-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Και το ανοιγμα της πισω πορτας ειναι ιδιο με της 147...Ούπς...!
Αυτό να πώ ότι δεν το πρόσεξα.
''Κάρτα'' 147...
-
Νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε είναι το Altea. Εντελώς ίδιο με το ερχικό σχέδιο με υαλοκαθαριστήρες στις κολώνες και κρυμένο χερούλι πίσω πορτας.... Απλά κάποιος το χτύπησε με ένα σφυρί από πάνω και το χαμήλωσε λίγο. Παραμένει όμως μάλλον ψηλό.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε είναι το Altea. Εντελώς ίδιο με το ερχικό σχέδιο με υαλοκαθαριστήρες στις κολώνες και κρυμένο χερούλι πίσω πορτας.... Απλά κάποιος το χτύπησε με ένα σφυρί από πάνω και το χαμήλωσε λίγο. Παραμένει όμως μάλλον ψηλό.Θα έλεγα, φάτσα Altea (αναγνωρίσιμη μάσκα της Seat από εδώ και πέρα όπως όλα δείχνουν),
γραμμή στα πλάγια που διατρέχει το αμάξωμα πάλι α λα Altea (και η γραμμή θα είναι κοινή σε όλα τα επόμενα μοντέλα της Seat),
φώτα πίσω και χειρολαβές για τις πίσω πόρτες >>>147 -
Νομίζω ότι η seat πράττει λάθος με το να κανει ενα σπορτιφ αυτοκίνητο σαν το Leon , να μοιάζει με το Altea
-
Γνωρίζει κάποιος πότε έρχεται Ελλάδα? Υπάρχει περίπτωση να διατηρήσουν τον 1.8Τ κινητήρα ή θα έρθει με τον 2.0 FSI?
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος πότε έρχεται Ελλάδα? Υπάρχει περίπτωση να διατηρήσουν τον 1.8Τ κινητήρα ή θα έρθει με τον 2.0 FSI?O 1.8T θα αποσυρθεί σιγά-σιγά.
Το Altea θα εφοδιάζεται με τους 1,6 και 2,0 FSI κινητήρες, καθώς και ντίζελ 1,9 και 2,0.Στην Ελλάδα τέλη Μαϊου, από 17 έως 24 χιλ ευρώ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομίζω ότι η seat πράττει λάθος με το να κανει ενα σπορτιφ αυτοκίνητο σαν το Leon , να μοιάζει με το AlteaΑπλά το Altea δείχνει τις νέες γραμμές που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η SEAT.
Σκέψου επίσης, ότι αν το Altea είναι ένα πολυμορφικό που είναι σπόρ και μιλά στον οδηγό, το νέο LEON πώς θα είναι τότε ;
Ουσιαστικά το Altea, είναι το πολυμορφικό που δεν δείχνει πολυμορφικό, μέσα-έξω...
Υ.Γ. Πάντα τέτοια SEAT ! (ή μάλλον Αudi brand group........ )
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος πότε έρχεται Ελλάδα? Υπάρχει περίπτωση να διατηρήσουν τον 1.8Τ κινητήρα ή θα έρθει με τον 2.0 FSI?
Στην Ελλάδα τέλη Μαϊου, από 17 έως 24 χιλ ευρώ.
Μιλάς για το Altea ή το Leon?
-
Altea
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Altea
Πολύ σωστά Μr sado...!
-
Πολυ καλυτερο απο το Consept. Ευτυχως το πισω παρμπριζ δε περασε...
-
Ψηλοκαλό μου φαίνετε το σχέδιο αν και ο ποπός του μου θυμίζει έντονα 147. Ελπίζω να έχει καλύτερο ταμπλό απο το altea που κάπου στην μέση στο πάνω μέρος χωρίζετε στα δύο και δεν ξέρω τι αντοχές θα έχει σε τριγμούς και ήλιο. (Ελάχιστες νομίζω)
-
Εμενα παλι γιατι μου μοιαζει για μινι-χαμηλωμενο πολυμορφικο?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Εμενα παλι γιατι μου μοιαζει για μινι-χαμηλωμενο πολυμορφικο?Γιατί είναι ένα mini... altea δηλαδή είναι ένα μινι-χαμηλωμενο πολυμορφικο!
-
Νέες φωτογραφίες του Leon:
http://www.forocoches.com/galeria/data/500/540leon1f.jpg
http://www.forocoches.com/galeria/data/500/540leon4f.jpg
Άν και από την οπτική γωνία 3/4 μου φαίνεται αρκετά δυναμικό όταν βλέπω το προφίλ του δεν ενθουσιάζομαι εξίσου, Επίσης προσέξτε τις πίσω χειρολαβές αλα Alfa Romeo. Μπορεί όμως να μιλήσει για αντιγραφή; Δε νομίζω.
-
Ωραία η νέα 147 Καλά δε μπορούν να βρούν κάποιο άλλο πιο πρωτότυπο και μοναδικό σχέδιο και το έριξαν στην αντιγραφή?
-
Ωραία η νέα 147 Καλά δε μπορούν να βρούν κάποιο άλλο πιο πρωτότυπο και μοναδικό σχέδιο και το έριξαν στην αντιγραφή?Λές να έκαναν αντιγραφή και στην ποιότητα της 147?
-
Πολύ όμορφο μου φαίνεται εμένα πως είναι! Δεν μου θυμίζει πως είναι πολυμορφικό ίσα-ίσα πολύ σπόρ το βρίσκω. Ελπίζω και εγώ να έχει καλύτερο ταμπλό απο το Altea!
-
Ρε παιδια γιατι ζητατε πλεον πρωτοτυπια απο τον da silva.Ο ανθρωπος πριν φυγει απο την alfa romeo to δηλωσε ξεκαθαρα-Η 156 ειναι οτι καλυτερο μπορω να σχεδιασω γι αυτο παραιτουμε
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Ωραία η νέα 147 Καλά δε μπορούν να βρούν κάποιο άλλο πιο πρωτότυπο και μοναδικό σχέδιο και το έριξαν στην αντιγραφή?
Λές να έκαναν αντιγραφή και στην ποιότητα της 147?
Πιστεύω ότι πλέον 147 Leon Golf κλπ εκτός Audi παίζουν στην ίδια κατηγορία ποιότητας με πολύ μικρές παρεκλίσεις.
Seat Leon 2005