-
Βαμμένος ή άβαφος; Ψάξε για κανένα μεταχειρισμένο, ίσως σταθείς τυχερός.
-
DUSTUXOS DEN NOMIZO NA UPARXEI METAXEIRISMENO...
EXO TROMAXEI ME TETOIES TIMES... AN TO XERA DEN HA TO AGORAZA.... -
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
DUSTUXOS DEN NOMIZO NA UPARXEI METAXEIRISMENO...
EXO TROMAXEI ME TETOIES TIMES... AN TO XERA DEN HA TO AGORAZA....Eχει σπασει τοσο πολυ που δεν φτιαχνεται?
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και μικρα γραμματα
-
ELEOS...MOU PAN STO SERVICE POS O PISO PROFILAKTIRAS TOU OPEL TIGRA TWIN TOP KANEI 1200EYRO...
MA KALA GIATI EINAI TOSO AKRIBOI..??APO POTE H OPEL XRHSIMOPOIEI ''ANHRAKONIMATA''??????????????????????????????????Απατεωνες
Πανε σε καποιο κατστημα με γνησια ανταλλακτικα Οπελ και ρωτα για την τιμη καταλογου
Απο την τιμη αυτη οι περισσοτεροι πουλανε 30 % κατω και αναλογα το ποσο παζαρτζης εισαι μποριες να φτασεις και 40% κατω
Φαναρι σε κορσα C μου το εδιναν στην αντιπροσωπεια 400 Ε οσο τιμη καταλογου
απο ανταλλακτικα το πηρα 270 Ε -
Δεν ξερω αν φτιαχνεται.Εχει σπασει και κανει μια ρωγμη στο κατω μερος για περιπου 10mm.Ξερετε αν μπορει να κολλησει?Εχετε καμμια παρομοια εμπειρια???
-
Δεν ξερω αν φτιαχνεται.Εχει σπασει και κανει μια ρωγμη στο κατω μερος για περιπου 10mm.Ξερετε αν μπορει να κολλησει?Εχετε καμμια παρομοια εμπειρια???Ρωτα σε φαρνατζη,το πιο πιθανο ειναι να φτιαχνεται απο την ζημια που λες.Βαψιμο ομως θελει ολος ο προφυλακτηρας.
-
10 mm ή 10 cm; Κολλάει και καλύπτεται η ρωγμή με στόκο, ακόμα και με σπάσιμο 10 cm, αλλά εξαρτάται από το σημείο το αν θ' αντέξει. Μετά βάψιμο. Πάνω από 100 ευρώ δύσκολα θα δώσεις (εκτός αντιπροσωπείας).
Σήμερα πάντως είδα ένα Tigra Twin Top και παρατήρησα (λόγω του μηνύματός σου) τον πίσω προφυλακτήρα του. Πολύ μεγάλος..... Ίσως και μισό μέτρο πλάτος. Να οφείλεται σ' αυτό η τόσο μεγάλη τιμή του;
http://www.dream-corsa.de/Tigra4.jpg -
Πήγα στην αντιπροσωπεία για το ροκάνισμα (κρρρρρρ) στο τιμόνι στην εκκίνηση της μηχανής.
Μου είπαν ότι 'μάλλον' ήταν το κλαπέτο μπλαμπλαμπλα (καμιά δεκαριά λέξεις ήταν ). Κάτι που ήθελε λάδωμα με γράσσο σε σπρέυ κάτω από το τιμόνι και πάνω από τα πετάλια, σχετικό με τους διακόπτες του κλιματισμού - αλλά δεν παίρνω κι όρκο.
Από τότε που έριξαν το σπρέυ δεν ξανάκουσα τον ήχο, άρα τελικά εκεί οφειλόταν. Θα το ξανακάνει ίσως κάποια στιγμή, αλλά αφού δεν έχει κόστος (πλην ενός πουρμπουάρ στο παιδί).....
-
Σας εχει τυχει ποτε να σταματατε στο φαναρι και ο διπλανος να σας ρωταει για το αυτοκινητο;;
Proud owner of Opel Corsa
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σας εχει τυχει ποτε να σταματατε στο φαναρι και ο διπλανος να σας ρωταει για το αυτοκινητο;;Proud owner of Opel Corsa
Κι εσύ OPC;; Πωπω βρώμισε ο τόπος
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Κι εσύ OPC;; Πωπω βρώμισε ο τόποςOχι ρε...το απλο...
-
Σας εχει τυχει ποτε να σταματατε στο φαναρι και ο διπλανος να σας ρωταει για το αυτοκινητο;;Proud owner of Opel Corsa
Ναι. Τρεις φορές τον καιρό που είχα πάρει το Astra.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σας εχει τυχει ποτε να σταματατε στο φαναρι και ο διπλανος να σας ρωταει για το αυτοκινητο;;
Proud owner of Opel Corsa
Ναι. Τρεις φορές τον καιρό που είχα πάρει το Astra.
Και εμένα. Με ρωτάνε ακόμη και σήμερα...
-
Εμενα δεν με ρωτανε τιποτα..κολλανε προφυλακτηρα κατευθειαν!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εμενα δεν με ρωτανε τιποτα..κολλανε προφυλακτηρα κατευθειαν!E , πήγες και πήρες το αργό....
-
να κανω μια ερωτηση ?απο θεμα αξιοπιστιας ποιο εχει βγει πιο καλο μεχρι στιγμης συνολικα το opc η το 2,0τ?
-
Κι εμένα τις πρώτες εβδομάδες που αγόρασα το GTC (Αύγουστος 2005) με κοίταζαν περίεργα. Μια μέρα μου λέει ένας τύπος σε φανάρι, φίλε γαμάτο εργαλείο, 1600άρι εε? 1800 του λέω, κάγκελο ο τύπος
-
Παιδιά από στρίψιμο τα OPC και GTC τι λένε??
-
-
Για να μην παρεξηγηθώ, δε θέλω να κοροϊδέψω...
Απλά τις εντυπώσεις κατόχων..
OPEL FORUM