-
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
Πάει και η Διεθνής Ένωσης. Τι κάνουμε τώρα? Πάνω από τα μισά R.A.C ήταν ασφαλισμένα εκεί.
ΚΑι ειχα τρακαρισμα με το αμαξι με πελατη αυτης της εταιριας και εχουν περασει 3 βδομαδες περιπου και ακομα τιποτα και διαβασα και αυτο και εχω φρικαρει..Και ο empirognomonas μου το εβγαλε ολικη και περιμενα να δω τι λεφτα θα μου δωσουν..Τωρα ξερετε τι σεναριο παιζει αν κλεισει οντως?Εχει περιθωριο μεχρι 15 ιουλιου να καλυψει το κεφαλαιο της..ΠΩ τι κανω τωρα εχω μεινει και χωρις αμαξι..
Υ.γ.Μια ζωη τουw πληρωνεις και μολις χρειαστει να σε πληρωσουν αυτοι σου βγαζουν το λαδι γαμω την π$@!$α μου!!
Όταν κλείνει μια ασφαλιστική ο πελάτης συνεχίζει να καλύπτεται για ένα μήνα αν θυμάμαι καλά απο το επικουρικό. Ο ΙΔΙΩΤΗΣ!!! Τα αυτοκίνητα που ανήκουν σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων ΔΕΝ καλύβονται γιατί θεωρούνται επαγγελματικά. Λες και αυτός που έδωσε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ να ασφαλίσει τα αυτοκίνητά του και βλέπει την εταιρία να κλείνει έχει κατουρίσει στο πηγάδι και θα του είναι εύκολο να αντέξει τη χασούρα αλλά και να βρει - στους δύσκολους αυτούς καιρούς - μια άλλη ασφαλιστική.
-
Καλησπερα. Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αμα μπορω να βγαλω ασφαλεια για λιγες μερες ουτως ωστε να μεταφερω ενα αμαξι απο μια πολη σε μια αλλη;;; Εχω καταθεσει πινακιδες και θα παω να βγαλω νεες πινακιδες ημερας...
-
Ξερει κανείς τι παιζει με την Hellas Direct ;
Μου έχουν κάνει μια πολύ καλή προσφορά για το αυτοκίνητο της συζύγου και σκέφτομαι να το δώ. Η όλη παρουσία τους & το portal φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν έχω ακούσει ή διαβάσει εμπειρίες κατόχων από πρώτο χέρι.
-
Τελικα τι αγγουρια θα γινει/εγινε με την διεθνης ενωσις..?Ακομα στο περιμενε με εχουν..
-
Ερώτηση σχετικά με τη Διεθνή Ένωση...
Πριν 10 χρόνια, Σεπτέμβρη του 2003, είχα τροχαίο με υλικές ζημίες στο προηγούμενο αμάξι μου. Τότε ήμουν πελάτης της εν λόγω ασφαλιστικής. Επειδή δεν τα βρήκαν οι εταιρείες μεταξύ τους για την υπαιτιότητα (Εθνική η άλλη), πάμε στα δικαστήρια (είχα νομική κάλυψη από τη Διεθνή Ένωση). Γίνεται το πρώτο δικαστήριο και κερδίζω, αλλά επειδή οι άλλοι είχαν δικαίωμα έφεσης η απόφαση διατάζει να πληρωθώ άμεσα το 50% της ζημίας (τότε, καλοκαίρι 2005, γύρω στα 1000 ευρώ πήρα). Οι άλλοι κάνουν έφεση και από το Σεπτέμβρη του 2005 η εκδίκαση της έφεσης εκκρεμεί στο πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών.
Σε περίπτωση που η Διεθνής Ένωσις αναστείλει τη λειτουργία της, εγώ χάνω την εκπροσώπηση της νομικής κάλυψης από την εταιρεία αυτή για υπόθεση που ο φάκελος άνοιξε το 2003; -
Τελικα εκλεισε η διεθνης ενωσις..
http://www.diethnisenosis.gr/
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1836935
Αρα την γ@$@#@ε τωρα...Απο ποιον θα παρω τα λεφτα και ποτε..
Στο επικουρικο προσπαθησε να καλεσω και το τηλ εδω και 2 μερες δεν πιανει καν στο email δεν απαντησαν ωραια την π@$@#με.. -
Στο δικηγόρο σου για να σου πει τι ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του άλλου ιδιοκτήτη......
-
Τελικαμαυτο με τα προστιμα των ανασφαλιστων?πουμθα περναγε στο ταξις και θα το βλεπαμε στη φορολογικη δηλωση? μπα ε....
-
Από email της χρυσής ευκαιρίας:
Τεράστια επιχείρηση εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων έχει στήσει η Τροχαία, πραγματοποιώντας 100.000 επιτόπιους ελέγχους από τις αρχές Ιουλίου, μέσω της διασύνδεσης του Κέντρου Πληροφοριών με την Ελληνική Αστυνομία.
Το Κέντρο Πληροφοριών και η Ελληνική Αστυνομία έχουν διασυνδεθεί μέσω του προγράμματος 'ΣΥΖΕΥΞΙΣ' με αποτέλεσμα σε κάθε επιτόπιο έλεγχο οχήματος από την Τροχαία και μετά από συνεννόηση με το Κέντρο, να διαπιστώνεται αμέσως εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο ή όχι.
Στους παραβάτες που εντοπίζονται να κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα επιβάλλονται τα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος: 1.000 € για τα λεωφορεία και τα φορτηγά δημόσιας χρήσης, 500 € για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα και 250 € για τα δίκυκλα.
Επιπλέον, αφαιρούνται το δίπλωμα, η άδεια και οι πινακίδες για 10 ημέρες. Ειδικά στην περίπτωση όπου το όχημα εμπλακεί σε ατύχημα, οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας αφαιρούνται για 2 χρόνια και επί υποτροπής για 3 χρόνια.
-
Δηλαδή τι άλλαξε; Αντί να σου ζητάνε το ασφαλιστήριο από όποιον σταματάνε επικοινωνούνε με το κέντρο από εκεί μπαίνουν στο σύστημα βλέπουν on line αν έχεις ασφάλεια ή όχι και απαντάνε στον τροχονόμο Πολύ απλό και αποδοτικό σύστημα και τους απαλάσει από τον κόπο να διαβάζουνε ασφαλιστήρια συμβόλαια.
-
ναι, εχουν τρελαθει στους ελεγχους!
τα αποτελεσματα δεν μας ειπαν -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Δηλαδή τι άλλαξε; Αντί να σου ζητάνε το ασφαλιστήριο από όποιον σταματάνε επικοινωνούνε με το κέντρο από εκεί μπαίνουν στο σύστημα βλέπουν on line αν έχεις ασφάλεια ή όχι και απαντάνε στον τροχονόμο Πολύ απλό και αποδοτικό σύστημα και τους απαλάσει από τον κόπο να διαβάζουνε ασφαλιστήρια συμβόλαια.Άλλαξε το ότι ο γνωστός ενός φίλου, ο οποίος είχε σκανάρει το προηγούμενο ασφαλιστήριο, είχε αλλάξει την ημερομηνία λήξεως, και το είχε βάλει ωραία-ωραία μέσα στο διαφανές τσεπάκι στο τζάμι του, μάλλον θα το ξανασκέφτεται τώρα.
-
Δεν γινεται κανενας ελεγχος ,παραμυθια που διοχετευονται στα δικα τους παπαγαλακια ειναι αυτα..,μακαρι να γινοταν ,αλλά φευ..το πολυ -πολυ να τους πας την ασφαλεια μετα απο 1βδομαδα αφου θα εχεις συνεννοηθει με τον ασφαλιστη , (φιλος ή ξαδερφομπατσανακης φιλου ) να σου εχει βγαλει ασφαλεια με ημερομηνια παλαιότερη του ελεγχου ,αυτο γινοταν και γινεται ακομη δυστυχώς...
Υ.Γ οποιος φιλος εδω μεσα γνωριζει καποιον που εφαγε τετοιο προστιμο ( 500ε) για ανασφαλιστο ιχ, ας ποσταρει εδω να το μαθουμε και μεις...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δηλαδή τι άλλαξε; Αντί να σου ζητάνε το ασφαλιστήριο από όποιον σταματάνε επικοινωνούνε με το κέντρο από εκεί μπαίνουν στο σύστημα βλέπουν on line αν έχεις ασφάλεια ή όχι και απαντάνε στον τροχονόμο Πολύ απλό και αποδοτικό σύστημα και τους απαλάσει από τον κόπο να διαβάζουνε ασφαλιστήρια συμβόλαια.
Άλλαξε το ότι ο γνωστός ενός φίλου, ο οποίος είχε σκανάρει το προηγούμενο ασφαλιστήριο, είχε αλλάξει την ημερομηνία λήξεως, και το είχε βάλει ωραία-ωραία μέσα στο διαφανές τσεπάκι στο τζάμι του, μάλλον θα το ξανασκέφτεται τώρα.
Οκ ας γράψουνε τους υπόλοιπους 99,9 % ανασφάλιστους που δεν πλαστογραφούν το σήμα που τους πιάνουνε απλά ζητώντας το σήμα/
Δεν γινεται κανενας ελεγχος ,παραμυθια που διοχετευονται στα δικα τους παπαγαλακια ειναι αυτα..,μακαρι να γινοταν
Υ.Γ οποιος φιλος εδω μεσα γνωριζει καποιον που εφαγε τετοιο προστιμο ( 500ε) για ανασφαλιστο ιχ, ας ποσταρει εδω να το μαθουμε και μεις...Αυτό είναι το ζουμί, ότι και να ανακοινώσουνε
-
μπορει η ασφαλιστικη να αρνηθει να πληρωσει εαν ο υπαιτιος εχει παραβιασει τον ΚΟΚ;;
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δεν γινεται κανενας ελεγχος ,..Δυο φορές που με σταματησαν κοιταξαν αν εχω ασφαλιστηριο....
Μια στην Αττικη οδο στα διοδια της Κατεχακη και μια στην Κορινθο -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Δεν γινεται κανενας ελεγχος ,..
Δυο φορές που με σταματησαν κοιταξαν αν εχω ασφαλιστηριο....
Μια στην Αττικη οδο στα διοδια της Κατεχακη και μια στην ΚορινθοΑν δεν ειχες τι θα γινόταν δηλαδη,θα'τρωγες 500 ?, η θα το προσκομιζες στο τμημα σε 2-3 μερες ? Αστα βρασε ορυζα, κυκλοφορει πολυς κοσμος ανασφαλιστος, μην σου τυχει λεμε το κακο.Δεν γινεται κανενας Ελεγχος για την ανερευση των ανασφαλιστων,δεν μπορουν,τεχνικο το θεμα...
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
στο τι θα γινοταν δε ξερω.
την αντικα που δεν εχω να πληρωσω την εχω στο γκαταζ μεσα.απλά 2 φορες που με ελενξαν μου ζητησαν ασφαλιστηριο. Δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν ειχα....
-
Kαλησπέρα σας! Ίσως να είναι και χαζή η ερωτήση μου απλά επειδή δεν μου ξανατυχε αναλογο περιστατικό μου έκανε εντύπωση...
Πριν 3+ βδομάδες έβαλα 3μηνη ασφάλεια 'Υδρόγειο' - το βασικό πακέτο +θραύση κρυστάλλων και οδική βοήθεια. Λοιπόν σήμερα το πρωι με πήρε ενας ασφαλιστικός σύμβουλος από την Υδρόγειο ή που συνεργαζεται με την Υδρογειο και μου είπε πως επειδή εκανα αίτημα προς την εταιρεία και για προστασία από θραυση κρυσταλλων πρέπει να βγάλει φωτογραφίες τα κρύσταλλα του αυτοκινητου μου, ωστε να εχω και αυτη την καλυψη.
Σημερα ετυχε να ειμαι εκτός πόλης και είπε θα με παρει αυριο να κανονισουμε ραντεβού για τις φωτογραφίες...
Τι γίνεται ρε παιδιά; Ειναι κατι φυσιολογικό αυτό; Εγω πρωτη φορα το ακούω...
Και μου κάνει εντύπωση για τους εξής λόγους:- Όσες ασφάλειες ως τώρα είχα (Μινέττα και Ιντερσαλόνικα) και είχα προστασία κρυστάλλων, ποτε δεν μου έβγαλαν φωτογραφίες.
- Μετά από τόσες μέρες να με πάρουν τηλ για να προστεθει η θραυση κρυσταλλων; Και ως τωρα τι ίσχυε δηλαδη; Δεν ήμουν καλυμμένος για τα κρυσταλλα;; Γιατι ετσι οπως μου τα είπε ο συμβουλος αυτός, εγώ αυτό καταλαβα...
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Kαλησπέρα σας! Ίσως να είναι και χαζή η ερωτήση μου απλά επειδή δεν μου ξανατυχε αναλογο περιστατικό μου έκανε εντύπωση...
Πριν 3+ βδομάδες έβαλα 3μηνη ασφάλεια 'Υδρόγειο' - το βασικό πακέτο +θραύση κρυστάλλων και οδική βοήθεια. Λοιπόν σήμερα το πρωι με πήρε ενας ασφαλιστικός σύμβουλος από την Υδρόγειο ή που συνεργαζεται με την Υδρογειο και μου είπε πως επειδή εκανα αίτημα προς την εταιρεία και για προστασία από θραυση κρυσταλλων πρέπει να βγάλει φωτογραφίες τα κρύσταλλα του αυτοκινητου μου, ωστε να εχω και αυτη την καλυψη.
Σημερα ετυχε να ειμαι εκτός πόλης και είπε θα με παρει αυριο να κανονισουμε ραντεβού για τις φωτογραφίες...
Τι γίνεται ρε παιδιά; Ειναι κατι φυσιολογικό αυτό; Εγω πρωτη φορα το ακούω...
Και μου κάνει εντύπωση για τους εξής λόγους:- Όσες ασφάλειες ως τώρα είχα (Μινέττα και Ιντερσαλόνικα) και είχα προστασία κρυστάλλων, ποτε δεν μου έβγαλαν φωτογραφίες.
- Μετά από τόσες μέρες να με πάρουν τηλ για να προστεθει η θραυση κρυσταλλων; Και ως τωρα τι ίσχυε δηλαδη; Δεν ήμουν καλυμμένος για τα κρυσταλλα;; Γιατι ετσι οπως μου τα είπε ο συμβουλος αυτός, εγώ αυτό καταλαβα...
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
απολυτως...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ