-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
ΤΟ cd-mp3 30,το βασικο δηλαδη mp3 της οπελ,παιζει cd-rw η μονο cd-r?παίζει και rw, το έχω δοκιμάσει στο δικό μου
-
Σύμφωνα με το βιβλιαράκι παίζει cd-rw 'κλειστά'.
-
Ξερει κανεις την τιμη μετρητοις του 1.4 astra gtc enjoy?Καμμια εκπτωση?
Ψαχνομαι για αγορα αμαξιου της κατηγοριας και λογω μειωσης τιμης μαλλον παω προς c4.Λατρευω ομως το gtc που ειναι και ο ποθος μου οποτε ψαχνω μηπως μπορω να ζοριστω λιγο παραπανω και να το αποκτησω στο παρα πεντε. -
Διαφημίζεται τώρα μια προσφορά 'έως -4000 ευρώ'. Πέρνα από καμιά έκθεση να δεις πόσο βγαίνει τελική το μοντέλο που σ'ενδιαφέρει.
Edit: μου άρεσε αυτό το περί 'πόθου'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διαφημίζεται τώρα μια προσφορά 'έως -4000 ευρώ'. Πέρνα από καμιά έκθεση να δεις πόσο βγαίνει τελική το μοντέλο που σ'ενδιαφέρει.Edit:μου άρεσε αυτό το περί 'πόθου'.
Αλοίμονο! Αυτό δα έλειπε να μην σου άρεσε!!!
-
Ε, τι να ελεγα ρε παιδια?Ειναι απλα πανεμορφο!Εστω 2000ε να κανουν εκπτωση μετρητοις, μαλλον θα το προτιμησω.
-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
Ε, τι να ελεγα ρε παιδια?Ειναι απλα πανεμορφο!Εστω 2000ε να κανουν εκπτωση μετρητοις, μαλλον θα το προτιμησω.μην πάρεις 1400αρι. Είναι πολύ αργό και επίσης δε μπορείς να αναβαθμίσεις τπτ λόγο ασυμβατότητας του εγκεφάλου, κάτι που δεν ισχύει με το 1600 και πάνω. Π.χ. δε μπορείς να βάλεις έγχρωμη οθόνη αργότερα, παρά μόνο κατά τη παραγγελία και ούτε IDS+. Και τονίζω πάλι... είναι αρκετά αργό. Το 1600 παλεύετε.
-
Σήμερα αφήνω μετά από σχεδόν 6 χρόνια και 220,000χλμ το Αστρα 2.0 dtl αφού παραλαμβάνω το νεό μου BMW X3 2.0d . Η συνολική εικόνα που έχω αποκομίσει λοιπόν από το Αστρα είναι απολύτως θετική. Μηδενικά προβλήματα (εκτός από καμιά δεκαρά καμμένες λάμπες!!!), χαμηλό κόστος συντήρησης (αφού ουσιαστικά δεν έχω πληρώσει τίποτε άλλο εκτός από τα προγραμματισμένα σέρβις, τα οποία δεν έιναι ακριβά - δεν χρειάστηκε ούτε αλλαγή συμπλέκτη), πολύ καλός (100 ίπποι και 23kg ροπής), οικονομικός και αξιόπιστος κινητήρας, καλή οδική συμπεριφορά και άνεση. Μπορεί να μην ήταν κορυφαίο αλλά στους περισσότερους τομείς ήταν σίγουρα άνω του μετρίου. Επίσης σημαντικό είναι ότι έχω κάνει πολλά χλμ, λόγω δουλειάς, εκτός ασφάλτινων διαδρομών χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Τελικά το συμπέρασμα είναι ότι το Άστρα ήταν μια πολύ καλή επιλογή και έχει βγάλει με το παραπάνω τα λεφτά του.
Φυσικά παρά το ότι το Άστρα G θα το δώσω σύντομα, στην οικογένεια θα συνεχίσουμε να έχουμε Όπελ αφού η γυναίκα μου έχει ένα Αστρα Η 1.6ΜΤΑ.
Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι από το 1989 στην οικογένεια υπάρχει τουλάχιστον ένα Όπελ. Το 1989 ο πατέρας μου αγόρασε ένα Καντέτ 1.3S (το οποία δώσαμε πριν 2 χρόνια) και μετά αγόρασε ένα Βέκτρα 2.0 το 1994 (το οποίο δώσαμε φέτος). Επίσης εγώ είχα πάρει το 1999 ένα Αστρα G 1.4 Centennial (όταν δούλευα στην Αθήνα) το οποίο πώλησα το 2001 σε ένα φίλο μου (ο οποίος το έχει ακόμη και είναι πολύ ευχαρστημένος) οπότε και αγόρασα το Αστρα 2.0 dtl.
Αυτό που μου έμεινε από όλες αυτές τις εμπειρίες με Όπελ είναι η αξιοπιστία του Καντέτ (και τα 200χλμ/ώρα!!! σε μια ελαφρώς κατηφορική διαδρομή), η άνεση στον αυτοκινητόδρομο του Βέκτρα 2.0 (αλλά και η όχι και τόσο υψηλή αξιοπιστία του ), ο εξοπλισμός που είχε η έκδοση Centennial του Αστρα G και φυσικά η αξιοπιστία και ο κινητήρας ντήζελ του τελευταίου Αστρα G.
Τώρα μετά από όλα αυτά αν θα ξαναγόραζα Όπελ. Η απάντηση είναι σίγουρα ναι -
Μπράβο pafos, ελπίζω να σε ικανοποιήσει και η bmw το ίδιο με το astra! Και εμείς στην οικογένεια έχουμε τουλάχιστον ένα opel από το 1983, για μία περίοδο είχαμε δύο.
-
Η προσφορα νομιζω ισχυει μονο για τα πενταθυρα αστρα Η και οχι για το GTC
-
Παρεπιπτοντως καποιον εγγυημενο ηλεκτρολογο στην Θεσσαλονικη για οπελ γνωριζει καποιος?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Η προσφορα νομιζω ισχυει μονο για τα πενταθυρα αστρα Η και οχι για το GTCΚαι σίγουρα δεν ισχύει για αγορά τοις μετρητοίς.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Η προσφορα νομιζω ισχυει μονο για τα πενταθυρα αστρα Η και οχι για το GTC
Και σίγουρα δεν ισχύει για αγορά τοις μετρητοίς.
Να πανε να απαυτωθουν τοτε...
-
μπορω να ζητησω απο την αντιπροσωπεια της οπελ που εχω βρει στα μεταχειρισμενα ενα αμαξι που μου κανει, να το δει καποιος δικος μου τεχνικος εξω;ή εφοσον μου το πουλανε και με εγγυηση και μου λενε θα διορθωσουν εαν βρουν ζημια απο ελεγχο(πριν την αγορα του), ειμαι καλυμενος;
-
Αυτό εξαρτάται από εκείνους. Όμως εννοείται ότι δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο μεταχειρισμένο αν δεν το ελέγξει άνθρωπος της εμπιστοσύνης μας.
-
guys κσερετε ποθ μπορω να βρω μεταχειρισμενη αεροτομη για αστρα g sport???
-
-
edited
-
edited
-
**Τι έγινε ρε παιδιά; Υπάρχουν ποιοτικά opel ; **
ρε τον κουβά!!!
http://www.sportime.gr/articles_inside. ... e_id=42276
Πρωτιά ποιότητας για το Opel Meriva
20/2/2007 13:04Το Opel Meriva έχει επιτύχει - εκτός από άριστες πωλήσεις - το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών στην αναφορά TÜV 2007. Το μικρό πολυμορφικό που κυκλοφόρησε το 2003 και τώρα δοκιμάζεται για πρώτη φορά (ο πρώτος γενικός έλεγχος είναι τρία χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση), αναδείχτηκε άμεσα Νο 1 μοντέλο σ’ αυτό τον έλεγχο ποιότητας. Εξετάστηκαν 113 διαφορετικά μοντέλα ηλικίας μέχρι τριών ετών. Βλάβες εντοπίστηκαν μόνο στο 1.8% των Opel Meriva που εξετάστηκαν, με το μέσο όρο της βιομηχανίας να φτάνει στο 5.9%.
«Η ολοκληρωμένη στρατηγική μας σε θέματα ποιότητας είναι σαφές ότι αποδίδει καρπούς» δήλωσε ο Hans H. Demant, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel. «Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από την επιτυχία που σημειώνει ένα από τα πιο καινούργια μοντέλα μας. Και τα συνολικά αποτελέσματα για τα μοντέλα Opel δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο». Συγκριτικά με τα περσινά αποτελέσματα, σχεδόν όλα τα μοντέλα Opel βελτιώθηκαν σημαντικά στην αναφορά TÜV 2007, τόσο στην κατάταξη όσο και στα ποσοστά βλαβών. Επιπλέον του Meriva, το Corsa (4.4 %), το Vectra (4.5%), το Agila (4.8%) και το Astra (5.1%) βρίσκονται όλα σε καλύτερες θέσεις από το μέσο όρο της βιομηχανίας. Το επίτευγμα αυτό τοποθετεί όλα τα μοντέλα στην κατηγορία χαμηλού ποσοστού βλαβών.
Η νίκη του Meriva γίνεται ακόμα πιο σημαντική, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα μοντέλο σπάνια επιτυγχάνει ένα ποσοστό βλαβών μικρότερο του δύο τοις εκατό, ενώ οι αμέσως επόμενοι ανταγωνιστές ακολούθησαν με πολύ υψηλότερο ποσοστό. Η αναφορά TÜV 2007 καταγράφει τα αποτελέσματα όλων των γενικών ελέγχουν που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τον Γερμανικό Οδικό Κανονισμό (§29) - German Road Traffic Regulations (StVZO) στα κέντρα δοκιμών TÜV, από τον Ιούλιο του 2005 μέχρι τον Ιούνιο του 2006. Βασίζεται στα αποτελέσματα επτά και πλέον εκατομμυρίων ελέγχων οχημάτων κατά τη διάρκεια της περιόδου μέτρησης.
Η σημαντική πρόοδος που φαίνεται στην αναφορά TÜV 2007 είναι το αποτέλεσμα της παγκόσμιας στρατηγικής ποιότητας της General Motors. Τα κυριότερα σημεία στην ολοκληρωμένη φιλοσοφία ποιότητας της GM είναι η τυποποιημένη εξέλιξη (Global Vehicle Development Process) και οι διαδικασίες παραγωγής (Global Manufacturing System). Πέντε αρχές εφαρμόζονται σε όλα τα εργοστάσια: Ανθρώπινη εμπλοκή, Τυποποίηση, Έμφυτη ποιότητα, Μικροί χρόνοι αναμονής και Συνεχής βελτίωση. Κάθε εργαζόμενος στη γραμμή παραγωγής, για παράδειγμα, είναι υποχρεωμένος να σταματήσει την παραγωγή αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορεί να επιλυθεί εντός του συγκεκριμένου χρονικού κύκλου.
Λόγω του συνεχώς σπουδαιότερου ρόλου των προμηθευτών στην παραγωγή των αυτοκινήτων, η ποιότητα των προμηθευτών γίνεται όλο και πιο σημαντική. Η General Motors Europe υποστηρίζει προμηθευτές με μία ομάδα άνω των 100 εξειδικευμένων μηχανικών που εργάζονται αποκλειστικά για την πρόληψη ή την επίλυση πιθανών προβλημάτων ποιότητας των προμηθευτών στην πηγή τους. Και με αξιοσημείωτη επιτυχία: το ποσοστό των εξαρτημάτων των προμηθευτών που αστόχησε στην κάλυψη των κριτηρίων ποιότητας έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια κατά 80%.
«Η έμφαση στην ποιότητα συνεχίζει να αυξάνεται και να επεκτείνεται. Το να εστιάσουμε μόνο στην ποιότητα της παραγωγής δεν θα ήταν αρκετό» δήλωσε ο Peter G. Dersley, Αντιπρόεδρος της GME, υπεύθυνος για την ποιότητα. «Έχει γίνει απόλυτα σαφές ότι μπορούμε να επιτύχουμε σημαντική πρόοδο στους διάφορους τομείς της ποιότητας, όταν ικανοποιούμε πλήρως τους πελάτες μας σε ό,τι αποκαλούμε συνεχή ποιότητα και στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου».
Και γαμώ τις εκμεταλλεύσεις το μαρκετινγκ της όπελ
OPEL FORUM