-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μηπως ειναι τα τζαμια ή απο τους οδηγους των τζαμιων ?
Για δοκιμασε με τα τζαμια κατεβασμεναΣωστός, δεν το είχα σκεφτεί! Θα δοκιμάσω...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για δοκιμασε με τα τζαμια κατεβασμεναΣωστός, δεν το είχα σκεφτεί! Θα δοκιμάσω...
-
Στο corsa που θα έρχεται με εργοστασιακή εγκατάσταση για να καίει LPG, ξέρουμε αν και πόσο θα κλέβει χώρο από το πορτμπαγκάζ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[youtube]B87snXgV7Pg[/]
Να του πετάξω ένα sub και 10 ηχεία λες να στρώσει?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
[youtube]B87snXgV7Pg[/]
Να το πετάξω ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[youtube]B87snXgV7Pg[/]
Να το πετάξω ?
Εδώ εγώ έχω φίατ, τι να πω?
-
-
-
Μήπως ξέρετε εάν το Opel Astra GTC του 2006 και συγκεκριμένα η έκδοση 1.8 Sport (125 PS), έχει Ηλεκτροϋδραυλικό Τιμόνι;
-
Καλησπέρα,
Ποια η άποψη σας για το Tigra (μοντέλο 2007)?? -
Ο χρήστης rafnadal έγραψε:
Καλησπέρα,
Ποια η άποψη σας για το Tigra (μοντέλο 2007)??αδιαφορο αυτοκινητο οδηγικα,παμπαλαιο εσωτερικο(εχει το εσωτερικο του corsa c ,εκτος απο τα πανελ στις πορτες)
αδυναμοι κινητηρες -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχω ένα θέμα με το corsa. Όταν περνάω από ανωμαλίες του δρόμου ακούγονται τριξίματα από τις 2 πόρτες. Γιατί ρε γμτ? (το αμάξι έχει τσεκαριστεί από 2 άτομα ότι είναι ατρακάριστο)αν εχεις το C φταιει η κακη συναρμογη των πανελ στις πορτες
οι ψειρες το αντιμετωπιζουν με σφουγγαρακια στις ενωσεις,με σπρει σιλικονης κτλ
το δικο μου C (ατρακαριστο) τριζει απο τον δευτερο χρονο γενικως,τον χειμωνα περισσοτερο,οσο καλοκαιριαζει λιγοτερο -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Για δοκιμασε με τα τζαμια κατεβασμεναΤελικά δεν είναι από αυτό.
αν εχεις το C φταιει η κακη συναρμογη των πανελ στις πορτες
οι ψειρες το αντιμετωπιζουν με σφουγγαρακια στις ενωσεις,με σπρει σιλικονης κτλ
το δικο μου C (ατρακαριστο) τριζει απο τον δευτερο χρονο γενικως,τον χειμωνα περισσοτερο,οσο καλοκαιριαζει λιγοτεροΑ ωραία...
Εγώ δεν είμαι ψείρας.
Πες μου που να ψεκάσω! -
δεν ξερω που ακριβως
δεν ασχοληθηκα ποτε με τους τριγμους
δυναμωνω το ηχοσυστημα(το σαπιο μανισιο CD30 Mp3 )
το ωραιο με το κορσακι ειναι οτι αμα το πας χαλαρα 110-120 μεχρι 3600-3700 μπορεις να πετυχεις καταναλωση κατω απο 6,5-7 λιτρα στα 100 (μπορει και λιγοτερο) και οτι μεχρι τα 130000 που το εχω δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα,τερας αξιοπιστιας ,φθηνα ανταλλακτικα και σερβις,ωραιο σε εμφανισηκατα τα αλλα τα γνωστα προβληματα ,αναισθητο τιμονι,φουλ υποστροφη,ανεπαρκη φρενα με μετριοτατο στην πολη ABS(ταμπουρα πισω) ,μετριοτατα υλικα στην καμπινα
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
κατα τα αλλα τα γνωστα προβληματα ,αναισθητο τιμονι,φουλ υποστροφη,ανεπαρκη φρενα με μετριοτατο στην πολη ABS(ταμπουρα πισω) ,μετριοτατα υλικα στην καμπινα
πωπω, τέτοιο τιμόνι δεν έχω ξαναδεί όντως! Τα φρένα του οκ μου φαίνονται.
-
xenos κι εσύ corsa c έχεις ή d ? Γιατί στο d κι εγώ εχω παρατηρήσει ότι έχει πολύ καλύτερα φρένα απ το c, κι ας έχει πίσω ταμπούρα.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
xenos κι εσύ corsa c έχεις ή d ? Γιατί στο d κι εγώ εχω παρατηρήσει ότι έχει πολύ καλύτερα φρένα απ το c, κι ας έχει πίσω ταμπούρα.d (το γκουγκλισα δεν ήξερα )
-
Στο κόρσα, σταματημένος με την μηχανή να δουλεύει αν πατήσω 3-4 φορές καπάκι το πεντάλ του φρένου ακούω έναν ήχο σαν 'φύσημα'. Είναι λογικό?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
εγώ όχι αλλα ενας φιλος που εχει το ίδιο άλλαξε μια φορά.λογω κακής βενζίνης.τον άφησε επι τόπου στην εθνική..Αλλα απο χοντρη ζημιά τίποτα άλλο..Όσο για κιβωτιο ταχυτήτων όχι..εγω δεν έχω αλλάξει.τι ακριβώς είχες αλλάξει?(αν μου επιτρέπεις τον ενικό....)
Δε μπορω να θυνηθώ πως ακριβώς λέγεται το ανταλλακτικό,αλλά ήταν κάτι που συνέδεε το λεβγε (σίγουρα δεν το έχω γράψει σωστά) με το κιβώτιο ταχυτητων.Ήταν πριν 2 χρόνια περίπου,η αλλάγή έγινε στην αντιπροσωπεία και είχε κοστίσει 250Ε.
παλαντσο του λεβιε λεγεται και συνδεει το λεβιε με το κιβωτιο.
Το αλλαξα κα γω πριν κανα δυο χρόνια στη μιση τιμη σε εξωτερικο συνεργειο.
Για την αντλια την εχω αλλαξει και γω στα 150000km περιπου προληπτικα μιας και είχε αρχισει να σφυριζει-χανει υγρα.
Επισης εχω αλλαξει maf και αισθητηρα στροφαλου., Πλεον απιτηται και διορθωση κρεμαγιερας αλλα δεν ξερω ποτε και αν θα το κανω.Αν μπορείς ,δε μου λες τα στοιχεια του συνεργείου,μιας και μετά από τρακάρισμα πάψ για αλλάγή ή επισκευή ψυγείου και φυσικά προφυλακτηρα,καπό,μάσκα;Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει κανένα αξιόπιστο συνεγείο σε περιοχές Χολαργό και πέριξ αυτού ,θα με βοηθούσε πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στο κόρσα, σταματημένος με την μηχανή να δουλεύει αν πατήσω 3-4 φορές καπάκι το πεντάλ του φρένου ακούω έναν ήχο σαν 'φύσημα'. Είναι λογικό?Έτσι κάνει κι εμένα.
OPEL FORUM