-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Αν το αντιστοιχήσεις με τις γυναίκες κάτι μπορεί να βγάλεις... (αλλά τί σου λέω τώρα, έ;)Σκέψου μια τραγικά όμορφη αλλά τραγικά ηλίθια γκόμενα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν το αντιστοιχήσεις με τις γυναίκες κάτι μπορεί να βγάλεις... (αλλά τί σου λέω τώρα, έ;)
Σκέψου μια τραγικά όμορφη αλλά τραγικά ηλίθια γκόμενα..
Υπάρχουν και αυτές που συνδυάζουν ομορφιά και μυαλό...
-
Αν το αντιστοιχήσεις με τις γυναίκες κάτι μπορεί να βγάλεις... (αλλά τί σου λέω τώρα, έ;)
Ναι αλλά εδώ δεν έχουμε μια τέτοια περίπτωση..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι αλλά εδώ δεν έχουμε μια τέτοια περίπτωση..
Έκανες test IQ;
-
Όχι, έχω μάτια και βλέπω.
-
Και ηλίθια να είναι εξαρτάται από την προσωπικότητα του άνδρα αν θα μπορέσει να την εμπνεύσει, να της δώσει τα φώτα του και να τη διαχειριστεί καταλλήλως. Η ηλιθιότητα γιατρεύεται. Η ανικανότητα της προσωπικότητας του άνδρα ποτέ!
-
Δεν νομίζω πως υπάρχει γιατρειά για την ηλιθιότητα (τουλάχιστον απο αυτά που βλέπω γύρω μου π.χ. στους ελληνικούς δρόμους)...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δεν νομίζω πως υπάρχει γιατρειά για την ηλιθιότητα (τουλάχιστον απο αυτά που βλέπω γύρω μου π.χ. στους ελληνικούς δρόμους)...Υπάρχει το κατάλληλο αντίδοτο. Η προσωπικότητα η οποία θα καταφέρει να εμπνεύσει τον ηλίθιο. Αν δεν υπάρχει αυτή δεν υπάρχει γιατρειά!
-
Η προσωπικότητα η οποία θα καταφέρει να εμπνεύσει τον ηλίθιο.
απιστευτη φραση!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
απιστευτη φραση!
Πάρε ως παράδειγμα τους Ιταλούς. Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από μερικές μεγάλες προσωπικότητες οι οποίες τους ενέπνευσαν στο να μεγαλουργήσουν. Πριν από αυτό ήταν ηλίθιοι.
Υ.Γ. Πόσες φορές ακόμη θα γράψεις τη λέξη 'απίστευτο';
-
Όπως ο Λάπο ένα πράγμα ε;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλά το δεύτερο, αλλά το πρώτο γιατί; Δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα για σένα και τους ομοίους σου και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε.Το θάψιμο πήγαινε στην υποβόσκουσα 'έλλειψη προσωπικότητας' και όχι στο 'αξιόπιστο' ή στο 'συσκευή'. Ως γνωστόν το αυτοκίνητο αντανακλά την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη.
Και εσύ υπερβάλλεις χρησιμοποιώντας παχιές λέξεις του τύπου 'σεβόμαστε'...
-
απιστευτη φραση!
Πάρε ως παράδειγμα τους Ιταλούς. Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από μερικές μεγάλες προσωπικότητες οι οποίες τους ενέπνευσαν στο να μεγαλουργήσουν. Πριν από αυτό ήταν ηλίθιοι.
Υ.Γ. Πόσες φορές ακόμη θα γράψεις τη λέξη 'απίστευτο';
απ...
εεεεε...θαυμασια φραση!
Η εμφάνιση ενός αυτοκινήτου (και το σήμα φυσικά) τι προσφέρει στην οδήγηση;
ενα μουλτιπλα δε θα σε προδιεθετε να ανεβεις και να κατεβεις βουνα...επιδρα στη ψυχολογικη διαθεση του οδηγου και κατα συνεπεια και στην οδηγηση που αυτος εκτελει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ενα μουλτιπλα δε θα σε προδιεθετε να ανεβεις και να κατεβεις βουνα...επιδρα στη ψυχολογικη διαθεση του οδηγου και κατα συνεπεια και στην οδηγηση που αυτος εκτελει...
not for me (άσε που μ'αρέσει το Multipla I )
ενώ αν δοκιμάσεις ένα 'ωραίο' και δεις ότι δεν στρίβει, πως θα επιδράσει στην ψυχολογία; ή μήπως είναι δεδομένο ότι τα 'ωραία' στρίβουν;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
not for me (άσε που μ'αρέσει το Multipla I )
ενώ αν δοκιμάσεις ένα 'ωραίο' και δεις ότι δεν στρίβει, πως θα επιδράσει στην ψυχολογία; ή μήπως είναι δεδομένο ότι τα 'ωραία' στρίβουν;
τα περισσοτερα ωραια δεν ειναι για στριψιμο...στη περιπτωση που αναφερεις θα χεις μπει ηδη στο αμαξι και η δουλεια της εξωτερικης εμφανισης θα χει τελειωσει...
και μενα μου αρεσει το μουλτιπλα αλλα δε θα το παιρνα για αναβασεις!
-
Το Multipla ίσως ειναι το τελευταίο Φίατ φτιαγμένο για ανήσυχους οδηγούς (όσο τραβηγμένο κι αν ακούγεται αυτό)....
Μπορεί να μην σκίζει απο εμφάνιση, αλλα οδηγικά ειναι κορυφαίο...
-
Το Multipla ίσως ειναι το τελευταίο Φίατ φτιαγμένο για ανήσυχους οδηγούς (όσο τραβηγμένο κι αν ακούγεται αυτό)....Μπορεί να μην σκίζει απο εμφάνιση, αλλα οδηγικά ειναι κορυφαίο...
Το νέο Punto δεν είναι της Fiat;
-
Απ' όσα λένε τα πρώτα reviews είναι ενα ακόμα ασφαλές, ουδέτερο μικρό με ηλεκτρική κρεμαγιέρα και οτι αυτό συνεπάγεται... Προφανώς και δεν ειναι Stilo, αλλα παλι αυτο δεν λέει και πολλά...
-
Απ' όσα λένε τα πρώτα reviews είναι ενα ακόμα ασφαλές, ουδέτερο μικρό με ηλεκτρική κρεμαγιέρα και οτι αυτό συνεπάγεται... Προφανώς και δεν ειναι Stilo, αλλα παλι αυτο δεν λέει και πολλά...Η ΒMW E90 έχει ηλεκτρική κρεμαγιέρα... κρίμα
-
Αν και δεν είμαι σίγουρος οτι ισχύει αυτό, το να συγκρίνουμε το τιμόνι μιας 3αρας με αυτό ενός Punto ή ενός Stilo είναι τουλάχιστον αστείο...
Alfa Romeo 159 & 159TBi