τιμή από την Hellas Direct για να δω τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Υπόψιν, η συγκεκριμένη ασφαλίζει μόνον Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Εγώ έχω δύο διευθύνσεις ούτως ή άλλως και θα μπορούσα ν' ασφαλιστώ, απλώς το σημειώνω...
Η πρώτη τιμή που μου έδωσε το site ήταν ~536€. Ούτως ή άλλως ανταγωνιστική (και μάλιστα υπολόγιζε αξία αυτοκινήτου μεγαλύτερη από αυτήν της Ευρωπαϊκής Πίστης, κοντά στα 11Κ, ενώ εν τέλει ασφαλίστικε το αυτοκίνητο στα 10Κ περίπου).
Δεν πήγα στο βήμα να πληρώσω, το αφήνω ως έχει και είχα δώσει το email μου...Λίγες μέρες μετά, ήρθε το παρακάτω:
*Κύριε HighFidelity,
Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επίσκεψή σας στο site μας. Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον σας.
...
...
...
...Με εκτίμηση,
Client Service Team
Hellas Direct
*Πέρα από το αστείο περί... αξιοπιστίας της BMW και το πόσο καλοί είναι οι οδηγοί στο Ελληνικό, εντυπωσιακό είναι το ότι η προσφορά έγινε εξαιρετικά ανταγωνιστική από την στιγμή που... δεν πλήρωσα κατευθείαν στην πρώτη προσφορά!
Αν δεν είχα την έξτρα έκπτωση από την κάρτα, μάλλον θα τους προτιμούσα, αφού προσφέρουν τα ίδια ή και καλύτερα (στις λεπτομέρειες) από την δική μου...
Συμβουλή λοιπόν: τα περιθώρια είναι ΜΕΓΑΛΑ, και πλέον η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να είναι αρκετά φθηνή (αν σκεφτούμε πως μιλάμε για πλήρη κάλυψη, και μεικτή, κλπ κλπ, το ποσό πραγματικά είναι μικρό, προ κρίσης για τα ίδια πράγματα ήθελες 50% πάνω το λιγότερο! ).
Οπότε, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να το ψάξει...
Εγώ μ' αυτά και με εκείνα, έχω καταφέρει να κρατήσω το πάγιο κόστος του αυτοκινήτου στα ίδια πλαίσια με την προ κρίσης κατάσταση, παρόλη την ληστεία με τον φόρο πολυτελείας και τα τέλη... Η άλλη επιλογή θα ήταν να το πουλήσω, αλλά δεν βλέπω το λόγο να βρεθώ με κάτι χειρότερο, με μικρότερα πάγια μεν, αλλά που θα πρέπει να βάλω και το χέρι στην τσέπη... Οικονομοτεχνικά, με συμφέρει να το κρατήσω ως έχει.
Κι εγώ το έψαξα και βρέθηκα κερδισμένος κατά σχεδόν 250€ το χρόνο.
Ενημερωτικά:
- Με ERGO (πρώην VICTORIA) και υποτιθέμενη 'οικογενειακή έκπτωση' (4 αμάξια ασφαλισμένα σε αυτούς - δικό μου, πατέρα, αδερφού, αδερφής) πλήρωνα μέχρι περασμένο Αύγουστο ένα 'κλικ' κάτω από 250€ το ΕΞΑΜΗΝΟ για το Peugeot (2λιτρο, με έδρα Αθήνα) για φουλ απλή χωρίς οδική βοήθεια.
- Με Hellas Direct, από Αύγουστο και μετά, πληρώνω 300€ το ΧΡΟΝΟ για τα ίδια που είχα πριν (και λίγο καλύτερα) συν οδική 24/7. Θα ήταν 334 κανονικά, αλλά είναι μείον 10% επειδή συνεργάζονται με την εταιρία στην οποία δουλεύει ο αδερφός μου (έπαιζε έκπτωση για συγγενείς 1ου βαθμού). Αυτά με τη μία, μέσω site.
Αν είχα επιλέξει μικτή και πάλι θα πλήρωνα λιγότερα απ' ότι με την απλή που είχα πριν, που 'έτρωγε' και το πρακτορείο (παιδικός φίλος της μητέρας μου ) αλλά να 'ναι καλά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τους τους φόρους 'πολυτελείας' του.
-
Αρχές Μαιου πρέπει να κάνω ανανέωση συμβολαίου ασφάλισης. Το αυτοκίνητο είναι Opel Astra G 2004 μοντέλο 1400 κυβικά με ασφαλιζόμενο ποσό 4000 ευρώ. Μέχρι τώρα είμαι ασφαλισμένος στην Gereralli με εξάμηνο κόστος 182 ευρώ. Το συμβόλαιο περιελαμβάνει όλες τις καλύψεις πλην οδικής βοήθειας και μεικτής. Μέχρι τώρα ποτέ δεν χρειάστηκα τις υπηρεσίες τους, αλλά απο συνάδελφο που είναι και αυτός ασφαλισμένος στην Generalli, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος απο το επίπεδο εξυπηρέτησης τους και συγκεκριμμένα στην καθυστέρηση της έκθεσης πραγματογνωμοσύνης αλλά και στην πληρωμή της αποζημίωσης.
Εχω πάρει προσφορά απο Anytimeonline στα 198 ευρώ με τις ίδιες καλυψεις και οδική βοήθεια. Εψαξα και στο insurancemarket αλλά δεν βρήκα κάποια ικανοποιητική πρόταση. Είτε θα ήταν φθηνότερες αλλά δεν θα είχαν τις ίδιες καλύψεις ή θα ήταν αρκετά ακριβότερα απο τα χρήματα που πληρώνω στην Generalli.
Απο Hellas Direct για τις ίδιες καλύψεις καλούμαι να πληρώσω 160 ευρώ το εξάμηνο. Δυο αρνητικά για μένα είναι οτι δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό καθώς και δεν προσφέρει φροντίδα ατυχήματος. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα παίζω συγκρουόμενα κάθε λίγο και λιγάκι.Ποια η γνώμη σας για την Interamerican? Λόγω οτι η οδήγηση στην Αθήνα γενικώς κρύβει εκπλήξεις θα ήθελα όσο γίνεται να είμαι καλυμμενος στις περισσότερες των περιπτώσεων.
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Απο Hellas Direct για τις ίδιες καλύψεις καλούμαι να πληρώσω 160 ευρώ το εξάμηνο. Δυο αρνητικά για μένα είναι οτι δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό καθώς και δεν προσφέρει φροντίδα ατυχήματος.Δε συμμετέχει (ακόμη, όπως με ενημέρωσαν οι της HD) αλλά προσφέρει ένα εναλλακτικό σύστημα. Δυστυχώς πρόσφατα χρειάστηκα το σύστημα αυτό και ευτυχώς όλα πήγαν μια χαρά. Σε 10 ημέρες είχα φτιάξει το αυτοκίνητο στο συνεργείο που ήθελα (και όχι σ' αυτό της interamerican, όπως επιθυμούσε η anytime - ασφαλιστική του άλλου) και είχα πληρωθεί από την ασφαλιστική μου (HD). Το ποσό δεν ήταν μεγάλο (γύρω στα 600 ευρώ), πιθανώς κι αυτό βοήθησε.
Α, και η φροντίδα ατυχήματος (πώς δεν έχει) ήρθε σε 1 ώρα περίπου (στο σπίτι έγινε το συμβάν). Της anytime ήρθε σε 3 ώρες.
Sent from Samsung Mobile
-
φιλε νομιζω οτι το ασφαλισμενο ποσο που το εχεις καλυψει πρεπει να ειναι μικροτερο στα 2700 συμφωνα με το καρ (μεση τιμη)...
δεν νομιζω οτι αν στο κλεψουνε καμια ασφαλιστικη δεν θα σου δωσει 4χιλ......αυτο αυξανει τα ασφαλιστρα σου...
επισης αν εχεις σπιτι σε χωριο ασφαλισε το εκει...δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ