-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το εσωτερικό χρειάζεται μάλλον δουλειά...Πρέπει να είναι κομψό και να συμβαδίζει με την 'εξωτερική' γοητεία που αποπνέει η Alfa
Ποιοτηκα θα συγκρινεται μονο με Α6-Α8.Σου αρκει?
-
Κάτσε πρώτα να φτιαχτεί και μετά βλέπουμε για θέματα ποιότητας.
Μου κάνει εντύπωση που η κεφαλή ε΄ναι της GM. ΓΙατι??? -
To αυτοκινητο εχει φτιαχθει-σχεδιαστει εδω και μηνες και φυσικα ποιοτηκα θα ειναι χαλαρα οτι καλυτερο στην κατηγορια του.Δεν ειναι γερμανοι να το κυκλοφορουν ακαμουφλαρηστο η και καλα να αφηνουν φωτογραφιες να διαρρεουν στο internet για να καβατζωνουν πιθανους αγοραστες.Προκειται για εταιρια με πρεστιζ και το αυτοκινητο θα το δουμε μια και καλη οταν παρουσιαστει στην γενευη!
Διαβασε σε παρακαλω την συνεντευξη του αρχιμηχανικου paolo massai να δεις αν η κεφαλη ειναι απο gm και αλλου ειδους τετοιες αστειοτητες!BTW η fiat σκεφτεται να διακοψει πληρως με την Gm καθως η οικονομικη ανορθωση δεν επιτευχθηκε και να επεκτεινει την ηδη συνεργασια της με τον ομιλο psa!
http://www.italiaspeed.com/2004/cars/al ... /2511.htmlΣτο ντεμπούτο άνοιξη/καλοκαίρι 2005 η '939' θα διατίθεται σε εκδόσεις
1.9JTD M-JET 150hp
1.9JTS 160hp
2.2JTS 190hp
2.4JTD M-JET 200hp
2.8V6JTS 230hp
3.0V6JTD M-JET 250hp(πιθανότατα πρώτες παραδόσεις τον σεπτέμβριο 2005 )
3.2V6JTS 265hp
-από το φθινόπωρο/χειμώνας 2005 θα είναι διαθέσιμη η νέα Sportwagon και οι entry level κινητήρες
1.8 130hp
1.9JTD M-JET 120hp
-Το 2006/7 θα ακολουθήσουν άλλοι τρεις κινητήρες..
GTA 3.2V6JTS TwinTurbo 405hp
2.2JTS TwinTurbo(compressor+turbo) 310hp
3.0V6 M-JET TwinTurbo 300hp -
Ψυχραιμία Σάκη.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Το εσωτερικό χρειάζεται μάλλον δουλειά...
Πρέπει να είναι κομψό και να συμβαδίζει με την 'εξωτερική' γοητεία που αποπνέει η Alfa
Ποιοτηκα θα συγκρινεται μονο με Α6-Α8.Σου αρκει?
Κάτσε να βγεί πρώτα...., αν και η ποιότητα κατασκευής, πολύ δύσκολο θα είναι εφάμιλλη του Α6...
Όσον αφορά τη διαρροή φωτογραφιών στο internet (βλέπε νέα BMW σειρά 3), ναι, η κίνηση αυτή έγινε παράλληλα με την παρουσίαση του ανανεωμένου Α4 στο Παρίσι, προσπαθώντας μάλλον να κρατήσει ζωντανό το αγοραστικό ενδιαφέρον.
Ίσως βέβαια η Alfa θα έπρεπε να το κάνει αυτό και όχι η BMW,
μιας και η πρώτη είναι αυτή που αντιμετωπίζει δυσκολίες στις πωλήσεις των μοντέλων της. Κάθε αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να είναι κερδοφόρα. -
Πολυ δυσκολο?Ειπαμε οτι τα audi ειναι κορυφαια ποιοτηκα αλλα μην το χ...κιολας!Το ξαναλεω και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εκτεθω!
Ποιοτηκα θα συγκρινεται μονο με A6-A8.Η alfa δεν εχει αναγκη να μπλεχτει σε ανταγωνιστηκα καραγκιοζιλικια!Aυτα τα κανουν οι αλλοι με τα και καλα νεα μοντελα που παρουσιαζουν καθε φορα! -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Πολυ δυσκολο?Ειπαμε οτι τα audi ειναι κορυφαια ποιοτηκα αλλα μην το χ...κιολας!Το ξαναλεω και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εκτεθω!
Ποιοτηκα θα συγκρινεται μονο με A6-A8.Μπορεί να έχεις καλές πληροφορίες ,
αλλά Alfa είναι αυτή, δεν μας έχει συνηθίσει σε πάρόμοιες καταστάσεις , εκτός κι αν τώρα γίνει η αρχή...Επιπλέον, να υποθέσω ότι δεν είσαι Interior Designer της Alfa...
Mε κάθε σεβασμό,
Χρήστος -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ποιοτηκα θα συγκρινεται μονο με A6-A8.Μηπως ειναι ευκολο να διευκρινησεις...με Α6 ή με Α8??
-
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Ποιοτηκα θα συγκρινεται μονο με A6-A8.
Μηπως ειναι ευκολο να διευκρινησεις...με Α6 ή με Α8??
Δεν ξέρω αν έχεις μπεί σε κάποιο από τα δύο,
πάντως και το Α6 μέσα είναι κορυφαίο, τόσο σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής, όσο και συναρνογής.Για το Α8, ουδέν σχόλιον.
-
Δε νομίζω να παρεξηγεί κανείς το σάκη. Είναι στα ντουζένια ακόμα εφόσον δεν έκλεισε μήνα, και μιλάει λίγο παρορμητικά.
Το πως 'θα' είναι ποιοτικά το αμάξι, και το πως 'θα' στρίβει θα τα δούμε μόνο όταν βγει. -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Δε νομίζω να παρεξηγεί κανείς το σάκη. Είναι στα ντουζένια ακόμα εφόσον δεν έκλεισε μήνα, και μιλάει λίγο παρορμητικά.Σαφώς, αλλά....μήνα???
Το πως 'θα' είναι ποιοτικά το αμάξι, και το πως 'θα' στρίβει θα τα δούμε μόνο όταν βγει.
Σωστά, πολύ σωστά.
-
πάντως και το Α6 μέσα είναι κορυφαίο, τόσο σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής, όσο και συναρνογής.Για το Α8, ουδέν σχόλιον.
Φυσικα εχω μπει και στα δυο και αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι το a8 εχει πιο πολυ αλουμινιο η ξυλο απο το α6 θεωρω η τουλαχιστον ετσι δειχνει οτι το Α6 ειναι πιο μοντερνο και ποιοτηκο.Φυσικα και εκνευριζομαι με την καλη εννοια παντα διοτι βλεπω με τα λεγομενα σου οτι υποτιμας την αλφα απορρωντας πως ειναι δυνατον να εχει η 157 εφαμιλη ποιοτητα με το Α6.Μη τα μπερδευεις..αλλο ποιοτητα αλλο αξιοπιστια!Δε καταλαβα δηλαδη...η lancia thesis βγηκε στη γαλλια το πιο ποιοτηκο αυτοκινητο στην κατηγοριας της.Η 147 μεχρι να βγει το A3 ειχε χαλαρα το ποιο ποιοτηκο εσωτερικο στην κατηγορια της.Ισως εχανε στη συναρμογη που εκει το παραδεχομαι οι γερμανοι ειναι top αλλα με την 157 ολα θα αλλαξουν και θα το δεις!Οχι δεν περιμενω να δω τιποτα.Η 157 θα ειναι γκολ απο τα αποδυτηρια!
Εννοειται..φιλικα παντα.Εξαλλου εισαι απο τα πιο ευγενικα παιδια στο forum! -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Φυσικα και εκνευριζομαι με την καλη εννοια παντα διοτι βλεπω με τα λεγομενα σου οτι υποτιμας την αλφα απορρωντας πως ειναι δυνατον να εχει η 157 εφαμιλη ποιοτητα με το Α6....Η 147 μεχρι να βγει το A3 ειχε χαλαρα το ποιο ποιοτηκο εσωτερικο στην κατηγορια της.Ρε Σάκη αφού κι εσύ ο ίδιος το λες. Συγκρίνουμε αμάξια της ίδιας κατηγορίας, δηλαδή την νέα 157 με το Α4 και όχι το Α6 (πόσο μάλλον το Α8 ).
Και στο κάτω-κάτω η Alfa στο μακρινό παρελθόν, και στις μέρες της δόξας της, διακρινόταν για την τελειότητα των μηχανολογικών μερών της, προσελκύονταας τους πιο απαιτητικούς και καλοπληρωτές πελάτες του κόσμου. Μήπως η μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του εσωτερικού μας αποπροσανατολίζει; -
Εννοειται!Χαιρομαι που ολοι συμφωνουμε πως η ποιοτητα της AUDI και ποσο μαλλον των Α6 και Α8 ειναι παραδειγμα προς μιμηση!
Τωρα για την ποιοτητα της alfa δεν εχω να πω τα καλυτερα..
Μακαρι βεβαια να εξελιχθει οπως τα λεει ο φιλος! -
Φιλε εδω και ενα χρονο το εχω πει οτι τα Audi εχουν με διαφορα τα πιο ποιοτηκα εσωτερικα.A3-A4-A6-A8 αποπνεουν εναν ξεχωριστο αερα πολυτελειας στο εσωτερικο τους.Για ποιο λογο νομιζεις οτι συνεκρινα την 157 με Α6-Α8 και οχι με καποιο μοντελο απο την συντηριτικη-γεροντιστικη merc η απο την ξεπεσμενη και full στην πλαστικουρα bmw!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Φυσικα και εκνευριζομαι με την καλη εννοια παντα διοτι βλεπω με τα λεγομενα σου οτι υποτιμας την αλφα απορρωντας πως ειναι δυνατον να εχει η 157 εφαμιλη ποιοτητα με το Α6.Μη τα μπερδευεις..αλλο ποιοτητα αλλο αξιοπιστια!Ακριβώς, για ποιότητα κατασκευής λέμε και όχι για αξιοπιστία, που είναι κάτι διαφορετικό.
Η 147 μεχρι να βγει το A3 ειχε χαλαρα το ποιο ποιοτηκο εσωτερικο στην κατηγορια της.Ισως εχανε στη συναρμογη που εκει το παραδεχομαι οι γερμανοι ειναι top αλλα με την 157 ολα θα αλλαξουν και θα το δεις!Οχι δεν περιμενω να δω τιποτα.Η 157 θα ειναι γκολ απο τα αποδυτηρια!
Εννοειται..φιλικα παντα.Εξαλλου εισαι απο τα πιο ευγενικα παιδια στο forum!Δεν ξέρω αν η Alfa αναβαθμιστεί ποιοτικά, στα επίπεδα που λές,
γιατί μέχρι στιγμής τα δείγματα των μοντέλων της Alfa είναι διαφορετικά.**Stand by ! **
PS. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Και στο κάτω-κάτω η Alfa στο μακρινό παρελθόν, και στις μέρες της δόξας της, διακρινόταν για την τελειότητα των μηχανολογικών μερών της, προσελκύονταας τους πιο απαιτητικούς και καλοπληρωτές πελάτες του κόσμου. *Μήπως η μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του εσωτερικού μας αποπροσανατολίζει; *
Ακριβώς.
Η Alfa γι' αυτά έχει αγαπηθεί,
(οδική συμπεριφορά, εμφάνιση, συναίσθημα...)
Η ποιότητα κατασκευής δεν ήταν ποτέ το φόρτε της. -
Και στο κάτω-κάτω η Alfa στο μακρινό παρελθόν, και στις μέρες της δόξας της, διακρινόταν για την τελειότητα των μηχανολογικών μερών της, προσελκύονταας τους πιο απαιτητικούς και καλοπληρωτές πελάτες του κόσμου. *Μήπως η μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του εσωτερικού μας αποπροσανατολίζει; *
Ακριβώς.
Η Alfa γι' αυτά έχει αγαπηθεί,
(οδική συμπεριφορά, εμφάνιση, συναίσθημα...)
Η ποιότητα κατασκευής δεν ήταν ποτέ το φόρτε της.Αντιθέτως η φράση που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις προπολεμικές Alfa είναι 'η τελειότητα της κατασκευής'. Το μόνο στο οποίο ανέκαθεν δεν τα πήγαινε καλά η Alfa είναι τα οικονομικά, αλλά το όνομα της και οι αγωνιστικές της επιτυχίες κατάφερναν να την γλιτώνουν.
-
Κάνοντας απολογισμό για το 2004 η Autodelta έδωσε και δύο σκέτς απο αυτοκίνητα που θα 'περιποιηθεί' :
Την 157 GTAm (προσέξτε τις εξατμίσεις που μπαίνουν στο πλάϊ λόγω του μεγάλου διαχύτη)
http://www.autodelta.co.uk/press/157gta ... sketch.jpgαλλά και την 147 GTAm
http://www.autodelta.co.uk/press/147gta ... sketch.jpg -
Γιατί ορατές πετούγες στις πίσω πόρτες;
Alfa Romeo 159 & 159TBi