-
Και να με ξέρεις...καί καχύποπτος?Πάντως φυλακή δεν έχω κάνει.
-
Όπου γάμος και η Βασίλω πρώτη (δηλ. οι νυν και οι υποψήφιοι αγοραστές GTC.., εμού συμπεριλαμβανομένου -GTC 1.8 125PS, IDS+, 17άρες κλπ).
Καταρχήν παρατηρώ μάλλον με ικανοποίηση πως αρκετοί συμφωνούν με παλιότερα εκφρασμένες απόψεις μου τόσο στο 4Τ forum όσο και στο Opelclub forum σχετικά με τις σπορ δυνατότητες του GTC 1.8. Προσωπικά ξαναλέω πως είναι ένα πάρα πολύ καλό και μάλλον (μέχρι στιγμής) αξιόπιστο, ιδιαίτερο ποιοτικό κ καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο που χαίρεσαι να οδηγείς σε ταξίδια και ενίοτε να ¨παίζεις¨ μαζί του, όχι πάντως σε πλαίσια rallye. Νομίζω πως για τα λεφτά του και γιαυτά που προσφέρει είναι μια αρκετά τίμια πρόταση που κάθε αγοραστής που αναζητά coupe μικρομεσαίο με κάποιες απαιτήσεις σπορτίφ συμπεριφοράς αξίζει να κοιτάξει πριν καταλήξει σε αυτοκίνητο προς αγορά. Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά που ανέφεραν τα περί νεκρής διαδρομής πεντάλ που ταιριάζει περισσότερο σε οδήγηση σε δρόμους ανοιχτούς χωρίς διαδοχικά S είσοδο και σε στροφές με πολλά χλμ. Όχι πως δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, απλά δεν προδιαθέτουν ιδιαίτερα για τέτοια οδήγηση. Σε οδήγηση αυτοκινητοδρόμου είναι άψογα. Επίσης συμφωνώ σε ότι αφορά το ποσοστό πληροφόρησης που περνά στον οδηγό από το τιμόνι σε καταστάσεις υποστροφής (καταλαβαίνεις από το αποτέλεσμα κι όχι από το τιμόνι εν τη γενέσει του φαινομένου). Πάντως είναι όσο πρέπει βαρύ, γρήγορο και παρέχει ικανοποιητική αλλά όχι κορυφαία πληροφόρηση. Αυτά τα ολίγα από μένα στο κεφάλαιο GTC...
-
Μόλις διάβασα τα τελευταία νέα από το μέτωπο των GTCάκιδων στο Opelclub forum. Πιστεύω πως δίνουν μια εικόνα που σχετίζεται με κάποια από τα γραφόμενα εδώ εξ ου και παραθέτω το link:
http://www.opelclub.gr/forum/viewtopic. ... 6&start=75
-
πρεπει να γινει εγγραφη?
-
Ο φίλος μας ο Ιγνάτιος μια που πριν παρέθεσε απόψεις κατόχων GTC 1.8 με IDS+ (στο γνωστό σεντόνι με τις μετρήσεις επισκεψιμότητας), γιατί δεν επισύναψε και τις αρκετές δικές μου αναφορές; (όλες σχεδόν στο Opelclub forum/ενότητα κινητήρας 140PS). Κύριοι, δεν είμαι οδηγός αγώνων ούτε κυνηγάω χρόνους πίστας σε δημόσιο οδικό δίκτυο (χωρίς αυτό το τελευταίο να είναι απαραίτητα μομφή προς όσους κατά καιρούς τό χουν κάνει...). Αντ αυτού είμαι απλά ένας ευχαριστημένος κάτοχος GTC 1.8 125PS (με IDS+ και 17άρες) από τις 11/08/2005 κι έχω γράψει 10000+χλμ με αρκετά ταξίδια σχεδόν σε κάθε τύπου διαδρομή και με κάθε (σχεδόν) τύπου οδήγηση. Δικαιούμαι άραγε να έχω άποψη Ιγνάτιε και δη δημοσιευμένη στις επισυνάψεις σου ;
-
Ο χρήστης Ιγνάτιος Φίκερ έγραψε:
**Το αμάξι...είναι ο απόγονος της Citroen Xantia Activa!**Σε επιδόσεις και χαρακτήρα! Αυτό απλά που με προβληματίζει,είναι αν τελικά τα 140 άλογα είναι διαθέσιμα!Εκεί κάπου σκοντάφτω, αφού δεν το έχει καμία αντιπροσωπεία ακόμα!E καλά τώρα κόψε κάτι...
-
Ο χρήστης Ιγνάτιος Φίκερ έγραψε:
Το στήσιμο και τα όρια πρόσφυσης από την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση όντως είναι τόσο υψηλά, που όταν το χάσεις, πρέπει να ξέρεις τί κάνεις1Άσε που με το σπορ κουμπί σε λειτουργία, όπως διαβάζω, το eSP μπαίνει πολύ αργά και γίνονται παιχνίδια! **Το αμάξι...είναι ο απόγονος της Citroen Xantia Activa!**Σε επιδόσεις και χαρακτήρα! Αυτό απλά που με προβληματίζει,είναι αν τελικά τα 140 άλογα είναι διαθέσιμα!Εκεί κάπου σκοντάφτω, αφού δεν το έχει καμία αντιπροσωπεία ακόμα!Τα λές λίγο απότομα όμως....
-
Για ποιο αμάξι ρε παιδιά λέτε αυτά ;
-
Διαγράφεται προσβλητική δημοσίευση [kouk]
-
-
Ξεφεύγετεεεεε....
-
Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι εκτός θέματος δημοσιεύσεις και τα ειρωνικά σχόλια.
Ο καθένας έχει την άποψή του.Οποιαδήποτε εκτός θέματος δημοσίευση θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
-
Η OPEL εκανε το το θαυμα της... Τι ειν αυτο το opel GT . Eκπληκτικη εμφανιση δεν υπαρχει cabrio στην αγορα με τετοιο look, και πισω κινηση για να μην ξεχνιομαστε. Κ τα specs απλα δεν παιζονται....2.0 turbo 250 ps, kai 350 nm torque
-
Αμερικάνικο είναι το σχέδιο όχι των γερμανών. Υπάρχει ολόιδιο μοντέλο από αμερικάνικη φίρμα (δεν την θυμάμαι τώρα) στα μελλοντικά από τον gavriil1.
-
Δεν μ ενοχλει , ειναι φοβερο κατα την γνωμη μου Εχουμε ενα ΤΤ κ ηδη σκεφτομαστε πως να το ξεφορτωθουμε για το gt
-
Saturn!
-
yeap!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι εκτός θέματος δημοσιεύσεις και τα ειρωνικά σχόλια.
Ο καθένας έχει την άποψή του.Οποιαδήποτε εκτός θέματος δημοσίευση θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
Να και άλλος ενας διαχειριστής με επί της ουσίας παρεμβάσεις. Συγχαρητήρια φίλε kouk, συνέχισε να κρατάς και εσύ το forum ζωντανό... αλλά όχι 'καφενείο'!! Next please...[/u]
-
Άσχετο, πήγε κανείς στο OPC PERFORMANCE SHOW στα Μέγαρα το ΣΚ? Καμία 10αρια OPC astra 2-3 zafira opc kai 1-2 vevtra λιώνανε τα λάστιχα τους στην πίστα σε όσους πέρναγαν στους προκριματικούς σε ρυθμούς εκτός πραγματικότητας για συμβατικά αυτοκίνητα και συμβατικούς δρόμους!!!
Μόνο παρατήρηση που έχω να κάνω είναι για τους οδηγούς της σχολής ασφαλούς οδήγησης των 4τροχών.
Με έναν που μίλησα θα τον ήθελα περισσότερο 'παιδαγωγό' σε θέματα οδήγησης και λιγότερο 'καθηγητή' σε θέματα οδήγησης. Στην καλύτερη των περιπτώσεων το 'καθηγητής'...
Ελπίζω να δεί κάποιος το μήνυμα μου και να προβληματιστεί για αυτό που λέω. Για το καλό της σχολής και της εξέλιξης της. -
Ο χρήστης ............... έγραψε:
Άσχετο, πήγε κανείς στο OPC PERFORMANCE SHOW στα Μέγαρα το ΣΚ?
OPEL FORUM