-
προκειται να το παραλαβω αυτη την εβδομαδα...
για πρωτο εξαμηνο λεω να βαλω μικτη, η διαφορα ειναι στο 'ΖΗΜΙΑΙ ΙΔΙΟΥ'
ο ασφαλιστης μου ειπε θετικα στην ερωτηση οτι εννοει, ακομα και αν τρακαρω μονος μου..(εκει που πηγαινα ησυχος και ωραιος τσουπ πεταχτηκε ενα δεντρο...), ακομα και αν φταιω σε τρακα με αλλον, θα με αποζημιωσουν....
καταλαβα λαθος, ή ισχυει?
και ενα δευτερο....οι τιμες σε σχεση με οταν το εκλεισα επεσαν 4000...(Σκοντα).
αξιζει να κρατησω την παλια προσφορα ή να ζητησω αναπροσαρμογη για τα 20.000 οσο κανει τωρα δηλαδη??λεπτομερεια οτι το αγορασα ναι μεν 20.000 αλλα η επισημη τιμη ηταν ακομα 24000
-
Aυτό είναι η μεικτή, ναι. Τσέκαρε τι απαλλαγή έχει το συμβόλαιο για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό είναι η μεικτή, ναι. Τσέκαρε τι απαλλαγή έχει το συμβόλαιο για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.τι εννοεις 'απαλλαγη'?
ειναι μια μινιμουμ ζημια που πρεπει να την πληρωσω εγω και απο εκει και πανω η ασφαλιστικη?
-
Ακριβώς. Αν η ζημιά σου είναι πχ 2000 ευρώ και έχεις απαλλαγή 1000, εσύ θα πληρώσεις τα 1000 και τα υπόλοιπα η ασφαλιστική. Αν η απαλλαγή σου είναι 500, αυτά θα τα δώσεις εσύ και η ασφαλιστική σου τα 1500 κοκ.
-
ξεκαθαρο..μεχρι να σου τυχει υποθετω....
επισης το να σε τρακαρισει ανασφαλιστο, γυφτος χωρις πινακιδα και να την κανει....τι κανεις τοτε?
ειναι αλλη κατηγορια?
για πρωτη φορα που θα το ασφαλισω το καινουριο αμαξι τι θα προτεινες?....
δηλ κατι που ειναι φανερο αλλα ενδεχεται να το ξεχασω....
πχ δεν ηξερα οτι αλλο ολικη -αλλο μερικη κλοπη...(δεν ειναι ενιαια χρεωση...)
αλλο οι κακοβουλες ενεργειες...αλλο η αποπειρα κλοπης....αλλο η θραυση κρυσταλλων -
Yπάρχει κάλυψη για ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα. Όπως και να χει, θα αναγράφεται ρητά στο συμβόλαιό σου. Ρώτα ακριβώς σε τι καλύπτεσαι.
Προσωπικά, θεωρώ εκ των ουκ άνευ τη θραύση κρυστάλλων και τη νομική προστασία από τις έξτρα καλύψεις. Μικρό σχετικά κόστος, σε βγάζουν από μεγάλο μπελά αν τα χρειαστείς.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
προκειται να το παραλαβω αυτη την εβδομαδα...για πρωτο εξαμηνο λεω να βαλω μικτη, η διαφορα ειναι στο 'ΖΗΜΙΑΙ ΙΔΙΟΥ'
ο ασφαλιστης μου ειπε θετικα στην ερωτηση οτι εννοει, ακομα και αν τρακαρω μονος μου..(εκει που πηγαινα ησυχος και ωραιος τσουπ πεταχτηκε ενα δεντρο...), ακομα και αν φταιω σε τρακα με αλλον, θα με αποζημιωσουν....
καταλαβα λαθος, ή ισχυει?
και ενα δευτερο....οι τιμες σε σχεση με οταν το εκλεισα επεσαν 4000...(Σκοντα).
αξιζει να κρατησω την παλια προσφορα ή να ζητησω αναπροσαρμογη για τα 20.000 οσο κανει τωρα δηλαδη??λεπτομερεια οτι το αγορασα ναι μεν 20.000 αλλα η επισημη τιμη ηταν ακομα 24000
Θα το ασφαλίσεις για το ποσό που γράφει το επίσημο τιμολόγιο/απόδειξη αγοράς. (εκτός εάν του βάλεις πρόσθετα αξεσουάρ που δεν συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό τιμολόγιο/απόδειξη οπότε πρέπει να τα προσθέσεις στη τιμή επισυνάπτοντας τα πρόσθετα τιμολόγια ως δικαιολογητικά στην ασφαλιστική εταιρία σου )
-
ξεκαθαρο..μεχρι να σου τυχει υποθετω....επισης το να σε τρακαρισει ανασφαλιστο, γυφτος χωρις πινακιδα και να την κανει....τι κανεις τοτε?
ειναι αλλη κατηγορια?
για πρωτη φορα που θα το ασφαλισω το καινουριο αμαξι τι θα προτεινες?....
δηλ κατι που ειναι φανερο αλλα ενδεχεται να το ξεχασω....
πχ δεν ηξερα οτι αλλο ολικη -αλλο μερικη κλοπη...(δεν ειναι ενιαια χρεωση...)
αλλο οι κακοβουλες ενεργειες...αλλο η αποπειρα κλοπης....αλλο η θραυση κρυσταλλωναπό την στιγμή που έχεις επιλέξει την μικτή , δεν σε απασχολεί αν ο άλλος είναι ανασφάλιστος ή γύφτος χωρίς αριθμό γιατί θα σε καλύψει η μικτή ( μείον την απαλλαγή όπως έγραψε ο drdino )
Τώρα αν είναι ανασφάλιστος και υπάρχει πιστοποίηση ευθύνης του ανασφαλίστου από την αστυνομία , δεν θα σου παρακρατηθεί ούτε η απαλλαγή της μικτής . -
τι ειναι η απαλλαγη της μεικτης?
και αν εχουμε εγκαταλειψη, πως αποδεικνυεται οτι εφταιγε ο αλλος, ή δεν στουκαρα ή εκανα μονος την ζημια??
αντικειμενικα η μεικτη ειναι ακριβοτερη αλλα θα την συνιστουσατε?
-
Μερικές δημοσιεύσεις πιο πάνω:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακριβώς. Αν η ζημιά σου είναι πχ 2000 ευρώ και έχεις απαλλαγή 1000, εσύ θα πληρώσεις τα 1000 και τα υπόλοιπα η ασφαλιστική. Αν η απαλλαγή σου είναι 500, αυτά θα τα δώσεις εσύ και η ασφαλιστική σου τα 1500 κοκ.Αυτός που θα εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος θα αφήσει κάτι πίσω του. Οι πραγματογνώμονες δεν είναι βλάκες...
-
σωστος ....
γενικα απο τις εταιρειες βαση εξυπηρετησης πως τις αξιολογειτε;
απο λεφτ ααρχικα λεω τελικα για μεικτη...πολλα τα λεφτα δεν λεω αλλα για ενα 6μηνο λεω να ειμαι ηρεμος...
μεχρι να συνηθισω τις κουτσουλιες και τις μικροαμυχες χωρις να ερχεται εγκεφαλικο... -
σωστος ....γενικα απο τις εταιρειες βαση εξυπηρετησης πως τις αξιολογειτε;
απο λεφτ ααρχικα λεω τελικα για μεικτη...πολλα τα λεφτα δεν λεω αλλα για ενα 6μηνο λεω να ειμαι ηρεμος...
μεχρι να συνηθισω τις κουτσουλιες και τις μικροαμυχες χωρις να ερχεται εγκεφαλικο...Μα τις αμυχές και τις κουτσουλιες ΕΣΥ θα τις πληρώσεις έτσι κ αλλιώς αφού οι ζημιές αυτές δεν ξεπερνανε σε καμία περίπτωση το ποσό της απαλλαγής.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πήγα στο συνεργείο για εκτιμηση της ζημιάς, έχει γδαρθεί προφυλακτήρας, χτύπημα στο φτερό, φλασ και πιτσιλιστήρι.
Μου λέει ο τυπάς επειδή ο προφυλακτήρας έχει κι άλλο χτύπημα και το συγκεκριμένο επισκευάζεται, δεν θα δεχτουν να στον αλλάξουν.
Μπορώ να κάνω κατι?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πήγα στο συνεργείο για εκτιμηση της ζημιάς, έχει γδαρθεί προφυλακτήρας, χτύπημα στο φτερό, φλασ και πιτσιλιστήρι.Μου λέει ο τυπάς επειδή ο προφυλακτήρας έχει κι άλλο χτύπημα και το συγκεκριμένο επισκευάζεται, δεν θα δεχτουν να στον αλλάξουν.
Μπορώ να κάνω κατι?
Μπορείς ίσως να πάρεις την τιμή της επισκευής και να καλύψεις τα υπόλοιπα της αλλαγής με δικά σου έξοδα. Ρώτα τον πραγματογνώμονα και το συνεργείο.
-
δεν έχω σκοπό να πληρώσω τίποτα απ την τσέπη μου για τη συγκεκριμένη ζημιά ρε συ, για να αλλάξω προφυλακτήρα θα πρέπει να σκάσω ένα 300άρι, και προφανώς το θεωρώ περιττό, ας μείνει γδαρμένος
-
Κάποιος που έχει ασφαλιστεί στην Anytime να μου πει λίγο την διαδικασία; Βάζω τα στοιχεία και τα στέλνω online. Μετά τους στέλνω με φαξ άδεια και δίπλωμα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κ Μετά τους στέλνω με φαξ άδεια και δίπλωμα;Μόνο άδεια, αλλά εγώ την έστειλα την επόμενη μέρα όταν με πήραν τηλ. και μου τη ζήτησαν.
-
μήπως ξέρεις αν περνάει η prepaid visa στους τρόπους πληρωμής με πιστωτική;
-
Αμέ, με prepaid πλήρωσα.
-
Ωραία !!! Ευχαριστώ πολύ!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ