Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Προφανώς ο μηχανικός σου δεν έχει οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο με σωληνάκια υψηλής στα φρένα κολλημένος στη δική του νοοτροπία.
Τι πάει να πεί κορυφαίες για αυτοκίνητο 11ετίας, αν το σύστημα δεν έχει απώλειες και μετά από 20 χρόνια τις ίδιες πιέσεις θα μετράς, και γιατί αναφέρει την BMW ? Για να δώσει έμφαση στην δουλειά του ?
Ρε θα μας τρελλάνουνε στο τέλος.
Βασικά ο μηχανικός μου είναι και γνωστός οδηγός αγώνων με πολλές νίκες σε ράλλυ και αναβάσεις στο ενεργητικό του. Πιστεύω λοιπόν ότι ότι είπε δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Ο ίδιος στήνει το αγωνιστικό του και είναι ιδιοκτήτης καταστήματος γνωστής αλυσίδας συνεργείων. Τέλος, σ' αυτόν πηγαίνουμε εγώ και ο αδερφός μου χρόνια τώρα, μας έχει μάθει και πάντα μας λέει τι αξίζει και τι όχι να βάλουμε στο αυτοκίνητο και δεν προσπαθεί απλά να μας πουλήσει.
Όπως ανέφερα:
Μας είπε λοιπόν ότι τα σωληνάκια υψηλής δεν πρόκειται να προσδώσουν κάποια αισθητή διαφορά με τις εργοστασιακές δαγκάνες και τρόμπα φρένων.
Αναφερόμουν στην απόδοση και όχι στην αίσθηση, εκεί ναι, παραδέχτηκε ότι λογικά θα βελτιωθεί η σπογγώδης αίσθηση του πεντάλ.
Όσον αφορά ότι πρόκειται για αμάξι 11ετίας, δε μου φαίνεται παράλογο το να περιμένει κανείς ότι ένα αμάξι με 150000 χλμ χωρίς να έχει δεχτεί κάποια επέμβαση στα φρένα όλα αυτά τα χρόνια πλην της απλής αλλαγής αναλώσιμων ότι θα έχουν χάσει κάποιο ποσοστό της απόδοσής τους.
Ευχαριστώ για τις ευχές... θα τις μεταβιβάσω...