-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..και δες το και αλλιως.. σε ποιο αλλο φορουμ του κοσμου υπαρχουνε 115 σελιδες για ενα αμαξι που δεν εχει κυκλοφορησει?
οι πιο διαβασμενοι στη θεωρια στον κοσμο για αυτο το αμαξι βρισκονται εδω μεσα! και καννας-δυο που να το εχουνε καβαλησει κιολας..Kαλά ξεράθηκα λέμε
-
γιατι ρε babbi? ψεμματα λεω? αμα σας ρωτησω τι χρωμα και κωδικο εχει η βιδα που σφιγγει τη θηκη του ραδιοcd στην κονσολα, θα το βρειτε και θα μου το απαντησετε..
και φωτογραφια θα μου βαλετε κιολας!! και εναλλακτικες! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..και δες το και αλλιως.. σε ποιο αλλο φορουμ του κοσμου υπαρχουνε 115 σελιδες για ενα αμαξι που δεν εχει κυκλοφορησει?
Και όμως οι 8 πρώτες 159 είναι ανάμεσα μας απο τον Σεπτεμβριο....
Αναρωτιέμαι σε τί τιμή τις πήραν αφού πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε η αντιπροσωπία τις τιμές...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
γιατι ρε babbi? ψεμματα λεω? αμα σας ρωτησω τι χρωμα και κωδικο εχει η βιδα που σφιγγει τη θηκη του ραδιοcd στην κονσολα, θα το βρειτε και θα μου το απαντησετε..
και φωτογραφια θα μου βαλετε κιολας!! και εναλλακτικες!Καθόλου δεν λες ψέμματα. Απλά με πολύ ευφυή και σαρκαστικό τρόπο παρουσίασες την κατάσταση !!
Πάντως εδώ πέρα από τις συζητήσεις είμαστε και μια παρέα και έχουμε και τα κολλήματά μας. Το ότι ξεφεύγουμε από υπερβολική αγάπη η μίσος απέναντι σε ένα μοντέλο/εταιρία εμένα δεν με ενοχλεί. Κάνει το φόρουμ λιγότερο ξενέρωτο.
-
.... τελικα φιλε angel rabbit θα ρωτησεις κατι?
οπως βλεπεις εχεις βαλει μια μαχη σε pause mode! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ALFAROMEO 159!
Λάθος!
Το θέμα είναι η Alfa Romeo 159 P
αληθεια... τι ειναι το p????
το θεμα μας λοιπον ξαναεγινε η alfa159...
-
ε μην ρωτας κι εσυ τις ερωτησεις παγιδες!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
115 σελίδες είναι πολύ δύσκολο να διαβαστούν και ακόμα πιο δύσκολο να διαχωριστούν.
Και μάλιστα για ένα μοντέλο που ακόμα δεν κυκλοφόρησε!!Ας μην μπούμε όμως και στα προσωπικά. Φτανει η κονταρομαχία σχετικά με το ποιό είναι καλύτερο από ποιό!!!
αυτό έχει λυθεί, ΤΟ 159 είναι προφανώς
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Και όμως οι 8 πρώτες 159 είναι ανάμεσα μας απο τον Σεπτεμβριο....
Αναρωτιέμαι σε τί τιμή τις πήραν αφού πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε η αντιπροσωπία τις τιμές...
αυτές που θα δεις στα περιοδικά είναι και τα δημοσιογραφικά ταξινομούνται κανονικά
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ALFAROMEO 159!
Λάθος!
Το θέμα είναι η Alfa Romeo 159 P
αληθεια... τι ειναι το p????
το θεμα μας λοιπον ξαναεγινε η alfa159...
premium, proto etc...
-
πολύ αυτοκίνητο η νέα alfa159 !!
-
Καλώς τα μας και ας άργησαν...
Most beautiful sprorts sedan in the world...http://www.italiaspeed.com/2005/cars/al ... /3110.html
-
Για λίγο 'έφαγε' την 3άρα, εμποδίζοντάς την να ανακυρηχθεί το πιο όμορφο σεντάν...
-
Ãéá ëßãï 'Ýöáãå' ôçí 3Üñá, åìðïäßæïíôÜò ôçí íá áíáêõñç÷èåß ôï ðéï üìïñöï óåíôÜí... -
Καλησπέρα σε όλους!
Πρώτη μου δημοσίευση η παρούσα κ επέλεξα να είναι σε topic που αφορά Alfa Ρομεο κ μάλιστα την καινούργια της οικογενείας!
Δεν έχω κ πολλά να πω αφού (ναι, ναι) διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις στο topic αυτό κ με καλύπτουν οι προ'λαλήσαντες'...(βέβαια όπως σε κάθε φόρουμ υπήρχαν πολλές απόψεις διαφορετικές και κάποιες αρκετά κακεντρεχείς θα έλεγα αλλά δε βαριέσαι ...)
Απλώς ανυπομονώ να πάω στο σαλόνι αυτοκινήτου κ να τη δω από κοντά, είμαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερη από τις φωτό... -
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Πρώτη μου δημοσίευση η παρούσα κ επέλεξα να είναι σε topic που αφορά Alfa Ρομεο κ μάλιστα την καινούργια της οικογενείας!
Δεν έχω κ πολλά να πω αφού (ναι, ναι) διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις στο topic αυτό κ με καλύπτουν οι προ'λαλήσαντες'...(βέβαια όπως σε κάθε φόρουμ υπήρχαν πολλές απόψεις διαφορετικές και κάποιες αρκετά κακεντρεχείς θα έλεγα αλλά δε βαριέσαι ...)
Απλώς ανυπομονώ να πάω στο σαλόνι αυτοκινήτου κ να τη δω από κοντά, είμαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερη από τις φωτό...To αμάξι το είδα ζωντανό στο Imperial Λάρισας όπου έγινε η Πανελλήνια παρουσίαση. Παρόλο που μοιάζει στις φώτο με 156 δεν έχει καμία σχέση. Είναι πολύ πιο σπορτιφ, με φουσκωμένα φτερά, επιβλητική μούρη ειδικά από το πλάι, προσοχή στην λεπτομέρεια όπως το ασορτί κάτω μισό του καθρέπτη με τα βαθουλώματα για τα χερούλια και οι διπλές εξατμίσεις. Φαίνεται πολύ πιο δεμένο από την 156, και παρόλο που είναι μεγαλύτερο, κρύβει τον όγκο του.
Το εσωτερικό απλά άπαικτο. Περιμένω πως και πως να κάνω τετσ ντράιβ και να δω άρθρα δοκιμής στους 4Τ.
Πολύ -
Âñå ðáëéüðáéäï car_crazy ðïõ ôï îÝóêüíéóåò áõôü ãéá ôçí Audi?
¢êïõ óýìðôùóç...
Ðñüóöáôá äéÜâáæá Ýíá ðáëéüôåñï Üñèñï ôïõ LKJ Setright óôïõò 4Ô -ôñéåôßáò íïìßæù - óôï ïðïßï ãñÜöåé ãéá ôá øÝìáôá ôùí áõôïêéíçôïâéïìç÷áíéþí.Êáé îÝñåéò ðéï Ý÷åé óáí ðñþôï ðáãêïóìßùò øÝìá?Äåí óïõ ëÝù - äåí óïõ ëÝù...
¹ôáí ôï ðñþôï ìÝñïò...ôï Ýêïøá áëëÜ êÜðïõ ôï Ý÷ùóá óôï áñ÷åßï ìïõ.Åßíáé æÞôçìá çìåñþí íá ôï îáíáâñù.
Ikar äåí Ý÷ù ôçí áðáßôçóç íá ãíùñßæåéò ôïí Setright...Åßðáìå, åßìáé Üó÷åôïò åãþ êé Ý÷ïõí ìáæåõôåß üëïé ïé ó÷åôéêïß åäþ (ìáæß ìå óÝíá) ðïõ åêôüò áðü ößäéá ðåôÜíå ôá Üðåéñá ëÜèç. Óõíå÷ßóôå
Íá äåéò áðü ðüôå ÷ñïíïëïãåßôáé ç Audi (Horch)...
Óå ðáñáêáëþ...ðïéï ëÜèïò Ý÷ù êÜíåé?´
Ôé ó÷Ýóç Ý÷åé ç Audi ìå ôçí Horch?ÐÝñá áðü ôïí éäñõôÞ êáé ôï Ýîõðíï ëïãïðáßãíéï óôï üíïìá (Horch=Audi=Üêïõ)?Ðñéí ôçí óõã÷þíåõóç ôùí ðÝíôå åôáéñéþí äåí Þôáí ðëÞñùò áíåîÜñôçôåò?Äåí ôçí ðïýëçóå ï ößëïò Áõãïýóôïò íùñßò-íùñßò êáé ôçí áðáñíÞèçêå?
Êáé ðïéá ç éóôïñßá ôïõò?Ìå ôçí äéêÞ óïõ ëïãéêÞ ìåôÜ áðü 50 ÷ñüíéá êáé ç -êáôÜ ôá Üëëá áîéïëïãüôáôç - ÊÉÁ èá Ý÷åé éóôïñßá.¸ôóé íáé.Óõìöùíïýìå.¼÷é üìùò ïôß èá Ý÷ïõí ðñïóöÝñåé êáé êÜôé óçìáíôéêü ôå÷íïëïãéêÜ Þ áãùíéóôéêÜ.
¸÷åé ðåé ðïôÝ êáíåßò ïôß åðåéäÞ ç Lancia áíÞêåé óôïí ßäéï üìéëï ìå ôçí Fiat áðüêôçóå îÜöíïõ ôçí áãùíéóôéêÞ ôçò éóôïñßá?¹ ìÞðùò ç Ferrari , ôçò Maserati?¹ ìÞðùò ç Magnetti Marelli ôçò Alfa,Þ ç Iveco ôçò Abarth?
Åíþ óôçí ðåñßðôùóç Alfa êáé Ferrari áõôü ìðïñåßò ãéá Ýíá äéÜóôçìá íá ôï ðåéò áöïý Þôáí êïéíÞ.Ãéá íá ìÞ ëÝìå áíáêñßâåéåò...
Πραγματικά λαμπρή ιστορία...
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Απλώς ανυπομονώ να πάω στο σαλόνι αυτοκινήτου κ να τη δω από κοντά, είμαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερη από τις φωτό...καλως ηρθες..
ενα ενδιαφερον λινκ για σενα: http://www.alfisti.gr -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Βρε παλιόπαιδο car_crazy που το ξέσκόνισες αυτό για την Audi?
’κου σύμπτωση...
Πρόσφατα διάβαζα ένα παλιότερο άρθρο του LKJ Setright στους 4Τ -τριετίας νομίζω - στο οποίο γράφει για τα ψέματα των αυτοκινητοβιομηχανιών.Και ξέρεις πιο έχει σαν πρώτο παγκοσμίως ψέμα?Δεν σου λέω - δεν σου λέω...
Ήταν το πρώτο μέρος...το έκοψα αλλά κάπου το έχωσα στο αρχείο μου.Είναι ζήτημα ημερών να το ξαναβρω.
Ikar δεν έχω την απαίτηση να γνωρίζεις τον Setright...Είπαμε, είμαι άσχετος εγώ κι έχουν μαζευτεί όλοι οι σχετικοί εδώ (μαζί με σένα) που εκτός από φίδια πετάνε τα άπειρα λάθη. Συνεχίστε
Να δεις από πότε χρονολογείται η Audi (Horch)...
Σε παρακαλώ...ποιο λάθος έχω κάνει?΄
Τι σχέση έχει η Audi με την Horch?Πέρα από τον ιδρυτή και το έξυπνο λογοπαίγνιο στο όνομα (Horch=Audi=άκου)?Πριν την συγχώνευση των πέντε εταιριών δεν ήταν πλήρως ανεξάρτητες?Δεν την πούλησε ο φίλος Αυγούστος νωρίς-νωρίς και την απαρνήθηκε?
Και ποια η ιστορία τους?Με την δική σου λογική μετά από 50 χρόνια και η -κατά τα άλλα αξιολογότατη - ΚΙΑ θα έχει ιστορία.Έτσι ναι.Συμφωνούμε.Όχι όμως οτί θα έχουν προσφέρει και κάτι σημαντικό τεχνολογικά ή αγωνιστικά.
Έχει πει ποτέ κανείς οτί επειδή η Lancia ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Fiat απόκτησε ξάφνου την αγωνιστική της ιστορία?Ή μήπως η Ferrari , της Maserati?Ή μήπως η Magnetti Marelli της Alfa,ή η Iveco της Abarth?
Ενώ στην περίπτωση Alfa και Ferrari αυτό μπορείς για ένα διάστημα να το πεις αφού ήταν κοινή.Για να μή λέμε ανακρίβειες...
Πραγματικά λαμπρή ιστορία...
Πρόλαβες και τα διάβασες όλα;;;
-
Παιδιά, το θέμα δεν είναι ούτε η Audi ούτε η BMW, υπάρχουν αντίστοιχα θέματα. Παρακαλώ ας μείνουμε στην 159.
(Moderator nass)
Alfa Romeo 159 & 159TBi