-
Το καλύτερο είναι σε επαρχιακό δρόμο με αυξομειώσεις ταχύτητας.
Αν κάνεις το ταξίδι, κάθε 2-3 λεπτά άφηνε εντελώς το γκάζι για λίγο και μην κρατάς σταθερή ταχύτητα ταξιδίου.
Μεγειά και καλά χιλιόμετρα! (βάλε και καμιά φωτό)
-
ευχαριστω ρε! θα στο δειξω απο κοντα καμια μερα.
ΥΓ το ψευδωνυμο μου πώς αλλαζει? καθοτι δεν ανταποκρινεται πλεον στην πραγματικοτητα..
-
Πμ σε κάποιον μοντ.
-
Ουτε και το αβαταρ ,εκτος αν εισαι μπερλουσκονικος
Καλοριζικο και καλοταξιδο το κορσακι σου
-
Golf στο nick, ιταλιάνικο avatar και οδηγεί corsa. Aυτό θα πει ακομπλεξάριστος οδηγός!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ουτε και το αβαταρ ,εκτος αν εισαι μπερλουσκονικοςειμαι
Καλοριζικο και καλοταξιδο το κορσακι σου
ευχαριστω!!
-
Καλημέρα.
Σε 1 μήνα συμπληρώνω 1 έτος με το Astra μου και παρόλο που έχει μόνο 12000χλμ χρειάζεται σέρβις.......
Ξέρει κανείς να μου πεί πόσο κοστίζει και τί αλλάζουν?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα.Σε 1 μήνα συμπληρώνω 1 έτος με το Astra μου και παρόλο που έχει μόνο 12000χλμ χρειάζεται σέρβις.......
Καλημερα και απο εμενα...πηγαινε να κανεις το ετησιο σερβις...δηλ.αλλαγη λαδιων και φιλτρου...κοστος 50-65 ευρο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Καλημέρα.
Σε 1 μήνα συμπληρώνω 1 έτος με το Astra μου και παρόλο που έχει μόνο 12000χλμ χρειάζεται σέρβις.......
Καλημερα και απο εμενα...πηγαινε να κανεις το ετησιο σερβις...δηλ.αλλαγη λαδιων και φιλτρου...κοστος 50-65 ευρο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο...
Είσαι σίγουρος για το ποσό αυτό και ειδικά σε εξουσιοδοτημένο - όπου φυσικά θα πάω? Πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται....περίμενα κανα 150άρι
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα.
Είσαι σίγουρος για το ποσό αυτό και ειδικά σε εξουσιοδοτημένο - όπου φυσικά θα πάω? Πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται....περίμενα κανα 150άρι
Επισης τα σερβις τα κανω σε αντιπροσωπεια στην Αθηνα...αν θες στειλε π.μ για πληροφοριες....
Και γω Astra GTC 1.6 εχω...στα 15.000 χλμ και στα 45.000 χλμ πληρωσα οσα σου γραφω απο πανω,στα 30.000 χλμ η στα 2χρονια πληρωσα 130 ευρο περιπου...και στα 60.000 πριν ενα μηνα μαζι με αλλαγη ιμαντα εκκεντροφορου,μπουζι,κ.λ.π. 370 ευρο περιπου...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Καλημέρα.
Επισης τα σερβις τα κανω σε αντιπροσωπεια στην Αθηνα...αν θες στειλε π.μ για πληροφοριες....
Και γω Astra GTC 1.6 εχω...στα 15.000 χλμ και στα 45.000 χλμ πληρωσα οσα σου γραφω απο πανω,στα 30.000 χλμ η στα 2χρονια πληρωσα 130 ευρο περιπου...και στα 60.000 πριν ενα μηνα μαζι με αλλαγη ιμαντα εκκεντροφορου,μπουζι,κ.λ.π. 370 ευρο περιπου...
Thanks
-
αυτες ειναι τιμες.. λογικα τα ιδια και φθηνοτερα ισχυουν και για το κορσα?
ενδεικτικα για το golf V που ειχα πληρωνα 140 ευρω αλλαγη λαδιων...vamos opel
-
Τον Φεβρουαριο πηρα το Corsa 1.4 3d Sport ετοιμοπαραδοτο.
παρατηρω οτι η οθονη που εχει ψηλα πανω στην κεντρικη κονσολα ειναι η μικρη, ενω σε ολα τα αλλα corsa sport που βλεπω στο δρομο ειναι η μεγαλη..τι παιζει, ξερει κανεις??
δυο πιθανοτητες ξεχωριζω:
ή ηταν παλια παρτιδα (στις οποιες εμπαινε η μικρη οθονη?) και μου το εδωσαν τωρα ετοιμοπαραδοτο οποτε πρεπει να παω και να απαιτησω να μπει η μεγαλη οθονηή στις καινουριες παρτιδες μπαινει πλεον η μικρη οθονη.
βοηθεια παιδες γιατι τα νευρα μου με τις αντιπροσωπειες ειναι στην τσιτα...
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
Τον Φεβρουαριο πηρα το Corsa 1.4 3d Sport ετοιμοπαραδοτο.
παρατηρω οτι η οθονη που εχει ψηλα πανω στην κεντρικη κονσολα ειναι η μικρη, ενω σε ολα τα αλλα corsa sport που βλεπω στο δρομο ειναι η μεγαλη..τι παιζει, ξερει κανεις??
δυο πιθανοτητες ξεχωριζω:
ή ηταν παλια παρτιδα (στις οποιες εμπαινε η μικρη οθονη?) και μου το εδωσαν τωρα ετοιμοπαραδοτο οποτε πρεπει να παω και να απαιτησω να μπει η μεγαλη οθονηή στις καινουριες παρτιδες μπαινει πλεον η μικρη οθονη.
βοηθεια παιδες γιατι τα νευρα μου με τις αντιπροσωπειες ειναι στην τσιτα...
Πριν... σκοτώσεις κανέναν αντιπρόσωπο, ψάξτο λίγο παραπάνω
Η μεγάλη οθόνη γραφικών όπως τη λέει η Opel μπαίνει αν έχεις βάλει αυτόματο κλιματισμό (climate control). Αν έχεις το κλασσικό air condition το χειροκίνητο, παίρνεις τη μικρή;) -
ναι ακριβως επειδη εχω πολυ καλη εικονα απο την αντιπροσωπεια της opel
(σε αντιθεση με καποιες αλλες μαρκες που οι αντιπροσωπειες τους ειχαν συμπεριφορα και τιμες κατσικοκλεφτη.. ονοματα δε λεμε υποληψεις δεν θιγουμε, για την vw και τις αντιπροσωπειες της μιλαω.. )
για αυτο το ψαχνω λιγο παραπανω γιατι δεν τους εχω για τετοιους.τεσπα στο opelclub.gr οι ανθρωποι μου ειπαν αυτο που λες κι εσυ οποτε με δυο γνωμες λεω να ηρεμησω
ΥΓ πολυ κιμπαρηδες οι αγοραστες κορσα.. στην εκδοση cosmo ο αυτοματος κλιματισμος ειναι στανταρντ, στην sport ομως οχι. και αυτοι πανε και τον παραγγελνουν εξτρα. εγω δεν ειχα την υπομονη για την αναμονη της παραγγελιας.
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
ναι ακριβως επειδη εχω πολυ καλη εικονα απο την αντιπροσωπεια της opel
(σε αντιθεση με καποιες αλλες μαρκες που οι αντιπροσωπειες τους ειχαν συμπεριφορα και τιμες κατσικοκλεφτη.. ονοματα δε λεμε υποληψεις δεν θιγουμε, για την vw και τις αντιπροσωπειες της μιλαω.. )
για αυτο το ψαχνω λιγο παραπανω γιατι δεν τους εχω για τετοιους.τεσπα στο opelclub.gr οι ανθρωποι μου ειπαν αυτο που λες κι εσυ οποτε με δυο γνωμες λεω να ηρεμησω
ΥΓ πολυ κιμπαρηδες οι αγοραστες κορσα.. στην εκδοση cosmo ο αυτοματος κλιματισμος ειναι στανταρντ, στην sport ομως οχι. και αυτοι πανε και τον παραγγελνουν εξτρα. εγω δεν ειχα την υπομονη για την αναμονη της παραγγελιας.
Ούτε στο δικό μου (OPC) ήταν στάνταρ, τον έβαλα εγώ
-
Και στο δικό μας Corsa D Sport ζητήσαμε έξτρα κλιματισμό και την μεγάλη οθόνη. Βέβαια δεν περιμέναμε καθόλου μιας και τις πιο πολλές φορές υπάρχει στόκ απο τις αντιπροσωπείες.
-
Συγγνώμην αν είμαι λιγάκι off, αλλά έχει κανείς εμπειρία από το Corsa GSi? Μήπως υπάρχει κάποιο Link; πάντως, παρά τις πανηγυρικές εξαγγελίες, οι αντιπροσωπείες ούτε δειγματάκι δεν έχουν. Τόχετε δει σε κάποιον dealer;
Τhanxxx -
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Συγγνώμην αν είμαι λιγάκι off, αλλά έχει κανείς εμπειρία από το Corsa GSi? Μήπως υπάρχει κάποιο Link; πάντως, παρά τις πανηγυρικές εξαγγελίες, οι αντιπροσωπείες ούτε δειγματάκι δεν έχουν. Τόχετε δει σε κάποιον dealer;
ΤhanxxxΤο εχω δει φιλε,στην αντιπροσωπεια στο Ηρακλειο κρητης εχουν ενα GSI+OPC.απιστευτα και τα δυο.....
-
Αν θες τη δική μου γνώμη το GSi είναι τραγική απόπειρα για κωλοπιάσιμο από την Opel. Αν πας για γρήγορο Corsa πήγαινε κατευθείαν για το OPC. Η διαφορά τιμής τους είναι πολύ μικρή για το πόσα παραπάνω παίρνεις με το OPC. Το GSi μόνο αν έβγαινε 16,5-17 χιλιάρικα... Τώρα με 19-20... Ούτε γι'αστείο!
OPEL FORUM