-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
πέρα από τι πιστευώ εγώ η όχι , θα ήταν λανθασμένο να υποτιμά την απήχηση αυτών των ονομάτων σε κάποιο κοινό, πού είτε είναι συλλέκτες, είτε αρκετά μεγάλοι για να θυμούνται κάποιες άλλες εποχές, είτε απλά νέοι που όμως ενδιαφέρονται πραγματικά για την αυτοκίνηση και έχουν διαβάσει και 1-2 πράγματα παραπάνω.επί του topic τώρα:
Νέο Selespeed κιβώτιο για την 159 2.2 JTS μέσα στο καλοκαίρι. (κατασκευής Magneti Marelli)
Ξέρεις έναν νέο που να μην είναι κολλημένος με την AR και να έχει πιο πάνω το όνομα AR από αυτό της Ferrari?
-
υπαρχουν νεοι κολλημενοι με αλφα????????
ολοι με κατι γκολφ, κατι σαξοραλλα και ΤΤ ειναι....ποιος να ασχοληθει με τις αλφα...?????
και δω που τα λεμε ποιος να συγκινηθει...η 159 μονο για νεους δεν ειναι, λιγο η μπρερα σε αυτους που διαβαζουν κανα περιοδικο παραπανω και ξερουν ποια ειναι και μετα η 147 που με τη τιμη που εχει ειναι λιγο δυσκολο να απασχολησει εστω και μτχ....
λαθος της αλφα να μη δημιουργησει νεα γενια οπαδων...αμα περιμενει απο τους 40-50αρηδες σωθηκε...
ας παρει παραδειγμα την vw με 300 διαφορετικες εκδοσεις του ιδιου αυτοκινητου που καταφερνει και πασαροντας φυκια για μεταξωτες κορδελες προσεγγιζει τη νεα γενια οδηγων... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
**υπαρχουν νεοι κολλημενοι με αλφα???????? **:iconcool:ολοι με κατι γκολφ, κατι σαξοραλλα και ΤΤ ειναι....ποιος να ασχοληθει με τις αλφα...?????
και δω που τα λεμε ποιος να συγκινηθει...η 159 μονο για νεους δεν ειναι, λιγο η μπρερα σε αυτους που διαβαζουν κανα περιοδικο παραπανω και ξερουν ποια ειναι και μετα η 147 που με τη τιμη που εχει ειναι λιγο δυσκολο να απασχολησει εστω και μτχ....
λαθος της αλφα να μη δημιουργησει νεα γενια οπαδων...αμα περιμενει απο τους 40-50αρηδες σωθηκε...
ας παρει παραδειγμα την vw με 300 διαφορετικες εκδοσεις του ιδιου αυτοκινητου που καταφερνει και πασαροντας φυκια για μεταξωτες κορδελες προσεγγιζει τη νεα γενια οδηγων...Ναι!!! Εγώ!!!
-
βρηκαμε εναν...
-
Κι εγώ
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Κι εγώνέους είπαμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι εγώ
νέους είπαμε
-
να θεσω μια ερωτηση που μου ρθε στο μυαλο :
η αλφα ρομεο θα μπει μεσα με την 159 ή ιδεα μου ειναι???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να θεσω μια ερωτηση που μου ρθε στο μυαλο :η αλφα ρομεο θα μπει μεσα με την 159 ή ιδεα μου ειναι???
καλα ρε, βαλτος εισαι???
πανω που ηρεμισαμε! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα ρε, βαλτος εισαι???
πανω που ηρεμισαμε!την ειχα καιρο μεσα μου και ειπα να την εξωτερικευσω.....
-
καλα ρε, βαλτος εισαι???
πανω που ηρεμισαμε!την ειχα καιρο μεσα μου και ειπα να την εξωτερικευσω.....
νωρις το θυμηθηκες!
εχουμε 'τσακωθει' με 10000 ποστ εδω μεσα...εδω δε νομιζω παντως να μπει μεσα, γιατι το λες αυτο?
-
Αν μπει μέσα με την 159, θα μπει μέσα και με τη Brera [δεν έχω δει τι πωλήσεις έχουν και οι δύο σε διεθνές επίπεδο, αλλά ακόμα να δω κάποια από αυτές στο δρόμο]. Μόνο μια καλή 149 θα ξελασπώσει την εταιρεία, γιατί με ένα χαρτί μείον (156) χαιρέτα μου τον πλάτανο.
-
να θεσω μια ερωτηση που μου ρθε στο μυαλο :η αλφα ρομεο θα μπει μεσα με την 159 ή ιδεα μου ειναι???
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=600
-
Ισα ισα οι πωλησεις 159 και brera ειναι μεσα στο στοχο
της εταιρειας και στους επομενους μηνες θα ξεπεραστει σιγουρα -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν μπει μέσα με την 159, θα μπει μέσα και με τη Brera [δεν έχω δει τι πωλήσεις έχουν και οι δύο σε διεθνές επίπεδο, αλλά ακόμα να δω κάποια από αυτές στο δρόμο]. Μόνο μια καλή 149 θα ξελασπώσει την εταιρεία, γιατί με ένα χαρτί μείον (156) χαιρέτα μου τον πλάτανο.Θυμάμαι κάτι πίνακες πωλήσεων από χώρες της δυτικής Ευρώπης όπου η Brera πουλάει περισσότερο από τις slk, Z4 κτλ. Ακόμα και στην Ελλάδα είδαμε τις πωλήσεις της σε σχέση με τον προκάτοχο της παρά την αρκετά ακριβότερη τιμή της. Απορώ πως γίνεται να βλέπουμε τα πράγματα τόσο θολά και απαισιόδοξα.
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
**υπαρχουν νεοι κολλημενοι με αλφα???????? **:iconcool:
ολοι με κατι γκολφ, κατι σαξοραλλα και ΤΤ ειναι....ποιος να ασχοληθει με τις αλφα...?????
ας παρει παραδειγμα την vw με 300 διαφορετικες εκδοσεις του ιδιου αυτοκινητου που καταφερνει και πασαροντας φυκια για μεταξωτες κορδελες προσεγγιζει τη νεα γενια οδηγων...Ναι!!! Εγώ!!!
και εγω.............
-
α...και δευτερος...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
α...και δευτερος...και τρίτος αλλά βαριέμαι τα replys
-
3 παυει ναναι συμπτωση...παντως εγω νομιζω οτι δεν εχει ρευμα στις μικρες ηλικιες η αλφα και κακως...
-
Μέχρι πότε είναι νέος κάποιος;
Alfa Romeo 159 & 159TBi