-
ε οκ ρε συ... θες να εισαι τοσο απαιτητικος? ας εισαι..
σιγα την αγγαρεια.. με τοση δυναμη απο τη μαμα, ετσι κι αλλιως ολο με το αμαξι θα ασχολιεσαι... -
http://top.ch/tc/salon_auto_ge_05/opel/ ... pc_1_1.jpg
http://top.ch/tc/salon_auto_ge_05/opel/ ... pc_2_2.jpg
http://top.ch/tc/salon_auto_ge_05/opel/ ... pc_3_3.jpg
http://top.ch/tc/salon_auto_ge_05/opel/ ... pc-4_4.jpg
http://www.motoforum.pl/Magazyn/200505/astra_opc05.jpg -
Με 240 άλογα στην στροφή φυσικό είναι να φύγει δεν λένε ότι έφτιαξαν και πορσε. Στην στροφή κόβεις γκάζι και περνάς με την δύναμη των 160-170 ίππων και μόλις ισιώσουν λίγο οι τροχοί δίνεις 240 ίππους και άντε γειά σε όλους με μόνο 30000. Και σταθερή ποιότητα μετά απο αρκετά χρόνια πίεση. Μπράβο στην opel που το έκανε να φαίνετε και θηρίο
-
Αν το Type-R μπει όμως και με τα 200 άλογα που έχει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν το Type-R μπει όμως και με τα 200 άλογα που έχει?Θα πω ότι μου κόλλησε ένα τρίπορτο βανάκι σε μια στροφή στην επομενη στάση μου που θα με ρωτάνε όλοι τι κούκλα είναι αυτή. Και το σημαντικότερο θα με ρωτάνε και μετά 6-7 χρόνια όταν θα έχει αλλάξει και το επόμενο typer!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Θα πω ότι μου κόλλησε ένα τρίπορτο βανάκι σε μια στροφή στην επομενη στάση μου που θα με ρωτάνε όλοι τι κούκλα είναι αυτή.Ήταν όντως κούκλα...μέχρι που του βάλανε το σηματάκι της Opel στη μάσκα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν το Type-R μπει όμως και με τα 200 άλογα που έχει?..και μετα...ξυπνησες..
αυτα δεν γινονται κιντ. παρτο χαμπαρι..προσωπικα το βλεπω σαν μια θεωριτικα πολυ καλη επιλογη..
για να ιδουμε... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..και μετα...ξυπνησες..
αυτα δεν γινονται κιντ. παρτο χαμπαρι..προσωπικα το βλεπω σαν μια θεωριτικα πολυ καλη επιλογη..
για να ιδουμε...Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι κατά πάσα πιθανότητα το ταπεράκι θα είναι καλύτερα στημένο?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θα πω ότι μου κόλλησε ένα τρίπορτο βανάκι σε μια στροφή στην επομενη στάση μου που θα με ρωτάνε όλοι τι κούκλα είναι αυτή.
Ήταν όντως κούκλα...μέχρι που του βάλανε το σηματάκι της Opel στη μάσκα...
Μου αρέσουν πολύ τα επιχειρήματα σου, θα τα λάβω σοβαρά υπόψη μου
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
..και μετα...ξυπνησες..
για να ιδουμε...Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι κατά πάσα πιθανότητα το ταπεράκι θα είναι καλύτερα στημένο?
Με 225 λάστιχο μπροστά και 255 πίσω στο αμάξι του, ο PetRaN μάλλον έχει μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία περί στησίματος (τον ενδιαφέρει απλά και μόνο η ευστάθεια στην ευθεία κατά τα ανοίγματα). Με τη λογική του PetRaN και για το πως θα χρησιμοποιούσε αυτός το αμάξι, το Opel είναι σαφώς ανώτερο από το Honda.
-
cavalino δεν καταλαβαινω γιατι κατακρινεις τα 255 πισω..
μηπως εχεις οδηγησει και ξερεις τη συμπεριφορα?
εγω εχω κανει καμια 25.000χλμ σε ολες τις καιρικες συνθηκες και σε αρκετα γρηγορους ρυθμους,
και σε πληροφορω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
ολοι οι γερμανικοι βελτιωτικοι οικοι για τα μπροστοκουνητα μεγαλα audi στις ζαντες τους, ιδιες διαστασεις φορανε..επισης ενα αμαξι σαν το superb, λογικο ειναι οτι δεν το πηρα για τις πιστες,
αλλα απο εκει και μεχρι το σημειο να λες οτι με 'ενδιαφερει μονο η ευσταθεια στην ευθεια στα ανοιγματα',
υπαρχει ενα μεγαλο κενο το οποιο το γεφυρωνεις αποκλειστικα με τη φαντασια σου...
αν με ενδιεφερε αυτο που λες εσυ,
1ον θα φοραγα το πολυ 17αρια -αν οχι 16αρια- , και
2ον με τιποτα διασταση πανω απο 215... -
Μιλάμε για 30.000 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά δίνουν 240 ίππους, ομορφιά, άνεση, χλίδα και ποιότητα, αμέτρητα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, 6ετή εγγύηση για κινητήρα/δυναμό και το κιβώτιο, κατά πάσα πιθανότητα απολύτως λογική κατανάλωση, αναγνωρισιμότητα μοντέλου (το μοναδικό γαλάζιο χρώμα+τα διακριτικά βόδι κιτ) για μούρη. Αν τώρα κάποιος θεωρεί ότι είναι καλύτερα να δώσει τα ίδια λεφτά για 1800άρι με προπέλα ίδιου εξοπλισμού 129hp ή για δίλιτρο FSI 150 hp ή για 'πολεμικό' λιτό μοντέλο 6ετίας (typer).....
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μηπως εχεις οδηγησει και ξερεις τη συμπεριφορα?Δεν τα κατακρίνω.
Δεν έχω οδηγήσει αλλά ξέρω τη συμπεριφορά.εγω εχω κανει καμια 25.000χλμ σε ολες τις καιρικες συνθηκες και σε αρκετα γρηγορους ρυθμους,
και σε πληροφορω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Kανένα πρόβλημα τότε. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
ολοι οι γερμανικοι βελτιωτικοι οικοι για τα μπροστοκουνητα μεγαλα audi στις ζαντες τους, ιδιες διαστασεις φορανε..
επισης ενα αμαξι σαν το superb, λογικο ειναι οτι δεν το πηρα για τις πιστες,
αλλα απο εκει και μεχρι το σημειο να λες οτι με 'ενδιαφερει μονο η ευσταθεια στην ευθεια στα ανοιγματα',
υπαρχει ενα μεγαλο κενο το οποιο το γεφυρωνεις αποκλειστικα με τη φαντασια σου...
2ον με τιποτα διασταση πανω απο 215...Eδώ δεν πρόκειται να σχολιάσω, ΟΚ είναι επιλογές σου αυτές και τις σέβομαι, εγώ θα έκανα άλλα πράγματα. Αλλά σε παρακαλώ, δώσε μου κάποιο link από βελτιωτές προσθιοκίνητων Audi που προτείνουν φαρδύτερο πίσω πέλμα από ότι μπροστά, θα σου ήμουν υπόχρεος.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μηπως εχεις οδηγησει και ξερεις τη συμπεριφορα?
εγω εχω κανει καμια 25.000χλμ σε ολες τις καιρικες συνθηκες και σε αρκετα γρηγορους ρυθμους,
και σε πληροφορω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
ολοι οι γερμανικοι βελτιωτικοι οικοι για τα μπροστοκουνητα μεγαλα audi στις ζαντες τους, ιδιες διαστασεις φορανε..επισης ενα αμαξι σαν το superb, λογικο ειναι οτι δεν το πηρα για τις πιστες,
2ον με τιποτα διασταση πανω απο 215...Πόσο ζηλεύω όσους έχουν χρόνο και γράφουν μηνύματα με βάση την πείρα τους και όχι την φαντασία τους.
Μακάρι να είχα και εγω λίγο παραπάνω αλλά που χρόνος για τέτοια! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eδώ δεν πρόκειται να σχολιάσω, ΟΚ είναι επιλογές σου αυτές και τις σέβομαι, εγώ θα έκανα άλλα πράγματα. Αλλά σε παρακαλώ, δώσε μου κάποιο link από βελτιωτές προσθιοκίνητων Audi που προτείνουν φαρδύτερο πίσω πέλμα από ότι μπροστά, θα σου ήμουν υπόχρεος.
δεν τα βρηκα στο ιντερνετ, αλλα σε εντυπους καταλογους μεγαλων βελτιωτων που εχουνε τις προτασεις τους για καθε αυτοκινητο..
απο αυτους πχ που θα βρεις αν πας σε καποιον μεγαλο αντιπροσωπο..για ιντερνετ, δεν ξερω..
-
OK PetRaN, ευχαριστώ.
-
- Ο Hans H. Demant, Διευθύνων Σύμβουλος της Adam Opel AG είπε σχετικά:
'Το νέο Astra OPC είναι το πρώτο μιας σειράς κορυφαίων, σπορ μοντέλων που θα παρουσιάσουμε τους προσεχείς μήνες.
Με τη νέα σειρά OPC, θέλουμε να αποδείξουμε τις υψηλές δυνατότητες των μοντέλων του χαρτοφυλακίου
προϊόντων Opel στον τομέα της δυναμικής οδικής συμπεριφοράς'.
μαλιστα.. για να κανει τετοιες δηλωσεις ο chief, δεν μπορει να ειναι για πεταμα το astra. αλλωστε ειναι και OPC.
- Ο Hans H. Demant, Διευθύνων Σύμβουλος της Adam Opel AG είπε σχετικά:
-
Είναι αστείο να θεωρούμε ως αξιόπιστη πηγή τον δημιουργό του αυτοκινήτου.. Την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος.
-
Αν κακολογησουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει...
Ασχετα ομως με οτι ειπε ο συγκεκριμμενος κυριος, ισως η συγκεκριμμενη προταση της Opel να ειναι αξιολογη. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Αν κακολογησουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει...
Ασχετα ομως με οτι ειπε ο συγκεκριμμενος κυριος, ισως η συγκεκριμμενη προταση της Opel να ειναι αξιολογη.Πολύ πιθανόν αλλά το θεωρώ αστείο να λέμε ότι είναι αξιόλογη επειδή το είπε ο διευθυντής της Opel.
OPEL FORUM