-
Μάλλον θέση για κάρτα...
-
Gia na kokinizei stis 6000 einai sigoyra diesel.Prepei na dokimazoun ton 2,4jtd me ta 200hp.
-
δεν κοκκινίζει στις 6. Στις 4 κοκκινίζει. Στις 6 είναι που σκάει μάλλον
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μάλλον θέση για κάρτα...Oxi malon ala sigoyra!
An prosekseis kato apo tin esoxi iparxei button start engine!
http://www.cuorialfisti.com/IMGFORUM/prototipi.htm -
Να κάνω την κίνηση κ να αγοράσω την 156 τώρα ή θα χάσω λόγω της επερχόμενης 158...?
Σόρι για την ερώτηση εδώ αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα...
-
ΤΩΡΑ την 156 άνθρωπέ μου!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να κάνω την κίνηση κ να αγοράσω την 156 τώρα ή θα χάσω λόγω της επερχόμενης 158...?Σόρι για την ερώτηση εδώ αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα...
Πάρε την 156 τώρα, και μετά κλέβουμε παρέα καμιά τράπεζα κι αγοράζουμε και καναδυό 157.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να κάνω την κίνηση κ να αγοράσω την 156 τώρα ή θα χάσω λόγω της επερχόμενης 158...?Σόρι για την ερώτηση εδώ αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα...
Το avensis δεν σκεφτοσουν να αγορασεις?
Η ερωτηση σου ειναι ρητορικη μιας και η 157-8 παρουσιαζεται σε 1μηνα και απο απριλιο θα ερθουν οι πρωτες παραγγελειες.Εγω περιμενα 5μηνες για την Gt.Μην κανεις την ηληθιοτητα και παρεις την 156 αντι της 157...το αυτοκινητο που θα επαναφερει την αλφα και παλι στην Κορυφη!Οπως και να το δεις οποιος αγοραζει 156 ειναι ηδη χαμενος σε μεταπωλητικη αξια αν αυτο υποννοεις μιας και τα εχει τα χρονακια του αλλα θα πρεπει να γνωριζεις οτι οταν αγοραζεις αλφα η μεταπωλητικη αξια ειναι αγνωστη λεξη και θα πρεπει να βλεπεις λιγοτερο ορθολογικα την συμβιωση σου μαζι της!
Υ.Γ-Ο τυπος που με πηγε βολτα με την πετρελαιοκινητη Gt του,πριν ακομα παραγγειλω την δικη μου(δουλευει ιταλια και προμηθευει με ανταλακτικα τις αντιπροσωπειες αλφα στην ελλαδα)εχει ηδη παραγγειλει την 157 στην ιταλια και θα εχω την ευκαιρια να δω την 1η 157 στην ελλαδα απο κοντα μιας και εχουμε τον ιδιο μηχανικο!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
εχει ηδη παραγγειλει την 157 στην ιταλια και θα εχω την ευκαιρια να δω την 1η 157 στην ελλαδα απο κοντα μιας και εχουμε τον ιδιο μηχανικο!
Τόσο γρήγορα θα χρειαστεί συνεργείο;
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Να κάνω την κίνηση κ να αγοράσω την 156 τώρα ή θα χάσω λόγω της επερχόμενης 158...?
Σόρι για την ερώτηση εδώ αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα...
Το avensis δεν σκεφτοσουν να αγορασεις?
Η ερωτηση σου ειναι ρητορικη μιας και η 157-8 παρουσιαζεται σε 1μηνα και απο απριλιο θα ερθουν οι πρωτες παραγγελειες.Εγω περιμενα 5μηνες για την Gt.Μην κανεις την ηληθιοτητα και παρεις την 156 αντι της 157...το αυτοκινητο που θα επαναφερει την αλφα και παλι στην Κορυφη!Οπως και να το δεις οποιος αγοραζει 156 ειναι ηδη χαμενος σε μεταπωλητικη αξια αν αυτο υποννοεις μιας και τα εχει τα χρονακια του αλλα θα πρεπει να γνωριζεις οτι οταν αγοραζεις αλφα η μεταπωλητικη αξια ειναι αγνωστη λεξη και θα πρεπει να βλεπεις λιγοτερο ορθολογικα την συμβιωση σου μαζι της!
Υ.Γ-Ο τυπος που με πηγε βολτα με την πετρελαιοκινητη Gt του,πριν ακομα παραγγειλω την δικη μου(δουλευει ιταλια και προμηθευει με ανταλακτικα τις αντιπροσωπειες αλφα στην ελλαδα)εχει ηδη παραγγειλει την 157 στην ιταλια και θα εχω την ευκαιρια να δω την 1η 157 στην ελλαδα απο κοντα μιας και εχουμε τον ιδιο μηχανικο!
Παλαιά αλλά τώρα είμαι σε κατάσταση αναμονής μιας και πλησιάζει η μεγάλη ώρα της απόφασης...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σόρι για την ερώτηση εδώ αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα...Κι εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις την καινούρια.
Κρίμα είναι...
Απ'την στιγμή που βγαίνει τόσο σύντομα, μου κάνει εντύπωση που το σκέφτεσαι... -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Σόρι για την ερώτηση εδώ αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα...Κι εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις την καινούρια.
Κρίμα είναι...
Απ'την στιγμή που βγαίνει τόσο σύντομα, μου κάνει εντύπωση που το σκέφτεσαι...Δεν γνώριζα ότι βγαίνει η 157, απόδειξη ότι έχω άγνοια επι του θέματος η δήλωσή μου περι 158...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ έχω τη Σπορτβάγκον του 2001 (2,4 JTD).
Μου καλύπτει όλες μου τις ανάγκες μεταφορικά, οπότε πάμε στα υπόλοιπα...
Οδηγικά είναι κορυφαία. (με σπορτκιτ, δεν το συνιστώ για Ελλάδα όμως αν θες άνεση). Τι κι αν η 158 είναι ακόμα πιο κορυφαία; ΗΔΗ είναι σε τέτοιο επίπεδο που οδηγικά το αμάξι είναι ανώτερό μου. Οπότε και Φεράρι να πάρω δύσκολα να ΣΤΡΙΨΩ πιο γρήγορα...Εμφανισιακά είναι καταπληκτική. Βγήκε η φέισλιφτ και ούτε που με απασχόλησε (μάλιστα την αγόρασα μετά το φέισλιφτ). Θα βγει και η 157. Ε, ΚΑΙ;;; Για τα επόμενα 50 χρόνια η 156 θα είναι σχεδιαστικό ορόσημο.
Ήδη είναι το αμάξι που έκανε την Άλφα να πάρει στροφή απο την κακή μέχρι τότε πορεία, αλλά προσωπικά αυτό μου είναι αδιάφορο. Εμένα με νοιάζει τι αγοράζω.
Και με την 156 αγοράζεις ένα αμάξι που είναι ΦΤΗΝΟ για Άλφα (η 147 είναι παράλογα ΛΙΓΟ φτηνότερη πχ, οπότε αμφιβάλλω αν η 157 θα είναι στα ίδια επίπεδα... ), απαλλαγμένο από όλα τα προβλήματα νεότητας κλπ, κορυφαίο οδηγικά, κορυφαίο σχεδιαστικά και οι 4Τ το έχουν ΑΚΟΜΑ σαν κορυφαίο της κατηγορίας!!! (Νοέμβριος 2004 συγκριτικό με Βόλβο)Μειονεκτήματα; Στην 4θυρη δεν αναδιπλώνονται τα καθίσματα.
Παρατήρηση: ΜΗΝ πάρεις 1600. Είναι αρκετά βαριά, πάρε 1800
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εχει ηδη παραγγειλει την 157 στην ιταλια και θα εχω την ευκαιρια να δω την 1η 157 στην ελλαδα απο κοντα μιας και εχουμε τον ιδιο μηχανικο!
Μπα, ο λόγος είναι άλλος...
Είναι αυτοκίνητα που ΑΚΟΜΑ τα σχεδιάζουν μηχανικοί, και όχι μαρκετίρς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κρίμα είναι...
Απ'την στιγμή που βγαίνει τόσο σύντομα, μου κάνει εντύπωση που το σκέφτεσαι...Δεν γνώριζα ότι βγαίνει η 157, απόδειξη ότι έχω άγνοια επι του θέματος η δήλωσή μου περι 158...
Koιταξε φιλε...οι ιταλοι δεν ειναι γερμανοι τυπου merc που οι αθεοφοβοι θα κυκλοφορησουν τη νεα sclass ενα χρονο νωριτερα για να μην χασουν πωλησεις απο την 3αρα και στην ουσια παρουσιαζοντας μια facelift s-class μιας και το πατωμα θα ειναι το ιδιο με την τωρινη ουτε τυπου bmw που και καλα διαρρεουν φωτογραφιες στο internet,στο καπακι ανακοινωνονται οι τιμες και το δοκιμαστικο πρωτοτυπο κυκλοφορει με καμουφλαζ της πλακας μηνες πριν κυκλοφορησει για να καβαντζωνουν μελλοντικους αγοραστες.Για την 157 οι ιταλοι τηρουν σιγη ιχθυιος μιας και το αυτοκινητο θα κανει μπαμ μια και καλη.Γι'αυτο κανε την χαρη στον εαυτο σου και περιμενε 2μηνες ωστε να αποκτησεις τον αληθινο ηγετη της κατηγοριας.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπα, ο λόγος είναι άλλος...
Είναι αυτοκίνητα που ΑΚΟΜΑ τα σχεδιάζουν μηχανικοί, και όχι μαρκετίρς...
Μηχανικοί τοποθετούν μόνιμα ηλεκτρονικά;
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Κρίμα είναι...
Koιταξε φιλε...οι ιταλοι δεν ειναι γερμανοι τυπου merc που οι αθεοφοβοι θα κυκλοφορησουν τη νεα sclass ενα χρονο νωριτερα για να μην χασουν πωλησεις απο την 3αρα και στην ουσια παρουσιαζοντας μια facelift s-class μιας και το πατωμα θα ειναι το ιδιο με την τωρινη ουτε τυπου bmw που και καλα διαρρεουν φωτογραφιες στο internet,στο καπακι ανακοινωνονται οι τιμες και το δοκιμαστικο πρωτοτυπο κυκλοφορει με καμουφλαζ της πλακας μηνες πριν κυκλοφορησει για να καβαντζωνουν μελλοντικους αγοραστες.Για την 157 οι ιταλοι τηρουν σιγη ιχθυιος μιας και το αυτοκινητο θα κανει μπαμ μια και καλη.Γι'αυτο κανε την χαρη στον εαυτο σου και περιμενε 2μηνες ωστε να αποκτησεις τον αληθινο ηγετη της κατηγοριας.
....για την 156 ρώτησα, δεν γνώριζα πότε βγαίνει το επόμενο μοντέλο απλά είχα ακούσει για την 158 εδώ μέσα.
Τα υπόλοιπα περι τακτικής εταιρειών με αφήνουν παγερά αδιάφορο, χωρίς παρεξήγηση! -
Προφανώς ο αντικαταστάτης της 156, που σήμερα έχει την ονομασία project 939, θα είναι αρκετά ακριβότερος. Σκέψου τι θες και ενέργησε αναλόγως!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
....για την 156 ρώτησα, δεν γνώριζα πότε βγαίνει το επόμενο μοντέλο απλά είχα ακούσει για την 158 εδώ μέσα.Δεν αντιλέγει κανείς ότι η 156 είναι πολύ καλό αυτοκίνητο.
Απ'τη στιγμή που θα βγει η καινούρια όμως καλό θα ήταν να περιμένεις, μια και δεν αργεί...
Δες την και μετά αποφασίζεις. Μπορεί και τότε η 156 να συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες σου, και να μην πάρεις την 157 αλλά αυτή. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι να χάσεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα ήθελα να τις συγκρίνω μεταξύ τους. Μπορεί βέβαια για σένα αυτό να μην είναι αρκετά σημαντικό....
It's your choice.... -
Εννοείται ότι θα περιμένω r_m απλά όπως είπα δεν γνώριζα την ύπαρξη της 157...
Alfa Romeo 159 & 159TBi