-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.......
Εγώ πάω έτσι κι αλλιώς μόνο για τη δόξα του βάθρου!
Κουβαδακι παλι!!! Κ το ξερα πως μια BAR θα ειχε podium αλλα...
Τωρα 6αρακι μονο!
Τουλαχιστον με κατι τετοιο θα εχουμε Grand finale!George δεν τελειωσε.
Κανονικα Go_For_Pole στο τελος της σεζον δεν πρεπει...; to drop scores...???
-
Χθες τσεκάρισα τον υπολογιστή μου και βρήκα μάλλον spyware!
kleisj, δεν φαντάζομαι να ξέρεις τίποτα για αυτό το θέμα!!!!
(αλήθεια την πάτησα... είναι ένα προγραμμα μικρο που δεν θυμάμαι ποτέ να εγκατέστησα, και που δεν σβήνει, και όταν πάω από το add/remove programs να το σβήσω με βάζει να υπογράψω σε μια ιστοσελίδα πως είμαι κατά του spyware κλπ και πως αυτο το πρόγραμμα δεν είναι κακό κλπ κλπ. Σιγά μην δώσω στοιχεία!!! )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Χθες τσεκάρισα τον υπολογιστή μου και βρήκα μάλλον spyware!kleisj, δεν φαντάζομαι να ξέρεις τίποτα για αυτό το θέμα!!!!
Οχι βεβαια!!!! Τυχαιο...!
Για δες σημερα την βαθμολογια σου....!
-
(αλήθεια την πάτησα... είναι ένα προγραμμα μικρο που δεν θυμάμαι ποτέ να εγκατέστησα, και που δεν σβήνει, και όταν πάω από το add/remove programs να το σβήσω με βάζει να υπογράψω σε μια ιστοσελίδα πως είμαι κατά του spyware κλπ και πως αυτο το πρόγραμμα δεν είναι κακό κλπ κλπ. Σιγά μην δώσω στοιχεία!!! )Δοκίμασες να το περάσεις από ad-aware, SpyBot S & D ή κάτι συναφές;
Υπάρχει και manual τρόπος βέβαια, αλλά είναι πολύ φασαριόζικος και με αμφίβολα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
(αλήθεια την πάτησα... είναι ένα προγραμμα μικρο που δεν θυμάμαι ποτέ να εγκατέστησα, και που δεν σβήνει, και όταν πάω από το add/remove programs να το σβήσω με βάζει να υπογράψω σε μια ιστοσελίδα πως είμαι κατά του spyware κλπ και πως αυτο το πρόγραμμα δεν είναι κακό κλπ κλπ. Σιγά μην δώσω στοιχεία!!! )
Δοκίμασες να το περάσεις από ad-aware, SpyBot S & D ή κάτι συναφές;
Υπάρχει και manual τρόπος βέβαια, αλλά είναι πολύ φασαριόζικος και με αμφίβολα αποτελέσματα.
Ούπς! Τώρα το είδα το μήνυμα...
Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο πρόγραμμα, μόνο χειροκίνητα...
-
Λοιπόν, ο Σομάχερ αν δεν έχει στρατηγική Ναπολέωντος (όχι Βατερλώ όμως!!! ) και μαχητικότητα λιονταριού δύσκολα βρίσκεται 1ος ή 2ος.
Σε αυτήν την περίπτωση το παιρνω το φορουμοπρωτάθλημα!
Ελπίζω πάντως να το παλέψει να δούμε λίγο αγώνα... -
]
Σε αυτήν την περίπτωση το παιρνω το φορουμοπρωτάθλημα!Συγχαρτήρια Γιώργο...
-
Χαλαρα Γιωργος Tabs την κουπα, συγχαρητηρια!!! Επαθλο 10 εισητηρια στο GP της Βρετανιας προσφορα του Jackie Steward.
Βαθρο επισης ανεβηκαν cmarin και rally maniac, κερδιζουν απο ενα σερβιτσιο ασημικα του θειου Μπερνι
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους συμμετειχαν, κερδιζετε απο ενα βιβλιο του Ιαπωνα σκηνοθετη 'Πως να δειχνετε μονο Σατο'
ΥΓ Σοβαρα τωρα, πολλα ευχαριστω σε οσους επαιζαν ετσι χωρις δωρα και για την πλακα μας. Και του χρονου!!!
-
Συγχαρητήρια στο Πρωταθλητή του 2004!!! Ποιος Σουμάχερ τώρα...
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Χαλαρα Γιωργος Tabs την κουπα, συγχαρητηρια!!! Επαθλο 10 εισητηρια στο GP της Βρετανιας προσφορα του Jackie StewardΆντε πάλι GeorgeTabs!!! Ποιο σίγουρο και αξιόπιστο δώρο δε μπορούσες να πάρεις!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Χαλαρα Γιωργος Tabs την κουπα, συγχαρητηρια!!!Οπως λεμε MS τωρα θα λεμε πρωταθλητης ο GT!
Συγχαρητηρια George.
(ειχες πιο καλο μονοθεσιο κ την ευννοια του Mosley! )Κ του χρονου να μαστε καλα κ ας ελπισουμε οτι οι προβλεψεις μας να γινουν πιο απροβλεπτες!!!!
-
Παντως απο πλευρας προβλεψεων το τελευταιο GP δεν ηταν κουβας, ηταν τρικυμια ναυαγιο! Ουτε 1 ποντακι δεν μπορεσα να καθαρισω να περασω 2ος! Αναπαντεχα μας πουλησε η SF!
-
Kαι πάλι συγχαρτήρια στον GT . Πήρε 10 βάθμους κι εγώ 8 σαν 2ος! Ευχαριστώ για το ασημικό, τον σκηνοθέτη GFP (για τον κόπο του, που ξέρω καλά πόσος είναι), τον παραγωγό 4Τ και όλο το επιτελείο που εργάστηκε για να κάνει έναν πραγματικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα.
Αλλά και πάλι θέλω να καταγγείλω τον αρχιμάστορα της διαπλοκής που άλλαξε τους κανονισμούς στην μέση της σεζόν!!!
Και του χρόνου....
-
Συγχαρητήρια GeorgeTabs! Και ένα ευχαριστώ στον Go_For_Pole για τον κόπο του όλη τη χρονιά!
Να'μαστε όλοι εδώ του χρόνου να ξαναπαίζουμε -
Συγχαρητήρια GeorgeTabs! Άντε και του χρόνου να'μαστε καλά και να προβλέπουμε!
Go_For_Pole keep up the good work! -
Ευχαριστώ παιδιά, και του χρόνου!!! (με εισιτήρια για GP Ελλάδας προσφορά του Μπέρνι πάλι!! )
Πλάκα είχε! Last Man Standing! Φήμες που θέλουν τον Μητσο και τον Τάκη να ήταν Βραζιλία μένουν ανεπιβεβαίωτες!!
Τώρα θέλω καλοπιάσματα για να δω που θα μοιράσω τα 9 εισιτήρια για Αγγλία!!
(Μεταξύ σοβαρού κι αστείου...
Θέλω να ευχαριστήσω τον Φορουμπέρνι που με μια μαγική κίνηση άλλαξε την βαθμολογία και έγινε ντέρμπι υπέρ μου, τον προβάιντερ μου που με συνέδεσε με ADSL γρήγορα και έχασα μόνο τους 2 πρώτους αγώνες, τους χακεράδες που τελικά ΔΕΝ με χτύπησαν όταν δεν έπρεπε, την Φεράρι που ήταν πιο προβλέψιμη από τις επισκέψεις στην τουαλέτα ενός παππού με ακράτεια, τους μπούκις που με πίστεψαν, τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τους γείτονές μου που δεν ροχαλίζουν, το χαλί της εισόδου μου που κρατάει τη βρώμα και δεν χρειάζεται να είμαι με μια ηλεκτρική σκούπα στο χέρι, την εταιρεία 'καλωδιέξ' που έφτιαξε ένα αξιόπιστο καλώδιο για να έχω συνεχώς καλή εικόνα στην τηλεόραση και φυσικά το ORF1 ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!) -
Τώρα θέλω καλοπιάσματα για να δω που θα μοιράσω τα 9 εισιτήρια για Αγγλία!!Συγχαρητήρια είσαι ο καλυτερότερος. Φαντάζομαι ότι το γενεαλογικό σου δέντρο έχει στις ρίζες του τον Κάλχα ή τον Τειρεσία
Μην ξεχάσεις να δώσεις ένα εισητήριο στον Bernie και ένα στον Jackie Stewart. Ένα πάει δικαιωματικά στον Go_For_Pole (που δεν σεβάστηκε την προκύρυξη του πρωταθλήματος και άλλαξε τους κανονισμούς)! Άλλωστε τη αξία έχει ένα πρωτάθλημα χωρίς την παράγκα του;Πάντως από εδώ και πέρα θα πρέπει να εμφανίζεται ένα χρυσό αστεράκι δίπλα από το όνομά σου.
-
ripper, to ena diko sou dikaiwmatika!!
-
ripper, to ena diko sou dikaiwmatika!!Ουφ, τα κατάφερα!
-
Γιωργη εχεις και τα δικα μου θερμα συγχαρητηρια για την πρωτη σου κουπα!
Επειδη δεν επαιξα σε ολους τους αγωνες του πρωταθληματος παρα μονον σε 5-6, σου εδωσα την ευκαιρια να παρεις εσυ την πρωτη θεση!!(ξερω ξερω 'ξεχασες να με ευχαριστησεις για να μην προκαλεσεις... ).Γιαυτο ενα εισητιριακι και για μενα! Σ'ευχαριστω εκ των προτερωνΕπισης συγχαρητηρια σε ολυς τους υπολοιπους συμμετεχοντες και λοιπους συντελεστες!
Επιστροφη τωρα στο wrc οπου εχουμε μαχη-θριλερ με φαβορι εναν εξωαγωνιστικο-F1 παικτη: Hakk!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Επιστροφη τωρα στο wrc οπου εχουμε μαχη-θριλερ με φαβορι εναν εξωαγωνιστικο-F1 παικτη: Hakk!!
Bεβαίως! Ο Φορμουλάκιας να μας πάρει το πρωτάθλημα WRC, ? E, όχι
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)