-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
το 'περίεργο' είναι ότι είναι 'Audi'
φοβερή εικόνα για Audi πάντως
Kοιτάξτε να δείτε που θ'αρχίσουμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον Technik
αλλάζουν οι καιροί,
αλλάζουν τα Audi -
φίλος μου ισχυρίζεται ότι είδε ένα στον Εύοσμο αυτές τις μέρες
τον ρώτησα μπας κ είδε κανα ΤΤ καινούργιο κ το μπέρδεψε αλλά επέμενε. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
φίλος μου ισχυρίζεται ότι είδε ένα στον Εύοσμο αυτές τις μέρες
τον ρώτησα μπας κ είδε κανα ΤΤ καινούργιο κ το μπέρδεψε αλλά επέμενε.καγκουρεμένο ΤΤ θα ήταν
-
Με νέον στην εταζέρα ε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με νέον στην εταζέρα ε?και δυνατό ηχείο από κάτω
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Με νέον στην εταζέρα ε?
και δυνατό ηχείο από κάτω
Σα δε ντρέπονται.
-
διαφήμιση R870 Jahre Vorbereitung...
Τους κ@ριόληδες... από το 1937 το ετοίμαζαν;
Τους πήρε λίγο παραπάνω, τελικά, αλλά ας είναι... άξιζε τον κόπο!
-
Σα να παθαίνεις εγκεφαλικό είναι το όνομά του στα γερμανικά.
Αουντι ΕΓ ΑΧΤ..... τέζα.
-
Κυκλοφορεί κανα R8 στην Ελλάδα?
-
Oute gia deigma !
exei megalo xrono anamonhs (paradoshs) -
Kαι πλέον λίιιιγο περισσότερο!...
-
Ένα είναι σίγουρο...σε ένα χρόνο απο τώρα και λιγότερο (ας είναι καλά οι stoubos και λοιποί με τις προπαραγγελίες)το αμάξι του νεόπολουτου, πουλμουρίστα, περατζαδεριστα στα γνωστά κατατόπια θα είναι το R8. Θα χάσουν τον τίτλο τους οι πορσε Άντε τουλάχιστον θα μείνουν οι πόρσε για τους πραγματικούς fans της σπορ οδήγησης γιατι το R8 δεν νομίζω πως απευθύνεται σε αυτούς οταν και πάλι η αουντι σου δίνει ένα 'σπορ' αυτοκίνητο αποστειρομένο και αποκομένο απο τα οδηγικά δρόμενα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σα να παθαίνεις εγκεφαλικό είναι το όνομά του στα γερμανικά.Αουντι ΕΓ ΑΧΤ..... τέζα.
Eσύ κοίταζε και μη μιλάς
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο...σε ένα χρόνο απο τώρα και λιγότερο (ας είναι καλά οι stoubos και λοιποί με τις προπαραγγελίες)το αμάξι του νεόπολουτου, πουλμουρίστα, περατζαδεριστα στα γνωστά κατατόπια θα είναι το R8. Θα χάσουν τον τίτλο τους οι πορσε Άντε τουλάχιστον θα μείνουν οι πόρσε για τους πραγματικούς fans της σπορ οδήγησης** γιατι το R8 δεν νομίζω πως απευθύνεται σε αυτούς οταν και πάλι η αουντι σου δίνει ένα 'σπορ' αυτοκίνητο αποστειρομένο και αποκομένο απο τα οδηγικά δρόμενα.**καλως ή κακως, ΟΛΕΣ οι μεχρι τωρα αναφορες που εχουμε διαβασει για το R8 λενε ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες
και ενα τεστακι, που το βγαζει 1ο, μπροστα απο την 911...
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... ivals.html
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο...σε ένα χρόνο απο τώρα και λιγότερο (ας είναι καλά οι stoubos και λοιποί με τις προπαραγγελίες)το αμάξι του νεόπολουτου, πουλμουρίστα, περατζαδεριστα στα γνωστά κατατόπια θα είναι το R8. Θα χάσουν τον τίτλο τους οι πορσε Άντε τουλάχιστον θα μείνουν οι πόρσε για τους πραγματικούς fans της σπορ οδήγησης** γιατι το R8 δεν νομίζω πως απευθύνεται σε αυτούς οταν και πάλι η αουντι σου δίνει ένα 'σπορ' αυτοκίνητο αποστειρομένο και αποκομένο απο τα οδηγικά δρόμενα.**
καλως ή κακως, ΟΛΕΣ οι μεχρι τωρα αναφορες που εχουμε διαβασει για το R8 λενε ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες
και ενα τεστακι, που το βγαζει 1ο, μπροστα απο την 911...
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... ivals.html
με πρόλαβες...
-
μονο 10 ωρες αργησες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μονο 10 ωρες αργησεςεκτός ίντερνετ
-
μονο 10 ωρες αργησες
εκτός ίντερνετ
υπαρχει και η κινητη τηλεφωνια, πλεον και με 3G