-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μεθαύριο λήγει η ασφάλειά μου και θέλω να κάνω νέα στην anytimeonline. Σε επικοινωνία με την τελευταία μου είπαν πως το νέο μου συμβόλαιο θα έρθει σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Συνεπώς για 1-2 μέρες μάλλον δεν θα έχω ασφάλιση. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση? θα είμαι ουσιαστικά ανασφάλιστος? Ισχύει ο ένας μήνας περιθώριο?
Το νέο συμβόλαιο μπορεί ν' αρχίζει όποτε θέλεις. Ακόμη και από την επόμενη ημέρα που το κάνεις. Δεν έχει σημασία πότε θα στο στείλουν. Πες τους να σου στείλουν κι ένα φαξ για να κυκλοφορείς χωρίς πρόβλημα μέχρι να έρθει το κανονικό συμβόλαιο.
Είσαι ασφαλιστής ? fidelity
Όχι. Μεταφέρω προσωπική εμπειρία με την Anytime όταν ασφάλισα τελευταία το αυτοκίνητο του πατέρα μου, του οποίου είχε λήξει η ασφάλεια.
Υπάρχει κάποιο λάθος στα λεγόμενα μου;Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μεθαύριο λήγει η ασφάλειά μου και θέλω να κάνω νέα στην anytimeonline. Σε επικοινωνία με την τελευταία μου είπαν πως το νέο μου συμβόλαιο θα έρθει σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Συνεπώς για 1-2 μέρες μάλλον δεν θα έχω ασφάλιση. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση? θα είμαι ουσιαστικά ανασφάλιστος? Ισχύει ο ένας μήνας περιθώριο?Η ασφαλιση αρχιζει απο οταν γραφει το συμβολαιο πανω του. Αν εχει εκδοθει, τοτε ισχυει. Συνηθως γραφει 'απο τις 12μμ της ταδε ημερας'. Το ποτε θα το λαβεις στα χερια σου ειναι ασημαντο, ως προς το αν εισαι ασφαλισμενος.
Επισης, το προηγουμενο συμβολαιο μπορει να ληγει, αλλα παραμενεις ασφαλισμενος για 30 μερες μετα τη ληξη του. Αυτο βασει νομοθεσιας (αν εχει αλλαξει κατι ή αν κανω λαθος ας το πει καποιος).
Οποτε γενικα ετσι οπως πας να το κανονισεις, ασφαλισμενος εισαι. Σε ενδεχομενο ελεγχο τροχαιας ομως δεν θα εχεις χαρτι στα χερια σου που να το λεει αυτο.
-
Παίδες, γράψτε λάθος.
Έγινε λάθος συνεννόηση μεταξύ της οικογένειας της κοπέλας μου και της ασφαλιστικής, μου τα μετέφεραν λάθος και σας τα είπα λάθος.
Όντως η επιβάρυνση που θα έχουν θα είναι της τάξεως του 1 % ανά έτος, το 20-25% δεν ισχύει.
Συγνώμη για την αναστάτωση. -
Βαράτε τον ...ντοooυυυυυυυυ ...
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μεθαύριο λήγει η ασφάλειά μου και θέλω να κάνω νέα στην anytimeonline. Σε επικοινωνία με την τελευταία μου είπαν πως το νέο μου συμβόλαιο θα έρθει σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Συνεπώς για 1-2 μέρες μάλλον δεν θα έχω ασφάλιση. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση? θα είμαι ουσιαστικά ανασφάλιστος? Ισχύει ο ένας μήνας περιθώριο?
Το νέο συμβόλαιο μπορεί ν' αρχίζει όποτε θέλεις. Ακόμη και από την επόμενη ημέρα που το κάνεις. Δεν έχει σημασία πότε θα στο στείλουν. Πες τους να σου στείλουν κι ένα φαξ για να κυκλοφορείς χωρίς πρόβλημα μέχρι να έρθει το κανονικό συμβόλαιο.
Είσαι ασφαλιστής ? fidelity
Όχι. Μεταφέρω προσωπική εμπειρία με την Anytime όταν ασφάλισα τελευταία το αυτοκίνητο του πατέρα μου, του οποίου είχε λήξει η ασφάλεια.
Υπάρχει κάποιο λάθος στα λεγόμενα μου;Το βάρεσα με το Defy μου.
Χωρίς να θέλω , όπως ξέρεις να προσβάλω κανένα , απλά και για δική σου ενημέρωσή μεταξύ των υπολοίπων να αναφέρουμε τα κάτωθι ,
α) μέχρι την παραλαβή του συμβολαίου είναι απαραίτητη η χρήση-επίδειξη του προσωρινού σήματος .
Κανένα άλλο παραστατικό πλην της βεβαίωσης ασφάλισης δεν καλύπτει πλήρως των ασφαλισμένο .
β) Κατά την διάρκεια αυτή, η κάλυψη του συμβολαίου περιορίζεται στην βασική αστική ευθύνη και της σωματικές βλάβες . -
Δεν με προσβάλλεις.
Είπα αυτά που μου μεταφέρανε.
Το φαξ, νομίζω λειτουργεί σαν προσωρινό ασφαλιστήριο, δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να σε...γράψει γι' αυτό. Ακόμη κι αν το κάνει, θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.
Αν εμπλακείς σε ατύχημα, από την στιγμή που έχεις πληρώσει το ασφαλιστήριό σου, πάλι καλύπτεσαι για τα απαραίτητα.
Για τις πρόσθετες καλύψεις δεν γνωρίζω.Φυσικά, κάποια από τα παραπάνω, δεν ισχύουν αν πέσεις σε στραβόξυλο όργανο!
Το έχω πάθει, με έχει γράψει στο χωριό μου γιατί δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου (οδηγούσα το αυτοκίνητο του πατέρα μου...) και μάταια πάλεψα να μην με γράψει στο τέλος του είπα το αμίμητο: και να με γράψεις άνθρωπέ μου, αυτή την στιγμή θα πάω την κλήση στο δήμαρχο και δεν θα πληρωθεί, μην μπαίνεις στον κόπο σε παρακαλώ...Ε, μπήκε!
-
Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις σχετικά με ασφάλεια κλοπής.
- Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν έχει συναγερμό, υπάρχει περίπτωση η ασφαλιστική εταιρία να αρνηθεί να σε αποζημιώσει σε περίπτωση κλοπής;
- Σε περίπτωση που γίνει διάρρηξη στην οικία, κλοπή του ενός από τα δύο κλειδιά και στη συνέχεια κλοπή του αυτοκινήτου με το κλεμμένο κλειδί, υπάρχει περίπτωση η ασφάλεια να αρνηθεί να σε αποζημιώσει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Γιώργος -
Γενικα ποιες ειναι οι απαιτησεις της ασφαλιστικής απο τον ασφαλισμενο για να αποζημιώσουν σε περίπτωση κλοπής;
τα 'ψιλά γραμματα' δε λενε και πολλα...
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
- Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν έχει συναγερμό, υπάρχει περίπτωση η ασφαλιστική εταιρία να αρνηθεί να σε αποζημιώσει σε περίπτωση κλοπής;
Όχι.
- Σε περίπτωση που γίνει διάρρηξη στην οικία, κλοπή του ενός από τα δύο κλειδιά και στη συνέχεια κλοπή του αυτοκινήτου με το κλεμμένο κλειδί, υπάρχει περίπτωση η ασφάλεια να αρνηθεί να σε αποζημιώσει;
Δηλώνεις και την διάρρηξη της οικίας και την κλοπή του οχήματος στην αστυνομία. Όχι και πάλι.
-
what about ergo?
ασφαλισα το ενα αυτοκινητο στην εν λογω εταιρια. -
Τρίτη βράδυ έσπασαν το τζάμι από το αμάξι φίλου στο Γκάζι,φωνάζει αστυνομία,γίνεται καταγραφή όλα καλά. Την Τετάρτη το πρωί το πάει συνεργείο. Παίρνουν την ασφαλιστική και στέλνει επιτόπου άνθρωπο για την δήλωση. Μέχρι και την ώρα που γράφω εμπειρογνώμονας δεν έχει πάει για καταγραφή οπότε από Δευτέρα και βλέπουμε! ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ τόσες μέρες??? Γιατί νόμιζα σαν ηλίθιος ότι η θραύση κρυστάλλων είναι κάτι απλό και γρήγορο και στο φτιάχνουν την ίδια μέρα...;
send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
what about ergo?
ασφαλισα το ενα αυτοκινητο στην εν λογω εταιρια.Είναι η πρώην Victoria. Θεωρείται από τις καλύτερες και πιο νοικοκυρεμένες.
Εντυπώσεις; Φτηνή ή ακριβή; Σε σχέση με Anytime;
Εγώ ψάχνομαι για την BMW που θέλω να την βγάλω από την μεικτή και η Anytime μαζί θα μου αφαιρέσει και την κάλυψη για παλαιότητα ανταλλακτικών!
Μου ζητάνε 930€ για μεικτή (απαλλαγή 1000€) και αν την αφαιρέσω, πάω στα 570€ (χωρίς την παλαιοτ. ανταλλακτικών), για ετήσιο συμβόλαιο πάντα και με πιστωτική.Με εκνευρίζουν τρελά κάτι τέτοια.
Πήρα προσφορά από ΑΧΑ, είναι 200€ ακριβότεροι.
Περιμένω προσφορά από Groupama-Φοινιξ, που κι αυτοί θα βγουν ακριβότεροι, για τα ίδια πάνω κάτω... Απλώς, σκέφτομαι αν βγουν μέχρι τα ίδια, να πάω στην Groupama από... αντίδραση!
Δεν έχω πάρει από Chartis, Εθνική και ERGO. Θα γίνει από εβδομάδα κι αυτό.Όποιος θέλει, δέχομαι πμ με προσφορές:
BMW 120i , μοντ. 2007/08 , 1998 κ.εκ, 14 φορ. ίπποι, μηδέν ατυχήματα, ΤΚ 45333.
Ψάχνω όλες τις καλύψεις (μερική-ολική, οδική βοήθεια, νομική προστασία) και θα ήθελα και την παλαιότητα ανταλλακτικών.
Μόνον για γνωστές ασφαλιστικές.Αλλιώς, μάλλον μένω στην Anytime και βλέπουμε...
-
what about ergo?
ασφαλισα το ενα αυτοκινητο στην εν λογω εταιρια.Είναι η πρώην Victoria. Θεωρείται από τις καλύτερες και πιο νοικοκυρεμένες.
Εγώ ψάχνομαι για την BMW που θέλω να την βγάλω από την μεικτή και η Anytime μαζί **θα μου αφαιρέσει και την κάλυψη για παλαιότητα ανταλλακτικών! **Μου ζητάνε 930€ για μεικτή (απαλλαγή 1000€) και αν την αφαιρέσω, πάω στα 570€ (χωρίς την παλαιοτ. ανταλλακτικών), για ετήσιο συμβόλαιο πάντα και με πιστωτική.Με εκνευρίζουν τρελά κάτι τέτοια.
Περιμένω προσφορά από Groupama-Φοινιξ, που κι αυτοί θα βγουν ακριβότεροι, για τα ίδια πάνω κάτω... Απλώς, σκέφτομαι αν βγουν μέχρι τα ίδια, να πάω στην Groupama από... αντίδραση!
Δεν έχω πάρει από Chartis, Εθνική και ERGO. Θα γίνει από εβδομάδα κι αυτό.Όποιος θέλει, δέχομαι πμ με προσφορές:
Ψάχνω όλες τις καλύψεις (μερική-ολική, οδική βοήθεια, νομική προστασία) και θα ήθελα και την παλαιότητα ανταλλακτικών.
αν θέλεις την κάλυψη , απλά ακυρωσε το πακετο της ΑΝΥΤΙΜΕ και ασφάλισε το οχημα μεσω ασφαλιστή στο προγραμμα extra της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ που την εχει μεσα
-
what about ergo?
Εγώ ψάχνομαι για την BMW που θέλω να την βγάλω από την μεικτή και η Anytime μαζί θα μου αφαιρέσει και την κάλυψη για παλαιότητα ανταλλακτικών!
Μου ζητάνε 930€ για μεικτή (απαλλαγή 1000€) και αν την αφαιρέσω, πάω στα 570€ (χωρίς την παλαιοτ. ανταλλακτικών), για ετήσιο συμβόλαιο πάντα και με πιστωτική.Με εκνευρίζουν τρελά κάτι τέτοια.
Τσεκαρε και την ALLIANZ αν δεν τα βρεις με την ΑΝΥΤΙΜΕ- εχουν καλο τιμολογιο σε οχηματα υψηλου κυβισμού/επαρχιας...
π.χ. ενδεικτικα , οδηγός 40 ετών με 20 ετη διπλωμα επαγγελματικό σε bmw 120 170 din m2008 ασφ. αξιας 15Κ πληρώνει με allianz visa 622,98 ευρώ ( 637,42 με ερασιτεχνικό ) και αν θέλει την νεα καλυψη secure drive (εντοπισμος οχηματος μεσω GPS , καταγραφη διαδρομών οχηματος μεσω προσβασης ασφαλισμένου στο site της allianz, e-call , b-call κλπ)- 60 ευρώ/ετος.
Αντιστοιχα , η groupama κοστιζει 604,88 ευρώ & έχει + προστασια bonus . (παντα για αξια 15Κ)
ερωτηση : την παλαιοτητα ανταλλακτικών , για ποιο λόγο την θελεις ?
- 60 ευρώ/ετος.
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις σχετικά με ασφάλεια κλοπής.- Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν έχει συναγερμό, υπάρχει περίπτωση η ασφαλιστική εταιρία να αρνηθεί να σε αποζημιώσει σε περίπτωση κλοπής;
ΓιώργοςΟι απο κατω πολυ ευκολα σου ειπαν 'οχι'. Εγω θα σου ελεγα να διαβασεις τους ορους του συμβολαιου σου.
-
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
what about ergo?
Τσεκαρε και την ALLIANZ αν δεν τα βρεις με την ΑΝΥΤΙΜΕ- εχουν καλο τιμολογιο σε οχηματα υψηλου κυβισμού/επαρχιας...
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε και με αξία οχήματος στα 18.000 ευρώ το ετήσιο πρόγραμμα βγαίνει στα 695ευρώ.
Αν βάλει και το Secure Drive πάει στα 754.
Παλαιότητα ανταλλακτικών δεν έχει η Allianz σαν κάλυψη αλλά για 4 ετών αμάξι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις σχετικά με ασφάλεια κλοπής.
ΓιώργοςΟι απο κατω πολυ ευκολα σου ειπαν 'οχι'. Εγω θα σου ελεγα να διαβασεις τους ορους του συμβολαιου σου.
Οι από κάτω μπορεί να γνωρίζουν και κατιτίς παραπάνω βέβαια.
Ανέφερε 2 πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, δεν είπε αν θα καλυφθεί σε περίπτωση που το αφήσει με τα κλειδιά στη μηχανή και αναμένο και πεταχτεί για 5 λεπτάκια απέναντι. -
Κ επειδη εχω δει σε καποια συμβολαια την πρωτη ως ορο για καλυψη κλοπης, κ σε ΑΡΚΕΤΑ την δευτερη ως εξαιρεση καλυψης της κλοπης, εγω ξαναλεω να κοιταξει το συμβολαιο του.
Μη με ρωτησεις σε ποιες εταιριες, τα ειχα δει με τα ματακια μου περσι τετοια εποχη που εψαχνα για ασφαλεια. Ενδεικτικα αναφερω οτι κοιταγα (ξαναλεω, δεν θυμαμαι ποιες ειχαν τα παραπανω ως ορους) Εθνικη, Groupama, Victoria, ΝΠ, Chartis κ αλλες 4 τουλαχιστον που δεν θυμαμαι ποιες ειναι.
-
what about ergo?
180€ εξαμηνο για ΕΙΧ με πλήρες καλυψη για όλα, εκτος ιδίες ζημιες κ οδικη βοηθεια. Χωρις επιπλεον χρεωσεις νεου-νεαρου οδηγού σε επαρχια. Ενα κατοσταρικο κάτω απο τη τιμη της alianze- συμφωνα με τον προηγούμενο ασφαλιστή για παρομοιες καλύψεις.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ