-
Το θεμα ειναι οτι επιμενει.Να ελεγε την γνωμη του οκ αλλα εχει παρα γινει το πραγμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πωωωω ρε σεις..και νομιζα οτι ο κιουσης ηταν χαζουλης... Πταισματα αυτα που γραφει ο κιουσης μπροστα σ αυτα του αλλου του φρουτου.. Τι ΖΩΑΔΙ θεε μου...και θελει να μας πεισει οτι το ελληνικο κρατος δεν του εχει αφαιρεσει το διακιωμα ψηφου...ουστ ρε.. εμεις φταιμε που δε βαζετε μυαλο και παρα τα δεινα που εχεις περασει με το bravo επιμενετε ιταλικα και μαλιστα αδοκιμαστο μοτερ
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Ενώ του Αγγελόπουλου είναι blockbaster!! Εκτίθεσαι...
Δεν τσιμπάει ο 'Ελληνας στο δόλωμα-tbi, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε πια
Αυτό μάλλον ευσεβής πόθος σου (και έντονο τρολλάρισμα) αφού τα στιγνά νούμερα λένε κάτι άλλο..
οτι από τον Ιούλιο που ουσιαστικά ήρθε η 1750 η Alfa-Romeo η εταιρία έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις της...
και τρίπλασιάσει τα ποσοστά σε σχέση με την ίδια περυσινή περίοδο... -
Ο Βusso που είναι να τα δει αυτά;
Έτσι όπως το βλέπω στο τέλος όλα θα αλλάξουν (ακόμα και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα παίζουν φιλικό)και η κόντρα εδώ θα συνεχίζεται κανονικά και δίχως έλεος! -
Eλατε ρε παιδια αφηστε τον σαξουρα , μ αυτα που του γραψατε εξαφανιστηκε ... Κ μολις εμφανιστει θα απαντησει αλλα ντ αλλων ( ομως δεν εχει το πρεστιζ του Α4 η 159 ) η κατι αντιστοιχο. Δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτει οτι το γκρουπ τον ηπιε κανονικα στην συγκριση α4-159 , οτι στοιχεια κ να παραθεσετε .
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Έτσι όπως το βλέπω στο τέλος όλα θα αλλάξουν (ακόμα και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα παίζουν φιλικό)και η κόντρα εδώ θα συνεχίζεται κανονικά και δίχως έλεος! -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Eλατε ρε παιδια αφηστε τον σαξουρα , μ αυτα που του γραψατε εξαφανιστηκε ... Κ μολις εμφανιστει θα απαντησει αλλα ντ αλλων ( ομως δεν εχει το πρεστιζ του Α4 η 159 ) η κατι αντιστοιχο. Δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτει οτι το γκρουπ τον ηπιε κανονικα στην συγκριση α4-159 , οτι στοιχεια κ να παραθεσετε .το γιατι τον ηπιε δεν καταλαβα? επειδη η 159 δεν εχει πουλησει απολυτως τιποτα και τη σκοτωνουν μπας και πουλησουν τιποτα?
ειναι καλυτερο αυτοκινητο η 159 κοντρα σε ενα 2λιτρο Α4?μονο καλυτερο deal ειναι λογω συνθηκων..δωρο με τα γαριδακια
οι πωλησεις ποσο αυτξηθηκαν? απο 40 159 πουλανε 80?
Έτσι όπως το βλέπω στο τέλος όλα θα αλλάξουν (ακόμα και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα παίζουν φιλικό)και η κόντρα εδώ θα συνεχίζεται κανονικά και δίχως έλεος!οι ιταλοι ηταν με τον αξονα και τον ηπιαν και αυτοι
-
Βασικα ρε κιουση,νταξ καλο παιδι εισαι δε λεω,αλλα πες μου κατι. Εισαι λιγο η πολυ βλακακος;Εσυ τι θεωρεις;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Eλατε ρε παιδια αφηστε τον σαξουρα , μ αυτα που του γραψατε εξαφανιστηκε ... Κ μολις εμφανιστει θα απαντησει αλλα ντ αλλων ( ομως δεν εχει το πρεστιζ του Α4 η 159 ) η κατι αντιστοιχο. Δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτει οτι το γκρουπ τον ηπιε κανονικα στην συγκριση α4-159 , οτι στοιχεια κ να παραθεσετε .
το γιατι τον ηπιε δεν καταλαβα? επειδη η 159 δεν εχει πουλησει απολυτως τιποτα και τη σκοτωνουν μπας και πουλησουν τιποτα?
ειναι καλυτερο αυτοκινητο η 159 κοντρα σε ενα 2λιτρο Α4?μονο καλυτερο deal ειναι λογω συνθηκων..δωρο με τα γαριδακια
οι πωλησεις ποσο αυτξηθηκαν? απο 40 159 πουλανε 80?
Έτσι όπως το βλέπω στο τέλος όλα θα αλλάξουν (ακόμα και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα παίζουν φιλικό)και η κόντρα εδώ θα συνεχίζεται κανονικά και δίχως έλεος!οι ιταλοι ηταν με τον αξονα και τον ηπιαν και αυτοι
Έλα εσύ είσαι έξυπνος άνθρωπος αντίθετα με τα αποτελέσματα των τεστ! Μη συνεχίζεις το θέατρο του παραλόγου!
-
Tι γιατι βρε κιουση ? Εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα , ειναι πιο γρηγορο ΠΑΝΤΟΥ , ειναι πιο ομορφο , ειναι πιο εξεζητημενη επιλογη . Τι αλλο θες ?
-
ειναι καλυτερο αυτοκινητο η 159 κοντρα σε ενα 2λιτρο Α4?Η 59 δεν ειναι διλιτρη..
βασικα μας κουρασατε.Εσυ το ζωακι και το αλλο το ζωαδι.Ειστε πολυ amateurs ακομα στο τρολαρισμα και το κανετε και αθλια δειχνοντας τις χτυπητες αδυναμιες σας..
Κιουση μου λογια ανθρωπων που δεν εχουν η δε γουσταρουν αλφα στις πιο πισω σελιδες λενε την αληθεια.Εσυ κοιμησου κανα διωρακι ακομα να ονειρευτεις οτι Α4 ειναι γρηγοροτερο απο την 59 που αφηνες να εννοηθει πιο πισω...
Και στο ειχα πει,να πεις οτι δε στο χα πει; ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΝ,ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ. -
Ο καθενας επιλεγει το αμαξι που αυτος νιωθει οτι ειναι καλυτερο γι'αυτον.
Το προβλημα ειναι οταν επιμενει να προσπαθει να πεισει τους αλλους για το οτι εκανε την καλυτερη επιλογη.Δεν χρειαζεται να πεισει κανεναν για το τι αγορασε.Δικη του επιλογη ειναι.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Tι γιατι βρε κιουση ? Εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα , ειναι πιο γρηγορο ΠΑΝΤΟΥ , ειναι πιο ομορφο , ειναι πιο εξεζητημενη επιλογη . Τι αλλο θες ?πιο γρηγορο και καλυτερο απο ενα 'σωστο' Α4 δεν ειναι (πιο ομορφο ναι ειναι) , απλα για να παρεις αυτο το σωστο Α4 θα πρεπει να τα σκασεις χοντρα..στα λεφτα της 159 δεν παιρνεις αντιστοιχα καλο Α4 συμφωνοι..
απλα μη μου συγκρινετε το Α4 με την 159 γενικα επειδη εβγαλε μια καλη εκδοση και τη δινει κοψοχρονια σε σχεση με τον ανταγωνισμο που πουλαει και δεν εχει αναγκη να ριξει τις τιμες του..
νομιζω ειναι πολυ ξεκαθαρο αυτο που λεω..
αφου το πατε και με τα κυβικα μηπως θελετε να συγκρινουμε την 1.9 με το 2λιτρο, ειναι πολυ πιο κοντα απο την 1.75
-
Ώπα...για μισό λεπτό.Πρώτον θεωρώ ότι η 159 **δεν **είναι καλύτερη από το Α4 το 2λιτρο τo quattro.Όμως για να πάρεις το Α4 θέλεις ένα 45άρι στο νερό που σημαίνει ότι η διαφορά είναι γύρω στις 13000 ευρώ(αν υποθέσουμε ότι βάζουμε στην Alfa τα ίδια έξτρα με το Α4 και φτάνει τα 32000 ευρώ πάνω κάτω) τα οποία είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.Συνεπώς η Αlfa έχει κάθε λόγο να πουλήσει καθώς η τιμή είναι πρόκληση ιδιαίτερα όταν η 2.2 ξεκίναγε από τα 33000...
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ώπα...για μισό λεπτό.Πρώτον θεωρώ ότι η 159 **δεν **είναι καλύτερη από το Α4 το 2λιτρο τo quattro.Όμως για να πάρεις το Α4 θέλεις ένα 45άρι στο νερό που σημαίνει ότι η διαφορά είναι γύρω στις 13000 ευρώ(αν υποθέσουμε ότι βάζουμε στην Alfa τα ίδια έξτρα με το Α4 και φτάνει τα 32000 ευρώ πάνω κάτω) τα οποία είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.Συνεπώς η Αlfa έχει κάθε λόγο να πουλήσει καθώς η τιμή είναι πρόκληση ιδιαίτερα όταν η 2.2 ξεκίναγε από τα 33000...αυτο λεω τοση ωρα , αλλα οι παρωπιδες του πασχου δεν τον αφηνουν να δει..
ο στεφανος απλα παρασυρεται
-
Tι γιατι βρε κιουση ? Εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα , ειναι πιο γρηγορο ΠΑΝΤΟΥ , ειναι πιο ομορφο , ειναι πιο εξεζητημενη επιλογη . Τι αλλο θες ?
πιο γρηγορο και καλυτερο απο ενα 'σωστο' Α4 δεν ειναι (πιο ομορφο ναι ειναι) , απλα για να παρεις αυτο το σωστο Α4 θα πρεπει να τα σκασεις χοντρα..στα λεφτα της 159 δεν παιρνεις αντιστοιχα καλο Α4 συμφωνοι..
απλα μη μου συγκρινετε το Α4 με την 159 γενικα επειδη εβγαλε μια καλη εκδοση και τη δινει κοψοχρονια σε σχεση με τον ανταγωνισμο που πουλαει και δεν εχει αναγκη να ριξει τις τιμες του..
νομιζω ειναι πολυ ξεκαθαρο αυτο που λεω..
Αυτό πιστεύω και γω σίγουρα το καλύτερο μεσαίο sedan μέχρι τα 30κ από κει και πάνω όμως και όσο ανεβαίνουμε κυβικά ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός.
-
βασικα οσο ανεβαινουμε πιο πανω η αλφα ειναι απλα ανυπαρκτη
-
Ώπα...για μισό λεπτό.Πρώτον θεωρώ ότι η 159 **δεν **είναι καλύτερη από το Α4 το 2λιτρο τo quattro.Όμως για να πάρεις το Α4 θέλεις ένα 45άρι στο νερό που σημαίνει ότι η διαφορά είναι γύρω στις 13000 ευρώ(αν υποθέσουμε ότι βάζουμε στην Alfa τα ίδια έξτρα με το Α4 και φτάνει τα 32000 ευρώ πάνω κάτω) τα οποία είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.Συνεπώς η Αlfa έχει κάθε λόγο να πουλήσει καθώς η τιμή είναι πρόκληση ιδιαίτερα όταν η 2.2 ξεκίναγε από τα 33000...
αυτο λεω τοση ωρα , αλλα οι παρωπιδες του πασχου δεν τον αφηνουν να δει..
Μλκ ειναι η προτελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου γιατι ελεγα οτι δεν μπορει να εισαι τοσο χαζος αν και σε συμπαθω πολυ. Αυτα που γραφεις απο χτες δεν εχουν προηγουμενο.
Εγω ο ιδιος σου ειπα πριν οτι η 59 δεν ειναι διλιτρη. Απο αυτο εσυ τι καταλαβαινεις οτι ειναι διλιτρη η 59; Δλδ στο τελος θα με κανεις να σου πω οτι αυτο το γραμμα--->α λεγετα αλφα και ειναι το πρωτο της αλφαβητου.. Ελεος ομως.βαλε σε μια σειρα αυτα που διαβαζεις στο κεφαλι σου.και τελος :Εσυ κοιμησου κανα διωρακι ακομα να ονειρευτεις οτι Α4 ειναι γρηγοροτερο απο την 59 που αφηνες να εννοηθει πιο πισω...
Και στο ειχα πει,να πεις οτι δε στο χα πει; ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΝ,ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ. -
αυτο λεω τοση ωρα , αλλα οι παρωπιδες του πασχου δεν τον αφηνουν να δει..
Όλο ξεχνιέσαι! Είπαμε εγώ είμαι πολυσυλλεκτικός και υπερκομματικός! Συν του ότι τα έχω οδηγήσει όλα αυτά για τα οποία μιλάνε πολλοί ελαφρά τη καρδία και έχω άποψη! Απλά τα θέλω μου είναι συγκεκριμένα και καλύπτονται εύκολα με ένα οποιοδήποτε σταυρόφιδο!!
-
Βέβαια τότε θα έρθω εγώ και θα σε ρωτήσω, γιατί να θες να πας παραπάνω από 1800 turbo; Για να σκας χιλιάδες ευρώ ΚΑΘΕ χρόνο στο Ελληνικό κράτος ως νταβατζιλίκι;
Alfa Romeo 159 & 159TBi