-
Υπαρχει καποια καλυψη για υφασματινη οροφη γκαμπριο?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υπαρχει καποια καλυψη για υφασματινη οροφη γκαμπριο?Δεν υπάρχει ειδική κάλυψη....καλύπτεται από το κανονικό συμβόλαιο για κακόβουλες ενέργεις αν έχεις πλήρη κάλυψη.
-
Εμένα σε μερικά ασφαλιστήρια το έγραφε ρητά όμως σαν έξτρα ασφάλεια!
Χμμμμ
--
Sent from my iPhone using Tapatalk -
308 ευρω(και επασφαλιστρο μεσα)το εξαμηνο στην ευρωπαικη πιστη η πιο απλη(ουτε καν θραυση κρυσταλλων) για golf iv 1.4
-
Ασφάλισα τελικά στην Anytime και τα 2 μου αυτοκίνητα. Xsara vts 1.600 του 01' με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 4000 τα πάντα όλα (κλοπές, κρύσταλλα, οδική κτλ) εκτός μικτής και νομικής κάλυψη (τι τον έχουμε τον δικηγόρο στη φαμίλια?) στα 212 το εξάμηνο και τα ίδια στο Twingo 1200 του 02' στα 192€ το εξάμηνο.
Αχρείαστη να 'ναι αλλά τουλάχιστον δεν δαγκώνει. Προσπαθώ να πείσω και τον πατέρα μου να σταματήσει να χορηγεί τον πράκτορά του και να με ακολουθήσει, δεν βλέπω να δυσκολεύομαι και πολύ...
sent from a universe far far away -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Εμένα σε μερικά ασφαλιστήρια το έγραφε ρητά όμως σαν έξτρα ασφάλεια!Χμμμμ
Θυμασαι σε ποια εταιρια και με τι ορους?
Δεν υπάρχει ειδική κάλυψη....καλύπτεται από το κανονικό συμβόλαιο για κακόβουλες ενέργεις αν έχεις πλήρη κάλυψη.
Δηλαδη, αν πχ βρεις την οροφη σκισμενη ή καμμενη απο τσιγαρο καλυπτεσαι?
-
Η Αγροτική 'σβού' μετα απο τους 5 μηνες που περιμενα για 50€ και την ανυπαρκτη εξυπηρετηση.
εκτος αυτου το νεο συμβολαιο ηρθε 10-12€ αυξημενο και πλησιαζει τα 200€ για απλες καλυψεις 1300 κυβικα.Η ΑΧΑ μου εκανε προσφορα με 164€ (βασικες καλυψεις παντα)
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
308 ευρω(και επασφαλιστρο μεσα)το εξαμηνο στην ευρωπαικη πιστη η πιο απλη(ουτε καν θραυση κρυσταλλων) για golf iv 1.4 -
Ελτεο ποσα δινεις εσυ για το λεον πλεον?
-
Mιλτιάδη δίνω για την μέση ασφάλιση της anytime €270.
-
Το επασφαλιστρο παιδια ειναι σημαντικο εξοδο εδω για το γκολφ του 91 πληρωνουμε καπου 230 το εξαμηνο για τις βασικες καλυψεις στη βικτωρια μαλιστα που το εχει κ φθηνοτερα απο τις αλλες...
-
Το επασφάλιστρο νέου οδηγού είναι το ασφάλιστρο αυξημένο κατά 30% (στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης και ιδίων ζημιών μόνο)
308-30% = 216 ....πάλι πολλά για βασική σε VW Golf4 1400...
-
Δεν ειναι 30% σε ολες, στο σαιτ της anytime πχ εβαλα μολις τωρα ενα γκολφ 4 1,4 με αξια στις 5Κ και μου εβγαλε 320/εξαμηνο με επασφαλιστρο και 187 χωρις!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το επασφάλιστρο νέου οδηγού είναι το ασφάλιστρο αυξημένο κατά 30% (στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης και ιδίων ζημιών μόνο)308-30% = 216 ....πάλι πολλά για βασική σε VW Golf4 1400...
ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ : από 20 % έως 100 %
ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ : από 60 % εως 160% του ΕΤΗΣΙΟΥ ασφαλιστρου ( αμεσα καταβλητέο ) και ενδεχομένως συμμετοχή στην ζημιά που έγινε.
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ : Πληρωμη του 50 % της ζημιάς ΚΑΙ αφαιρεση της προβλεπόμενης απαλλαγής ( το πρόστιμο που θα πληρώσουμε καλύπτει το 100% της ζημιας των άλλων όχι της δικής μας που περιορίζεται στο μισό ).
ΟΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ : Α) Ηλικία κάτω από: 23-25 έτη
β) ΔΙΠΛΩΜΑ κάτω από: 1-5 έτηΑναλόγως της εταιρίας διαμορφώνονται τα ανωτέρω ποσοστά και όρια ηλικίας/διπλώματος ( πάντα διαβάζουμε τους όρους κάθε εταιρίας για να γνωρίζουμε τι ισχύει σε αυτην )
-
Anytime και εγώ πλέον στο Scenic της συζύγου. Τελευταίο συμβόλαιο (ετήσιο) στην Υδρόγειο 539 € τα πάντα εκτός από μεικτή και οδική βοήθεια. Τώρα στην Anytime (και πάλι ετήσιο) 419 € τα πάντα (και οδική) εκτός από μεικτή. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό το deal.
-
Το τυρί με την Anytime το βλέπετε . . .
την φάκα την βλέπετε ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το τυρί με την Anytime το βλέπετε . . .την φάκα την βλέπετε ?
: hmm:
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το τυρί με την Anytime το βλέπετε . . .την φάκα την βλέπετε ?
Για πες.
-
Επειδή σε ένα τέτοιο ζήτημα δεν μπορώ να είμαι τόσο λακωνικός , έγραψα τον αναφερθέντα 'γραφικό' προβληματισμό.
Θέτω ένα ερώτημα για τις 'Online' ασφαλίσεις . . . και είμαι πρόθυμος να το συζητήσω αν κάποιος μου εξηγήσει από την πλευρά του τον λόγο της επιλογής αυτής .
-
Εγώ την επέλεξα επειδή έχω αυτοκίνητα 10ετίας και δεν με ενδιαφέρει η μικτή, έχω δικηγόρο στην οικογένεια οπότε δεν με ενδιαφέρει η νομική κάλυψη, είναι βαρβάτη εταιρεία οπότε δεν θα κλείσει εύκολα για να μείνω ξεκρέμαστος και το ασφαλίζω με τα πάντα όλα σε χαμηλότερη τιμή από άλλες εταιρείες που μου προσφέρουν μόνο βασικές καλύψεις. Ακόμα και απαλλαγή τρελή να έχει για κάποια πράγματα όπως χαλάζι κρύσταλλα κλοπή κτλ και πάλι καλύτερα να πληρώσω συμμετοχή παρά όλο το ποσό όπως σε άλλη ασφάλεια...
sent from a universe far far away
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ