-
Ο χρήστης MIGa έγραψε:
MIGa has spoken............Το θεμα ειναι τι ειπε...
-
Sosta pige o vathmos sto gio to gio ennousa kai signwmi pou den dieykrinisa
-
Πάλι καλά που εννοούσες το γιομ οπότε δάχτυλο προτρέχοντος μυαλού την αλήθεια είπε!!
Ευχαριστώ που βοηθάτε, αυτήν την φορά την γλιτώσαμε!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ορθώς και ο Νουβολάρι έπρεπε να βγει, καθώς και ο Μπερντ Ροσεμάιερ δεν μετράει, οπότε ο Σουμάχερ προωθείται 5ος στη λίστα του ladaman11 και εκκρεμεί η 6η θέση του.Entaxei loipon 6 vazw ton Nigel Mansell
-
iceman τον Petterson προφανως θα τον εβαλες επειδη ειχε πει ο mika στην συνεντευξη με τον David οτι ηταν ο αγαπημενος του πιλοτος και ειχε κερδισει αγωνα καρτ στην τιμη του αφου σκοτωθηκε στο GP της Monza και το εμαθε μετα απο τον μπαμπα του κ μπλα μπλα μπλα............
Το ειχα ξεχασει εγω δυστυχως..... -
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
iceman τον Petterson προφανως θα τον εβαλες επειδη ειχε πει ο mika στην συνεντευξη με τον David οτι ηταν ο αγαπημενος του πιλοτος και ειχε κερδισει αγωνα καρτ στην τιμη του αφου σκοτωθηκε στο GP της Monza και το εμαθε μετα απο τον μπαμπα του κ μπλα μπλα μπλα............
Το ειχα ξεχασει εγω δυστυχως.....Μεσα εισαι!!!Κ γι αυτο αλλα οχι μονο.Ο Peterson ηταν εξαιρετικος κ σαν οδηγος κ σα χαρακτηρας ,(κατι μου θυμιζει........Α, το βρηκα!Τον ΜΙΚΑ!!!)
(Επρεπε να τον βαλλεις στη λιστα σου!) -
Επρεπε ρε συ αλλα τον ξεχασα τελιως.....Δεν πειραζει ειναι πολλοι που θα ηθελα να βαλω κ δεν εβαλα γιατι δεν χωρανε...Piquet,Stewart,Lauda κλπ........
-
Λοιπόν, μιας και τελείωσε πλέον η ψηφοφορία (άργησα και 1 βδομάδα να τα βγάλω... ) ιδού ο τελικός πίνακας:
110 Ayrton Senna
49 Alain Prost
38 Michael Schumacher
27 Juan Manuel Fangio
20 Nigel Mansell
19 Mika Hakkinen
17 Jim Clark
16 Gilles Villeneuve
6 Niki Lauda
3 Nelson Piquet
2 Jaques Villeneuve
2 Stirling Moss
1 Emerson Fittipaldi
1 Jackie Stewart
1 Ronnie Peterson
1 Jochen RindtΓια την ιστορία ψήφισαν 12 φορουμάδες (πολύ λίγοι ρε παιδιά.. ).
Άξιο παρατήρησης είναι πως το μέγιστο που θα μπορούσε θεωρητικά να πάρει κάποιος πιλότος ήταν 120 βαθμοί (12 άτομα επί 10 βαθμούς που δίνουν στον πρώτο), και ο Άυρτον Σέννα συγκέντρωσε 110! (Δεν μαγείρεψα τίποτα, αλήθεια σας λέω!! )Σε σχέση με τον προηγούμενο πίνακα το μόνο που ουσιαστικά άλλαξε ήταν η θέση του Μάνσελ, ο οποίος με τους βαθμούς που του έδωσε η 4η θέση του cmarin και η 6η θέση του ladaman11 πέρασε τρεις πιλότους, τους Mika Hakkinen, Jim Clark και Gilles Villeneuve.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για την ιστορία ψήφισαν 12 φορουμάδες (πολύ λίγοι ρε παιδιά.. ).
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Πραγματικά λίγοι....
Εγώ δεν ψήφισα και το έκανα συνειδητά, γιατί λόγω ηλικίας αδυνατώ να ψηφίσω τους καλύτερους πιλότους 'όλων των εποχών'. Η μόνη εποχή που έχω ζήσει είναι αυτή που τώρα διανύουμε και επίσης δεν έχω μελετήσει ή ασχοληθεί με παλαιότερες ώστε να μπορώ να εκφράσω γνώμη. -
1)J.M. Fangio
2)G. Villeneuve
3) Senna
4)Schumacher
5)Prost
6)Lauda -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Πραγματικά λίγοι....
Εγώ δεν ψήφισα και το έκανα συνειδητά, γιατί λόγω ηλικίας αδυνατώ να ψηφίσω τους καλύτερους πιλότους 'όλων των εποχών'. Η μόνη εποχή που έχω ζήσει είναι αυτή που τώρα διανύουμε και επίσης δεν έχω μελετήσει ή ασχοληθεί με παλαιότερες ώστε να μπορώ να εκφράσω γνώμη.Κι εγω το ιδιο. Πρωτον, η συγκριση μεταξυ διαφορετικων εποχων ελαχιστη αξια εχει (κατα τη γνωμη μου ειναι ατοπη). Δευτερον, πως μπορει καποιος να ψηφιζει πχ το Φαντζιο, οταν δεν τον εχει δει ουτε... ζωγραφιστο;;; (που λεει ο λογος). Τριτον, για τους δυο πρωτους λογους, ΠΑΝΤΑ τετοιες ψηφοφοριες ευνοουν τις νεοτερες υποψηφιοτητες σε γελοιο βαθμο (οχι μονο στο χωρο των αγωνων, αλλα σε καθε ειδους ψηφοφορια).
-
Το ίδιο συνέβει και με'μένα.Έζησα τον Senna,τους σύγχρονούς του και τους μετέπειτα,αλλά κανέναν απ'τους παλιότερους.
Πάντως νομίζω ότι αδικήθηκε ο Shumi..
Τέλος κι εγώ Senna θα ψήφιζα και όχι μόνο για την ταχύτητά του. Ηταν δαφορετικός... -
An o titlos gia 'pilotos' ennoei pistadwros kai oxi F1 mono egw pshfizw ena pou kai edeire kai einai zwntanos kai apporw pou kanenas sas de ton mnhmoneyei...
- Four-time Champ Car National Champion (1965, 1966, 1969, 1984)
- Formula One World Champion (1978)
- Daytona 500 winner (1967)
- Three-time Indy 500 pole winner (1966, 1967, 1987)
- Indy 500 winner (1969)
- Three-time 12 Hours of Sebring winner (1967, 1970, 1972)
- USAC National Dirt Track champion (1974)
- International Race of Champions titlist (1979)
- Named Driver of the Year in three different decades (1967, 1978, 1984)
- Named Driver of the Quarter Century (1992) by vote of past Drivers of the Year and panel of 12 journalists
- All-time leader in Champ Car pole positions won (67)
- All-time Champ Car lap leader (7,587)
- All-time record holder for Champ Car starts (407)
- All-time leader in wire-to-wire Champ Car victories (14)
- Only driver ever to win Champ Car races in four decades
- Only driver ever to win races in five decades
- Oldest race winner in recorded Champ Car history with 1993 victory at Phoenix
(53 years, 34 days) - Named Driver of the Century by The Associated Press (December 10, 1999),
tying with A.J. Foyt for this title. - Named Driver of the Century by RACER magazine (January, 2000)
-
Mιλάς για τον Mario Andretti? Συμφωνώ , το θέμα είναι όμως για πιλότους F1 και ο συγκεκριμένος δεν νομίζω ότι μπορεί να μπει στην 6άδα!
-
Simfono gia to Senna.Htane arxigos.Kai fenete kai apo ton tropo pou skotothike.Htane o 'kaliteros'tropos gia na mas afisei.Efigei prin ton pari h katifora kai etsi den mporoume na touu prosapsoume tipota agonistika.Ton fantazeste na zouse kai na itane sapiokilias sxoliastis agonwn klp.Den tha tou pigene.Episis magkitis odigos ipirxe kai o eglezos more...pos ton legane....Hill...Damon Hill...Poli mouri o tipos.Ton pire to mati mou teleftea kai exei ginei poli roker.Mali kotsida kai de simazevete,alla magas...Panta
-
estw kai kathysterimena (kalws sas vrika)....
de mporw na min parathesw tin apopsi mou kai egw...1.Ayrton
2.Nelson Piquet
3.Gilles Villeneuve
4.Alain Prost
5.Nigel Mansell
6.Michael Schumacher...kathe fora pou vlepw to prosperasma apo tin exwteriki me to plai tou piquet ston ayrton sto ougkriko gp ... sta prwta vimata tou ayrton stin f1...epanalamvanw...'einai trelloi oi brazilianoi'
-
Ο χρήστης crystal έγραψε:
...kathe fora pou vlepw to prosperasma apo tin exwteriki me to plai tou piquet ston ayrton sto ougkriko gp ... sta prwta vimata tou ayrton stin f1...epanalamvanw...'einai trelloi oi brazilianoi'Καλωσόρισες! Προσπάθησε να γράφεις με Ελληνικά γιατί είναι πιο εύκολο για τους άλλους να σε διαβάζουν...
Το προσπέρασμα μάλλον δεν το έχεις δει πολλές φορές γιατί ήταν από την εσωτερική... Όντως ήταν απίστευτο!!!
-
...Και ομως...το προσπερασμα στο οποιο εγω αναφερομαι ΕΙΝΑΙ απο την εξωτερικη στο τελος ευθειας και ακολουθει δεξια στροφη...στο Ουγγρικο gp του 1986...αν υπαρχει και καποιο αλλο στιγμιοτυπο θα ηθελα πολυ να το δω και αυτο...
-
Ο χρήστης crystal έγραψε:
...Και ομως...το προσπερασμα στο οποιο εγω αναφερομαι ΕΙΝΑΙ απο την εξωτερικη στο τελος ευθειας και ακολουθει δεξια στροφη...στο Ουγγρικο gp του 1986...αν υπαρχει και καποιο αλλο στιγμιοτυπο θα ηθελα πολυ να το δω και αυτο...Όντως έχεις δίκιο.
Εγώ αναφερόμουν στην ΑΠΟΠΕΙΡΑ προσπεράσματος που έγινε μερικούς γύρους πιο πριν αλλα ο ΝΠ έχασε τα φρένα και ο ΑΣ τον ξαναπροσπέρασε... -
Tazio Nuvolari
Alberto Ascari
Juan Manuel Fagio
Nicki Lauda
Alen Prost
SENNA
Schumi
Οι καλύτεροι πιλότοι όλων των εποχών (II)