-
Εσύ τρέχεις. Εγώ με όσους συνεργάστηκα με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Για αυτό και πήραν τα @@ μου στο τέλος.
-
αυτη ποια να'ναι;
http://www.24h.gr/content/katebazei-rol ... i-etaireia -
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μεθαύριο λήγει η ασφάλειά μου και θέλω να κάνω νέα στην anytimeonline. Σε επικοινωνία με την τελευταία μου είπαν πως το νέο μου συμβόλαιο θα έρθει σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Συνεπώς για 1-2 μέρες μάλλον δεν θα έχω ασφάλιση. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση? θα είμαι ουσιαστικά ανασφάλιστος? Ισχύει ο ένας μήνας περιθώριο?
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μεθαύριο λήγει η ασφάλειά μου και θέλω να κάνω νέα στην anytimeonline. Σε επικοινωνία με την τελευταία μου είπαν πως το νέο μου συμβόλαιο θα έρθει σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Συνεπώς για 1-2 μέρες μάλλον δεν θα έχω ασφάλιση. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση? θα είμαι ουσιαστικά ανασφάλιστος? Ισχύει ο ένας μήνας περιθώριο?Το νέο συμβόλαιο μπορεί ν' αρχίζει όποτε θέλεις. Ακόμη και από την επόμενη ημέρα που το κάνεις. Δεν έχει σημασία πότε θα στο στείλουν. Πες τους να σου στείλουν κι ένα φαξ για να κυκλοφορείς χωρίς πρόβλημα μέχρι να έρθει το κανονικό συμβόλαιο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μεθαύριο λήγει η ασφάλειά μου και θέλω να κάνω νέα στην anytimeonline. Σε επικοινωνία με την τελευταία μου είπαν πως το νέο μου συμβόλαιο θα έρθει σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Συνεπώς για 1-2 μέρες μάλλον δεν θα έχω ασφάλιση. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση? θα είμαι ουσιαστικά ανασφάλιστος? Ισχύει ο ένας μήνας περιθώριο?
Το νέο συμβόλαιο μπορεί ν' αρχίζει όποτε θέλεις. Ακόμη και από την επόμενη ημέρα που το κάνεις. Δεν έχει σημασία πότε θα στο στείλουν. Πες τους να σου στείλουν κι ένα φαξ για να κυκλοφορείς χωρίς πρόβλημα μέχρι να έρθει το κανονικό συμβόλαιο.
Ευχαριστώ
-
Εντεκα συλλήψεις για την απάτη σε βάρος της Εθνικής Ασφαλιστικής
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2060721 -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εντεκα συλλήψεις για την απάτη σε βάρος της Εθνικής Ασφαλιστικής
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2060721παλιο το κολπο που το κανουν πολλοι εδω και αρκετα χρονια
-
Xτύπησε ένας νεαρός πριν λίγο καιρό το Lupo της κοπέλας μου (με άδεια το 2004), έκανε δήλωση κανονικά το παληκάρι και η ασφαλιστική του λέει οτι ένα ποσοστό των ζημιών (20% νομίζω? δε θυμάμαι καλά ) θα πρέπει να το πληρώσει η ίδια λόγω παλαιότητας του αυτοκινήτου.
Πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να τους γ@μήσω. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Xτύπησε ένας νεαρός πριν λίγο καιρό το Lupo της κοπέλας μου (με άδεια το 2004), έκανε δήλωση κανονικά το παληκάρι και η ασφαλιστική του λέει οτι ένα ποσοστό των ζημιών (20% νομίζω? δε θυμάμαι καλά ) θα πρέπει να το πληρώσει η ίδια λόγω παλαιότητας του αυτοκινήτου.
Πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να τους γ@μήσω.Θα καταθέσεις τα σχετικά έγγραφα (τιμολόγια,άδεια κυκλοφορίας,χαρτί τροχαίας αν υπάρχει,στοιχεία μαρτύρων κλπ) στην ασφαλιστική σου εταιρία για να τρέξει η υπόθεση νομικά αν έχεις νομική κάλυψη στο συμβόλαιο διαφορετικά συζήτησε το με έναν δικηγόρο για να δείς τι θα σε χρεώσει και αν σε συμφέρει προχώρησε στην αγωγή [ αν κερδίσεις θα σου επιδικασθεί και μέρος της δαπάνης σου (δικαστική δαπάνη)πέραν του κεφαλαίου και των τόκων ].
Πάντως αν είναι 20% η παλαιότητα που χρεώνουν , είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό.
Περίπου κυμαίνεται στο 1% κατ έτος οπότε αν στο κατεβάσουν στο 7% πάρτα για να μην περιμένεις το δικαστήριο που αργεί.
Και μια συμβουλή για όλους σε αντίστοιχη περίπτωση τοποθέτησης καινούργιων ανταλλακτικών σε όχημα ηλικίας ανω των 2 ετών:
Πιέστε το κατάστημα αγοράς να σας περάσει στο τιμολόγιο έκπτωση ( από 5 'εως 15% ανάλογα με την ηλικία του αυτοκίνητου) όταν αγοράζετε εσείς ή ο φανοποιός σας τα καινούργια ανταλλακτικά.
Με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε την αφαιρεση ποσοστού απο την αποζημίωση.
Υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους στα ανταλλακτικά και μπορεί να γίνει μια μικρή έκπτωση .
Πριν την έκδοση των τιμολογίων συζητήστε το με τον ασφαλιστή σας αν πληρώνεστε μεσω φιλικού ή με το τμημα ζημιων της ασφαλιστικής εταιρίας του υπαίτιου οδηγού αν δεν ισχύει ο φιλικός διακανονισμός.- -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να τους γ@μήσω.Βάλε τον λαμαρινά να βρεί μεταχειρισμένα ανταλλακτικά....
-
Πιο εύκολα βρίσκεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για την 430, παρά για Lupo στην Ελλάδα βρε Γιώργο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πιο εύκολα βρίσκεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για την 430, παρά για Lupo στην Ελλάδα βρε Γιώργο!Ευκαιρια να το ξεφορτωθεις
-
Πας καλά? Είναι το πιο σπάνιο και το πιο συμμετοχικό φάου-βε αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.
Update: 25 % (ολογραφως ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ) συμμετοχή της ζητάει η εταιρεία του άλλου, το επιβεβαίωσα μόλις.
-
ονοματα οι συμμετεχουσες ασφαλιστηκες δεν εχουν?
Να λεμε τα συκα-συκα και τα σκαφοι-σκαφοι. -
Aμέ! Πώς δεν έχουν. Η δική της ειναι η Εθνική, του άλλου είναι η Άλφα. Και απ' οτι της ειπαν δεν ειναι στον φιλικό διακανονισμό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
του άλλου είναι η Άλφα. Και απ' οτι της ειπαν δεν ειναι στον φιλικό διακανονισμό.AXA;
εχω το μικρο στην ΑΧΑ και μου εδωσαν εντυπο φιλικου διακανονισμου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το νέο συμβόλαιο μπορεί ν' αρχίζει όποτε θέλεις. Ακόμη και από την επόμενη ημέρα που το κάνεις. Δεν έχει σημασία πότε θα στο στείλουν. Πες τους να σου στείλουν κι ένα φαξ για να κυκλοφορείς χωρίς πρόβλημα μέχρι να έρθει το κανονικό συμβόλαιο.
Είσαι ασφαλιστής ? fidelity
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Update: 25 % (ολογραφως ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ) συμμετοχή της ζητάει η εταιρεία του άλλου, το επιβεβαίωσα μόλις.
Πιο είναι το συνολικό ποσό και πόση η απαλλαγή . Πες στα μας σε euro να δούμε αν συμφέρει να κινηθείς .
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
του άλλου είναι η Άλφα. Και απ' οτι της ειπαν δεν ειναι στον φιλικό διακανονισμό.
AXA;
Δεν ειναι η πρωην αλφα και νυν axa.
Στην ελληνική αγορα εκτος των μελων της Ε.Α.Ε.Ε. δραστηριοποιούνται ειτε ως υποκαταστηματα αλλοδαπων εταιριων είτε με καθεστως ελευθερης παροχης υπηρεσιων παρα πολλες εταιριες (ανω των 100).
Ορισμένες ασκούν και τον κλαδο ασφ.αστ.ευθυνης αυτοκινητων όπως η ανωτερω εταιρια ALHA INSURANCE A/S (ΕΔΡΑ COPENHAGEN DENMARK) και η ENTERPRISE INSURANCE PLC (ΕΔΡΑ GIBRALTAR).
Aυτες εχουν νομιμο αντιπροσωπο στην Ελλάδα που εκδιδει συμβολαια και διακανονιζει ζημιες αλλά λόγω του οτι δεν ειναι μελη της Ε.Α.Ε.Ε. δεν υποστηριζουν πληρωμη μεσω Σ.Α.Π. (συστημα αμεσης πληρωμης γνωστο στους περισσοτερους ως ''φιλικος διακανονισμός'').
Για την λιστα των ανωτερω εταιριων μπορειτε να μπειτε στο σαιτ **bankofgreece.gr **και στο τμημα Εποπτεια ιδιωτικης ασφαλισης. -
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
του άλλου είναι η Άλφα. Και απ' οτι της ειπαν δεν ειναι στον φιλικό διακανονισμό.
AXA;
Δεν ειναι η πρωην αλφα και νυν axa.
Στην ελληνική αγορα εκτος των μελων της Ε.Α.Ε.Ε. δραστηριοποιούνται ειτε ως υποκαταστηματα αλλοδαπων εταιριων είτε με καθεστως ελευθερης παροχης υπηρεσιων παρα πολλες εταιριες (ανω των 100).
Ορισμένες ασκούν και τον κλαδο ασφ.αστ.ευθυνης αυτοκινητων όπως η ανωτερω εταιρια ALHA INSURANCE A/S (ΕΔΡΑ COPENHAGEN DENMARK) και η ENTERPRISE INSURANCE PLC (ΕΔΡΑ GIBRALTAR).
Aυτες εχουν νομιμο αντιπροσωπο στην Ελλάδα που εκδιδει συμβολαια και διακανονιζει ζημιες αλλά λόγω του οτι δεν ειναι μελη της Ε.Α.Ε.Ε. δεν υποστηριζουν πληρωμη μεσω Σ.Α.Π. (συστημα αμεσης πληρωμης γνωστο στους περισσοτερους ως ''φιλικος διακανονισμός'').
Για την λιστα των ανωτερω εταιριων μπορειτε να μπειτε στο σαιτ **bankofgreece.gr **και στο τμημα Εποπτεια ιδιωτικης ασφαλισης.Μυλος δηλαδή
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ